!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όσκαρ Ουάιλντ...σήμερα που έχεις τα γενέθλια σου, σου εύχομαι χρόνια πολλά......ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ
Re: Όσκαρ Ουάιλντ...σήμερα που έχεις τα γενέθλια σου, σου εύχομαι χρόνια πολλά......ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ
Ανοίγουν νήματα για να κάνουν αντισυριζαϊσμό και ξεφτιλίζονται οι καθυστέρες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Re: Όσκαρ Ουάιλντ...σήμερα που έχεις τα γενέθλια σου, σου εύχομαι χρόνια πολλά......ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ
ναι αυτό είναι το happy birthday.Αίλουρος έγραψε: 17 Οκτ 2020, 09:03 Aμόρφωτοι δεξιοί.
[img]https://i.postimg.cc/gJL2Kkzn/IMG- ... .jpg[/img]
Χρόνια πολλά σημαίνει κυριολεκτικά "να ζήσεις πολλά χρονια" και πολύ λογικά δεν το λέμε σε πεθαμένους.
Όχι οτι έγινε και τίποτα που το είπε, ενα λάθος έκανε ο άνθρωπος.
- Hector Buas
Ο Καρανίκας πάντως επιμένει...gassim έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:24ναι αυτό είναι το happy birthday.Αίλουρος έγραψε: 17 Οκτ 2020, 09:03 Aμόρφωτοι δεξιοί.
[img]https://i.postimg.cc/gJL2Kkzn/IMG- ... .jpg[/img]
Χρόνια πολλά σημαίνει κυριολεκτικά "να ζήσεις πολλά χρονια" και πολύ λογικά δεν το λέμε σε πεθαμένους.
Όχι οτι έγινε και τίποτα που το είπε, ενα λάθος έκανε ο άνθρωπος.
https://twitter.com/nikosKaranikas4/sta ... 53121?s=20
Εδώ κολλάει το παρακάτω..

τρελό χάσιμο χρόνο όλα αυτά.Χαοτικός έγραψε: 17 Οκτ 2020, 00:41NewModelArmy έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:06 Καραβλαχοι καθυστέρες, χαβούζες, σάποιοι Νεοδημοκρατες ζουν 30 χρόνια πισω. Μια χαρα συνηθίζεται στο Twitter να "ευχεσαι" χρόνια πολλα σε σπουδαίες προσωπικοτητες που μας εχουν αφήσει. Ενα ειδος tribute ειναι.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Έκανα έτσιsys3x έγραψε: 18 Οκτ 2020, 21:58τρελό χάσιμο χρόνο όλα αυτά.Χαοτικός έγραψε: 17 Οκτ 2020, 00:41NewModelArmy έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:06 Καραβλαχοι καθυστέρες, χαβούζες, σάποιοι Νεοδημοκρατες ζουν 30 χρόνια πισω. Μια χαρα συνηθίζεται στο Twitter να "ευχεσαι" χρόνια πολλα σε σπουδαίες προσωπικοτητες που μας εχουν αφήσει. Ενα ειδος tribute ειναι.![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Hector Buas
Σαν σήμερα το 1920 γεννήθηκε η Μελίνα Μερκούρη. Περίμενα όλη την μέρα αλλά τελικά δεν είδα κανέναν Πασόκο να ευχηθεί Χρόνια Πολλά στην τελευταία Ελληνίδα Θεά.
Τελικά μόνο ο Νίκος Καρανίκας είναι ευαίσθητος?
Τελικά μόνο ο Νίκος Καρανίκας είναι ευαίσθητος?
- Hector Buas
Προσωπικά, περίμενα χτές όλη μέρα αλλά τελικά ο Νίκος Καρανίκας δεν έγραψε Χρόνια Πολλά για τα χτεσινά "γενέθλια" του Μάνου Λοίζου (22/10). Θα το ξέχασε φαίνεται.
Αλλά πάλι μπορεί και να μην του αρέσει ο Μάνος Λοίζος. Άλλωστε έχει περάσει η αποχή που οι αριστεροί τραγουδούσαν τραγούδια όπως το "Πάγωσε η Τσιμινιέρα", το "Ακορντεόν" η το "Δεντρο". Σήμερα οι αριστεροί τραγουδάνε άλλα αριστουργήματα: όπως το "μου τα 'λεγε η μάνα μου γαμω την πουτάνα μου", το "σ' αγαπώ κι ας είσαι καριόλα" και το "Άγγελα Μέρκελ".
Αλλά πάλι μπορεί και να μην του αρέσει ο Μάνος Λοίζος. Άλλωστε έχει περάσει η αποχή που οι αριστεροί τραγουδούσαν τραγούδια όπως το "Πάγωσε η Τσιμινιέρα", το "Ακορντεόν" η το "Δεντρο". Σήμερα οι αριστεροί τραγουδάνε άλλα αριστουργήματα: όπως το "μου τα 'λεγε η μάνα μου γαμω την πουτάνα μου", το "σ' αγαπώ κι ας είσαι καριόλα" και το "Άγγελα Μέρκελ".
Hector Buas έγραψε: 23 Οκτ 2020, 15:42 Προσωπικά, περίμενα χτές όλη μέρα αλλά τελικά ο Νίκος Καρανίκας δεν έγραψε Χρόνια Πολλά για τα χτεσινά "γενέθλια" του Μάνου Λοίζου (22/10). Θα το ξέχασε φαίνεται.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Hector Buas
Μα να ξεχάσει ο Καρανίκας τα γενέθλια του Μ. Λοίζου? Ανεπίτρεπτο για αριστερό του παλιού καιρού.georgebi έγραψε: 23 Οκτ 2020, 15:44Hector Buas έγραψε: 23 Οκτ 2020, 15:42 Προσωπικά, περίμενα χτές όλη μέρα αλλά τελικά ο Νίκος Καρανίκας δεν έγραψε Χρόνια Πολλά για τα χτεσινά "γενέθλια" του Μάνου Λοίζου (22/10). Θα το ξέχασε φαίνεται.
Αλλά πάλι μπορεί και να μην του αρέσει ο Μάνος Λοίζος. Άλλωστε έχει περάσει η αποχή που οι αριστεροί τραγουδούσαν τραγούδια όπως το "Πάγωσε η Τσιμινιέρα", το "Ακορντεόν" η το "Δεντρο". Σήμερα οι αριστεροί τραγουδάνε άλλα αριστουργήματα: όπως το "μου τα 'λεγε η μάνα μου γαμω την πουτάνα μου", το "σ' αγαπώ κι ας είσαι καριόλα" και το "Άγγελα Μέρκελ".![]()
![]()
![]()
Αλλά θα μου πείς εδώ οι ΠΑΣΟΚοι ξέχασαν την επέτειο της "Αλλαγής" (18/10). Ούτε ένα νήμα, ούτε μια αναφορά στο κοσμοιστορικό αυτό γεγονός...
- Hector Buas
Εν τω μεταξύ δεν είναι μόνο ο Καρανίκας που εύχεται χρόνια πολλά σε πεθαμένους. Ο Μπαλάφας έχει χάσει τους μήνες...
Δεν παίζονται. Βοηθάει και το χορτάρι βέβαια....
https://twitter.com/ybalafas/status/132 ... 63489?s=20
Δεν είναι η 2 Νοεμβρίου η γενέθλια ημέρα του Μαχάτμα;Hector Buas έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:57 Εν τω μεταξύ δεν είναι μόνο ο Καρανίκας που εύχεται χρόνια πολλά σε πεθαμένους. Ο Μπαλάφας έχει χάσει τους μήνες...
Balafas-Ganti.jpg
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Hector Buas
Την τελευταία φορά που κοίταξα ήταν στις 2 Οκτωβρίου. Αλλά με τους Ινδούς δεν μπορείς ποτε να ξέρεις. Αυτό μάλλον μπέρδεψε και τον σύντροφο Μπαλάφα...Beria έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:00Δεν είναι η 2 Νοεμβρίου η γενέθλια ημέρα του Μαχάτμα;Hector Buas έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:57 Εν τω μεταξύ δεν είναι μόνο ο Καρανίκας που εύχεται χρόνια πολλά σε πεθαμένους. Ο Μπαλάφας έχει χάσει τους μήνες...
Balafas-Ganti.jpg
![]()
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Μια μαλακία και μισή είναι. Απίστευτα βαρετό με φιλοσοφικές προεκτάσεις της πουτσας. Σορρυ αλλά ιστορίες που δεν με τραβάνε να τις ξαναδιαβάσω μπαίνουν σ' αυτή την κατηγορία.jason έγραψε: 17 Οκτ 2020, 00:53 Το πορτρέτο του ντοριαν γκρει είναι απ τα καλύτερα βιβλία που χω διαβάσει
Τεράστιες ατάκες κυρίως από εκείνον τον λόρδο
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Hector Buas
Πέραε σχεδόν η σημερινή μέρα και ακόμη ο Νίκος Καρανίκας δεν ευχήθηκε ακόμη Χρόνια Πολλά στον Οδυσσέα Ελύτη που γεννήθηκε σαν σήμερα το 1911. Φαίνεται θα το ξέχασε η δεν θα του αρέσει το έργο του.
Ποιός ξέρει?
Ποιός ξέρει?
- Hector Buas
Άλλη μια μέρα δίχως σκοπό...
Περίμενα όλη την μέρα χθες (28 Νοεμβρίου 2020) να διαβάσω ένα "Χρόνια Πολλά" από τον Νίκο Καρανίκα για τα 200στά γενέθλια του Φρειδερίκου Ένγκελς, αλλά μάταια.

Μάλλον θα το ξέχασε. Η μπορεί και να μην του αρέσουν οι ιδέες του.
Περίμενα όλη την μέρα χθες (28 Νοεμβρίου 2020) να διαβάσω ένα "Χρόνια Πολλά" από τον Νίκο Καρανίκα για τα 200στά γενέθλια του Φρειδερίκου Ένγκελς, αλλά μάταια.

Μάλλον θα το ξέχασε. Η μπορεί και να μην του αρέσουν οι ιδέες του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 717 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 1 Απαντήσεις