!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποτε θα τελειωσει το αστειο με την Κύπρο?

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Re: Ποτε θα τελειωσει το αστειο με την Κύπρο?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

εδω η συζητηση που εχει ξαναγινει
viewtopic.php?p=1551312#p1551312
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Οκτ 2020, 15:56 Ποια θα μπορούσαν να είναι τα προβλήματα που θα προκύψουν από μια χαλαρή συνομοσπονδία; Εντάξει, είναι προφανές ότι ΕΚ και ΤΚ δεν μπορούν να συνυπάρξουν, αλλα δε χρειάζεται κιόλας. Το μόνο που σκέφτομαι είναι οτι πιθανές υποχωρήσεις αποκλείεται να γίνουν απο οποιαδήποτε πλευρά
Για να γινει αυτο θα πρεπει να φυγει ο στρατος κατοχης των Τουρκων. Δεν προκειτε να γινει
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Οκτ 2020, 14:06 δεν προσκολλησατε την κυπρο στον εθνικο κορμο εγκαιρα γιατι το ηθελαν οι αγγλοι και τωρα θα την χασετε ολη :102:
Αυτο δεν θα γίνει... :smt018
Παρατηρητής...
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

sys3x έγραψε: 20 Οκτ 2020, 15:44
Gewponos90 έγραψε: 20 Οκτ 2020, 15:27
sys3x έγραψε: 20 Οκτ 2020, 14:57

Κοίτα, υπάρχει μια διαβάθμιση - διαχωρισμός των εννοιών εδώ πέρα, πχ αν είσαι αριστερός σε θέση εξουσίας τότε ναι, άνετα σε λένε προδότη, θα το ήξερες και μόνος σου σαφώς, στην περίπτωση σου που όντως δεν έχεις τέτοιου είδους θέση είσαι απλά ένας ανιστόρητος βλαξ ακα αριστεράντζα.
Δεν χρειάζονται ευχαριστώ, είναι χαρά μου να βοηθάω τους συντρόφους, όσο μπορώ βέβαια.
:D
Αυτά τα δεξιός αριστερός προσωπικά τα απεχθάνομαι γιατί δεν μου λένε κάτι. ( Βέβαια εμφανίστηκαν οι Καμμενοι και οι Βελόπουλοι που λένε ότι είναι απλά Έλληνες και σκέφτομαι να αναθεωρησω, αν και αυτού του τύπου οι άνθρωποι με έκαναν να μην πιστεύω σε δεξιά αριστερά )
Αριστερό με την ευρύτερη έννοια θα μπορούσες να με πεις, σε θέση εξουσίας δεν θα μπορούσες ( εκτός και ανά είσαι ο ταλαίπωρος.)

Ιστορία γενικά διαβάζω. Δεν μπορώ να πω αν ξέρω η όχι αλλά είναι από τα αγαπημένα μου χόμπυ και διαβάζω και δεξιούς και αριστερούς. Εγώ μια πρόταση την έκανα παραπάνω. Αν το βόρειο τμήμα είναι καταδικασμένο όπως είπαν παραπάνω είπα ότι οι Ελληνοκύπριοι μπορούν να προσαρτηθουν από εμάς. Είσαι κατά τις ενώσεως ;
Τα γνωστά ρε, είμαι κατά του φασισμού, των Τούρκων δηλαδή στην περίπτωση μας και των υποτακτικών του αντίστοιχου φασισμού στην Ελλάδα, είτε "αριστερών" είτε αριστερών είτε δεξιών.
Εσένα σε πάω γενικά αρκετά.

Και εγώ σε πάω. Για αυτό θέλω να σε <<πειράζω>>. (No homo)
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Οκτ 2020, 15:56 Ποια θα μπορούσαν να είναι τα προβλήματα που θα προκύψουν από μια χαλαρή συνομοσπονδία; Εντάξει, είναι προφανές ότι ΕΚ και ΤΚ δεν μπορούν να συνυπάρξουν, αλλα δε χρειάζεται κιόλας. Το μόνο που σκέφτομαι είναι οτι πιθανές υποχωρήσεις αποκλείεται να γίνουν απο οποιαδήποτε πλευρά
Εγώ πάλι νομίζω ότι μια χαρά θα μπορούσαν να συνυπαρξουν αν δεν μπλεκοντουσαν οι γύρω γύρω χώρες.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

panos291 έγραψε: 20 Οκτ 2020, 11:45 Το βορειο τμημα ειναι de facto χαμενο, και το μονο που καταφερνουν με αυτο το ανεκδοτο που διαιωνιζεται περι ενιαιας Κύπρου, ειναι να δινουν πατηματα στους Τούρκους για να διεκδικουν μεριδιο στα κοιτασματα με το προσχημα οτι ανηκουν και στους τουρκοκυπριους.
Μπορείς το μέλλον να εισβάλλει η Κύπρος στο Βόρειο κομμάτι με ντροουνς της Ελλάδος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Αν γινόταν αυτη τη στιγμή δημοψηφισμα στην Κύπρο για ενωση ποιο θα ήταν το ποσοστο υπερ; Ενωση, χωρίς καμία αυτονομια. Μια απλη περιφέρεια της Ελλαδας να γίνει η Κύπρος σαν την Ηπειρο και ο Αναστασιαδης ο αντιστοιχος Αγοραστος, ενας περιφερειαρχης. Θα το δεχονταν αυτό οι Κυπριοι; Πολυ αμφιβάλλω.
Άβαταρ μέλους
Sothan
Phorum.gr user: Galactic DM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sothan »

Αίλουρος έγραψε: 20 Οκτ 2020, 13:13 Ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος δεν είναι η Κύπρος για να παίρνει μόνη της αποφάσεις;
Και εγώ έτσι ήξερα. Είναι βέβαια λίγο σαν το μικρό αδερφάκι μας...
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

NewModelArmy έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:08 Αν γινόταν αυτη τη στιγμή δημοψηφισμα στην Κύπρο για ενωση ποιο θα ήταν το ποσοστο υπερ; Ενωση, χωρίς καμία αυτονομια. Μια απλη περιφέρεια της Ελλαδας να γίνει η Κύπρος σαν την Ηπειρο και ο Αναστασιαδης ο αντιστοιχος Αγοραστος, ενας περιφερειαρχης. Θα το δεχονταν αυτό οι Κυπριοι; Πολυ αμφιβάλλω.
Ε, τότε δεν είναι Έλληνες και αξίζουν αυτά που παθαίνουν!
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Καλα και οι Αυστριακοι δεν εχουν καποια διαφορα με τους Γερμανους αλλα εχουν δικο τους κρατος και δεν εχουν καμια καψα να ενωθουνε,το ιδιο και οι Αυστραλοι σε σχεση με την Αγγλια πχ.Η Κυπρος εχει ακολουθησει τον δικο της δρομο απο παντα.Βασικα δεν καταλαβαινω τους Κυπριους που με παθος επιθυμουν ενωση.Αυτος ειναι ο καημος τους,να τους κυβερναει ο Κουλης και ο Μαρινακης και να αποτελουν μια ασημαντη περιφερειακη μειοψηφια σε ενα υδροκεφαλο αθηναικο κρατος;
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

relativer777 έγραψε: 20 Οκτ 2020, 14:59 Φίλε μου, αυτά που μου λες τα ξέρω πολύ καλά και είμαι της ίδιας άποψης. Αλλά άντε να το πεις αυτό στον Ερντογάν που ισχυρίζεται ότι η Κρήτη ανήκει στην Τουρκία. Μάλλον σου διαφεύγει ότι θέλει ολόκληρο το Αιγαίο Τούρκικο. Και η υπόλοιπη Ελλάδα
είναι στης ορέξεις του. :g030:
Ξέρει και ο ίδιος τι μπορεί να ζητήσει σε πρώτη φάση, γι'αυτό κιόλας η Τουρκία επισήμως αρνείται ότι η Κρήτη έχει ΑΟΖ. Απόσπαση κάποιων εδαφών από την Ελλάδα και δορυφοροποιηση - φινλαδοποιηση της είναι το ιδανικό σενάριο για την Τουρκία.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Οκτ 2020, 15:20
Rakomelofronas έγραψε: 20 Οκτ 2020, 14:25 Οι ίδιοι οι Κύπριοι το σκέφτονται πολύ αυτό αλλά όχι φωναχτά γιατί υπάρχουν και όσοι έχασαν ανθρώπους και περιουσίες το 1974. Όσο κυνικό και αν ακούγεται, πιστεύω ότι η πάγια τουρκική θέση (δύο κράτη ή έστω χαλαρή συνομοσπονδία) θα επικρατήσει σε μια γενιά από τώρα (20-25 χρόνια) αν δεν αλλάξει κάτι κι εφόσον βρεθεί ελληνική κυβέρνηση αρκετά πρόθυμη για να το σπρώξει, όπως βρέθηκε για το ζήτημα της Σλαβομακεδονίας.
οι κυπραιοι δεν θεωρουν τους εαυτους τους ελληνες,ετσι δεν ισχυριζονται? :102:
Όχι όλοι. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι μάς λένε Ελλαδίτες και όχι Έλληνες.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Οκτ 2020, 15:20
Rakomelofronas έγραψε: 20 Οκτ 2020, 14:25 Οι ίδιοι οι Κύπριοι το σκέφτονται πολύ αυτό αλλά όχι φωναχτά γιατί υπάρχουν και όσοι έχασαν ανθρώπους και περιουσίες το 1974. Όσο κυνικό και αν ακούγεται, πιστεύω ότι η πάγια τουρκική θέση (δύο κράτη ή έστω χαλαρή συνομοσπονδία) θα επικρατήσει σε μια γενιά από τώρα (20-25 χρόνια) αν δεν αλλάξει κάτι κι εφόσον βρεθεί ελληνική κυβέρνηση αρκετά πρόθυμη για να το σπρώξει, όπως βρέθηκε για το ζήτημα της Σλαβομακεδονίας.
οι κυπραιοι δεν θεωρουν τους εαυτους τους ελληνες,ετσι δεν ισχυριζονται? :102:
Ακριβώς !
Αυτοί θεωρούν τους εαυτούς τους Κύπριους και όχι Έλληνες. Εμείς είμαστε οι Ελλαδίτες, καλαμαράδες.
Ούτε καν Έλληνες δέν μας αποκαλούν.
Εργάστηκα στην Λεμεσό 2 χρόνια ως τεχνικός του computer shop IMC. Η εργασία μου μου επέβαλε να περιοδεύων ολόκληρη την Κύπρο Εννοείται την Ελληνική πλευρά καθώς και τις εγγλέζικες βάσεις.
Δέν μας πάνε, απλά μας ανέχονται και χρειάζονται, όταν και όπου τα βρίσκουν μπαστούνια οι κουμπάροι !

:g030:
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Gewponos90 έγραψε: 20 Οκτ 2020, 13:08 Αν ρωτήσω τι μας νοιάζει τι θα γίνει με την Κύπρο, θα με πεις προδότη;

Απλα ειμαστε σιγουροι οτι θα λες και πως το Καστελοριζο ειναι πολυ μακρια.

Προδοτης δεν ξερω αν εισαι και δεν με απασχολει, απλα μερικοι δεν εχετε παιδεια του τι σημαινει Ελληνισμος.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Gewponos90 έγραψε: 20 Οκτ 2020, 17:54
sys3x έγραψε: 20 Οκτ 2020, 15:44
Gewponos90 έγραψε: 20 Οκτ 2020, 15:27
Αυτά τα δεξιός αριστερός προσωπικά τα απεχθάνομαι γιατί δεν μου λένε κάτι. ( Βέβαια εμφανίστηκαν οι Καμμενοι και οι Βελόπουλοι που λένε ότι είναι απλά Έλληνες και σκέφτομαι να αναθεωρησω, αν και αυτού του τύπου οι άνθρωποι με έκαναν να μην πιστεύω σε δεξιά αριστερά )
Αριστερό με την ευρύτερη έννοια θα μπορούσες να με πεις, σε θέση εξουσίας δεν θα μπορούσες ( εκτός και ανά είσαι ο ταλαίπωρος.)

Ιστορία γενικά διαβάζω. Δεν μπορώ να πω αν ξέρω η όχι αλλά είναι από τα αγαπημένα μου χόμπυ και διαβάζω και δεξιούς και αριστερούς. Εγώ μια πρόταση την έκανα παραπάνω. Αν το βόρειο τμήμα είναι καταδικασμένο όπως είπαν παραπάνω είπα ότι οι Ελληνοκύπριοι μπορούν να προσαρτηθουν από εμάς. Είσαι κατά τις ενώσεως ;
Τα γνωστά ρε, είμαι κατά του φασισμού, των Τούρκων δηλαδή στην περίπτωση μας και των υποτακτικών του αντίστοιχου φασισμού στην Ελλάδα, είτε "αριστερών" είτε αριστερών είτε δεξιών.
Εσένα σε πάω γενικά αρκετά.

Και εγώ σε πάω. Για αυτό θέλω να σε <<πειράζω>>. (No homo)
α ναι #νοχόμο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Η Κύπρος είναι ελληνική!!!!
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”