δεν εχεις κανενα λογο να φοβασαι τους "φασιστες". καταρχην ειναι ελαχιστοι, και υστερα αν δεν τους ενοχλησεις δε δαγκωνουν. το πολυ να γαβγισουν λιγο, μπορεις απλα να μη δωσεις σημασια.Βλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 13:47
Αναποτελεσματικό είπα, όχι φλώρικο.
Και στην τελική δεν με νοιάζει πώς θα επέλθει δικαιοσύνη. Να μου προτείνετε τρόπους να προστατευτώ από τέτοια καργιόλια θέλω.
Δεν είμαι βίαιος, έχω μηδέν αδρεναλίνη, το μόνο που θέλω είναι να περπατώ στον δρόμο χωρίς να φοβάμαι τους φασίστες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι τον κάνουν τώρα αυτόν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι τον κάνουν τώρα αυτόν;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ξεραινόμαστε εδώ πέρα.Ασέβαστος έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:01δεν εχεις κανενα λογο να φοβασαι τους "φασιστες". καταρχην ειναι ελαχιστοι, και υστερα αν δεν τους ενοχλησεις δε δαγκωνουν. το πολυ να γαβγισουν λιγο, μπορεις απλα να μη δωσεις σημασια.Βλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 13:47
Και στην τελική δεν με νοιάζει πώς θα επέλθει δικαιοσύνη. Να μου προτείνετε τρόπους να προστατευτώ από τέτοια καργιόλια θέλω.
Δεν είμαι βίαιος, έχω μηδέν αδρεναλίνη, το μόνο που θέλω είναι να περπατώ στον δρόμο χωρίς να φοβάμαι τους φασίστες.
Το πρόσφατο παρελθόν μας έχει διδάξει ότι μια χαρά δαγκώνουν, βαράνε, μαχαιρώνουν, δολοφονούν.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Βλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 13:47 Δεν είμαι βίαιος, έχω μηδέν αδρεναλίνη, το μόνο που θέλω είναι να περπατώ στον δρόμο χωρίς να φοβάμαι τους φασίστες.
Και εγώ το μόνο που θέλω είναι να περπατώ στον δρόμο χωρίς να φοβάμαι τους λαθρομετανάστες και τους φίλους τους τους μπάχαλους.Δεν υπάρχει τρόπος παρά μόνο η ανεπαρκής αστυνομία και τα αργόσυρτα δικαστήρια.
Δεν είμαστε σε εποχή εκκαθαρίσεως λογαριασμών.Εάν πολωθεί η κατάσταση θα υπάρξουν και άλλοι τρόποι.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Λοιπόν, έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από το νησί και τους ανθρώπους του, παρόλο που είχε ζόρι τότε η στρατιωτική θητεία μου (1985: Πολυχνίτος και Αχλαδερή)
Αλλά δεν ξέρω πόσο έχουν αλλάξει εκτοτε τα πράγματα και οι άνθρωποι
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Μα αυτό θα το καταφέρεις πολύ πιο αποτελεσματικά κάνοντας ανθρώπινες τις συνθήκες παραμονής τους και διευκολύνοντάς τους να πάνε στις χώρες που επιθυμούν που, στην τελική, είναι αυτές που διατηρούν τις συνθήκες που τους έδιωξαν εκ πρώτης. Όταν τους επιτίθεσαι τους εξαγριώνεις και απομακρύνεσαι περισσότερο από την ασφάλεια που ευαγγελίζεσαι.πατησιωτης έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:07Βλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 13:47 Δεν είμαι βίαιος, έχω μηδέν αδρεναλίνη, το μόνο που θέλω είναι να περπατώ στον δρόμο χωρίς να φοβάμαι τους φασίστες.
Και εγώ το μόνο που θέλω είναι να περπατώ στον δρόμο χωρίς να φοβάμαι τους λαθρομετανάστες και τους φίλους τους τους μπάχαλους.Δεν υπάρχει τρόπος παρά μόνο η ανεπαρκής αστυνομία και τα αργόσυρτα δικαστήρια.
Δεν είμαστε σε εποχή εκκαθαρίσεως λογαριασμών.Εάν πολωθεί η κατάσταση θα υπάρξουν και άλλοι τρόποι.
δεν βλεπω να μαχαιρωνουν κια να δολοφονουν πολυ περισσοτερο απο τον μεσο ορο. αν ειναι να φοβασαι πεσιμο, πρεπει να φοβασαι εξισου πολλες μη-φασιστικες ομαδες. γαβροβαζελους, μπαχαλους, μη σου πω και "νυκοκυραιους" και να φοβασαι πολυ περισσοτερο πακηδες, γιουφτους, κλπ.Βλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:06Ξεραινόμαστε εδώ πέρα.Ασέβαστος έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:01δεν εχεις κανενα λογο να φοβασαι τους "φασιστες". καταρχην ειναι ελαχιστοι, και υστερα αν δεν τους ενοχλησεις δε δαγκωνουν. το πολυ να γαβγισουν λιγο, μπορεις απλα να μη δωσεις σημασια.Βλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 13:47
Το πρόσφατο παρελθόν μας έχει διδάξει ότι μια χαρά δαγκώνουν, βαράνε, μαχαιρώνουν, δολοφονούν.
ειναι σαν να λες φοβαμαι να περασω εξω απο κοσμηματοπωλειο μη και μου πατησει το κεφαλι στο εδαφος ο κοσμηματοπωλης μαζι με εναν φιλο του.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Από όλα αυτά συμφωνώ στο ότι δεν πρέπει να τους επιτίθεσαι χωρίς λόγο.Αλλά τα υπόλοιπα είναι φαντασία.Δεν εξαρτάται από εσένα εάν θα πάνε σε άλλες χώρες διότι αυτές οι χώρες δεν τους θέλουν.Ειλικρινά νόμιζα ότι μετά τον καταυλισμό της Ειδομένης αυτό είχε λυθεί αλλά βλέπω ότι ξαναρχίζουμε τα ίδια.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ και δεν μπορείς εσύ να τις υποχρεώσεις να τους πάρουν.Βλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:15Μα αυτό θα το καταφέρεις πολύ πιο αποτελεσματικά κάνοντας ανθρώπινες τις συνθήκες παραμονής τους και διευκολύνοντάς τους να πάνε στις χώρες που επιθυμούν που, στην τελική, είναι αυτές που διατηρούν τις συνθήκες που τους έδιωξαν εκ πρώτης. Όταν τους επιτίθεσαι τους εξαγριώνεις και απομακρύνεσαι περισσότερο από την ασφάλεια που ευαγγελίζεσαι.πατησιωτης έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:07Βλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 13:47 Δεν είμαι βίαιος, έχω μηδέν αδρεναλίνη, το μόνο που θέλω είναι να περπατώ στον δρόμο χωρίς να φοβάμαι τους φασίστες.
Φωτογραφίες, βίντεο, ρουφιανιές και νεοκουμουνιστές.
Γιατί δεν μου κάνει εντύπωση
Γιατί δεν μου κάνει εντύπωση
Ξεραινόμαστε λέμε. Ξέρω τι καπνό φουμάρουν και ξέρουν τι καπνό φουμάρω. Είναι σα να φοβάμαι να μπω μέσα σε συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο φορώντας γυναικεία ρούχα.Ασέβαστος έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:16 ειναι σαν να λες φοβαμαι να περασω εξω απο κοσμηματοπωλειο μη και μου πατησει το κεφαλι στο εδαφος ο κοσμηματοπωλης μαζι με εναν φιλο του.
Πού την είδες την ρουφιανιά;nyxtovios έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:21 Φωτογραφίες, βίντεο, ρουφιανιές και νεοκουμουνιστές.
Γιατί δεν μου κάνει εντύπωση![]()
Τι εγινε τελικα ? σωθηκε η ηλενια ? την βρηκαμε ?
Δεν αναφερόμουν σε εσένα.
Το να δίνεις όμως ονοματεπώνυμα και φώτο όπως η σελίδα του άρθρου και κάτι φώτο που είδα εδώ μέσα, χωρίς να ξέρεις τι έγινε είναι εκτός από ρουφιανιά και ηλιθιότητα.
Αυτά μας τα 'πε και ο Καμμένος και τελικά μείναμε με την Μόρια στο χέρι. Οι άλλες χώρες δεν τους θέλουν. Βλέπω όμως αναγνωρίζεις ελαφρυντικά στον λαθραίο εγκληματία αλλά όχι στον φασίστα. Γιατί; Και τον φασίστα μάνα τον γέννησε, και αυτόν κάτι τον ώθησε να χτυπάει, σκοτώνει κλπ. Γιατί η δακρυβρεχτη ιστορία του Αμπντούλ δικαιολογεί τα πάντα αλλά του Γιώργου απ'τα Σεπόλια όχι; Μήπως είσαι λιιιιιγο υποκριτής;Βλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:15Μα αυτό θα το καταφέρεις πολύ πιο αποτελεσματικά κάνοντας ανθρώπινες τις συνθήκες παραμονής τους και διευκολύνοντάς τους να πάνε στις χώρες που επιθυμούν που, στην τελική, είναι αυτές που διατηρούν τις συνθήκες που τους έδιωξαν εκ πρώτης. Όταν τους επιτίθεσαι τους εξαγριώνεις και απομακρύνεσαι περισσότερο από την ασφάλεια που ευαγγελίζεσαι.πατησιωτης έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:07Βλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 13:47 Δεν είμαι βίαιος, έχω μηδέν αδρεναλίνη, το μόνο που θέλω είναι να περπατώ στον δρόμο χωρίς να φοβάμαι τους φασίστες.
Ποια ελαφρυντικά του βρήκα ωρέ;ζιτανιτα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:27 Αυτά μας τα 'πε και ο Καμμένος και τελικά μείναμε με την Μόρια στο χέρι. Οι άλλες χώρες δεν τους θέλουν. Βλέπω όμως αναγνωρίζεις ελαφρυντικά στον λαθραίο εγκληματία αλλά όχι στον φασίστα. Γιατί; Και τον φασίστα μάνα τον γέννησε, και αυτόν κάτι τον ώθησε να χτυπάει, σκοτώνει κλπ. Γιατί η δακρυβρεχτη ιστορία του Αμπντούλ δικαιολογεί τα πάντα αλλά του Γιώργου απ'τα Σεπόλια όχι; Μήπως είσαι λιιιιιγο υποκριτής;
Συμπλήρωση στην προηγούμενη ανάρτηση: οι εγκληματίες μετανάστες και πρόσφυγες το πολύ- πολύ να κλέψουν και να κάψουν καμιά Μόρια. Οι φασίστες ξυλοκοπούν, τσακίζουν.ζιτανιτα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:27 Αυτά μας τα 'πε και ο Καμμένος και τελικά μείναμε με την Μόρια στο χέρι. Οι άλλες χώρες δεν τους θέλουν. Βλέπω όμως αναγνωρίζεις ελαφρυντικά στον λαθραίο εγκληματία αλλά όχι στον φασίστα. Γιατί; Και τον φασίστα μάνα τον γέννησε, και αυτόν κάτι τον ώθησε να χτυπάει, σκοτώνει κλπ. Γιατί η δακρυβρεχτη ιστορία του Αμπντούλ δικαιολογεί τα πάντα αλλά του Γιώργου απ'τα Σεπόλια όχι; Μήπως είσαι λιιιιιγο υποκριτής;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
-
- 27 Απαντήσεις