Το συγκεκριμένο σχέδιο των Τούρκων στρέφεται πρωτίστως κατά των Ρώσων και δευτερευόντως των Κινέζων και υπό αυτό το πρίσμα εξυπηρετεί τα σχέδια Αμερικανών και ίσως εν γένει δυτικών...Green Dragon έγραψε: 19 Οκτ 2020, 20:16 Οπότε ούτε Ρωσία, ούτε τίποτα, ακριβώς όπως είχε αρχίσει να φαίνεται τελευταία, η Τουρκία πάει να μπει σφήνα στις μεγάλες δυνάμεις και επειδή ξέρει ότι δεν μπορεί μόνη της προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα υπόλοιπα τουρκογενή κράτη της περιοχής. Αν αθροίσεις τον πληθυσμό τους το σχέδιο των Τούρκων αρχίζει και φαντάζει λιγότερο τρελό...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί η Τουρκία δεν επεμβαίνει ενεργά υπέρ Αζερμπαϊτζάν για το Ναγκόρνο Καραμπάχ;
Re: Γιατί η Τουρκία δεν επεμβαίνει ενεργά υπέρ Αζερμπαϊτζάν για το Ναγκόρνο Καραμπάχ;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Γιατί η Τουρκία δεν επεμβαίνει ενεργά υπέρ Αζερμπαϊτζάν για το Ναγκόρνο Καραμπάχ;
Η γνώμη μου είναι ότι καμία μεγάλη δύναμη δεν θέλει την ανάδυση μιας ακόμα. Τα οφέλη είναι πάντα μικρότερα από τις απώλειες.kameron έγραψε: 19 Οκτ 2020, 20:19 Το συγκεκριμένο σχέδιο των Τούρκων στρέφεται πρωτίστως κατά των Ρώσων και δευτερευόντως των Κινέζων και υπό αυτό το πρίσμα εξυπηρετεί τα σχέδια Αμερικανών και ίσως εν γένει δυτικών...
Α, μην είσαι τόσο σίγουρος για όλα αυτά.Green Dragon έγραψε: 19 Οκτ 2020, 20:21Η γνώμη μου είναι ότι καμία μεγάλη δύναμη δεν θέλει την ανάδυση μιας ακόμα. Τα οφέλη είναι πάντα μικρότερα από τις απώλειες.kameron έγραψε: 19 Οκτ 2020, 20:19 Το συγκεκριμένο σχέδιο των Τούρκων στρέφεται πρωτίστως κατά των Ρώσων και δευτερευόντως των Κινέζων και υπό αυτό το πρίσμα εξυπηρετεί τα σχέδια Αμερικανών και ίσως εν γένει δυτικών...
Ειδικά οι Αμερικανοί έχουν μακρά παράδοση απολύτως κοντόφθαλμης ενόρασης σε τέτοια ζητήματα, σκέψου απλά την πολιτική της έναντι των μουτζαχεντίν και λοιπών τζιχαντιστών στο παρελθόν. Αλλά και οι Ρώσοι δεν πάνε πολύ πίσω, στην τρέχουσα συγκυρία ο Πούτιν κοιτάζει το τυρί σε μέτωπα όπως η Συρία ή η Λιβύη καθώς και το ενδεχόμενο διάλυσης του ΝΑΤΟ, αλλά δεν υπολογίζει το μακροπρόθεσμο πρόβλημα που μπορεί να του προκαλέσει μια ακόμα ισχυρότερη Τουρκία. Αυτός βέβαια πιστεύει ότι η Ρωσία διατηρεί μεγάλη επιρροή σε αυτές τις τουρκόφωνες πρώην σοβιετικές περιοχές για να απειληθεί σοβαρά, αλλά δεν σημαίνει ότι έχει και απαραίτητα δίκαιο.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Eμεις παλι θα επρεπε να ειμαστε με τους Αρμενιους αλλα οι Αμερικανοι θα μας κανουν Ντα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Μήπως φοβάται την Ρωσία;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν βγάζει νόημα αυτό αφού οι Αμερικανοί έκαναν δήλωση υπέρ της Αρμενίας (εμμέσως, περισσότερο κατά του ανακατέματος της Τουρκίας ήταν).Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Οκτ 2020, 20:34 Eμεις παλι θα επρεπε να ειμαστε με τους Αρμενιους αλλα οι Αμερικανοι θα μας κανουν Ντα
Και ναι, κι εγώ θα ήθελα να τους υποστηρίξουμε όσο πιο ενεργά γίνεται αλλά δεν ξέρω και το παρασκήνιο για να κρίνω σωστά.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
μετέτρεψαν τα παλιά AN-2 σε τηλεκατευθυνόμενα
https://twitter.com/301_AD/status/1318256506765180929
https://twitter.com/301_AD/status/1318256506765180929
Σαν πολίτες τι μπορούμε να κάνουμε;Green Dragon έγραψε: 19 Οκτ 2020, 21:49Δεν βγάζει νόημα αυτό αφού οι Αμερικανοί έκαναν δήλωση υπέρ της Αρμενίας (εμμέσως, περισσότερο κατά του ανακατέματος της Τουρκίας ήταν).Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Οκτ 2020, 20:34 Eμεις παλι θα επρεπε να ειμαστε με τους Αρμενιους αλλα οι Αμερικανοι θα μας κανουν Ντα
Και ναι, κι εγώ θα ήθελα να τους υποστηρίξουμε όσο πιο ενεργά γίνεται αλλά δεν ξέρω και το παρασκήνιο για να κρίνω σωστά.
-
Στρακαστρουκας
Nα κλαιγομαστε για την γενοκτονια των αρμενιωνpylothess έγραψε: 19 Οκτ 2020, 23:10Σαν πολίτες τι μπορούμε να κάνουμε;Green Dragon έγραψε: 19 Οκτ 2020, 21:49Δεν βγάζει νόημα αυτό αφού οι Αμερικανοί έκαναν δήλωση υπέρ της Αρμενίας (εμμέσως, περισσότερο κατά του ανακατέματος της Τουρκίας ήταν).Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Οκτ 2020, 20:34 Eμεις παλι θα επρεπε να ειμαστε με τους Αρμενιους αλλα οι Αμερικανοι θα μας κανουν Ντα
-
Εμπεδοκλής
Ρε στρακαστρούκα τη βρίσκεις με τη νέα γενοκτονία των Αρμενίων από τους ομογενείς σου;
Άντε τράβα παραπέρα ηλίθιε.
-
Στρακαστρουκας
Δεν δινω εγω οπλα στους Αζερους φιλε μου. Οπλα δινουν οι Τουρκοι που δηθεν τους εχουμε κανει τα μουτρα κυμα και οι Ισραηλινοι, που συμφωνα με τους Israel-firsters του φορουμ πολεμανε εναντια στους μουσουλμανους για χαρη των χριστιανων. Παρτε τωρα φιλοισραηλινοι ισλαμοφαγοι νεκρους ορθοδοξους χριστιανους με την ευγενικη χορηγια του Ισραηλ.Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Οκτ 2020, 23:21 Ρε στρακαστρούκα τη βρίσκεις με τη νέα γενοκτονία των Αρμενίων από τους ομογενείς σου;
-
Εμπεδοκλής
Τα δίνουν όμως οι ομογενείς σου. Γουστάρεις γενοκτονίες από τους ομογενείς σου και το παίζεις και υπεράνω. Ρε ουστ που ασχολούμαι μαζί σου σκουπίδι...Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Οκτ 2020, 23:25Δεν δινω εγω οπλα στους Αζερους φιλε μου. Οπλα δινουν οι Τουρκοι που δηθεν τους εχουμε κανει τα μουτρα κυμα και οι Ισραηλινοι, που συμφωνα με τους Israel-firsters του φορουμ πολεμανε εναντια στους μουσουλμανους για χαρη των χριστιανων. Παρτε τωρα φιλοισραηλινοι ισλαμοφαγοι νεκρους ορθοδοξους χριστιανους με την ευγενικη χορηγια του Ισραηλ.Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Οκτ 2020, 23:21 Ρε στρακαστρούκα τη βρίσκεις με τη νέα γενοκτονία των Αρμενίων από τους ομογενείς σου;
Στρακαστρουκα εχεις καμια σχεση με τον αλι αλ γιουνανι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-