είναι η ίδια σαμπάκι, το ξέρω. Απλά στο μυαλό της είναι φεμινίστρια, γι'αυτό την τσιγκλάωΖενίθεδρος έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:10Η Naida δεν ειναι τόσο τσαούσα για τέτοιο ρόλο. Ειναι για δέσιμο η ίδια.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
δομινατριξ μπήκε σε σουπερμαρκετ με τον υποτακτικό της σε λουράκι
Re: δομινατριξ μπήκε σε σουπερμαρκετ με τον υποτακτικό της σε λουράκι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και οι χάρντκορ φεμινίστριες (η συντριπτική τους πλειοψηφία τουλαχιστον, και οι σεξουαλικά ενεργές, όχι αυτές που εχουν να δουν τσαπού στα σκέλια τους απο την εποχή του Δελαπατρίδη) τριφασικά σαμπάκια ειναι!Σενέκας έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:24είναι η ίδια σαμπάκι, το ξέρω. Απλά στο μυαλό της είναι φεμινίστρια, γι'αυτό την τσιγκλάωΖενίθεδρος έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:10Η Naida δεν ειναι τόσο τσαούσα για τέτοιο ρόλο. Ειναι για δέσιμο η ίδια.![]()
![]()
Η νάιδα άλλο θεμα. Δεν ειναι ουτε ορίτζιναλ σαμπ ουτε οριτζιναλ φεμι.
Ετσι νομίζω δηλαδή
Δεν είμαι γλωσσού. Απλώς συνεχίζω τον διάλογο.Ασέβαστος έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:21ισχυει.Naida έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:19Ισχύει. Είμαι γλυκούλα. Αλλα δέσιμο ούτε κατά διάνοια.Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:10
Η Naida δεν ειναι τόσο τσαούσα για τέτοιο ρόλο. Ειναι για δέσιμο η ίδια.![]()
κανεις δε θελει να σε δεσει. για φιμωσει δεν ξερω, γιατι απο οτι λες εισαι λιγο γλωσσου.![]()
Μπορεί να μου αρέσει δεν ξέρω αλλά είναι κάτι που δεν μ αρέσει όπως το σκέφτομαι . Αλλά να δέσω θα ήθελα πολύΖενίθεδρος έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:22Μπορεί να σου αρέσει. Όχι για τσάρκα έξω φυσικά.Naida έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:19Ισχύει. Είμαι γλυκούλα. Αλλα δέσιμο ούτε κατά διάνοια.Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:10
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν είμαι σαμπάκι λέμεΣενέκας έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:24είναι η ίδια σαμπάκι, το ξέρω. Απλά στο μυαλό της είναι φεμινίστρια, γι'αυτό την τσιγκλάωΖενίθεδρος έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:10Η Naida δεν ειναι τόσο τσαούσα για τέτοιο ρόλο. Ειναι για δέσιμο η ίδια.![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δεν τη θεωρώ καν κατάντιαOANNHSEA έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:01Αυτός δεν είναι άντρας... Εκεί είναι το πρόβλημα... Είναι ένα βδέλιγμα - ένα ξέρασμα!!!ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Οκτ 2020, 17:51ρε μλκες τι πρόβλημα τραβάτεOANNHSEA έγραψε: 20 Οκτ 2020, 17:42
Ω ναι...
Αυτός ο τύπος, αυτό το αίσχος που το παίζει άντρας, πρέπει να εκτελεστεί και δη παραδειγματικά...![]()
.
άμα ο άλλος γουστάρει να τον στραπονάρουν και να τον ξεφτιλίζουν ΜΟΥΝΑΡΕΣ, εσείς τι σπάζεστε;
θα είχατε χίλια δίκια αν η δομινάτριξ ήταν κάνα μπάζο 200 κιλών
Εάν ήταν γνωστός μου, θα είχα σταματήσει να του μιλώ, μια και η ζωοκτονία τιμωρείται στην Ελλάδα!!!
Εάν όμως εσύ θεωρείς αυτή την κατάντια λογική, ε τότε τι να σου πω!!!
.
εγώ ψάχνω για δομινάτριξ και δε βρίσκω
naida απάντα ή έστω τηλεφώνα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δεν μπορώ τρώω τώρα. Να πας στη μουναρα τη γλυκοστραπονουσαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:49δεν τη θεωρώ καν κατάντιαOANNHSEA έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:01Αυτός δεν είναι άντρας... Εκεί είναι το πρόβλημα... Είναι ένα βδέλιγμα - ένα ξέρασμα!!!ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Οκτ 2020, 17:51
ρε μλκες τι πρόβλημα τραβάτε
άμα ο άλλος γουστάρει να τον στραπονάρουν και να τον ξεφτιλίζουν ΜΟΥΝΑΡΕΣ, εσείς τι σπάζεστε;
Εάν ήταν γνωστός μου, θα είχα σταματήσει να του μιλώ, μια και η ζωοκτονία τιμωρείται στην Ελλάδα!!!
.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
άσε τα νάζια, αφού γουστάρεις το ξέρωNaida έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:56Δεν μπορώ τρώω τώρα. Να πας στη μουναρα τη γλυκοστραπονουσαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:49δεν τη θεωρώ καν κατάντιαOANNHSEA έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:01
Αυτός δεν είναι άντρας... Εκεί είναι το πρόβλημα... Είναι ένα βδέλιγμα - ένα ξέρασμα!!!
.
naida απάντα ή έστω τηλεφώνα![]()
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Τι γουστάρω;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:58άσε τα νάζια, αφού γουστάρεις το ξέρωNaida έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:56Δεν μπορώ τρώω τώρα. Να πας στη μουναρα τη γλυκοστραπονουσαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:49
δεν τη θεωρώ καν κατάντια
naida απάντα ή έστω τηλεφώνα![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Η μάμα Τζουν(αυτη στο γιφ) δεν είναι διαθέσιμη πλέον. Είναι φυλακή νομίζω. Την είχαν μπαγλαρώσει για ναρκωτικά
(όλα τα ξέρω γαμώτο)
Airman68 έγραψε: 20 Οκτ 2020, 16:01 Διάβασα τον τίτλο και νόμισα ότι αφορούσε Αστεριξ και Γαλάτες...![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
τα απλά πράγματα στη ζωη φέρνουν την ευτυχία ...
Πού έψαξες δηλαδή ρε τύπε και δεν βρήκες;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:49δεν τη θεωρώ καν κατάντιαOANNHSEA έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:01Αυτός δεν είναι άντρας... Εκεί είναι το πρόβλημα... Είναι ένα βδέλιγμα - ένα ξέρασμα!!!ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Οκτ 2020, 17:51
ρε μλκες τι πρόβλημα τραβάτε
.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τύπε, υπάρχει κάτι για σένα που μπορεί να μην είναι και τριφασικό;vantono έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:28Και οι χάρντκορ φεμινίστριες (η συντριπτική τους πλειοψηφία τουλαχιστον, και οι σεξουαλικά ενεργές, όχι αυτές που εχουν να δουν τσαπού στα σκέλια τους απο την εποχή του Δελαπατρίδη) τριφασικά σαμπάκια ειναι!Σενέκας έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:24είναι η ίδια σαμπάκι, το ξέρω. Απλά στο μυαλό της είναι φεμινίστρια, γι'αυτό την τσιγκλάωΖενίθεδρος έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:10
![]()
Η νάιδα άλλο θεμα. Δεν ειναι ουτε ορίτζιναλ σαμπ ουτε οριτζιναλ φεμι.
Ετσι νομίζω δηλαδή![]()
![]()
Dein Herz, meine Gier
Το ωραίο είναι να είναι τρεις μαζί σε αυτές τις σ/μ φάσεις με μιλφακι. Από εκεί εχει βγει και η εκφραση που λεγανε οι παλιές Σμυρνιές νοικοκυρές "τρεις και το λουρί της μανας"
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 693 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 433 Απαντήσεις