!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τελικά γιατί κατηγορείται ο Βαγγέλης;
Re: Τελικά γιατί κατηγορείται ο Βαγγέλης;
Αυτοι που μας διαβεβαιωναν οτι οι μπατσοι δεν αφηναν τη μανουλα να δει το παιδι της, μας διαβεβαιωνουν οτι ο 14χρονος απλως βρεθηκε στο λαθος τοπο τη λαθος στιγμη.
Αποκλειεται να λενε πιπες αριστεροι ανθρωποι...
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
δεν κλαίει, γιατί πολύ απλά τίποτα απο'όσα ποστάρει δεν είναι δικό του
https://twitter.com/anny_v10/status/1318230339882536960
under έγραψε: 19 Οκτ 2020, 22:31 Αυτοι που μας διαβεβαιωναν οτι οι μπατσοι δεν αφηναν τη μανουλα να δει το παιδι της, μας διαβεβαιωνουν οτι ο 14χρονος απλως βρεθηκε στο λαθος τοπο τη λαθος στιγμη.
Ολόκληρη ελληνική αστυνομία για ένα 14 χρονο ,τόσο άχρηστοι είστε
-
Uppercut
Ούτε μία φράση δεν γράφει μόνο του; Πόσο πίσω είναι το λογισμικό του;
συνήθως ούτε τελεία. Καμιά φορά για ξεκάρφωμα, βάζει κανένα νήμα για γκόμενες το οποίο φαίνεται να είναι δικό του. Δεν ξέρω γιατί, αφού ήδη όλοι τον έχουν πάρει χαμπάρι...δεν υπάρχει κίνδυνος να καρφωθεί....Uppercut έγραψε: 19 Οκτ 2020, 22:33 Ούτε μία φράση δεν γράφει μόνο του; Πόσο πίσω είναι το λογισμικό του;
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Όχι άχρηστοι, αλλά κοινωνικά ευαίσθητοι !Στύγιος έγραψε: 19 Οκτ 2020, 22:33under έγραψε: 19 Οκτ 2020, 22:31 Αυτοι που μας διαβεβαιωναν οτι οι μπατσοι δεν αφηναν τη μανουλα να δει το παιδι της, μας διαβεβαιωνουν οτι ο 14χρονος απλως βρεθηκε στο λαθος τοπο τη λαθος στιγμη.
Ολόκληρη ελληνική αστυνομία για ένα 14 χρονο ,τόσο άχρηστοι είστε
Είδες πόσοι έδειξαν έμπρακτα ενδιαφέρον ?
Όλη η αστυνομία δίπλα στον μικρό.
Δείγμα ανθρωπισμού.
Πού να καταλάβετε οι αριστεροί...
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
- relativer777
Μπά... δεν λένε ποτέ, μα ποτέ, πίπες οι παρλαπίπες.under έγραψε: 19 Οκτ 2020, 22:31 Αυτοι που μας διαβεβαιωναν οτι οι μπατσοι δεν αφηναν τη μανουλα να δει το παιδι της, μας διαβεβαιωνουν οτι ο 14χρονος απλως βρεθηκε στο λαθος τοπο τη λαθος στιγμη.
- relativer777
Οι νεολαίοι Χίπις δηλαδή νίκησαν ?
Για τον Στύγιο που έχει 3 τμήματα στη Γ' Γυμνασίου με 25 και 26 ...15 χρονα δεν είδα το ανάλογο ενδιαφέρον .Έτσι πάει ,επιλεκτική ευαισθησία....relativer777 έγραψε: 19 Οκτ 2020, 22:52Όχι άχρηστοι, αλλά κοινωνικά ευαίσθητοι !Στύγιος έγραψε: 19 Οκτ 2020, 22:33under έγραψε: 19 Οκτ 2020, 22:31 Αυτοι που μας διαβεβαιωναν οτι οι μπατσοι δεν αφηναν τη μανουλα να δει το παιδι της, μας διαβεβαιωνουν οτι ο 14χρονος απλως βρεθηκε στο λαθος τοπο τη λαθος στιγμη.
Ολόκληρη ελληνική αστυνομία για ένα 14 χρονο ,τόσο άχρηστοι είστε![]()
Είδες πόσοι έδειξαν έμπρακτα ενδιαφέρον ?
Όλη η αστυνομία δίπλα στον μικρό.
Δείγμα ανθρωπισμού.
Πού να καταλάβετε οι αριστεροί...![]()
-
talaipwros
μπαινει ο τεχνικος για συντηρηση και ποσταρει τιποταΣενέκας έγραψε: 19 Οκτ 2020, 22:51συνήθως ούτε τελεία. Καμιά φορά για ξεκάρφωμα, βάζει κανένα νήμα για γκόμενες το οποίο φαίνεται να είναι δικό του. Δεν ξέρω γιατί, αφού ήδη όλοι τον έχουν πάρει χαμπάρι...δεν υπάρχει κίνδυνος να καρφωθεί....Uppercut έγραψε: 19 Οκτ 2020, 22:33 Ούτε μία φράση δεν γράφει μόνο του; Πόσο πίσω είναι το λογισμικό του;
Σωστά, το ποιο πιθανό είναι να πρόκειται για διαφορετικές βάρδιες. Δεν μπορώ να φανταστώ για πόσα άτομα μιλάμε, αφού όλοι κάνουν copy pastetalaipwros έγραψε: 19 Οκτ 2020, 23:11μπαινει ο τεχνικος για συντηρηση και ποσταρει τιποταΣενέκας έγραψε: 19 Οκτ 2020, 22:51συνήθως ούτε τελεία. Καμιά φορά για ξεκάρφωμα, βάζει κανένα νήμα για γκόμενες το οποίο φαίνεται να είναι δικό του. Δεν ξέρω γιατί, αφού ήδη όλοι τον έχουν πάρει χαμπάρι...δεν υπάρχει κίνδυνος να καρφωθεί....Uppercut έγραψε: 19 Οκτ 2020, 22:33 Ούτε μία φράση δεν γράφει μόνο του; Πόσο πίσω είναι το λογισμικό του;
-
Von Mackensen
Εννοείται ότι δεν είναι μόνο ένας.Σενέκας έγραψε: 19 Οκτ 2020, 23:13Σωστά, το ποιο πιθανό είναι να πρόκειται για διαφορετικές βάρδιες. Δεν μπορώ να φανταστώ για πόσα άτομα μιλάμε, αφού όλοι κάνουν copy pastetalaipwros έγραψε: 19 Οκτ 2020, 23:11μπαινει ο τεχνικος για συντηρηση και ποσταρει τιποταΣενέκας έγραψε: 19 Οκτ 2020, 22:51
συνήθως ούτε τελεία. Καμιά φορά για ξεκάρφωμα, βάζει κανένα νήμα για γκόμενες το οποίο φαίνεται να είναι δικό του. Δεν ξέρω γιατί, αφού ήδη όλοι τον έχουν πάρει χαμπάρι...δεν υπάρχει κίνδυνος να καρφωθεί....
- hellegennes
Αυτό μπορεί να το απαντήσει η διαχείριση με σχετική ασφάλεια.Σενέκας έγραψε: 19 Οκτ 2020, 23:13Σωστά, το ποιο πιθανό είναι να πρόκειται για διαφορετικές βάρδιες. Δεν μπορώ να φανταστώ για πόσα άτομα μιλάμε, αφού όλοι κάνουν copy pastetalaipwros έγραψε: 19 Οκτ 2020, 23:11μπαινει ο τεχνικος για συντηρηση και ποσταρει τιποταΣενέκας έγραψε: 19 Οκτ 2020, 22:51
συνήθως ούτε τελεία. Καμιά φορά για ξεκάρφωμα, βάζει κανένα νήμα για γκόμενες το οποίο φαίνεται να είναι δικό του. Δεν ξέρω γιατί, αφού ήδη όλοι τον έχουν πάρει χαμπάρι...δεν υπάρχει κίνδυνος να καρφωθεί....
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Εμπεδοκλής
Η δική ξέρουμε τι απόφαση έβγαλε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 213 Προβολές