!!! DEVELOPMENT MODE !!!

γαλλια ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Re: γαλλια ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Ε πείτε τον τίτλο πχια! Με το τσιγκέλι πρέπει να τα βγάζουμε;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Το γράφει κι η Αποκάλυψη, "στο πχόρουμ κάποια στιγμή θα μείνουν μόνον οι μαλάκες".
Άβαταρ μέλους
Sothan
Phorum.gr user: Galactic DM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sothan »

Αλλάμπαράκηδες από τη μια. AFD από την άλλη. Λεπέν. Οποια πέτρα κι αν σηκώσεις πρόβλημα θα βρείς από κάτω.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

under έγραψε: 20 Οκτ 2020, 09:45 Οσοι γνωριζουν γαλλικα ας διαβασουν πως οι Γαλλοι καθηγητες πεφτουν απο τα συννεφακια τους
Liberté d'expression à l'école : "Pour mes élèves, Charlie Hebdo, c'est l'extrême droite"

https://www.marianne.net/societe/educat ... eme-droite
"Une vision des choses partagées par Jean-Baptiste Jorda : « Beaucoup de collègues tentent de nous dissuader d’aborder ces questions. Quelques fois par frilosité, d’autres fois par idéologie. C’est le cas notamment chez certains syndicalistes, auprès desquels nous sommes censés trouver un soutien, un appui… Quand vous rapportez à votre syndicat que votre classe était au bord de l’émeute, entre insultes à la République et propos homophobes, et qu’on vous répond que vous n’auriez pas dû offenser leur croyance, que voulez-vous faire ? Nous ne sommes pas tous des héros. Alors, on abandonne. » Tous n’abandonnent pas."

Το αφήνω αμετάφραστο! Αν θέλετε, βάλτε το στο Google Translate και αν έχετε μυαλό θα βγάλετε νόημα...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”