όλο λόγια είσαιNaida έγραψε: 20 Οκτ 2020, 16:40Μου βγαίνει αλλά βρίσκω τοίχο![]()
Να ξέρεις το 'χω![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
δομινατριξ μπήκε σε σουπερμαρκετ με τον υποτακτικό της σε λουράκι
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: δομινατριξ μπήκε σε σουπερμαρκετ με τον υποτακτικό της σε λουράκι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δεν μπορώ το λατεξ μάνα μου με τρώει , ασε που θέλω 2μ μόνο για την περιφέρεια. Κάπως έτσι επιλέγω το λαστεξ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
περβολέςNaida έγραψε: 20 Οκτ 2020, 16:56Δεν μπορώ το λατεξ μάνα μου με τρώει , ασε που θέλω 2μ μόνο για την περιφέρεια. Κάπως έτσι επιλέγω το λαστεξ![]()
απλά βρίσκεις δικαιολογίες
σε θέλω δομινάτριξ!
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
το είπαμε παραπάνω πάντως, αλλά χάθηκε στην αλλαγή σελίδας. Αν θες να σεου βάλουν λουράκι, συνήθως πρέπειε να πληρώσεις καλά. Είναι προσοδοφόρο επάγγελμαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Οκτ 2020, 16:56περβολέςNaida έγραψε: 20 Οκτ 2020, 16:56Δεν μπορώ το λατεξ μάνα μου με τρώει , ασε που θέλω 2μ μόνο για την περιφέρεια. Κάπως έτσι επιλέγω το λαστεξ![]()
απλά βρίσκεις δικαιολογοίες![]()
σε θέλω δομινάτριξ!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μα εγώ περιμένω να με ταϊζει η δομινάτριξΣενέκας έγραψε: 20 Οκτ 2020, 16:58το είπαμε παραπάνω πάντως, αλλά χάθηκε στην αλλαγή σελίδας. Αν θες να σεου βάλουν λουράκι, συνήθως πρέπειε να πληρώσεις καλά. Είναι προσοδοφόρο επάγγελμαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Οκτ 2020, 16:56περβολέςNaida έγραψε: 20 Οκτ 2020, 16:56
Δεν μπορώ το λατεξ μάνα μου με τρώει , ασε που θέλω 2μ μόνο για την περιφέρεια. Κάπως έτσι επιλέγω το λαστεξ![]()
απλά βρίσκεις δικαιολογοίες![]()
σε θέλω δομινάτριξ!
δε κατάλαβα
θα πληρώνω κι από πάνω;
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Το ξεκινάς λάθος. Σημασία έχει τι θέλω εγώ όχι τι θες εσύ. Αυτό να το βάλεις στο μυαλουδακι σου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Οκτ 2020, 16:56περβολέςNaida έγραψε: 20 Οκτ 2020, 16:56Δεν μπορώ το λατεξ μάνα μου με τρώει , ασε που θέλω 2μ μόνο για την περιφέρεια. Κάπως έτσι επιλέγω το λαστεξ![]()
απλά βρίσκεις δικαιολογίες![]()
σε θέλω δομινάτριξ!
Ε; ε; είδες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
How much does an average dominatrix get paid for an hour of work?
https://www.quora.com/How-much-does-an- ... ur-of-work

Lydia Supremacy Dominatrix Since 2008:
In the US, the average for an independent dominatrix is around $300 for an hour depending upon region, how saturated the market is, experience, how famous the Mistress is, and her skill set. Lesser known dommes’ rates in smaller cities can range from $200 - $250. Well known dommes in larger cities charge in the $300 - $400 range. Some luxury dommes charge $500.
https://www.quora.com/How-much-does-an- ... ur-of-work
Lydia Supremacy Dominatrix Since 2008:
In the US, the average for an independent dominatrix is around $300 for an hour depending upon region, how saturated the market is, experience, how famous the Mistress is, and her skill set. Lesser known dommes’ rates in smaller cities can range from $200 - $250. Well known dommes in larger cities charge in the $300 - $400 range. Some luxury dommes charge $500.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
τουσέ Μπέρι, τουσέ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
everydaywestrayfurtherfromgod.jpggeorgebi έγραψε: 20 Οκτ 2020, 16:47 Πάντως το πιθανότερο είναι η κυρία να είναι μια καθ όλα τίμια - και καλά αμειβόμενη - επαγγελματίας και ο κύριος ένας ευχαριστημένος πελάτης της...
Ορίστε το διαφημιστικό υλικό από κάποιες συνάδελφους της κυρίας....
Οι φωτο ειναι οι πιο σεμνές που μπόρεσα να βρω..![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Απ'τη στιγμή που ο τύπος έχει καλυμμένο όλο του το πρόσωπο και δεν φέρει κάποιο πομπώδες τατουάζ πανω του(ή ο,τι άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που θα τον έκανε εύκολα αναγνωρίσιμο σε τυχον γνωστους/φίλους), και αν μάλιστα δεν ειναι και κανένας της γειτονιάς, αλλά από άλλο μέρος/περιοχή, οκ, το λες και κλάιν. Μικρή η ξεφτίλα.
Για να εθνίσω και λίγο όμως, δίνοντας πσωμάκι στο νήμα, τί πιστεύετε ότι θα γινόταν αν βλέπαμε το ακριβώς αντίστροφο? Αν δηλαδή εμπαινε μέσα ενας μαντραχαλοντομάς που θα έσερνε ως πετ μια τύπισσα. Εγώ πιστεύω οτι ισως και να τις έτρωγε απο τους τριγύρω, μέχρι και να τον μάζευε η αστυνομία με καταγγελίες για κακοποίηση κτλ.
Για να εθνίσω και λίγο όμως, δίνοντας πσωμάκι στο νήμα, τί πιστεύετε ότι θα γινόταν αν βλέπαμε το ακριβώς αντίστροφο? Αν δηλαδή εμπαινε μέσα ενας μαντραχαλοντομάς που θα έσερνε ως πετ μια τύπισσα. Εγώ πιστεύω οτι ισως και να τις έτρωγε απο τους τριγύρω, μέχρι και να τον μάζευε η αστυνομία με καταγγελίες για κακοποίηση κτλ.
η γερμανίδα που έβαλα παραπάνω εξυπηρετεί και γυναίκεςvantono έγραψε: 20 Οκτ 2020, 17:23 Απ'τη στιγμή που ο τύπος έχει καλυμμένο όλο του το πρόσωπο και δεν φέρει κάποιο πομπώδες τατουάζ πανω του(ή ο,τι άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που θα τον έκανε εύκολα αναγνωρίσιμο σε τυχον γνωστους/φίλους), και αν μάλιστα δεν ειναι και κανένας της γειτονιάς, αλλά από άλλο μέρος/περιοχή, οκ, το λες και κλάιν. Μικρή η ξεφτίλα.
-
Εμπεδοκλής
Όπως ο γύφτος που χαστούκισε τη γύφτισσα...vantono έγραψε: 20 Οκτ 2020, 17:23 Απ'τη στιγμή που ο τύπος έχει καλυμμένο όλο του το πρόσωπο και δεν φέρει κάποιο πομπώδες τατουάζ πανω του(ή ο,τι άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που θα τον έκανε εύκολα αναγνωρίσιμο σε τυχον γνωστους/φίλους), και αν μάλιστα δεν ειναι και κανένας της γειτονιάς, αλλά από άλλο μέρος/περιοχή, οκ, το λες και κλάιν. Μικρή η ξεφτίλα.
αξιοπρεπεστατος ξεφτιλας θα ελεγα εγω.
απο την αλλη, εξισου ξεφτιλας με το τζεισον αντιγονη και λοιπα. παιζει και να ειναι τρολλια, τυπου "αφου δε σας ενοχλουν οι ματραχαλοι με γοβες, γιατι να ενοχλουμε εμεις;" δεν θα ειχαν και αδικο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 693 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 433 Απαντήσεις