!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σας αρέσουν οι ουρανοξύστες;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σας αρέσουν οι ουρανοξύστες;
Εχουν ανέβει λίγο τα Βαλκάνια.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Οκ.Καραμελίτσα έγραψε: 22 Οκτ 2020, 17:47https://en.wikipedia.org/wiki/Phallic_architectureChainis έγραψε: 22 Οκτ 2020, 17:44Για να καταλάβω, ότι είναι μακρουλο και όρθιο το βλέπεις έτσι;Καραμελίτσα έγραψε: 22 Οκτ 2020, 17:32 Δε μας φτάνει που ελέγχουν την κυβέρνηση οι ολιγάρχες, θα πρέπει να βλέπουμε και τα υποκατάστατά φαλλού τους να βρωμίζουν τον αττικό ουρανό;
Κάθε ουρανοξύστης λοιπόν είναι υποκατάστατο φαλου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ευτυχώς είμαστε έξυπνοι και δεν έχουμε πέσει στην λούμπα να είναι κτισμένο το 1/3 στην Αττική αντί τα 3/4 και το υπόλοιπο πράσινο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Καταλαβαίνω το πρακτικό του πράγματος αλλά αυτό δεν με κάνει να μου αρέσουν.Vini Vici έγραψε: 22 Οκτ 2020, 17:40Ο ουρανοξύστης πιάνει πάντα λιγότερο χώρο, αφού στεγάζει διαμερίσματα/γραφεία που αν ήταν σε χαμηλά κτήρια θα έπιαναν πολύ περισσότερα οικόπεδα. Γι'αυτό και οι ελληνικές πόλεις είναι πήχτρα.Green Dragon έγραψε: 22 Οκτ 2020, 17:36 Όχι, δεν μου αρέσουν. Μου αρέσουν οι ανοιχτοί χώροι, το πράσινο, τα χαμηλά κτίρια, οι φαρδιοί δρόμοι.
Την πρώτη φορά που είδα ουρανοξύστες φωταγωγημενους βράδυ στο Σικάγο έπαθα την πλάκα μου. Σιγά σιγά το συνηθίζεις και είναι ωραίο θέαμα. Πάντως σα στατικός λέω ότι θέλει μεγάλη προσοχή η μελέτη και κατασκευή τους.
- Δημοκρατικός
Πολύ καλοί οι ουρανοξύστες. Βέβαια δεν είναι για παντού. Για επιχειρηματικά κέντρα μεγαλουπόλεων όμως είναι ενδεδειγμένοι.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
-
BlastFromThePast
Δηλαδή εσύ έχεις σχέδιο για να βάλεις 2 εκ μονοκατοικίες στην Αθήνα, έτσι;Υδράργυρος έγραψε: 22 Οκτ 2020, 17:41Δε μας λειπει χωρος στην ελλαδα. Οι πολεις ειναι πηχτρα γιατι χτιζονται χωρις σχεδιοVini Vici έγραψε: 22 Οκτ 2020, 17:40Ο ουρανοξύστης πιάνει πάντα λιγότερο χώρο, αφού στεγάζει διαμερίσματα/γραφεία που αν ήταν σε χαμηλά κτήρια θα έπιαναν πολύ περισσότερα οικόπεδα. Γι'αυτό και οι ελληνικές πόλεις είναι πήχτρα.Green Dragon έγραψε: 22 Οκτ 2020, 17:36 Όχι, δεν μου αρέσουν. Μου αρέσουν οι ανοιχτοί χώροι, το πράσινο, τα χαμηλά κτίρια, οι φαρδιοί δρόμοι.
Όσοι θέλουν να μένουν σε χωριά, να πάνε πάλι στο δικό τους.
-
BlastFromThePast
Αναφέρεσαι στις στήλες του Ολυμπίου Διός ή στους κίονες του Παρθενώνα;Καραμελίτσα έγραψε: 22 Οκτ 2020, 17:32 Δε μας φτάνει που ελέγχουν την κυβέρνηση οι ολιγάρχες, θα πρέπει να βλέπουμε και τα υποκατάστατά φαλλού τους να βρωμίζουν τον αττικό ουρανό;
- περαστικος
Λενε οτι στην Ελλαδα δεν φτιαχνουν ουρανοξυστες γιατι λεει ειναι σεισμογενης χωρα.
ΠΙΠΕΣ! Μηπως στην Ιαπωνια και την Καλιφορνια δεν γινονται σεισμοι;
Ο μοναδικος λογος που δεν χτιζει ο Ελλ ουρανοξυστες ειναι επειδη του θυμιζουν την Επανασταση της 21ης Απριλιου (λιγοι ξερουν οτι στην Αθηνα υπαρχουν ουρανοξυστες που φτιαχτηκαν επι Παπαδοπουλου). Αλλη μια αποδειξη οτι η Χουντα σας εχει προκαλεσει μπολικα ψυχολογικα στην εποχη της ιδεολογικης κυριαρχιας της αριστερας.
ΠΙΠΕΣ! Μηπως στην Ιαπωνια και την Καλιφορνια δεν γινονται σεισμοι;
Ο μοναδικος λογος που δεν χτιζει ο Ελλ ουρανοξυστες ειναι επειδη του θυμιζουν την Επανασταση της 21ης Απριλιου (λιγοι ξερουν οτι στην Αθηνα υπαρχουν ουρανοξυστες που φτιαχτηκαν επι Παπαδοπουλου). Αλλη μια αποδειξη οτι η Χουντα σας εχει προκαλεσει μπολικα ψυχολογικα στην εποχη της ιδεολογικης κυριαρχιας της αριστερας.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Αν έχεις σπίτι, οικογένεια, δουλειά στην Αθήνα, καλώς. Διαφορετικά και οι μικρές πόλεις και τα χωριά είναι εντάξει. Με καινούργιους δρόμους, επιχειρήσεις, μια χαρά ζεις. Μειώνονται οι αποστάσεις. Χρειάζεται η αποκέντρωση, αλλά πρέπει να δοθούν κίνητρα, να αναπτυχθούν παραπάνω, δεν γίνεται η μισή Ελλάδα να ζει στην Αθήνα.BlastFromThePast έγραψε: 22 Οκτ 2020, 18:57
Όσοι θέλουν να μένουν σε χωριά, να πάνε πάλι στο δικό τους.![]()
Σωστά.Antares έγραψε: 22 Οκτ 2020, 20:04Αν έχεις σπίτι, οικογένεια, δουλειά στην Αθήνα, καλώς. Διαφορετικά και οι μικρές πόλεις και τα χωριά είναι εντάξει. Με καινούργιους δρόμους, επιχειρήσεις, μια χαρά ζεις. Μειώνονται οι αποστάσεις. Χρειάζεται η αποκέντρωση, αλλά πρέπει να δοθούν κίνητρα, να αναπτυχθούν παραπάνω, δεν γίνεται η μισή Ελλάδα να ζει στην Αθήνα.BlastFromThePast έγραψε: 22 Οκτ 2020, 18:57
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Δύο φορές έχω φύγει από την Αθήνα, ελλείψει προοπτικής εξωτερικού προς τα μέρη μου.Mansko έγραψε: 22 Οκτ 2020, 20:46Σωστά.Antares έγραψε: 22 Οκτ 2020, 20:04Αν έχεις σπίτι, οικογένεια, δουλειά στην Αθήνα, καλώς. Διαφορετικά και οι μικρές πόλεις και τα χωριά είναι εντάξει. Με καινούργιους δρόμους, επιχειρήσεις, μια χαρά ζεις. Μειώνονται οι αποστάσεις. Χρειάζεται η αποκέντρωση, αλλά πρέπει να δοθούν κίνητρα, να αναπτυχθούν παραπάνω, δεν γίνεται η μισή Ελλάδα να ζει στην Αθήνα.BlastFromThePast έγραψε: 22 Οκτ 2020, 18:57
Μερικά πράγματα είναι καλύτερα, μερικά χειρότερα. Νομίζω ο μεγαλύτερος αποτρεπτικός παράγοντας είναι ο κόσμος της επαρχίας, πράγμα που θα έφτιαχνε με την αποκέντρωση αρκετά.
Ντάξει έχουμε τόσα προβλήματα τώρα στα χέρια μας. Η αποκέντρωση δεν είναι εύκολη υπόθεση.Antares έγραψε: 22 Οκτ 2020, 20:54Δύο φορές έχω φύγει από την Αθήνα, ελλείψει προοπτικής εξωτερικού προς τα μέρη μου.Mansko έγραψε: 22 Οκτ 2020, 20:46Σωστά.Antares έγραψε: 22 Οκτ 2020, 20:04
Αν έχεις σπίτι, οικογένεια, δουλειά στην Αθήνα, καλώς. Διαφορετικά και οι μικρές πόλεις και τα χωριά είναι εντάξει. Με καινούργιους δρόμους, επιχειρήσεις, μια χαρά ζεις. Μειώνονται οι αποστάσεις. Χρειάζεται η αποκέντρωση, αλλά πρέπει να δοθούν κίνητρα, να αναπτυχθούν παραπάνω, δεν γίνεται η μισή Ελλάδα να ζει στην Αθήνα.
Μερικά πράγματα είναι καλύτερα, μερικά χειρότερα. Νομίζω ο μεγαλύτερος αποτρεπτικός παράγοντας είναι ο κόσμος της επαρχίας, πράγμα που θα έφτιαχνε με την αποκέντρωση αρκετά.
- Δημοκρατικός
Δεν έχει δουλειές στην επαρχία, που να πας.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Γάμησέ τα φίλ@
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις