γιατί ήταν περισσότεροι κρατούμενοι από στρώματα, και κατουρούσαν σε ένα μπουκάλι.
Και οι
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Αν μεγαλώσει.Χαοτικός έγραψε: 20 Οκτ 2020, 10:38Άντε ρε μπάμια που θα έκαιγε άνθρωπο. Σιγά μην κατάφερνε να την πετάξει.Πτολεμαίος έγραψε: 20 Οκτ 2020, 02:59Ναι βρε, παιδάκι με μολοτωφ. Αν έκαιγε κανέναν φουκαρά θα έφταιγαν οι προβοκατορες οι μπάτσοι ή έστω τα κακά αφεντικά που τους είχαν να δουλεύουν μέρα απεργίαςΧαοτικός έγραψε: 19 Οκτ 2020, 23:58 Ξεφτίλες. 14χρονο παιδάκι. Να πάθετε δυσεντερία ρε καθίκια. Α έχετε πάθει!![]()
![]()
![]()
Θα μεγαλώσει και θα λογικευτεί.

that escalated quickly!ζιτανιτα έγραψε: 20 Οκτ 2020, 06:51Έχει φτιάξει και το "θηλυκό" αλτερ εγκο του όμως (σλουπι κάτι) οπότε δύο τα τινα: είτε είναι ένας αργοσχολος χαρτοσπρωχτης το πρωί και το βράδυ γίνεται ψυχοπαθής τραβελος που φοράει τα δέρματα από τις γυναίκες που έχει γδάρει είτε είναι απλά ένα μίζερο πρότζεκτ της ΚΝΕ. Μακάρι να είναι το δεύτερο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Οκτ 2020, 23:31 Σιγά το πρότζεκτ Μπούμπυς που έχει και πολλά άτομα. Δεν έχει καν νόημα αυτό αφού καλύτερα θα ήταν να έφτιαχναν πολλές περσόνες που να συμφωνούν μεταξύ τους αλλά έχουν διαφορετικά μπαγκράουντς, ευρύ μέτωπο κλπ.
Αντιμετωπίστε την πεζή πραγματικότητα, ο Μπούμπυς είναι ένας αργόσχολος χαρτοσπρώχτης που το αγαπημένο του χρώμα είναι το γκρι και φωτίζει την μέρα του προσπαθώντας να πείσει τον εαυτό του ότι θα μπορούσε να είχε γράψει ο ίδιος κάποια τουίτς που θεωρεί έξυπνα. Όλα υπό το όραμα ενός συστήματος όπου τα χαρτιά που σπρώχνει θα είχαν κάποια επίπτωση στην κοινωνία.
Τώρα το είδα. Και μένα το αγαπημένο μου χρώμα είναι το γκρι. Αγόρασα και γκρι μάσκες. Τί πρόβλημα έχεις με το γκρι;
Φήμες λένε ότι δεν έπλενε και τα δόντια του.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 20 Οκτ 2020, 19:21 Ακούω στην Ελληνοφρένεια τον 14χρονο να λέει πως στο κρατητήριο κοιμόταν στο πάτωμα,
γιατί ήταν περισσότεροι κρατούμενοι από στρώματα, και κατουρούσαν σε ένα μπουκάλι.
Και οιάλλοι ασχολούνται με τα.... μαλλιά της μάνας του!
Ο Σίλας δεν ήταν κκε, και μετά σύριζα αφού τον έχωσε στην ΕΡΤ? Το γύρισε σε νδ τώρα;
Δεν ξέρω αν ήταν ποτέ ΚΚΕ. Λόγω του δημοψηφίσαμτος του 2015 είναι από τότε απέναντι από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι απαραίτητα με την ΝΔ. Περίπου όπως ο Αρκάς...Σενέκας έγραψε: 20 Οκτ 2020, 20:42 ...
Ο Σίλας δεν ήταν κκε, και μετά σύριζα αφού τον έχωσε στην ΕΡΤ? Το γύρισε σε νδ τώρα;
ραγδαία εξέλιξη αν ισχύει
Ίσως η πρώτη φορά που έγραψε κάτι πραγματικά αστείο ο τύπος!
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Καλά μονιά;Πτολεμαίος έγραψε: 20 Οκτ 2020, 14:13Τωρα θα σου έλεγα "εσύ δηλαδη είσαι λογικός"; Για να στην πω. Αλλά μλκ μου, ακολουθώ για λογους guilty pleasure 2 αριστερές στο φβ και μαλάκα μου, ναι. Είσαι όντως λογικός μπροστά τουςΧαοτικός έγραψε: 20 Οκτ 2020, 10:38Άντε ρε μπάμια που θα έκαιγε άνθρωπο. Σιγά μην κατάφερνε να την πετάξει.Πτολεμαίος έγραψε: 20 Οκτ 2020, 02:59
Ναι βρε, παιδάκι με μολοτωφ. Αν έκαιγε κανέναν φουκαρά θα έφταιγαν οι προβοκατορες οι μπάτσοι ή έστω τα κακά αφεντικά που τους είχαν να δουλεύουν μέρα απεργίας![]()
![]()
Θα μεγαλώσει και θα λογικευτεί.![]()
Μπα, όχι αλλά ακόμα και αν ήταν, με ποστ σαν αυτο:Χαοτικός έγραψε: 20 Οκτ 2020, 23:04Καλά μονιά;Πτολεμαίος έγραψε: 20 Οκτ 2020, 14:13Τωρα θα σου έλεγα "εσύ δηλαδη είσαι λογικός"; Για να στην πω. Αλλά μλκ μου, ακολουθώ για λογους guilty pleasure 2 αριστερές στο φβ και μαλάκα μου, ναι. Είσαι όντως λογικός μπροστά τουςΧαοτικός έγραψε: 20 Οκτ 2020, 10:38
Άντε ρε μπάμια που θα έκαιγε άνθρωπο. Σιγά μην κατάφερνε να την πετάξει.
Θα μεγαλώσει και θα λογικευτεί.![]()
![]()
Μην είσαι καργιολης, δεν ήταν ακριβώς κοπυ παστε. Έβαλε κι ένα δικό του εμοτικον