!!! DEVELOPMENT MODE !!!

στιγμές αμηχανίας πανω στο σεξ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Re: στιγμές αμηχανίας πανω στο σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 23:37
Lugozzi έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 23:34
Northern Spirit έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 23:32 Θυμαμαι τοτε που ειχα χωρισει με την Ινδη μετα απ 3 χρονια σχεσης και εμπλεξα με μια ελληνιδα. Το ξενερωμα της μεταβασης ητανε καταλυτικο..
γι αυτό μας μισείς όλους? :003:
το θέμα είναι γιατί χωρισε(ποιος έφταιγε δηλαδή) ...ανάλογα με το φταίξιμο έχει και ανάλογη δικαιολογία!
Για μενα στους χωρισμους και οι δυο φταινε τις περισσοτερες φορες..Τα μυξοκλαματα και να το παιζουμε θυματα δεν δικαιολογουνται..

Εν προκειμενω υπηρχε ασυμφωνια χαρακτηρων για πολλα θεματα..

Εγω δεν εχω υπομονη στα παιχνιδια και στις ψευτοζηλειες, αυτη ηθελε να την κυνηγαω απο πισω ενω στο σεξ αυτη ητανε τα ζωα μου αργα..

Οποτε καλυτερα πυ το διαλυσαμε..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ειχα ενα φιλο που τα ειχε με μια Τουλιπουλκατι, απο αυτές τις καφετι με άσπρες αποχρώσεις καστα πάτωμα που καταδέχονταν να τα φτιάξουν με έλληνα. Ξύπναγε χάραμα να φαει αρακά με καρυ. Τετοια μπόχα Παναγία μου δεν παλευοταν. Είχαν ποτίσει τα ρουχα της ή μας εκλανε συνεχεια, δεν εξηγείται αλλιως.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Νομίζω ότι το είχα ξαναγράψει στο προηγούμενο φόρουμ. Η πιο αμήχανη στιγμή στο σεξ ήταν όταν βρέθηκα στο κρεβάτι με μια κοπέλα από μια μεγάλη παρέα που όλοι τη θεωρούσαν πολύ όμορφή και πολύ απρόσιτη

Μετά από κανα δεκάλεπτο ήμουν έτοιμος να την σκουντήξω να δω αν αναπνέει :)

Μπορεί να 'φταιγα κι εγώ, αλλά σαν πτώμα ήταν.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Beria έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 23:47 Νομίζω ότι το είχα ξαναγράψει στο προηγούμενο φόρουμ. Η πιο αμήχανη στιγμή στο σεξ ήταν όταν βρέθηκα στο κρεβάτι με μια κοπέλα από μια μεγάλη παρέα που όλοι τη θεωρούσαν πολύ όμορφή και πολύ απρόσιτη

Μετά από κανα δεκάλεπτο ήμουν έτοιμος να την σκουντήξω να δω αν αναπνέει :)

Μπορεί να 'φταιγα κι εγώ, αλλά σαν πτώμα ήταν.
Ειναι η στάση αστερίας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Όταν είσαστε με τάνα και τελειώνει και μετά πρέπει να πάτε στην τουαλέτα και πρέπει να αφήσετε το παντελόνι σας στην καρέκλα με το πορτοφόλι μέσα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

wooded glade έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 23:49 Όταν είσαστε με τάνα και τελειώνει και μετά πρέπει να πάτε στην τουαλέτα και πρέπει να αφήσετε το παντελόνι σας στην καρέκλα με το πορτοφόλι μέσα.
:blm:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Northern Spirit έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 23:36
Cecily Anne έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 23:34
Northern Spirit έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 23:32 Θυμαμαι τοτε που ειχα χωρισει με την Ινδη μετα απ 3 χρονια σχεσης και εμπλεξα με μια ελληνιδα. Το ξενερωμα της μεταβασης ητανε καταλυτικο..
Γιατι; Επειδη δεν εκλανε καρυ;
οχι, επειδη το πρηξιμο και οι απαιτησεις αρχιζαν πριν καν φθασουμε στο κρεββατι..Ξενερα κανονικη..
Οι ινδοι παιζει να ειναι οι πιο ανυποφοροι ανθρωποι στον πλανητη. Ομορφη ινδη δια ζωσης δεν εχω δει ποτε
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

wooded glade έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 23:49 Όταν είσαστε με τάνα και τελειώνει και μετά πρέπει να πάτε στην τουαλέτα και πρέπει να αφήσετε το παντελόνι σας στην καρέκλα με το πορτοφόλι μέσα.
Φοβασαι να το παρεις μαζι μην της θιξεις την αξιοπρεπεια;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

GoBack έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 23:52
Φοβασαι να το παρεις μαζι μην της θιξεις την αξιοπρεπεια;
Ε ναι ρε, τι με πέρασες ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Υδράργυρος έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 23:52

Οι ινδοι παιζει να ειναι οι πιο ανυποφοροι ανθρωποι στον πλανητη. Ομορφη ινδη δια ζωσης δεν εχω δει ποτε
1.2 δις ειναι οι ινδοι. Οι γενικευσεις δεν καλυτουνε την εικονα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Gm54

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gm54 »

οσους εχω γνωρισει τους βρηκα παραξενα φλυαρους
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Northern Spirit έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 23:42
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 23:37
Lugozzi έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 23:34

γι αυτό μας μισείς όλους? :003:
το θέμα είναι γιατί χωρισε(ποιος έφταιγε δηλαδή) ...ανάλογα με το φταίξιμο έχει και ανάλογη δικαιολογία!
Για μενα στους χωρισμους και οι δυο φταινε τις περισσοτερες φορες..Τα μυξοκλαματα και να το παιζουμε θυματα δεν δικαιολογουνται..

Εν προκειμενω υπηρχε ασυμφωνια χαρακτηρων για πολλα θεματα..

Εγω δεν εχω υπομονη στα παιχνιδια και στις ψευτοζηλειες, αυτη ηθελε να την κυνηγαω απο πισω ενω στο σεξ αυτη ητανε τα ζωα μου αργα..

Οποτε καλυτερα πυ το διαλυσαμε..
βασικά εννοούσα σε αυτό που είπε ο Λουγκόζι ότι''για αυτό μας μισείς''
ότι αν με την Ινδή έφταιγες εσύ εύλογο να ''μισείς'' την Ελληνιδα(πάντα κατα τα λεγόμενα του Λουγκόζι) γιατί θα την θεωρούσες τέλεια.
τέλος πάντων αυτό με το κυνηγητό που λές όσο έχει πλάκα καλό είναι,για να μην θεωρείς τον άλλον δεδομένο,αλλά μετά είναι κουραστικό και φθείρει τη σχέση,οπότε συμφωνώ.Κι εμένα μου έχει συμβεί με άντρα αυτό που λές...Και είναι χειρότερο! :011:
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Gm54 έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 00:01
οσους εχω γνωρισει τους βρηκα παραξενα φλυαρους
Σου ζαλιζουν τα @@
Συνεργαζομουν μαζι τους. Ασε τι τραβαγα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Υδράργυρος την 11 Ιούλ 2018, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Lugozzi έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 23:51
:blm:
Θυμήθηκα τώρα σκηνικό προ αμνημονεύτων ετών που είχα επισκεφτεί ένα τέτοιο ευαγές ίδρυμα. Με το που παρκάρω και βγαίνω απ' το αμάξι, νιώθω να μου έρχεται έντονο κατούρημα. Βρίσκω ένα δέντρο δίπλα απ' το "σπίτι" και καθώς ανακουφίζομαι εκεί, ακούω από ανοιχτό παράθυρο τον εξής διάλογο μεταξύ τσατσάς και "εργαζομένης" :
-Τι έγινε, ακούστηκε αυτοκίνητο πριν από λίγο. Πού είναι αυτός, τι κάνει;
-Δεν ξέρω, σαν να τον είδα να κρύβεται πίσω από ένα δέντρο.
-Κανένας ανώμαλος θα είναι σίγουρα, μπανιστηρτζής. Πάρε τηλέφωνο την αστυνομία!
-Εεεεεε, για σταθείτε μωρέ! πετάγομαι αλαφιασμένος εγώ με το πουλί στο χέρι (κυριολεκτικά), προσπαθώντας να το μαζέψω και να κουμπώσω φερμουάρ, χωρίς καλά καλά να έχω προλάβει να το τινάξω πρώτα.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Ινδές υπάρχουνε και ομορφες - ειδικα απο βορρα που ειναι πιο ανοιχτος ο τονος του δερματος τους και ανωτερες καστες που επισης ειναι πιο ανοιχτο το δερμα τους. Αλλα παντρεύονται μεταξύ τους σε μεγαλο βαθμο. Bασικα απο οτι μου ειχε πει φιλος ινδος παιζουνε απιστευτα σκηνικα σε εφημεριδες στην Ινδια, του στυλ ψαχνουμε γαμπρο ταδε ηλικια, ταδε επαγγελμα, ταδε καστα ταδε τονο δερματος να μιλα αυτη κι αυτη τη γλωσσα και προσφέρουμε νυφη με αυτα κι αυτα κι αυτα τα αντιστοιχα χαρακτηριστικα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”