αν νομιζεις οτι γελαω με τα οσα τραβηξαν οι κυπριοι κανεις λαθος
αυτο μονο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Πριν λίγο καιρό επισκέφτηκα το μεγαλύτερο νησί του Ελληνισμού για πρώτη φορά μετά το τέλος της στρατιωτικής μου θητείας. Δεν μπορώ να κρύψω το όμορφο πατριωτικό συναίσθημα που ένιωσα, όταν πεζοπορώντας σε ορισμένα μικρά χωριά του ελεύθερου κομματιού της υπαίθρου αντίκρυζα ελληνικές σημαίες σε σπίτια και μπαλκόνια.
Πραγματικά, μια επίσκεψη στην Κύπρο σε κάνει να αισθανθείς τον Ελληνισμό ως κάτι ευρύτερο από τα στενά όρια του σύγχρονου ελλαδικού κράτους.
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 22 Οκτ 2020, 01:12
Πριν λίγο καιρό επισκέφτηκα το μεγαλύτερο νησί του Ελληνισμού για πρώτη φορά μετά το τέλος της στρατιωτικής μου θητείας.
Πριν λίγο καιρό επισκέφτηκα το μεγαλύτερο νησί του Ελληνισμού για πρώτη φορά μετά το τέλος της στρατιωτικής μου θητείας.
Εμένα μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό η κατάσταση αποσύνθεσης της Ε.Φ. λόγω του πραξικοπήματος με μονάδες να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία από αυτά που έπρεπε, η επιστράτευση που ήταν της πλάκας, το μπάχαλο με το σχέδιο δράσης που θα εφαρμοζόταν, η τουρκική αεροπορία που αλώνιζε, οι ενισχύσεις από την Ελλάδα που ήταν ελάχιστες τη στιγμή που η Τουρκία έφερνε συνεχώς δυνάμεις και κατακτούσε εδάφη ακόμα και στη διάρκεια της εκεχειρίας κλπ.
Όχι φίλε μου, η εισβολή δεν ήταν πόλεμος, ήταν κοροϊδία. Οι Αμερικάνοι είπαν στους χουντικούς: «Αφήστε τους, άσκηση κάνουν».
Ακόμα και νά 'ναι όπως τα λες, τότε γιατί η διεθνής κοινότητα καταδικάζει την εισβολή, μην αναγνωρίζοντας το ψευδοκράτος;
μηπως τους ειπαν οτι οι τουρκοι ηταν ηθοποιοι και να μην ανησυχουν?
Αντί να γελάς, βλάκα, μπορείς να μου πεις γιατί δεν υπήρξε οργανωμένη αντίδραση στους εισβολείς;
να ανοιξεις κανενα βιβλιο να μορφωθεις ρε γιδι
ξεκινα με το γιατι η χουντα ηθελε να ριξει τον μακαριο και το τι σημαινε αυτο(οτι εδωσε αφορμη στους τουρκους να κανουν αποβαση)
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Πριν λίγο καιρό επισκέφτηκα το μεγαλύτερο νησί του Ελληνισμού για πρώτη φορά μετά το τέλος της στρατιωτικής μου θητείας. Δεν μπορώ να κρύψω το όμορφο πατριωτικό συναίσθημα που ένιωσα, όταν πεζοπορώντας σε ορισμένα μικρά χωριά του ελεύθερου κομματιού της υπαίθρου αντίκρυζα ελληνικές σημαίες σε σπίτια και μπαλκόνια.
Πραγματικά, μια επίσκεψη στην Κύπρο σε κάνει να αισθανθείς τον Ελληνισμό ως κάτι ευρύτερο από τα στενά όρια του σύγχρονου ελλαδικού κράτους.
Αντί να γελάς, βλάκα, μπορείς να μου πεις γιατί δεν υπήρξε οργανωμένη αντίδραση στους εισβολείς;
να ανοιξεις κανενα βιβλιο να μορφωθεις ρε γιδι
ξεκινα με το γιατι η χουντα ηθελε να ριξει τον μακαριο και το τι σημαινε αυτο(οτι εδωσε αφορμη στους τουρκους να κανουν αποβαση)
στην οποία κανείς δεν αντιστάθηκε...
Όσο για τα υπόλοιπα τα ξέρω, δεν χρειάζεται να μου τα πεις εσύ.
ρε συ ποιος να αντισταθει απο την στιγμη που με το που εγινε ο αττιλας επεσαν και η χουντα και η κυπριακη κυβερνηση?
με το που εγινε αυτο αρχισαν οι τουρκοι να απλωνονται ενω υπηρχε θεωρητικα εκεχειρια και δεν υπηρχε κανεις να δωσει διαταγες τι να γινει
Όσο για τα υπόλοιπα τα ξέρω, δεν χρειάζεται να μου τα πεις εσύ.
ρε συ ποιος να αντισταθει απο την στιγμη που με το που εγινε ο αττιλας επεσαν και η χουντα και η κυπριακη κυβερνηση?
με το που εγινε αυτο αρχισαν οι τουρκοι να απλωνονται ενω υπηρχε θεωρητικα εκεχειρια και δεν υπηρχε κανεις να δωσει διαταγες τι να γινει
στην ουσία, αγαπητέ μου, βλέπω ότι συμφωνούμε, εν τέλει.
Δηλαδή στο ότι ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ και άρα οι Τούρκοι δεν δικαιούνται να μιλάνε για κατακτήσεις.
ρε συ πολεμος ηταν
απλα οι τουρκοι εκαναν αποβαση χωρις αντιπαλο επειδη και στην ελλαδα και στην κυπρο δεν υπηρχε κυβερνηση
αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν δοθηκε αφορμη στους τουρκους να κανουν επιθεση και να δημιουργησουν τα σημερινα δεδομενα
Rakomelofronas έγραψε: 21 Οκτ 2020, 07:25
Δεν υπάρχει ειρηνική επιστροφή στην πριν το 1974 κατάσταση.
+1
Γιατί, μήπως στην τελική πριν το 1974 ήταν ειρηνική η κατάσταση ή τέλος πάντων μια φάση που πρέπει να αναπολούν οι Κυπριοι;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Ωραία τα λες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".