!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ανακοίνωση ΚΚΕ για πόλεμο σε Ναγκόρνο - Καραμπάχ: Ίσες αποστάσεις απο Αρμενία - Αζερμπαϊτζάν"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
BlastFromThePast

Re: Ανακοίνωση ΚΚΕ για πόλεμο σε Ναγκόρνο - Καραμπάχ: Ίσες αποστάσεις απο Αρμενία - Αζερμπαϊτζάν"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast »

pylothess έγραψε: 20 Οκτ 2020, 23:05 Μήπως θα έπρεπε και το ίδιο το κόμμα να διορθώσει λιγάκι την συγκεκριμένη του θέση;
Όχι;
Άβαταρ μέλους
elchav

Re: Ανακοίνωση ΚΚΕ για πόλεμο σε Ναγκόρνο - Καραμπάχ: Ίσες αποστάσεις απο Αρμενία - Αζερμπαϊτζάν"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Mπορεί να χάσουμε από τους Τούρκους, αλλά σίγουρα θα εξολοθρεύσουμε τους κομμουνιστές.

Να και κάτι αισιόδοξο
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

pylothess έγραψε: 20 Οκτ 2020, 22:15
BlastFromThePast έγραψε: 20 Οκτ 2020, 00:02
pylothess έγραψε: 19 Οκτ 2020, 23:52 Σε περίπτωση αμυντικού πολέμου δεν νομίζω πως αυτή η σκέψη θα μας είναι και ιδιαίτερη χρήσιμη οπότε θα είναι σπατάλη πολύτιμου χρόνου.
Αν όμως μείνουμε μόνο στις σκέψεις δεν έγινε και κάτι . Όταν με το καλό τελειώσει ο πόλεμος, αφού θα έχουμε υπερασπιστεί επιτυχώς την ακεραιότητα της πατρίδος μας , τότε θα μπορεί δημοκρατικά και εντός των συνταγματικών πλαισίων να ασκεί το ΚΚΕ το έργο του ,όπως κάνει άλλωσε σήμερα όπου εκλέγει βουλευτές, δημάρχους, ελέγχει σωματεία, εργατικά κέντρα, έχει τηλεοπτική κάλυψη κ.τ.λ.
Δεν είναι καθόλου σπατάλη χρόνου καθώς το ποιοι είναι οι καπιταλιστές και τι θέλουν θα είναι πασιφανές. Καπιταλιστές θα είναι εκείνοι που θα στείλουν Έλληνες και Τούρκους φτωχούς να σκοτωθούν, καπιταλιστές θα είναι εκείνοι που σύντομα θα τους ανακαλέσουν αφού κρίνουν ότι πέθαναν πολλοί και -ει δυνατόν- πέθαναν απ' αυτούς ακόμα περισσότεροι για να αναθέσουν τα ζητήματα που άπτονται της "ακεραιότητας της πατρίδας" στους καθ' ύλην αρμόδιους, ήτοι κάποια Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, κάποια συνεδρίαση του ΝΑΤΟ κοκ.

Το να τους πολεμήσεις δε σε αποσπά καθόλου από την ακεραιότητα της πατρίδας, αντιθέτως είναι ο μόνος τρόπος να αποκτήσεις μία αντί να συνεχίσεις να ζεις σαν πληβείος σ' αυτή που μόνο στη θεωρία είναι δική σου.
Δε χρειάζεται να πω πόσο εμετικές είναι δε κάποιες ιδέες που βιάζονται να δώσουν στους μισθωτούς του 500άρικου τουφέκι, να τους στείλουν να σκοτωθούν και, αν με το καλό ζήσουν, να τους γυρίσουν στη θαλπωρή του 500άρικου. Να θυμίζετε ποιος είναι ο πατριωτισμός σας, να θυμόμαστε γιατί μας αηδιάζει.
Και πότε ακριβώς πρέπει να τους πολεμήσουμε τους καπιταλιστές; Πριν ή μετά την λήξη του αμυντικού ιμπεριαλιστικού πολέμου; Με ποιον τρόπο εννοείς να πολεμήσουμε τους καπιταλιστές; Μεταφορικά η κυριολεκτικά; Προφανώς και εν μέσω πολέμου δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με πολιτικά ζητήματα εκτός και να θέλουμε να ξαναδούμε τα σύνορα του 1833.

Παρακάτω που γράφεις για την θαλπωρή του πεντακοσάρικου , πως το εννοείς; Δηλαδή οι Έλληνες στρατιώτες μήπως δεν θα πρέπει να πολεμήσουν στο πεδίο της μάχης επειδή δεν πληρώνονται καλά στις δουλειές τους; Τι είναι ; Μισθοφόροι ή υπάλληλοι εταιρείας security; Πως το εννοείς ;
Να σε βοηθήσω λίγο :
Οι κομμουνιστές δεν θεωρούν ότι υπάρχουν έθνη και πατρίδες . Θεωρούν ότι είναι εντελώς άσκοπο να σκοτώνεσαι και να σκοτώνεις για αυτά .
Αντικειμενικά και εγώ αν και δηλώνω εθνικιστής προτιμώ να πεθάνω με άσπρα μαλλιά κάνοντας έρωτα μετά από κατανάλωση δέκα χαπιών παρά στα είκοσι έξι μου στον πόλεμο . Παρόλα αυτά , όταν έρθουν οι Τούρκοι ή ο οποιοσδήποτε να πάρουν τα ελληνικά εδάφη , τα οποία θεωρώ και ΕΙΝΑΙ και δικά μου ( και νομικά εφόσον πληρώνω φόρους :lol: ) , και κυρίως πέρα από το χιουμοριστικό σκέλος , θυσίασαν πρόγονοι μου το αίμα τους για να κυματίζει σε αυτά η ελληνική σημαία , θα πολεμήσω και ας χαθώ στο άνθος της ηλικίας μου . Κανονικά πρέπει να πιάνω το δρεπάνι ( το τιμόνι και την πένα στην περίπτωση μου ) , και το γυναικείο στήθος , αλλά θα πιάσω τουφέκι για να μην κάτσει κανένας απόγονος προσκυνημένων στο σπίτι μου .
Οι καθαρόαιμοι κομμουνιστές δεν σκέφτονται έτσι , θα μπορούσαν όχι στα σύνορα του 1833 , και του 1800 να δώσουν για τον Τούρκο εργάτη . Συγγνώμη , αλλά ο Τούρκος εργάτης θέλει να πάρει και το σπίτι μου , και τα χωράφια μου , και τα κινητά μου . Ε ή θα πεθάνω ή θα τον στείλω από εκεί που ήρθε .
Μήπως ο κομμουνιστής βγάζει χολή επειδή υιοθετεί μία ιδεολογία που λέει ότι εφόσον δεν έχεις κατσίκα ΣΦΑΞΕ του γείτονα ;
ΥΓ : Νεότερος ένιωθα μία συμπάθεια προς τον αρχικό κομμουνισμό και τις ιδέες του . Μέχρι που συνειδητοποίησα ότι 1ον δεν συμβαδίζουν με την ανθρώπινη φύση 2ον δεν έχουν καμία ενοχή να σκοτώνουν αθώα γυναικόπαιδα για τον αγώνα τους και 3ον ισοπεδώνουν κάθε αξία που έβγαλε αυτή η Γηραιά Ήπειρος σε χιλιετίες διανόησης .
Πάλι καλά που η Γηραιά είναι Γηραιά , αλλά δεν πεθαίνει . Θα ξαναγεννηθεί . Όπως ο φοίνικας μέσα από τις στάχτες του .
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 21 Οκτ 2020, 01:43
pylothess έγραψε: 20 Οκτ 2020, 22:15

Δεν είναι καθόλου σπατάλη χρόνου καθώς το ποιοι είναι οι καπιταλιστές και τι θέλουν θα είναι πασιφανές. Καπιταλιστές θα είναι εκείνοι που θα στείλουν Έλληνες και Τούρκους φτωχούς να σκοτωθούν, καπιταλιστές θα είναι εκείνοι που σύντομα θα τους ανακαλέσουν αφού κρίνουν ότι πέθαναν πολλοί και -ει δυνατόν- πέθαναν απ' αυτούς ακόμα περισσότεροι για να αναθέσουν τα ζητήματα που άπτονται της "ακεραιότητας της πατρίδας" στους καθ' ύλην αρμόδιους, ήτοι κάποια Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, κάποια συνεδρίαση του ΝΑΤΟ κοκ.

Το να τους πολεμήσεις δε σε αποσπά καθόλου από την ακεραιότητα της πατρίδας, αντιθέτως είναι ο μόνος τρόπος να αποκτήσεις μία αντί να συνεχίσεις να ζεις σαν πληβείος σ' αυτή που μόνο στη θεωρία είναι δική σου.
Δε χρειάζεται να πω πόσο εμετικές είναι δε κάποιες ιδέες που βιάζονται να δώσουν στους μισθωτούς του 500άρικου τουφέκι, να τους στείλουν να σκοτωθούν και, αν με το καλό ζήσουν, να τους γυρίσουν στη θαλπωρή του 500άρικου. Να θυμίζετε ποιος είναι ο πατριωτισμός σας, να θυμόμαστε γιατί μας αηδιάζει.
Και πότε ακριβώς πρέπει να τους πολεμήσουμε τους καπιταλιστές; Πριν ή μετά την λήξη του αμυντικού ιμπεριαλιστικού πολέμου; Με ποιον τρόπο εννοείς να πολεμήσουμε τους καπιταλιστές; Μεταφορικά η κυριολεκτικά; Προφανώς και εν μέσω πολέμου δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με πολιτικά ζητήματα εκτός και να θέλουμε να ξαναδούμε τα σύνορα του 1833.

Παρακάτω που γράφεις για την θαλπωρή του πεντακοσάρικου , πως το εννοείς; Δηλαδή οι Έλληνες στρατιώτες μήπως δεν θα πρέπει να πολεμήσουν στο πεδίο της μάχης επειδή δεν πληρώνονται καλά στις δουλειές τους; Τι είναι ; Μισθοφόροι ή υπάλληλοι εταιρείας security; Πως το εννοείς ;
Να σε βοηθήσω λίγο :
Οι κομμουνιστές δεν θεωρούν ότι υπάρχουν έθνη και πατρίδες . Θεωρούν ότι είναι εντελώς άσκοπο να σκοτώνεσαι και να σκοτώνεις για αυτά .
Αντικειμενικά και εγώ αν και δηλώνω εθνικιστής προτιμώ να πεθάνω με άσπρα μαλλιά κάνοντας έρωτα μετά από κατανάλωση δέκα χαπιών παρά στα είκοσι έξι μου στον πόλεμο . Παρόλα αυτά , όταν έρθουν οι Τούρκοι ή ο οποιοσδήποτε να πάρουν τα ελληνικά εδάφη , τα οποία θεωρώ και ΕΙΝΑΙ και δικά μου ( και νομικά εφόσον πληρώνω φόρους :lol: ) , και κυρίως πέρα από το χιουμοριστικό σκέλος , θυσίασαν πρόγονοι μου το αίμα τους για να κυματίζει σε αυτά η ελληνική σημαία , θα πολεμήσω και ας χαθώ στο άνθος της ηλικίας μου . Κανονικά πρέπει να πιάνω το δρεπάνι ( το τιμόνι και την πένα στην περίπτωση μου ) , και το γυναικείο στήθος , αλλά θα πιάσω τουφέκι για να μην κάτσει κανένας απόγονος προσκυνημένων στο σπίτι μου .
Οι καθαρόαιμοι κομμουνιστές δεν σκέφτονται έτσι , θα μπορούσαν όχι στα σύνορα του 1833 , και του 1800 να δώσουν για τον Τούρκο εργάτη . Συγγνώμη , αλλά ο Τούρκος εργάτης θέλει να πάρει και το σπίτι μου , και τα χωράφια μου , και τα κινητά μου . Ε ή θα πεθάνω ή θα τον στείλω από εκεί που ήρθε .
Μήπως ο κομμουνιστής βγάζει χολή επειδή υιοθετεί μία ιδεολογία που λέει ότι εφόσον δεν έχεις κατσίκα ΣΦΑΞΕ του γείτονα ;
ΥΓ : Νεότερος ένιωθα μία συμπάθεια προς τον αρχικό κομμουνισμό και τις ιδέες του . Μέχρι που συνειδητοποίησα ότι 1ον δεν συμβαδίζουν με την ανθρώπινη φύση 2ον δεν έχουν καμία ενοχή να σκοτώνουν αθώα γυναικόπαιδα για τον αγώνα τους και 3ον ισοπεδώνουν κάθε αξία που έβγαλε αυτή η Γηραιά Ήπειρος σε χιλιετίες διανόησης .
Πάλι καλά που η Γηραιά είναι Γηραιά , αλλά δεν πεθαίνει . Θα ξαναγεννηθεί . Όπως ο φοίνικας μέσα από τις στάχτες του .
Οι κομμουνιστές θεωρούν ότι υπάρχουν έθνη αλλά δεν αποδίδουν στα έθνη την μεταφυσική έννοια του ιερού και του αμετάβλητου , ούτε πιστεύουν πως ένας λαός έχει ιστορικούς δεσμούς αίματος με μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Για έναν συνειδητοποιημένο Κομμουνιστή,που έχει εντρυφήσει στον Μαρξισμό τα έθνη είναι πεπερασμένα. Εάν έχω καταλάβει σωστά την υλιστική φιλοσοφία και αν μπορώ να τα αποδώσω σωστά, στον Μαρξισμό τα έθνη είναι μεταβλητά.Τα λέω σωστά Fluffy; Σε παρακαλώ να με διορθώσεις γιατί ειλικρινά είμαι λίγο μπερδεμένος.

Η κεντρική ιδέα γύρω από την οποία στρέφεται όλη η δράση του ΚΚΕ είναι η καταλυτική δράση για την ωρίμανση των επαναστατικών συνθηκών.Με απλά λόγια το ΚΚΕ θέλει να προετοιμάσει το έδαφος για την επάνασταση, για να ανατρέψει τον καπιταλισμό.Για το ΚΚΕ , πανάκεια σε όλα τα προβλήματα είναι ο Σοσιαλισμός όπως η αιτία για τα όλα τα δεινά της ανθρωπότητας είναι ο καπιταλισμός. Οι κομμουνιστές αυτά που λένε τα πιστεύουν. Είναι ιδεολόγοι άνθρωποι αλλά σκέψου λίγο και το εξής:

Το "σοσιαλιστικό" ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές το 1981 με σύνθημα έξω οι βάσεις του θανάτου ,ΕΟΚ & ΝΑΤΟ πολέμου συνδικάτο.Φυσικά ούτε οι βάσεις έφυγαν ποτέ ούτε από το ΝΑΤΟ αποχωρήσαμε.
Στην Κούβα το πραγματικό σοσιαλιστικό κομμουνιστικό κόμμα μετά την ανατροπή του Μπατίστα, όταν ανέλαβε την εξουσία ,ούτε αυτό έδιωξε την βάση του Γκουαντάναμο από το Κουβανέζικο έδαφος. Άρα το σύνθημα που φωνάζουν οι κομμουνιστές έξω από την Αμερικάνική πρεσβεία : "Στους Ιμπεριαλιστές καμιά υποταγή ,η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί " και " ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών" , οι Κουβανέζοι απέδειξαν εν τοις πράγμασοι πως είναι ανεδαφικά.
Δηλαδή το μόνο που μας νοιάζει είναι να αναλάβει το κομμουνιστικό κόμμα την εξουσία; Και μετά τι γίνεται; Μετά βλέπουμε ;
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Golden Age έγραψε: 08 Οκτ 2020, 06:03 Την Τουρκία η οποία υποκίνησε αυτή τη σύκγκρουση...

Φυσικά δεν λείπουν και τα ψέμματα για την ΕΣΣΔ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΤΗΡΕΙ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ – ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ!

06/10/2020

Εικόνα

Ως γνωστόν, η χούντα Μητσοτάκη τηρεί ίσες αποστάσεις στη διαμάχη Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν, γιατί επιφανή στελέχη της (π.χ. Ντόρα) κάνουν μπίζνες με τους Τουρκοαζέρους.

Και όχι μόνον η χούντα Μητσοτάκη, αλλά και τα κόκκινα δεκανίκια της, οι δισεκατομμυριούχοι της ΚΚΕ Α.Ε.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανακοίνωση των θησαυροφυλάκων του Περισσού, για την διαμάχη ευθύνεται η διάλυση της… ΕΣΣΔ, οι αστικές τάξεις και των δύο κρατών, τα μονοπώλια, οι ΗΠΑ, η Ρωσσία, η Ε.Ε. και οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, ο εθνικισμός, τα καπιταλιστικά συμφέροντα κι ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Χάριν παιδιάς, διαβάστε –αφού πρώτα οπλιστείτε με… μεγάλα κουράγια και… γαϊδουρινή υπομονή- την σχετική ανακοίνωση-κήπο των κολαούζων του Μητσοτάκη:

«Δύο λαοί, που για 70 χρόνια, στο πλαίσιο της Σοβιετικής Ένωσης, έζησαν μαζί και προόδευσαν ειρηνικά, βάζοντας τις βάσεις μιας νέας κοινωνίας, χωρίς την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, βρίσκονται για ακόμη μια φορά στα πρόθυρα γενικευμένου πολέμου.

Η “πληγή” που άνοιξε με τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης στις σχέσεις των δύο λαών, “κακοφόρμισε” ακόμη περισσότερο τις τελευταίες δεκαετίες, όπως δείχνουν οι συγκρούσεις στην περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ, εξαιτίας των συμφερόντων των αστικών τάξεων των δύο χωρών, εν μέσω παρεμβάσεων άλλων δυνάμεων, όπως οι ΗΠΑ, η ΕΕ και η Ρωσία, που προωθούν τα δικά τους συμφέροντα.

Οι πληροφορίες που φτάνουν, όσο και οι εκτιμήσεις που μπορούν να γίνουν, δείχνουν πως οι πολεμικές επιχειρήσεις ανάμεσα στο Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία συνδέονται με την “αλυσίδα” των ενδοϊμπεριαλιστικών αναμετρήσεων στη Συρία, στη Λιβύη, στην περιοχή του Καυκάσου, της Κεντρικής Ασίας, των Βαλκανίων, της Ανατολικής Μεσογείου, όπου συγκρούονται ισχυρά μονοπώλια και ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, που έχουν διαφορετικούς σχεδιασμούς.

Οι συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης, η αύξηση των κοινωνικών αδιεξόδων στις καπιταλιστικές κοινωνίες, η εμφάνιση διαθέσεων κοινωνικής διαμαρτυρίας, γίνεται προσπάθεια να κατευθυνθεί στο στείρο και επικίνδυνο έδαφος των εθνικισμών και της αλληλοσφαγής των λαών, ώστε να μην κλονιστεί η εξουσία των αστικών τάξεων.

Οι λαοί της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν, που πληρώνουν με το αίμα τους την προώθηση εκείνων ή των άλλων -αλλά πάντα ξένων- καπιταλιστικών συμφερόντων, πρέπει να διδαχθούν από την ιστορία τους, να υψώσουν μέτωπο τόσο στις ξένες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, όσο και στα συμφέροντα των αστικών τάξεων. Να οικοδομήσουν το δικό τους “τείχος” ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, να χαράξουν στρατηγική σύγκρουσης με το καπιταλιστικό σύστημα, που γεννά κρίσεις, πολέμους, προσφυγιά».

https://ethnikismos.net/2020/10/06/%ce% ... 85-%cf%84/
Την ανακοίνωση μπορεί να τη βρει κανείς και εδώ:

https://www.rizospastis.gr/story.do?id=10947890
Φώναξε λίγο ακόμα. Δεν ακούγεται από το κελί καλά η φωνή σου :102:
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

https://www.rizospastis.gr/story.do?id=10947890

Το αναφέρει ότι η Τουρκία υποστηρίζει το Αζερμπαιτζάν. Εντάξει ,έχουν και αυτοί το απωθημένο τους με την Σοβιετική Ένωση. Οι περισσότεροι Έλληνες έχουμε συμπάθεια για τον λαό της Αρμενίας γιατί και οι δυο ξέρουμε τι θα πει γενοκτονία. Όπως οι Εβραίοι είχαν το ολοκαύτωμα έτσι οι Έλληνες μαζί με τους Αρμένιους είχαν την γενοκτονία. Ο Ριζοσπάστης όμως γράφει τα δικά του ότι οι Αρμένιοι και οι Αζέροι συμβίωναν αρμονικά στην Σοβιετική Ένωση.
Άβαταρ μέλους
NoMoreLice

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NoMoreLice »

pylothess έγραψε: 22 Οκτ 2020, 23:21 https://www.rizospastis.gr/story.do?id=10947890

Το αναφέρει ότι η Τουρκία υποστηρίζει το Αζερμπαιτζάν. Εντάξει ,έχουν και αυτοί το απωθημένο τους με την Σοβιετική Ένωση. Οι περισσότεροι Έλληνες έχουμε συμπάθεια για τον λαό της Αρμενίας γιατί και οι δυο ξέρουμε τι θα πει γενοκτονία. Όπως οι Εβραίοι είχαν το ολοκαύτωμα έτσι οι Έλληνες μαζί με τους Αρμένιους είχαν την γενοκτονία. Ο Ριζοσπάστης όμως γράφει τα δικά του ότι οι Αρμένιοι και οι Αζέροι συμβίωναν αρμονικά στην Σοβιετική Ένωση.
Το γράφω στην προηγούμενη σελίδα, έχει κάνει λαθροχειρία το εθνικιζμός.νετ, αλλά ο OP δεν χαμπαριάζει και έχει μείνει και ο παραπλανητικός τίτλος
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

:scross:
Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 »

elchav έγραψε: 21 Οκτ 2020, 00:53 Mπορεί να χάσουμε από τους Τούρκους, αλλά σίγουρα θα εξολοθρεύσουμε τους κομμουνιστές.

Να και κάτι αισιόδοξο
Το πρώτο δεν ισχύει. Τους Τούρκους θα τους φάμε λάχανο.
Για το δεύτερο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !!!
:g030:
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

pylothess έγραψε: 22 Οκτ 2020, 23:21 https://www.rizospastis.gr/story.do?id=10947890

Θα γίνω Εθνι, αλλά αξίζει τον κόπο.

Θυμάσαι κάναν πολεμο αρμενιων και αζερων όταν ήταν στην Σοβιετική Ένωση ; :102:
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Gewponos90 έγραψε: 23 Οκτ 2020, 00:03

Θα γίνω Εθνι, αλλά αξίζει τον κόπο.

Θυμάσαι κάναν πολεμο αρμενιων και αζερων όταν ήταν στην Σοβιετική Ένωση ; :102:

Μα επι Σοβιετικής Ένωσης ξεκίνησαν οι συγκρούσεις απο τις οποίες προέκυψε ο πόλεμος.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Δεν είναι καθόλου σπατάλη χρόνου καθώς το ποιοι είναι οι καπιταλιστές και τι θέλουν θα είναι πασιφανές. Καπιταλιστές θα είναι εκείνοι που θα στείλουν Έλληνες και Τούρκους φτωχούς να σκοτωθούν,
Όταν θα έχεις τον τουρκομογγολο να σε βιάζει εσένα ή δικούς σου ανθρώπους, όταν θα έχεις τον τουρκομογγολο να σε κερνάει τσιγάρο πριν σου πετάξει τα μυαλά (ή διάσημη φώτο από Αττίλα), τότε να λες ότι φταίνε οι καπιταλιστες.
Και ναι μαλάκα μου. Θα είναι ο ίδιος "φτωχός" και "σύντροφος" μογγολος.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
BlastFromThePast

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast »

Πτολεμαίος έγραψε: 23 Οκτ 2020, 07:30

Δεν είναι καθόλου σπατάλη χρόνου καθώς το ποιοι είναι οι καπιταλιστές και τι θέλουν θα είναι πασιφανές. Καπιταλιστές θα είναι εκείνοι που θα στείλουν Έλληνες και Τούρκους φτωχούς να σκοτωθούν,
Όταν θα έχεις τον τουρκομογγολο να σε βιάζει εσένα ή δικούς σου ανθρώπους, όταν θα έχεις τον τουρκομογγολο να σε κερνάει τσιγάρο πριν σου πετάξει τα μυαλά (ή διάσημη φώτο από Αττίλα), τότε να λες ότι φταίνε οι καπιταλιστες.
Φτωχός μπορεί να είναι, ναι, αλλά θα είναι φτωχός που θα του έχουν γεμίσει τα μυαλά αηδίες οι πλούσιοι με την προπαγάνδα τους, τα ΜΜΕ τους, την ψευτοιστορία που του μάθαιναν από παιδί κοκ για να τον φτάσουν σε τέτοια χάλια.
Πώς έφτασες εσύ σε τέτοια χάλια πχ; Κάπως έτσι.

Και αν τέτοιοι άνθρωποι, αν και φτωχοί, αν και όχι οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος, είναι πραγματικά πέρα από κάθε βοήθεια, ε, γι' αυτό υπάρχουν και τα γκούλαγκ. Αναγκαστικά, αν και θα ταν πολύ ωραίο, δεν θα πάνε μόνο οι πλούσιοι εκμεταλλευτές. Θα πάνε και όσοι φτωχοί καταντήσαν εξαιτίας τους τελειωμένα φασιστοειδή. Θλιβερό από μία άποψη αλλά αναγκαίο.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

BlastFromThePast έγραψε: 23 Οκτ 2020, 13:36
Πτολεμαίος έγραψε: 23 Οκτ 2020, 07:30

Φτωχός μπορεί να είναι, ναι, αλλά θα είναι φτωχός που θα του έχουν γεμίσει τα μυαλά αηδίες οι πλούσιοι με την προπαγάνδα τους, τα ΜΜΕ τους, την ψευτοιστορία που του μάθαιναν από παιδί κοκ για να τον φτάσουν σε τέτοια χάλια.
Πώς έφτασες εσύ σε τέτοια χάλια πχ; Κάπως έτσι.

Και αν τέτοιοι άνθρωποι, αν και φτωχοί, αν και όχι οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος, είναι πραγματικά πέρα από κάθε βοήθεια, ε, γι' αυτό υπάρχουν και τα γκούλαγκ. Αναγκαστικά, αν και θα ταν πολύ ωραίο, δεν θα πάνε μόνο οι πλούσιοι εκμεταλλευτές. Θα πάνε και όσοι φτωχοί καταντήσαν εξαιτίας τους τελειωμένα φασιστοειδή. Θλιβερό από μία άποψη αλλά αναγκαίο.
Σου ξαναλέω, έτσι και σου κάνουν ντου οι μογγόλοι, εσύ να πας στην τουρκια να κυνηγήσεις τους καπιταλιστες "που τους έστειλαν εδώ".
Επίσης δεν προβλέπεται να μιλάτε για "φασισμό" εσείς. Στα γκουλαγκ ποιος θα είναι αυτός που θα παίρνει τις αποφάσεις για το ποιος θα πάει; Ο λαός; :smt005:
Τουλάχιστον οι ακροδεξιοί είναι πιο τίμιοι φασίστες από σας. Εσείς με τον επιλεκτικό ανθρωπισμο σας είσαστε ότι πιο ύπουλο έχει περπατήσει στο σύμπαν.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”