!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου που βρέθηκαν 3 κρούσματα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου που βρέθηκαν 3 κρούσματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Cecily Anne έγραψε: 22 Οκτ 2020, 00:21
Naida έγραψε: 22 Οκτ 2020, 00:13
Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2020, 23:47

Τι θα πει άδικα και δίκαια; :roll:
Άδικα, δεν είχε ευθύνη για ότι συνέβη. Αντε αν έχει κάποιος ευθύνη για μια τραγωδία λες δεν άντεξε το βάρος της συνείδησης. Αυτός έκανε ότι μπορούσε και εκτός αυτού δεν έχει συμβεί κάτι.
Ρητορικό ερώτημα έκανα, διότι είχα γράψει κι εγώ ακριβώς το ίδιο για την αδικία και μετά το σκέφτηκα σε φάση, κάτσε ρε σέσιλι, τί δίκαια και άδικα στο θάνατο κι έτσι. Μετά μου πέρασε.
Ξέρω τι λες. Κι έτσι είναι. Ο θάνατος είναι θάνατος. Αλλά δεν ξέρω το ότι δεν έφταιξε το κάνει ακόμα πιο βαρύ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Όσο περισσότερα στοιχεία προστίθενται, τόσο φαίνεται ότι μιλάμε για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο με σοβαρή μόρφωση και πολύ αγάπη για τη δουλειά του.

Το Μάρτιο είχε κλειστεί στο γηροκομείο για 65 μέρες προκειμένου να αποφύγει μετακινήσεις που θα μπορούσαν να μεταφέρουν τον ιό στο ίδρυμα. Ένα γίνεται ίσως κατανοητό γιατί είδε το συγκεκριμένο γεγονός ως μια τόσο μεγάλη προσωπική ήτα.
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Πραγματικά στενάχωρη είδηση, τον είχα δει τον άνθρωπο και δυο μέρες πριν σε πρωινή εκπομπή όπου είχε εμφανιστεί στο ρεπορτάζ φορώντας και μάσκα και καλυπτρίδα και πλαστική φόρμα χειρουργείου για να δώσει έμφαση στα μέτρα που λαμβάνονταν...
Διάβαζα ότι είχε σπουδάσει ψυχολογία.. Χωρίς να θέλω να κάνω κάποια εικασία για τον συγκεκριμένο, καμιά φορά όμως πίσω από τη θέληση να σπουδάσεις -αλλά όχι απαραίτητα και να ακολουθήσεις- το συγκεκριμένο επάγγελμα κρύβονται άλλοι, περισσότερο προσωπικοί λόγοι που πιστεύεις ότι έτσι θα μπορέσεις να δώσεις απαντήσεις και να λύσεις μόνος σου, και μετά είναι δύσκολο να ζητήσεις βοήθεια από συναδέλφους.. Και κάτω από αφόρητη πίεση και υπό το βάρος της ευθύνης, τυχόν ευαισθησίες και σκέψεις που έλεγχες και απωθούσες, γίνονται περισσότερο έντονες και βγαίνουν στην επιφάνεια..
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Άμα έσκαγε στην αγορά η είδηση οτι στον τάδε οίκο ευγηρίας πέθαναν από κορονοιο, θα καταστρεφοταν. Σύντομα θα τον έπνιγαν και τα χρέη.
Κρίμα ο άνθρωπος, RIP
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Το βιογραφικό του -το ποστάρισε και ο Τζήμερος, δεν έχει σημασία-..

https://www.facebook.com/dimiourgiaxana ... 6322499940
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ST48410 έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:14 Πραγματικά πολύ στενάχωρη είδηση. Είναι κρίμα να χάνεται ένας τόσο νέος άνθρωπος, ειδικά αν οφείλεται σε υπερβολική ευσυνειδησία. Αν παίζει τίποτα άλλο δεν ξέρω.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... krousmata/

Ο 41χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του - Φέρεται να είχε αφήσει σημείωμα, που βρέθηκε δίπλα του - Τα κρούσματα είχαν εντοπισθεί μετά από rapid test που γίνονταν με δική του πρωτοβουλία - Η αγωνία του για την προστασία των φιλοξενούμενων στους οίκους ευγηρίας και οι δημόσιες παρεμβάσεις του - Πληροφορίες ότι και ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό
Νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Αγιο Στέφανο βρέθηκε ο 41χρονος ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας Νέα Θάλπη όπου προ δύο ημερών είχαν εντοπισθεί τρία κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 41χρονος άνδρας έδωσε τέλος στην ζωή του με μια κυνηγετική καραμπίνα, ενώ επίσης αναφέρεται ότι και ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό σε τεστ που έκανε πρόσφατα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας είχε αφήσει σημείωμα που βρέθηκε δίπλα του, στο οποίο εξηγούσε γιατί έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο Δημήτρης Καμπανάρος ήταν ιδιοκτήτης και γεροντολόγος στη μονάδα, και παράλληλα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων. Ο αυτόχειρας είχε εκφράσει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα την αγωνία του για τους οίκους ευγηρίας και είχε ζητήσει να διατίθενται rapid test, προκειμένου να είναι συνεχής ο έλεγχος για την ασφάλεια φιλοξενούμενων και εργαζόμενων.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της υστερίας. Ένας νέος άνθρωπος αυτοκτόνησε γιατί κάποιοι κόλλησαν έναν ιό του αναπνευστικού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

hellegennes έγραψε: 22 Οκτ 2020, 16:08
ST48410 έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:14 Πραγματικά πολύ στενάχωρη είδηση. Είναι κρίμα να χάνεται ένας τόσο νέος άνθρωπος, ειδικά αν οφείλεται σε υπερβολική ευσυνειδησία. Αν παίζει τίποτα άλλο δεν ξέρω.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... krousmata/

Ο 41χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του - Φέρεται να είχε αφήσει σημείωμα, που βρέθηκε δίπλα του - Τα κρούσματα είχαν εντοπισθεί μετά από rapid test που γίνονταν με δική του πρωτοβουλία - Η αγωνία του για την προστασία των φιλοξενούμενων στους οίκους ευγηρίας και οι δημόσιες παρεμβάσεις του - Πληροφορίες ότι και ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό
Νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Αγιο Στέφανο βρέθηκε ο 41χρονος ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας Νέα Θάλπη όπου προ δύο ημερών είχαν εντοπισθεί τρία κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 41χρονος άνδρας έδωσε τέλος στην ζωή του με μια κυνηγετική καραμπίνα, ενώ επίσης αναφέρεται ότι και ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό σε τεστ που έκανε πρόσφατα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας είχε αφήσει σημείωμα που βρέθηκε δίπλα του, στο οποίο εξηγούσε γιατί έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο Δημήτρης Καμπανάρος ήταν ιδιοκτήτης και γεροντολόγος στη μονάδα, και παράλληλα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων. Ο αυτόχειρας είχε εκφράσει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα την αγωνία του για τους οίκους ευγηρίας και είχε ζητήσει να διατίθενται rapid test, προκειμένου να είναι συνεχής ο έλεγχος για την ασφάλεια φιλοξενούμενων και εργαζόμενων.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της υστερίας. Ένας νέος άνθρωπος αυτοκτόνησε γιατί κάποιοι κόλλησαν έναν ιό του αναπνευστικού.
Αυτό ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

τεραστια βλακεια να αυτοκτονεις γιατι σε κυβερνουν εγκληματικες συμμοριες οι οποιες ουσιαστικα ειναι ηθικοι αυτουργοι της αυτοκτονιας

αν και κατι μου λεει οτι μαλλον αυτοκτονησε γιατι πολλοι οικοι ευγηρειας λειτουργουν χωρις αδεια λειτουργιας ή δεν τηρουν τους στοιχειωδεις κανονες ασφαλειας/υγιεινης :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Οκτ 2020, 23:24
Γαληνός έγραψε: 21 Οκτ 2020, 20:38
GoBack έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:47 Ουτε στα γηροκομεια δεν κανουν δωρεαν τεστ οι πειναλες της νδ;
Ακριβώς...
Είναι απίστευτοι και δεν λένε τίποτα τα κανάλια τους (δλδη όλα τα ΜΜΕ).

Θα σου πουν οι ΝΔτες, μα είμαστε καλύτερα από όλη την ΕΕ.
Μόνο που αυτό μπορεί να οφείλεται σε χιλιάδες άλλους παράγοντες,
άσχετους με την πολιτική διαχείριση της κρισης

όπως φυσικά οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στο γνήσιο φιλότιμο των Ελλήνων κ των Γιατρών κοντρα στην μηδενική κρατική βοήθεια (οποίο κόμμα κι αν κυβερνούσε)
Πιείτε το ρόφημα και πέστε για ύπνο
Σύμφωνα μάλιστα με όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου την περασμένη Τρίτη, ο ΕΟΔΥ είχε πάει για τεστ στις 16 Σεπτεμβρίου και όλοι ήταν αρνητικοί. Κλιμάκιο κλήθηκε ξανά προληπτικά από τον ίδιο και πήγε την προηγούμενη Πέμπτη (15 Οκτωβρίου).

Μπερδεύετε τους προληπτικούς ελέγχους, με τους ελέγχους "όταν έχεις ύποπτα ή πιθανά κρούσματα."

Με βάση το πρωτόκολλο του εοδυ, πρέπει να κάνουν προληπτικα κάθε δύο εβδομάδες τεστ.
Εσύ νομίζεις με δύο επισκέψεις σώθηκαν..(με διαφορα μηνα μάλιστα...)

Προφανώς, επειδή δεν γίνονταν παλιότερα έλεγχοι, τους πίεσε να πάνε ή εναλλακτικά, είχε ύποπτα κρούσματα.

Κ επειδή η Αθήνα είναι στην 3η ζώνη, είναι αλήθεια πως από τον Σεπτέμβριο κ μετά, ψιλοσοβαρευτηκαν, αλλά ριξαν όλο το βάρος Αθηνα.

Εγώ προσωπικά, έφαγα πόρτα δύο φορές για προληπτικούς ελέγχους. Κ τώρα πόρτα, που έχω κρούσματα.
Τώρα έχω συρροη κρουσματων, αλλά μπορεί να ελεγχθεί, γρι η εταιρεία πληρώνει ιδιωτικά. Αλλά δεν έχω γηροκομείο, ευτυχώς.

Αυτό όμως που λέει δύστυχως ο εκλείπων στο βίντεο
Είναι πως παντού ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ στους οίκους ευγηρίας για τεστ, πλην της Ελλάδας

Εδώ κ απαιτούν τεστ κ πρέπει οι ιδιώτες/ εργαζόμενοι να τα πληρώσουν από την τσέπη τους.

Δεν σε άδικω, γτι ΔΕΝ το λένε τα κανάλια.

Ευτυχώς τελευταία, δείχνουν πιο ζεστοί για τεστ πανελλαδικα σε οσους είναι ύποπτοι.

Στους προληπτικούς όμως ελέγχους, πάσχουν ακόμη. Ειδωμεν... Σιγά σιγά κινουνται, με πολλά λαθη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 22 Οκτ 2020, 17:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2020, 20:43 Πάντως, μου φαίνεται αδιανόητο ότι κάποιος αυτοκτονεί για μερικά κρούσματα. Ας αναπαυτεί η ψυχή του, αλλά εμένα μου κάνει για το απόλυτο θύμα της όλης υστερίας, παρά για ευσυνειδησία.
Δεν υπάρχει καμία υστερία. Αν ο κορωνοϊός μπει σε γηροκομείο είναι σαν πυρκαγιά σε πυριτιδαποθήκη και αυτό αποδείχτηκε επανειλημμένα ΚΑΙ στην Ελλάδα. Συνεπώς τα γηροκομεία πρέπει να εφαρμόζουν με ευβλάβεια όλα τα πρωτόκολλα, όλες τις προφυλάξεις και πολύ πιο αυστηρές οδηγίες π.χ. για το ποιος μπαινοβγαίνει. Ένας αληθινά ευσυνείδητος αυτούς τους 8 μήνες τους βιώνει σαν 8 μήνες εμπλοκή σε στρατόπεδο με όλους τους απέξω (συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης) όχι μόνο να τον γράφουν εντελώς στα παπάρια τους αλλά να του κάνουν και τη δουλειά όλο και πιο δύσκολη. Δε θέλει και πολύ να σου στρίψει όταν έρχονται τα κρούσματα και διαπιστώνεις ότι όλο αυτό που τράβηξες ήταν μάταιο. Άντε πάμε για potaki τώρα ke de gamiounte i geri.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Οκτ 2020, 16:20 τεραστια βλακεια να αυτοκτονεις γιατι σε κυβερνουν εγκληματικες συμμοριες οι οποιες
... δεν δικάζονται ποτέ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Στο 2.14 στο βίντεο το λέει ξεκάθαρα....
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Να τον αυτοκτόνησαν αποκλείεται ;
:smt017
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 22 Οκτ 2020, 17:17
Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2020, 20:43 Πάντως, μου φαίνεται αδιανόητο ότι κάποιος αυτοκτονεί για μερικά κρούσματα. Ας αναπαυτεί η ψυχή του, αλλά εμένα μου κάνει για το απόλυτο θύμα της όλης υστερίας, παρά για ευσυνειδησία.
Δεν υπάρχει καμία υστερία. Αν ο κορωνοϊός μπει σε γηροκομείο είναι σαν πυρκαγιά σε πυριτιδαποθήκη και αυτό αποδείχτηκε επανειλημμένα ΚΑΙ στην Ελλάδα. Συνεπώς τα γηροκομεία πρέπει να εφαρμόζουν με ευβλάβεια όλα τα πρωτόκολλα, όλες τις προφυλάξεις και πολύ πιο αυστηρές οδηγίες π.χ. για το ποιος μπαινοβγαίνει. Ένας αληθινά ευσυνείδητος αυτούς τους 8 μήνες τους βιώνει σαν 8 μήνες εμπλοκή σε στρατόπεδο με όλους τους απέξω (συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης) όχι μόνο να τον γράφουν εντελώς στα παπάρια τους αλλά να του κάνουν και τη δουλειά όλο και πιο δύσκολη. Δε θέλει και πολύ να σου στρίψει όταν έρχονται τα κρούσματα και διαπιστώνεις ότι όλο αυτό που τράβηξες ήταν μάταιο. Άντε πάμε για potaki τώρα ke de gamiounte i geri.
Όσα μέτρα και να πάρεις, γλυκό μου αγόρι, όταν κάτι έχει εξαπλωθεί, μπορεί να μπει έτσι κι αλλιώς. Και τους ασθενείς τούς πλησιάζουν πάνοπλοι οι γιατροί αλλά πάλι μπορεί να κολλήσουν και έχει κολλήσει μεγάλη μερίδα τους. Δεν μπορείς να εξασφαλίσεις 100% ότι δεν θα συμβεί.

Η υστερία είναι που υπάρχει κόσμος που θα ονομάσει εγκληματία κάποιον που κόλλησε κάποιον άλλον, λες και υπάρχει τρόπος να διαφυλάξεις ότι δεν θα συμβεί καθόλου και λες και μέχρι τώρα οι θάνατοι από ιώσεις συνέβαιναν με κάποιον μεταφυσικό τρόπο και όχι από μετάδοση από άτομο σε άτομο.

Ηθικοί αυτουργοί της αυτοκτονίας είναι όλοι αυτοί που φωνάζουν «εγκληματίας», που για κάποιον διεστραμμένο λόγο δεν θεωρούσαν εξίσου εγκληματίες τους εαυτούς τους τόσα χρόνια όταν κολλούσαν ίωση σε κάποιον άλλον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”