!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φύγε ρε γίγαντα απ' τη Λάρισα

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Φύγε ρε γίγαντα απ' τη Λάρισα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Εδώ ρε ο κοντοσιχαμένος μπαταχτσής έχει την απαίτηση ( θράσος δηλαδή) σε όποια μαγαζιά πάει στη Λάρισα κι αλλού ,να μην πληρώνει , διότι ως VIP (μη χέσω) τούς κάνει και ...διαφήμιση.
Άβαταρ μέλους
Σαρακατσανος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαρακατσανος »

Gewponos90 έγραψε: 20 Οκτ 2020, 15:37 Πάντως, πέρα από τα καραγκιοζιλικια του Κούγια, είμαστε σίγουροι ότι η ΑΕΛ θα ήταν καλύτερα χωρίς αυτόν ;

Ναι.
Στα αρκιντια μας η κοντοΣουζανα, να παει να στραγγιξει τα κύτταρα Sertoli του Περπινιαδη.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Gewponos90 έγραψε: 20 Οκτ 2020, 15:37 Πάντως, πέρα από τα καραγκιοζιλικια του Κούγια, είμαστε σίγουροι ότι η ΑΕΛ θα ήταν καλύτερα χωρίς αυτόν ; Σόρρυ που το λέω αλλά η μόνη φορά που θυμάμαι εγώ την ΑΕΛ σε καλύτερη κατάσταση στα 30 μου χρόνια ήταν 2 χρονιές επί Πηλαδακη. Εκεί έπαιζε όντως πολύ ωραία μπάλα και με είχε φτιάξει και μένα. Από εκεί και πέρα η αμέσως επόμενη καλύτερη περίοδος της ΑΕΛ που έχω γνωρίσει εγώ είναι η ΑΕΛ του Κοντού. Προσέξτε τι εύχεστε... Δεν θέλει και πολύ να σηκωθεί να φύγει και η επόμενη φορά που θα δούμε ΑΕΛ στην πρώτη κατηγορία να είναι όταν έχω εγγονια
:g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Gewponos90 έγραψε: 20 Οκτ 2020, 15:37 Πάντως, πέρα από τα καραγκιοζιλικια του Κούγια, είμαστε σίγουροι ότι η ΑΕΛ θα ήταν καλύτερα χωρίς αυτόν ; Σόρρυ που το λέω αλλά η μόνη φορά που θυμάμαι εγώ την ΑΕΛ σε καλύτερη κατάσταση στα 30 μου χρόνια ήταν 2 χρονιές επί Πηλαδακη. Εκεί έπαιζε όντως πολύ ωραία μπάλα και με είχε φτιάξει και μένα. Από εκεί και πέρα η αμέσως επόμενη καλύτερη περίοδος της ΑΕΛ που έχω γνωρίσει εγώ είναι η ΑΕΛ του Κοντού. Προσέξτε τι εύχεστε... Δεν θέλει και πολύ να σηκωθεί να φύγει και η επόμενη φορά που θα δούμε ΑΕΛ στην πρώτη κατηγορία να είναι όταν έχω εγγονια
Και εγώ που είμαι περίπου συνομήλικος και θυμάμαι την Λάρισα να παλεύει για την παραμονή στη Γ΄ Εθνική συμφωνώ απόλυτα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Μια χαρά άνετα μπορεί να μένει η ΑΕΛ στην Α' χωρίς τον Κούγια. Η μαλακία των Λαρισαίων ήταν το γήπεδο που και φαραωνικο σχέδιο ήταν για τα μέτρα της Ελλάδος (σουΐτες και μαλακίες) και είναι ιδιοκτησία φυσικού προσώπου και όχι της ΠΑΕ ή κάποιου τοπικού δημοσίου φορέα (Δήμου, Περιφέρειας). Και σκανδαλωδως εξακολουθεί να μην βγαίνει στο σφυρί.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

ο θεοδωριδης της λαρισας ο μοντελοπνιχτης :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Οκτ 2020, 16:58 ο θεοδωριδης της λαρισας ο μοντελοπνιχτης :102:
Εικόνα

Σκάσε Έθνι μη σε μηνύσω , εσύ ρε άχρηστε σε 200 σελίδες νήμα ούτε ένα 10άρι της προκοπής δεν έβαλες..
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Λαρισαίοι φραγκάτοι εδώ στη Λάρισα υπάρχουν να πάρουν την ομάδα. Δε βλέπω όμως να συγκινείται κανείς. Οπότε άμα φύγει ο κοντός βλέπω να συμβαίνουν αυτά που προανέφεραν οι ανωτερω για Γ εθνικές και τέτοια. Οπότε ας κάτσουμε προς το παρόν στα αυγά μας μπας και η διαβαλκανική Αελ μας, το σώσει φέτος.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

lonelyrider έγραψε: 20 Οκτ 2020, 17:21 Λαρισαίοι φραγκάτοι εδώ στη Λάρισα υπάρχουν να πάρουν την ομάδα. Δε βλέπω όμως να συγκινείται κανείς. Οπότε άμα φύγει ο κοντός βλέπω να συμβαίνουν αυτά που προανέφεραν οι ανωτερω για Γ εθνικές και τέτοια. Οπότε ας κάτσουμε προς το παρόν στα αυγά μας μπας και η διαβαλκανική Αελ μας, το σώσει φέτος.
μονο οι εταιριες λαικης βασης αλα γερμανια μπορουν να σωσουν το ελ ποδοσφαιρο (μεσα στον καπιταλισμο) ή αλλιως να περασουν οι παε στον ελεγχο του κρατους

αλλα οχι τυπου σαουριδη σουπερ 3 :102:

Αλαιν ντε Μπενουα
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Maspoli έγραψε: 20 Οκτ 2020, 16:54 Μια χαρά άνετα μπορεί να μένει η ΑΕΛ στην Α' χωρίς τον Κούγια. Η μαλακία των Λαρισαίων ήταν το γήπεδο που και φαραωνικο σχέδιο ήταν για τα μέτρα της Ελλάδος (σουΐτες και μαλακίες) και είναι ιδιοκτησία φυσικού προσώπου και όχι της ΠΑΕ ή κάποιου τοπικού δημοσίου φορέα (Δήμου, Περιφέρειας). Και σκανδαλωδως εξακολουθεί να μην βγαίνει στο σφυρί.

Θεωρητικά φυσικά και μπορεί να μείνει. Είναι εξάλλου από τις λίγες πόλεις που είναι τόσο κοντά στην ομάδα και δηλώνουν πρώτα Λάρισα και μετά ο,τιδηποτε άλλο. Πρακτικά τι γίνεται. Γιατί η ιστορία έχει δείξει άλλο πράγμα. Όπως είπε και άλλος παραπάνω, επιφανείς Λαρισαίοι υπάρχουν αλλά δεν θέλει να την πάρει κανείς. Εννοείται ο Κούγιας τεράστιος καραγκιόζης, αλλά μέχρι να φανεί διαδοχή κατάσταση ας είμαστε λίγο φειδωλοί. Με τον κόσμο γενικά πάντως δεν γάμησε κανεις. Όποιος πιστεύει το αντίθετο ας ρωτήσει ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, Άρη. Που και περισσότερο κόσμο είχαν και περισσότερους επιφανείς οπαδους
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI »

Αυτοί που δηλώνουν και κάτι άλλο είναι για κλωτσιές και τους έδιωχνα πάντα από το γήπεδο. Δεν έχουν δικαίωμα να κυκλοφορούν.
Ευτυχώς οι Λαρισαίοι αλλόθρησκοι μισούν την ΑΕΛ, λόγω της φάπας που έπεφτε.

Ο Άρης στο ποδόσφαιρο δεν είναι μεγάλη ομάδα.

Είναι άτιτλος 50 χρόνια. Και τα Πρωταθληματα του είναι είτε μετά την Μικρασιατική Καταστροφή, είτε κατά τον Εμφύλιο. Από καταβολής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου δεν έχει ούτε μισό τίτλο.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Ο Κούγια είναι άμπαλος, δε μπορεί να χτίσει τίποτα και επομένως δεν πρόκειται να κάνει τη Λάρισα πιο ελκυστική στο να έρθει κάποιος άλλος να την πάρει. Γνώμη μου είναι ότι το πρώτο και βασικό θα πρέπει να είναι το να βγει το γήπεδο στο σφυρί όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Αν βγει, μπορεί θεωρητικά (τώρα που υπάρχει ύφεση) να το αγοράσει πολύ φτηνά ο Δήμος ή η Περιφέρεια. Θα πρέπει ταυτόχρονα να υπάρξει πίεση στον Κούγια να πάρει το μπούλο. Αν γίνουν αυτά τα δύο, μπορεί να βρεθεί επιχειρηματίας ή εταιρεία που θα μπορουν να πάρουν την ομάδα με κάποια φόρμουλα επί της ιδιοκτησίας του γηπέδου και των βοηθητικών χωρών.
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Η Πειραιώς χάρισε 184 εκατομμύρια ευρώ στον Πηλαδάκη...

Το γήπεδο του ανήκει οριστικά μέχρι το 2059...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
Maspoli

MiGiSukhoI έγραψε: 20 Οκτ 2020, 18:16 Η Πειραιώς χάρισε 184 εκατομμύρια ευρώ στον Πηλαδάκη...

Το γήπεδο του ανήκει οριστικά μέχρι το 2059...
Δεν είμαι σίγουρος οτι ειναι έτσι ακριβώς τα πράγματα (όχι ότι αμφισβητώ προκλητική εύνοια της ΝΔ Στον Πηλαδάκη). Νομίζω όμως ότι αν υπάρξει βούληση, μπορεί να βγει το γήπεδο στο σφυρί
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”