Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
GoBack έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:47
Ουτε στα γηροκομεια δεν κανουν δωρεαν τεστ οι πειναλες της νδ;
Ακριβώς...
Είναι απίστευτοι και δεν λένε τίποτα τα κανάλια τους (δλδη όλα τα ΜΜΕ).
Θα σου πουν οι ΝΔτες, μα είμαστε καλύτερα από όλη την ΕΕ.
Μόνο που αυτό μπορεί να οφείλεται σε χιλιάδες άλλους παράγοντες,
άσχετους με την πολιτική διαχείριση της κρισης
όπως φυσικά οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στο γνήσιο φιλότιμο των Ελλήνων κ των Γιατρών κοντρα στην μηδενική κρατική βοήθεια (οποίο κόμμα κι αν κυβερνούσε)
Πιείτε το ρόφημα και πέστε για ύπνο
Σύμφωνα μάλιστα με όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου την περασμένη Τρίτη, ο ΕΟΔΥ είχε πάει για τεστ στις 16 Σεπτεμβρίου και όλοι ήταν αρνητικοί. Κλιμάκιο κλήθηκε ξανά προληπτικά από τον ίδιο και πήγε την προηγούμενη Πέμπτη (15 Οκτωβρίου).
Ακριβώς...
όπως φυσικά οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στο γνήσιο φιλότιμο των Ελλήνων κ των Γιατρών κοντρα στην μηδενική κρατική βοήθεια (οποίο κόμμα κι αν κυβερνούσε)
Πιείτε το ρόφημα και πέστε για ύπνο
Σύμφωνα μάλιστα με όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου την περασμένη Τρίτη, ο ΕΟΔΥ είχε πάει για τεστ στις 16 Σεπτεμβρίου και όλοι ήταν αρνητικοί. Κλιμάκιο κλήθηκε ξανά προληπτικά από τον ίδιο και πήγε την προηγούμενη Πέμπτη (15 Οκτωβρίου).
Aυτό με το "γνήσιο φιλότιμο των Ελλήνων" ήταν γροθιά στο στομάχι
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αυτό το σημείο κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Τι φοβόταν και τους κάλεσε ξανά σε δύο μέρες; Και προφανώς ό,τι και να ήταν αυτό (κάποια απροσεξία από μέρος του προσωπικού ή κάποιος ηλικιωμένος με συμπτώματα), είχε τελικά δίκιο.
Ακριβώς...
Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2020, 20:43
Πάντως, μου φαίνεται αδιανόητο ότι κάποιος αυτοκτονεί για μερικά κρούσματα. Ας αναπαυτεί η ψυχή του, αλλά εμένα μου κάνει για το απόλυτο θύμα της όλης υστερίας, παρά για ευσυνειδησία. Είναι ΣΑΦΕΣ ότι χρειάζονται ψυχική ενίσχυση όσοι είναι χωμένοι στα βαθεία στην παρούσα φάση και εφόσον το κράτος δεν προνοεί, ελπίζω να βρουν το κουράγιο να προστατεύσουν/περιφρουρήσουν από μόνοι τους και την ψυχική τους υγεία, εκτός από τη σωματική.
Ο κύριος λόγος είναι εμφανής στα λεγόμενα του δημοσιογράφου και της συνδικαλίστριας γιατρού που λειτουργεί σα Μαυρογιαλουρος στο βίντεο που παρέθεσα παραπανω.
Διάβασα το σημείωμα, μου ενισχύεται η αρχική μου γνώμη. Ο κόσμος που στα χέρια του επωμίζεται το βάρος των ζωών τρίτων ΠΡΕΠΕΙ να ενισχυθεί με κάθε τρόπο από την πολιτεία, διότι είναι τα ΠΡΩΤΑ θύματα σωματικά και ψυχικά. Κι εύχομαι να αναζητούν μόνοι τους βοήθεια, όταν τους εγκαταλείπει το κράτος, διότι είναι πραγματικά κρίμα κι άδικο.
+1
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ακριβώς. Αλλά για σκεφτείτε τι θα λέγαμε όλοι αν ακούγαμε σήμερα στις ειδήσεις ότι σε ένα ιδιωτικό γηροκομείο βρέθηκε θετικός εργαζόμενος, ιδιοκτήτης και τρόφιμος. Όλοι θα του ρίχναμε το ανάθεμα χωρίς να ξέρουμε αν φταίει ή όχι. Θα υποθέταμε ότι αδιαφορεί, ότι κάνει τα στραβά μάτια και επιβάλει σε εργαζόμενους με συμπτώματα να συνεχίσουν να δουλεύουν για να μην επιβαρυνθεί οικονομικά από άδειες ή άλλα έξοδα. Θα τον κατηγορούσαμε που δεν έκανε τακτικά τεστ κλπ κλπ.
Δηλαδή σε κάποιο βαθμό είναι κατανοητό γιατί αισθανόταν αφόρητη πίεση.
Ακριβώς. Αλλά για σκεφτείτε τι θα λέγαμε όλοι αν ακούγαμε σήμερα στις ειδήσεις ότι σε ένα ιδιωτικό γηροκομείο βρέθηκε θετικός εργαζόμενος, ιδιοκτήτης και τρόφιμος. Όλοι θα του ρίχναμε το ανάθεμα χωρίς να ξέρουμε αν φταίει ή όχι. Θα υποθέταμε ότι αδιαφορεί, ότι κάνει τα στραβά μάτια και επιβάλει σε εργαζόμενους με συμπτώματα να συνεχίσουν να δουλεύουν για να μην επιβαρυνθεί οικονομικά από άδειες ή άλλα έξοδα. Θα τον κατηγορούσαμε που δεν έκανε τακτικά τεστ κλπ κλπ.
Γιατί είστε μαλάκες που του ρίχνετε ευθύνη. Μπορεί να τηρείς όλα τα μέτρα και να κολλήσεις ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγώ πχ έγραψα αναλυτική αναφορά με μέτρα που πρέπει να λάβουν, να τηρηθούν, να ελενχουν αν τηρούνται πέρα από το υγειονομικό πρωτόκολλο κ να πληρώσουν τεστ κλπ
Ο ιδιοκτήτης με κάλεσε κ μου ΠΕ, βγάζεις δλδη την ουρά σου απέξω κ λες, άμα γίνει κάτι, εγώ σας τα πα.
Ε ναι, ακριβώς αυτό. Όχι πως δεν έχω ευθύνη.
Κ προφανώς 100% ασφαλής ΔΕΝ μπορείς να σαι, ακόμα κ με καθημερινά τεστ (παράδειγμα λευκού οίκου.)
Ο συγκεκριμένος όμως, είχε τριπλη ευθύνη κ ως ιδιοκτήτης κ ως υπεύθυνος για την υγεία του εργασιακού χώρου κ ως υπεύθυνος των ασθενών του που είναι ευάλωτοι και ηλικιωμένοι.
Δεν υπάρχει πιο δύσκολο εγχείρημα.
Η τέλεια καταιγίδα.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άδικα, δεν είχε ευθύνη για ότι συνέβη. Αντε αν έχει κάποιος ευθύνη για μια τραγωδία λες δεν άντεξε το βάρος της συνείδησης. Αυτός έκανε ότι μπορούσε και εκτός αυτού δεν έχει συμβεί κάτι.
Ισχύει, έτσι θα τον αντιμετωπιζαμε. Λόγω κακής εμπειρίας από άλλους.
Άδικα, δεν είχε ευθύνη για ότι συνέβη. Αντε αν έχει κάποιος ευθύνη για μια τραγωδία λες δεν άντεξε το βάρος της συνείδησης. Αυτός έκανε ότι μπορούσε και εκτός αυτού δεν έχει συμβεί κάτι.
Ρητορικό ερώτημα έκανα, διότι είχα γράψει κι εγώ ακριβώς το ίδιο για την αδικία και μετά το σκέφτηκα σε φάση, κάτσε ρε σέσιλι, τί δίκαια και άδικα στο θάνατο κι έτσι. Μετά μου πέρασε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”