Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Οκτ 2020, 14:06 δεν προσκολλησατε την κυπρο στον εθνικο κορμο εγκαιρα γιατι το ηθελαν οι αγγλοι και τωρα θα την χασετε ολη![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποτε θα τελειωσει το αστειο με την Κύπρο?
Re: Ποτε θα τελειωσει το αστειο με την Κύπρο?
TI KAYΛΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ, ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ;!;!;!
Ο Θεός να μας φυλάξει από τέτοιο κακό....Rakomelofronas έγραψε: 21 Οκτ 2020, 07:25 Επίσης, σε υποθετικό σενάριο Ένωσης, η Κύπρος και πάλι θα ήταν τουλάχιστον ημιαυτόνομη και πιθανότατα εντός δεκαετίας από την Ένωση να βλέπαμε και Κύπριο πρωθυπουργό.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Τατάρ και Ερντογάν θα προσαρτήσουν τα Κατεχόμενα στην Τουρκία
https://www.tribune.gr/blog/news/articl ... yrkia.html
.
https://www.tribune.gr/blog/news/articl ... yrkia.html
.
Όλοι είναι θεόχαζοι μπροστά στο Γιόχα.relativer777 έγραψε: 21 Οκτ 2020, 11:56Εγώ είμαι θεόχαζος?Yochanan έγραψε: 21 Οκτ 2020, 07:51είσαι θεόχαζοςrelativer777 έγραψε: 20 Οκτ 2020, 20:17
Ακριβώς !
Αυτοί θεωρούν τους εαυτούς τους Κύπριους και όχι Έλληνες. Εμείς είμαστε οι Ελλαδίτες, καλαμαράδες.
Ούτε καν Έλληνες δέν μας αποκαλούν.
Εργάστηκα στην Λεμεσό 2 χρόνια ως τεχνικός του computer shop IMC. Η εργασία μου μου επέβαλε να περιοδεύων ολόκληρη την Κύπρο Εννοείται την Ελληνική πλευρά καθώς και τις εγγλέζικες βάσεις.
Δέν μας πάνε, απλά μας ανέχονται και χρειάζονται, όταν και όπου τα βρίσκουν μπαστούνια οι κουμπάροι !
![]()
Σου μετέφερα απλά το τί λένε και θέλουν οι Κύπριοι.
Εγώ όπως και πολλοί Συν Έλληνες θα θέλαμε την Κύπρο Ελληνική.
Οι Κύπριοι είναι που δέν θέλουν.
Αυτούς να πείς θεόχαζους. !
![]()
Δεν υπάρχει επιστροφή σε κανένα πρότερο καθεστώς. Όλα τα καθεστώτα, όλες οι καταστάσεις είναι μοναδικές.
Ακόμα κι αν ενωθεί η Κύπρος ειρηνικά δεν θα έχει καμία σχέση με την προ του 1974 Κύπρο. Θα είναι μία νέα Κύπρος η οποία θα έχει ήδη την εμπειρία και τις πληγές του 1974 και τις μετέπειτα κατάστασης στα σωθικά της, στην κοινωνία της. Οι άνθρωποι θα βρουν νέες λύσεις, νέους τρόπους συνύπαρξης, νέα κοινωνία.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Φίλε Σταύρο καλησπέρα.stavmanr έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:00Όλοι είναι θεόχαζοι μπροστά στο Γιόχα.relativer777 έγραψε: 21 Οκτ 2020, 11:56Εγώ είμαι θεόχαζος?
Σου μετέφερα απλά το τί λένε και θέλουν οι Κύπριοι.
Εγώ όπως και πολλοί Συν Έλληνες θα θέλαμε την Κύπρο Ελληνική.
Οι Κύπριοι είναι που δέν θέλουν.
Αυτούς να πείς θεόχαζους. !
![]()
Έχεις δίκιο, κάπως έτσι την έχει δεί ο νεαρός !
Γι' αυτόν Υπάρχει χωροχρονικό ασυνεχές !!!
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
μηπως τους ειπαν οτι οι τουρκοι ηταν ηθοποιοι και να μην ανησυχουν?Rudiche έγραψε: 21 Οκτ 2020, 14:55Όχι φίλε μου, η εισβολή δεν ήταν πόλεμος, ήταν κοροϊδία. Οι Αμερικάνοι είπαν στους χουντικούς: «Αφήστε τους, άσκηση κάνουν».alekhine έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:56ξερεις η εισβολη ηταν πολεμος και κερδισαν οι τουρκοιRudiche έγραψε: 21 Οκτ 2020, 09:30 Πρέπει η Κύπρος να ξαναγίνει ενιαίο κράτος με κυβέρνηση πλειοψηφίας και να φύγουν όλοι οι έποικοι και τα παιδιά τους. Αν δεν αρέσει αυτό στην Τουρκία, ας γίνει το 18% του νησιού (και της ακτογραμμής) τουρκοκυπριακό κράτος και να το βάλει στον κ*λο της.
(18% ήταν το ποσοστό των Τουρκοκυπρίων πριν την εισβολή).
οποτε το 40% του νησιου που εχουν τωρα ηταν τα κερδη του πολεμου
αρα οτιδηποτε που αναφερεται στην κατασταση πριν το 1974 χωρις να λαμβανει υποψη το αποτελεσμα του πολεμου ειναι εκτος πραγματικοτητας
Ακόμα και νά 'ναι όπως τα λες, τότε γιατί η διεθνής κοινότητα καταδικάζει την εισβολή, μην αναγνωρίζοντας το ψευδοκράτος;
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Casper -
https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%A3% ... E%AC%CE%BDNewModelArmy έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:37 Καλα και οι Αυστριακοι δεν εχουν καποια διαφορα με τους Γερμανους αλλα εχουν δικο τους κρατος και δεν εχουν καμια καψα να ενωθουνε,το ιδιο και οι Αυστραλοι σε σχεση με την Αγγλια πχ.Η Κυπρος εχει ακολουθησει τον δικο της δρομο απο παντα.Βασικα δεν καταλαβαινω τους Κυπριους που με παθος επιθυμουν ενωση.Αυτος ειναι ο καημος τους,να τους κυβερναει ο Κουλης και ο Μαρινακης και να αποτελουν μια ασημαντη περιφερειακη μειοψηφια σε ενα υδροκεφαλο αθηναικο κρατος;
Δες την διαφορά στα νούμερα στο δημοψήφισμα. "Το σχέδιο υποβλήθηκε στις 24 Απριλίου 2004 σε δύο ξεχωριστά δημοψηφίσματα, απορρίφθηκε από τους ελληνοκυπρίους,[12] με ποσοστό 76% καθώς μόνο 24% το υπερψήφισε, ενώ εγκρίθηκε από την τουρκοκυπριακή κοινότητα σε ποσοστό 65%"
-
- Casper -
Ναι ναι γέλα.alekhine έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:55μηπως τους ειπαν οτι οι τουρκοι ηταν ηθοποιοι και να μην ανησυχουν?Rudiche έγραψε: 21 Οκτ 2020, 14:55Όχι φίλε μου, η εισβολή δεν ήταν πόλεμος, ήταν κοροϊδία. Οι Αμερικάνοι είπαν στους χουντικούς: «Αφήστε τους, άσκηση κάνουν».alekhine έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:56
ξερεις η εισβολη ηταν πολεμος και κερδισαν οι τουρκοι
οποτε το 40% του νησιου που εχουν τωρα ηταν τα κερδη του πολεμου
αρα οτιδηποτε που αναφερεται στην κατασταση πριν το 1974 χωρις να λαμβανει υποψη το αποτελεσμα του πολεμου ειναι εκτος πραγματικοτητας
Ακόμα και νά 'ναι όπως τα λες, τότε γιατί η διεθνής κοινότητα καταδικάζει την εισβολή, μην αναγνωρίζοντας το ψευδοκράτος;![]()
![]()
![]()
![]()
https://www.google.com/amp/s/www.iefime ... nteo%3famp
https://simerini.sigmalive.com/article/ ... olouthese/
Λίγη ντροπή δεν βλάπτει.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Αρίστος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 06:41 Εγω εχω πιο δεξιες θεσεις απο τον Κοττακη σε καποια ζητηματα, πειραζει; Αλλα και ο Κοττακης σκεπτεται 12 μιλλια πιο εθνικα απο σενα και δεν λεει οτι το Καστελοριζο ειναι μακρια.
.
Είπα εγώ τι το Καστελόριζο είναι μακρυά ;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
elchav έγραψε: 21 Οκτ 2020, 15:28TI KAYΛΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ, ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ;!;!;!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Θεός να μας φυλάξει από τέτοιο κακό....Rakomelofronas έγραψε: 21 Οκτ 2020, 07:25 Επίσης, σε υποθετικό σενάριο Ένωσης, η Κύπρος και πάλι θα ήταν τουλάχιστον ημιαυτόνομη και πιθανότατα εντός δεκαετίας από την Ένωση να βλέπαμε και Κύπριο πρωθυπουργό.
Ναι ναι δώστου θάρρος να μας καβαλισει εντελώς...
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- NewModelArmy
Αλλο ρωτησα.Θα δεχοσασταν αυτη τη στιγμη να γινετε μια απλη επαρχια της Ελλαδας,με μηδεν αυτονομια;- Casper - έγραψε: 22 Οκτ 2020, 00:27https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%A3% ... E%AC%CE%BDNewModelArmy έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:37 Καλα και οι Αυστριακοι δεν εχουν καποια διαφορα με τους Γερμανους αλλα εχουν δικο τους κρατος και δεν εχουν καμια καψα να ενωθουνε,το ιδιο και οι Αυστραλοι σε σχεση με την Αγγλια πχ.Η Κυπρος εχει ακολουθησει τον δικο της δρομο απο παντα.Βασικα δεν καταλαβαινω τους Κυπριους που με παθος επιθυμουν ενωση.Αυτος ειναι ο καημος τους,να τους κυβερναει ο Κουλης και ο Μαρινακης και να αποτελουν μια ασημαντη περιφερειακη μειοψηφια σε ενα υδροκεφαλο αθηναικο κρατος;
Δες την διαφορά στα νούμερα στο δημοψήφισμα. "Το σχέδιο υποβλήθηκε στις 24 Απριλίου 2004 σε δύο ξεχωριστά δημοψηφίσματα, απορρίφθηκε από τους ελληνοκυπρίους,[12] με ποσοστό 76% καθώς μόνο 24% το υπερψήφισε, ενώ εγκρίθηκε από την τουρκοκυπριακή κοινότητα σε ποσοστό 65%"
-
- Casper -
Όχι βέβαια.NewModelArmy έγραψε: 22 Οκτ 2020, 00:45Αλλο ρωτησα.Θα δεχοσασταν αυτη τη στιγμη να γινετε μια απλη επαρχια της Ελλαδας,με μηδεν αυτονομια;- Casper - έγραψε: 22 Οκτ 2020, 00:27https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%A3% ... E%AC%CE%BDNewModelArmy έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:37 Καλα και οι Αυστριακοι δεν εχουν καποια διαφορα με τους Γερμανους αλλα εχουν δικο τους κρατος και δεν εχουν καμια καψα να ενωθουνε,το ιδιο και οι Αυστραλοι σε σχεση με την Αγγλια πχ.Η Κυπρος εχει ακολουθησει τον δικο της δρομο απο παντα.Βασικα δεν καταλαβαινω τους Κυπριους που με παθος επιθυμουν ενωση.Αυτος ειναι ο καημος τους,να τους κυβερναει ο Κουλης και ο Μαρινακης και να αποτελουν μια ασημαντη περιφερειακη μειοψηφια σε ενα υδροκεφαλο αθηναικο κρατος;
- NewModelArmy
Λογικο.Ευχαριστω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 265 Απαντήσεις
- 5879 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
-