!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποτε θα τελειωσει το αστειο με την Κύπρο?

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
isuldar

Re: Ποτε θα τελειωσει το αστειο με την Κύπρο?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από isuldar »

:o :o
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Οκτ 2020, 14:06 δεν προσκολλησατε την κυπρο στον εθνικο κορμο εγκαιρα γιατι το ηθελαν οι αγγλοι και τωρα θα την χασετε ολη :102:
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Αρίστος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 06:41 Αλλα και ο Κοττακης σκεπτεται 12 μιλλια πιο εθνικα απο σενα
TI KAYΛΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ, ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ;!;!;!
:smt038 :smt038 :smt038 :smt038
Rakomelofronas έγραψε: 21 Οκτ 2020, 07:25 Επίσης, σε υποθετικό σενάριο Ένωσης, η Κύπρος και πάλι θα ήταν τουλάχιστον ημιαυτόνομη και πιθανότατα εντός δεκαετίας από την Ένωση να βλέπαμε και Κύπριο πρωθυπουργό.
Ο Θεός να μας φυλάξει από τέτοιο κακό....
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Τατάρ και Ερντογάν θα προσαρτήσουν τα Κατεχόμενα στην Τουρκία

https://www.tribune.gr/blog/news/articl ... yrkia.html

.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

relativer777 έγραψε: 21 Οκτ 2020, 11:56
Yochanan έγραψε: 21 Οκτ 2020, 07:51
relativer777 έγραψε: 20 Οκτ 2020, 20:17

Ακριβώς !
Αυτοί θεωρούν τους εαυτούς τους Κύπριους και όχι Έλληνες. Εμείς είμαστε οι Ελλαδίτες, καλαμαράδες.
Ούτε καν Έλληνες δέν μας αποκαλούν.
Εργάστηκα στην Λεμεσό 2 χρόνια ως τεχνικός του computer shop IMC. Η εργασία μου μου επέβαλε να περιοδεύων ολόκληρη την Κύπρο Εννοείται την Ελληνική πλευρά καθώς και τις εγγλέζικες βάσεις.
Δέν μας πάνε, απλά μας ανέχονται και χρειάζονται, όταν και όπου τα βρίσκουν μπαστούνια οι κουμπάροι !

:g030:
είσαι θεόχαζος
Εγώ είμαι θεόχαζος?
Σου μετέφερα απλά το τί λένε και θέλουν οι Κύπριοι.
Εγώ όπως και πολλοί Συν Έλληνες θα θέλαμε την Κύπρο Ελληνική.
Οι Κύπριοι είναι που δέν θέλουν.
Αυτούς να πείς θεόχαζους. !
Όλοι είναι θεόχαζοι μπροστά στο Γιόχα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Yochanan έγραψε: 21 Οκτ 2020, 08:14
stavmanr έγραψε: 21 Οκτ 2020, 07:52
Yochanan έγραψε: 21 Οκτ 2020, 07:46 +1
Δεν υπάρχει γενικά επιστροφή σε προηγούμενη κατάσταση. Ονομάζεται χωροχρονικό συνεχές.
(...)
Δεν υπάρχει επιστροφή σε κανένα πρότερο καθεστώς. Όλα τα καθεστώτα, όλες οι καταστάσεις είναι μοναδικές.

Ακόμα κι αν ενωθεί η Κύπρος ειρηνικά δεν θα έχει καμία σχέση με την προ του 1974 Κύπρο. Θα είναι μία νέα Κύπρος η οποία θα έχει ήδη την εμπειρία και τις πληγές του 1974 και τις μετέπειτα κατάστασης στα σωθικά της, στην κοινωνία της. Οι άνθρωποι θα βρουν νέες λύσεις, νέους τρόπους συνύπαρξης, νέα κοινωνία.
Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 »

stavmanr έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:00
relativer777 έγραψε: 21 Οκτ 2020, 11:56
Yochanan έγραψε: 21 Οκτ 2020, 07:51

είσαι θεόχαζος
Εγώ είμαι θεόχαζος?
Σου μετέφερα απλά το τί λένε και θέλουν οι Κύπριοι.
Εγώ όπως και πολλοί Συν Έλληνες θα θέλαμε την Κύπρο Ελληνική.
Οι Κύπριοι είναι που δέν θέλουν.
Αυτούς να πείς θεόχαζους. !
Όλοι είναι θεόχαζοι μπροστά στο Γιόχα.
Φίλε Σταύρο καλησπέρα.
Έχεις δίκιο, κάπως έτσι την έχει δεί ο νεαρός !
Γι' αυτόν Υπάρχει χωροχρονικό ασυνεχές !!!
:smt005:
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Rudiche έγραψε: 21 Οκτ 2020, 14:55
alekhine έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:56
Rudiche έγραψε: 21 Οκτ 2020, 09:30 Πρέπει η Κύπρος να ξαναγίνει ενιαίο κράτος με κυβέρνηση πλειοψηφίας και να φύγουν όλοι οι έποικοι και τα παιδιά τους. Αν δεν αρέσει αυτό στην Τουρκία, ας γίνει το 18% του νησιού (και της ακτογραμμής) τουρκοκυπριακό κράτος και να το βάλει στον κ*λο της.

(18% ήταν το ποσοστό των Τουρκοκυπρίων πριν την εισβολή).
ξερεις η εισβολη ηταν πολεμος και κερδισαν οι τουρκοι

οποτε το 40% του νησιου που εχουν τωρα ηταν τα κερδη του πολεμου

αρα οτιδηποτε που αναφερεται στην κατασταση πριν το 1974 χωρις να λαμβανει υποψη το αποτελεσμα του πολεμου ειναι εκτος πραγματικοτητας
Όχι φίλε μου, η εισβολή δεν ήταν πόλεμος, ήταν κοροϊδία. Οι Αμερικάνοι είπαν στους χουντικούς: «Αφήστε τους, άσκηση κάνουν».

Ακόμα και νά 'ναι όπως τα λες, τότε γιατί η διεθνής κοινότητα καταδικάζει την εισβολή, μην αναγνωρίζοντας το ψευδοκράτος;
μηπως τους ειπαν οτι οι τουρκοι ηταν ηθοποιοι και να μην ανησυχουν? :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

NewModelArmy έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:37 Καλα και οι Αυστριακοι δεν εχουν καποια διαφορα με τους Γερμανους αλλα εχουν δικο τους κρατος και δεν εχουν καμια καψα να ενωθουνε,το ιδιο και οι Αυστραλοι σε σχεση με την Αγγλια πχ.Η Κυπρος εχει ακολουθησει τον δικο της δρομο απο παντα.Βασικα δεν καταλαβαινω τους Κυπριους που με παθος επιθυμουν ενωση.Αυτος ειναι ο καημος τους,να τους κυβερναει ο Κουλης και ο Μαρινακης και να αποτελουν μια ασημαντη περιφερειακη μειοψηφια σε ενα υδροκεφαλο αθηναικο κρατος;
https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%A3% ... E%AC%CE%BD

Δες την διαφορά στα νούμερα στο δημοψήφισμα. "Το σχέδιο υποβλήθηκε στις 24 Απριλίου 2004 σε δύο ξεχωριστά δημοψηφίσματα, απορρίφθηκε από τους ελληνοκυπρίους,[12] με ποσοστό 76% καθώς μόνο 24% το υπερψήφισε, ενώ εγκρίθηκε από την τουρκοκυπριακή κοινότητα σε ποσοστό 65%"
- Casper -

alekhine έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:55
Rudiche έγραψε: 21 Οκτ 2020, 14:55
alekhine έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:56

ξερεις η εισβολη ηταν πολεμος και κερδισαν οι τουρκοι

οποτε το 40% του νησιου που εχουν τωρα ηταν τα κερδη του πολεμου

αρα οτιδηποτε που αναφερεται στην κατασταση πριν το 1974 χωρις να λαμβανει υποψη το αποτελεσμα του πολεμου ειναι εκτος πραγματικοτητας
Όχι φίλε μου, η εισβολή δεν ήταν πόλεμος, ήταν κοροϊδία. Οι Αμερικάνοι είπαν στους χουντικούς: «Αφήστε τους, άσκηση κάνουν».

Ακόμα και νά 'ναι όπως τα λες, τότε γιατί η διεθνής κοινότητα καταδικάζει την εισβολή, μην αναγνωρίζοντας το ψευδοκράτος;
μηπως τους ειπαν οτι οι τουρκοι ηταν ηθοποιοι και να μην ανησυχουν? :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Ναι ναι γέλα.

https://www.google.com/amp/s/www.iefime ... nteo%3famp

https://simerini.sigmalive.com/article/ ... olouthese/

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Αρίστος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 06:41 Εγω εχω πιο δεξιες θεσεις απο τον Κοττακη σε καποια ζητηματα, πειραζει; Αλλα και ο Κοττακης σκεπτεται 12 μιλλια πιο εθνικα απο σενα και δεν λεει οτι το Καστελοριζο ειναι μακρια.

.

Είπα εγώ τι το Καστελόριζο είναι μακρυά ; :smt017
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

elchav έγραψε: 21 Οκτ 2020, 15:28
Αρίστος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 06:41 Αλλα και ο Κοττακης σκεπτεται 12 μιλλια πιο εθνικα απο σενα
TI KAYΛΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ, ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ;!;!;!
:smt038 :smt038 :smt038 :smt038
Rakomelofronas έγραψε: 21 Οκτ 2020, 07:25 Επίσης, σε υποθετικό σενάριο Ένωσης, η Κύπρος και πάλι θα ήταν τουλάχιστον ημιαυτόνομη και πιθανότατα εντός δεκαετίας από την Ένωση να βλέπαμε και Κύπριο πρωθυπουργό.
Ο Θεός να μας φυλάξει από τέτοιο κακό....

Ναι ναι δώστου θάρρος να μας καβαλισει εντελώς...
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

- Casper - έγραψε: 22 Οκτ 2020, 00:27
NewModelArmy έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:37 Καλα και οι Αυστριακοι δεν εχουν καποια διαφορα με τους Γερμανους αλλα εχουν δικο τους κρατος και δεν εχουν καμια καψα να ενωθουνε,το ιδιο και οι Αυστραλοι σε σχεση με την Αγγλια πχ.Η Κυπρος εχει ακολουθησει τον δικο της δρομο απο παντα.Βασικα δεν καταλαβαινω τους Κυπριους που με παθος επιθυμουν ενωση.Αυτος ειναι ο καημος τους,να τους κυβερναει ο Κουλης και ο Μαρινακης και να αποτελουν μια ασημαντη περιφερειακη μειοψηφια σε ενα υδροκεφαλο αθηναικο κρατος;

Δες την διαφορά στα νούμερα στο δημοψήφισμα. "Το σχέδιο υποβλήθηκε στις 24 Απριλίου 2004 σε δύο ξεχωριστά δημοψηφίσματα, απορρίφθηκε από τους ελληνοκυπρίους,[12] με ποσοστό 76% καθώς μόνο 24% το υπερψήφισε, ενώ εγκρίθηκε από την τουρκοκυπριακή κοινότητα σε ποσοστό 65%"
Αλλο ρωτησα.Θα δεχοσασταν αυτη τη στιγμη να γινετε μια απλη επαρχια της Ελλαδας,με μηδεν αυτονομια;
- Casper -

NewModelArmy έγραψε: 22 Οκτ 2020, 00:45
- Casper - έγραψε: 22 Οκτ 2020, 00:27

Αλλο ρωτησα.Θα δεχοσασταν αυτη τη στιγμη να γινετε μια απλη επαρχια της Ελλαδας,με μηδεν αυτονομια;
Όχι βέβαια.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Λογικο.Ευχαριστω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”