"Kούγια ,Κούγια ,αι γαμήσου Κούγια" εν χορώ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φύγε ρε γίγαντα απ' τη Λάρισα
Re: Φύγε ρε γίγαντα απ' τη Λάρισα
δεν έχει κάτι σοβαρό, θέλει Ανδρούτσο δανεικό και δεν θέλει ο ΑνδρούτσοςΣτύγιος έγραψε: 15 Οκτ 2020, 17:14 https://www.gazzetta.gr/football/uefa-n ... ki-elladas
"Kούγια ,Κούγια ,αι γαμήσου Κούγια" εν χορώ![]()
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- GeorgeAEL64
Διαβάζετε ακόμα τις ανακοινώσεις του κλόουν? 
Κοντά στο γήπεδο μένω, τουλάχιστον απ' την ταράτσα θα βλέπουμε τζάμπα τον Απόλλωνα φέτος.GeorgeAEL64 έγραψε: 11 Οκτ 2020, 20:32 Φέτος Αλκαζάρ, κάθε χρόνο και χειρότερα.......
Ο Κούγιας δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά με το Arena, ενώ μια γειτονιά της Λάρισας, η Φιλιππούπολη, μπορεί !?!?!
μα αυτόν θα τον έβλεπες ανεξαρτήτως του πού θα έπαιζε η ΣουζάναΣτύγιος έγραψε: 16 Οκτ 2020, 16:25Κοντά στο γήπεδο μένω, τουλάχιστον απ' την ταράτσα θα βλέπουμε τζάμπα τον Απόλλωνα φέτος.GeorgeAEL64 έγραψε: 11 Οκτ 2020, 20:32 Φέτος Αλκαζάρ, κάθε χρόνο και χειρότερα.......
Ο Κούγιας δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά με το Arena, ενώ μια γειτονιά της Λάρισας, η Φιλιππούπολη, μπορεί !?!?!![]()
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- MiGiSukhoI
Από το μουνόπανο τον Πηλαδάκη καλύτερος είναι.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Το είδαμε και χτες .Όταν την επόμενη αγωνιστική θα μάς μπιιιιπ κι ο Άρης , μετά ας βάλει φόρμα να κάνει και τον προπονητή.
- MasterofDope
στο κουβα με πηγε η ΑΕΛ αν και την ψιλοσυμπαθώ παιδιά φέτος είστε φαβορί για την super league 2
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
MasterofDope έγραψε: 20 Οκτ 2020, 01:42
στο κουβα με πηγε η ΑΕΛ αν και την ψιλοσυμπαθώ παιδιά φέτος είστε φαβορί για την super league 2
Την επόμενη αγωνιστική με τον πρωτοπόρο Άρη να παίξεις και ...διαφορά γκολ.
- Eθνικοκοινωνιστης
οι προπονητες τον εσωζαν τις προηγουμενες χρονιες 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πέρυσι ήταν κι η απίστευτη κωλοφαρδία με κάτι γκολ στο 90 φεύγα. Φέτος "έκλεισε η κάνουλα".
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Πάντως, πέρα από τα καραγκιοζιλικια του Κούγια, είμαστε σίγουροι ότι η ΑΕΛ θα ήταν καλύτερα χωρίς αυτόν ; Σόρρυ που το λέω αλλά η μόνη φορά που θυμάμαι εγώ την ΑΕΛ σε καλύτερη κατάσταση στα 30 μου χρόνια ήταν 2 χρονιές επί Πηλαδακη. Εκεί έπαιζε όντως πολύ ωραία μπάλα και με είχε φτιάξει και μένα. Από εκεί και πέρα η αμέσως επόμενη καλύτερη περίοδος της ΑΕΛ που έχω γνωρίσει εγώ είναι η ΑΕΛ του Κοντού. Προσέξτε τι εύχεστε... Δεν θέλει και πολύ να σηκωθεί να φύγει και η επόμενη φορά που θα δούμε ΑΕΛ στην πρώτη κατηγορία να είναι όταν έχω εγγονια
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- EKPLIKTIKOS
Ε οχι κ γίγαντας εναμιση πήχη όλος κ όλος 
- MiGiSukhoI
Πότε κέρδισαν τα άτιτλα σκουλήκια και και θα κερδίσουν τώρα;
Το 1990...
Το 1990...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Ο Κούγιας σε όποια ομάδα έχει πάει, έχει αποτύχει. Ο τύπος είναι εντελώς άμπαλους και το κάνει χειρότερο νομίζοντας ότι είναι ένας Ερέρα που απλά τον κέρδισε η δικηγορίαGewponos90 έγραψε: 20 Οκτ 2020, 15:37 Πάντως, πέρα από τα καραγκιοζιλικια του Κούγια, είμαστε σίγουροι ότι η ΑΕΛ θα ήταν καλύτερα χωρίς αυτόν ; Σόρρυ που το λέω αλλά η μόνη φορά που θυμάμαι εγώ την ΑΕΛ σε καλύτερη κατάσταση στα 30 μου χρόνια ήταν 2 χρονιές επί Πηλαδακη. Εκεί έπαιζε όντως πολύ ωραία μπάλα και με είχε φτιάξει και μένα. Από εκεί και πέρα η αμέσως επόμενη καλύτερη περίοδος της ΑΕΛ που έχω γνωρίσει εγώ είναι η ΑΕΛ του Κοντού. Προσέξτε τι εύχεστε... Δεν θέλει και πολύ να σηκωθεί να φύγει και η επόμενη φορά που θα δούμε ΑΕΛ στην πρώτη κατηγορία να είναι όταν έχω εγγονια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
-
- 67 Απαντήσεις