wooded glade έγραψε: 21 Οκτ 2020, 03:23
Τώρα όπως έγινε προκύπτει αναστολή για τους άμεσους συνεργούς του Ρουπακιά ;;;;;;;;;;;;;;
Ήμαρτον.
Τον Φύσσα τον σκότωσε ο Ρουπακιάς. Τους άλλους για συνέργεια τους καταδίκασε το δικαστήριο του βουνού, επειδή ήταν εκεί και όχι για κάτι εκ προμελέτης.
Μάλιστα, το εμπεδώνουμε.
Τα "τούμπανα" τα μάζεψαν για να μοιράσουν τριαντάφυλλα.
Δηλαδή αν μου έκαναν εμένα έφοδο στο νοσοκομείο -όπως έλεγαν, στ' αλήθεια ή για να πουλήσουν τσαμπούκα- θα ήταν πάλι μία αθώα συνάθροιση, εντελώς αθώα.
wooded glade έγραψε: 21 Οκτ 2020, 03:23
Τώρα όπως έγινε προκύπτει αναστολή για τους άμεσους συνεργούς του Ρουπακιά ;;;;;;;;;;;;;;
Ήμαρτον.
Τον Φύσσα τον σκότωσε ο Ρουπακιάς. Τους άλλους για συνέργεια τους καταδίκασε το δικαστήριο του βουνού, επειδή ήταν εκεί και όχι για κάτι εκ προμελέτης.
Μάλιστα, το εμπεδώνουμε.
Δηλαδή αν μου έκαναν εμένα έφοδο στο νοσοκομείο -όπως έλεγαν, στ' αλήθεια ή για να πουλήσουν τσαμπούκα- θα ήταν πάλι μία αθώα συνάθροιση, εντελώς αθώα.
Δεν είχε σχέση με την υπόθεση του Φύσσα το βίντεο. Και φυσικά, δεν έκαναν αυτά που έλεγε ο άλλος στο βίντεο για την ψευτομαγκιά του.
Επίσης, δεν υπήρξε ποτέ έφοδος σε νοσοκομείο. Σταματήστε να υιοθετείτε διαστρευλώσεις χειρότετερες κι απο εκείνες της Πράβδα επι ΕΣΣΔ.
Μάλιστα, το εμπεδώνουμε.
Δεν είχε σχέση με την υπόθεση του Φύσσα το βίντεο. Και φυσικά, δεν έκαναν αυτά που έλεγε ο άλλος στο βίντεο για την ψευτομαγκιά του.
Επίσης, δεν υπήρξε ποτέ έφοδος σε νοσοκομείο. Σταματήστε να υιοθετείτε διαστρευλώσεις χειρότετερες κι απο εκείνες της Πράβδα επι ΕΣΣΔ.
Εμένα έτσι με είχαν απειλήσει. Πάντως μία μικρή έφοδος έγινε και σε νοσοκομείο.
Μάλιστα, το εμπεδώνουμε.
Είχες πιει τσίπουρα όταν το είδες αυτό;
Δεν έγινε έφοδος. Επίσκεψη έγινε και συνομιλία με το διοικητικό προσωπικό. Ακολούθησε ένα φοτομοντάζ σε μια ακροαριστερή εφημερίδα που το παρουσίασε ε΄τσι.
Lord Brum έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:12
...Τελικά την πέσανε σε έναν αθώο ή ήταν ξεκαθάρισμα μεταξύ αντίπαλων συμμοριών όταν πέτυχαν σε αδύναμη θέση ένα δυνατό μελος των αντιφα?
Ξεκαθάρισμα μεταξύ συμμοριών ήταν.
Επιτέλους παραδέχτηκες ότι η Χρυσή Αυγή είναι συμμορία (=εγκληματική οργάνωση).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος waldorf την 21 Οκτ 2020, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
adon99 έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:43
"Οργανωμενη δολοφονια" και πηγε ενας μεσηλικας οικογενειαρχης μαζι με εναν συνταξιουχο (και φυσικα πηγε στην "οργανωμενη" δολοφονια με το αυτοκινητο του χωρις να εχει καλυψει τα χαρακτηριστικα του και μεσα στο αυτοκιντο του ειχε και την ταυτοτητα του )
ανοργάνωτη δολοφονία τότε.
Κι εμένα μου έκανε εντύπωση όταν πρωτοάκουσα την είδηση τι δουλειά είχε ένας 45αρης οικογενειάρχης να παρατάει μέσα στη μαύρη νύχτα το σπίτι του και να τρέχει σεσ τσαμπουκάδες επειδή τον φωνάξανε για παρέα.
Lord Brum έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:12
...Τελικά την πέσανε σε έναν αθώο ή ήταν ξεκαθάρισμα μεταξύ αντίπαλων συμμοριών όταν πέτυχαν σε αδύναμη θέση ένα δυνατό μελος των αντιφα?
Ξεκαθάρισμα μεταξύ συμμοριών ήταν.
Επιτέλους παραδέχτηκες ότι η Χρυσή Αυγή ήταν συμμορία.
όλα τα κόμματα είναι συμμορίες προεξάρχοντος του πασοκ. Κάποια είχαν στο παρελθον τραμπουκικα τμήματα (κενταύρους, ρειτζερς κλπ), κάποια είχαν σταμουλοκολλάδες να δέρνουν και να ξεβρακωνουν, κάποια έχουν ακόμη και τώρα ημιενοπλους τραμπουκους (παμε με λοσταρια) κάποια έχουν και ένοπλα τρομοκρατικά τμήματα (17Ν, ρουβίκωνας κλπ). Απλά οι αριστεροί χαλιέστε που παίζουν φάπες και από την άλλη πλευρά
Εγώ προσωπικά δεν χαλιέμαι καθόλου.
Όταν η εντολή είναι "κυριαρχούμε στο πεζοδρόμιο",αργά ή γρήγορα θα γίνει η στραβή.Την πατήσατε και σκοτώσατε πρώτοι.
Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Είχες πιει τσίπουρα όταν το είδες αυτό;
Δεν έγινε έφοδος. Επίσκεψη έγινε και συνομιλία με το διοικητικό προσωπικό. Ακολούθησε ένα φοτομοντάζ σε μια ακροαριστερή εφημερίδα που το παρουσίασε ε΄τσι.
Το ίδιο δικαστήριο έβγαλε τις αποφάσεις.
Ο ένας σκότωσε ως φυσικός αυτουργός και οι υπόλοιποι ως διευθύνοντες και μέλη της εγκληματικής συμμορίας.
πόσοι ΧΑτες χρειάζονται για να σκοτώσουν έναν ατάλαντο αντιφα?
σαν ανέκδοτο ακούγεται
Ανέκδοτο ήταν η συμμορία αυτή. Μαύρο ανέκδοτο.
Και οι ειρωνείες πάνω από το πτώμα του ανθρώπου αυτού κρύο ανέκδοτο.
waldorf έγραψε: 21 Οκτ 2020, 17:15
Εγώ προσωπικά δεν χαλιέμαι καθόλου.
Όταν η εντολή είναι "κυριαρχούμε στο πεζοδρόμιο",αργά ή γρήγορα θα γίνει η στραβή.Την πατήσατε και σκοτώσατε πρώτοι.
Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
όχι πρώτοι μην γράφεις ότι και ότι αφού είσαι τελείως ανημέρωτος