Έχει τα προηγούμενα από το Γράμμο.
Αλλά και οι ζαίοι ; Οι ζαίοι ρε ; Ήμαρτον !
Επί ντάλα μνημονίου μας τα ποστάριζαν αυτά. Όχι μετά τις δηλώσεις Ιθάκης.
Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Οκτ 2020, 00:11 Η γερμανική χοντροκοπια και η τουρκοφιλια, πάνε πίπα-κώλο ανηλεως το ευρωλιγουρικο ονειρο.
Βλακμακίες λες.Ίακχος έγραψε: 22 Οκτ 2020, 15:36 Ειμαι υπέρ της ΕΕ, αλλά με διατήρηση των παραδόσεων των κρατών μελών.
Οι Ευρωπαικές χώρες είναι οι πιο πολιτισμένες παγκοσμίως αλλά δε θέλω να καταργηθούν οι εθνικές ταυτότητες.
Και χρειάζεται μεγαλύτερη αλληλεγγύη μεταξύ των λαών,
Δε γίνεται ο Νότος και οι Ανατολικοί να πεινάνε και ο Βορράς να ζει πλουσιοπάροχα.
Που διαφωνείς? Πες την άποψη σου.wooded glade έγραψε: 22 Οκτ 2020, 15:51Βλακμακίες λες.Ίακχος έγραψε: 22 Οκτ 2020, 15:36 Ειμαι υπέρ της ΕΕ, αλλά με διατήρηση των παραδόσεων των κρατών μελών.
Οι Ευρωπαικές χώρες είναι οι πιο πολιτισμένες παγκοσμίως αλλά δε θέλω να καταργηθούν οι εθνικές ταυτότητες.
Δε γίνεται ο Νότος και οι Ανατολικοί να πεινάνε και ο Βορράς να ζει πλουσιοπάροχα.
Πρέπει να γίνει United States of Europe.Ίακχος έγραψε: 22 Οκτ 2020, 15:56Που διαφωνείς? Πες την άποψη σου.wooded glade έγραψε: 22 Οκτ 2020, 15:51Βλακμακίες λες.Ίακχος έγραψε: 22 Οκτ 2020, 15:36 Ειμαι υπέρ της ΕΕ, αλλά με διατήρηση των παραδόσεων των κρατών μελών.
Ο Ευρωενωσιακός πατριώτης θέλει κατάργηση των επιμέρους εθνοτήτων.
Επίσης το τωρινό μοντέλο με τις γεωγραφικές ανισότητες θέλει βελτίωση.
Άρα με την ίδια λογική ούτε Έλληνας πατριώτης μπορεί να είναι κάποιος γιατί ούτε η Ελλάδα έχει βάλει κυρώσεις. Σωστά τα λέω;nostromos έγραψε: 22 Οκτ 2020, 16:42 το να ξεκινα η ΣΑραβια οικονομικες κυρωσεις στην Τουρκια και η ΕΕ να σε γραφει στα @@δια της λεει τα παντα ... νημα για πατριωτες της ΕΕ μονο ο πιθηκας θα ανοιγε
νομιζω οτι οι Ελληνες πολιτικοι εμπιστευτηκανε την τυχη της χωρας στη Γερμανικη διαμεσολαβηση ... αυτο μπορει να ελλειψη πατριωτισμου -εξαναγκσμος η αφελεια ... θα δειξειDwarven Blacksmith έγραψε: 22 Οκτ 2020, 16:51Άρα με την ίδια λογική ούτε Έλληνας πατριώτης μπορεί να είναι κάποιος γιατί ούτε η Ελλάδα έχει βάλει κυρώσεις. Σωστά τα λέω;nostromos έγραψε: 22 Οκτ 2020, 16:42 το να ξεκινα η ΣΑραβια οικονομικες κυρωσεις στην Τουρκια και η ΕΕ να σε γραφει στα @@δια της λεει τα παντα ... νημα για πατριωτες της ΕΕ μονο ο πιθηκας θα ανοιγε