!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι τον κάνουν τώρα αυτόν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι τον κάνουν τώρα αυτόν;
Τι σπας τ' αρχίδια σου με τα γκαγκά ρε Γραφικέ; Έχουν κβαντική τηλεμεταφορά περιεχομένου από το παχύ έντερο στον εγκέφαλο 
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
likosmokeses
Είναι μια αρχή. Ξεκίνα.Βλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 12:56 Τρομάζω μόνο στην ιδέα να προσπαθήσω να αποκωδικοποιήσω τον τρόπο που αντλείς τα συμπεράσματά σου. Αν κοιτάξω το χάος θα με κοιτάξει και αυτό.
- Παλαιοελλαδίτης
Άρχισαν και οι διαδικτυακές παραδόσεις διαλεκτικού υλισμού έναντι σε δημοκρατικά εκλεγμένο εκπρόσωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιοελλαδίτης την 19 Οκτ 2020, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πρώτον: ο τύπος επιτίθεται μόνο σε γυναίκες.
Δεύτερον: Δεν είμαστε εκατό τα εκατό σίγουροι για τα δεδομένα
Οπότε: βρίσκεις μία κοπέλα εκπαιδευμένη σε ΜΜΑ και της λες να τον έχει από κοντά. Στην πρώτη κουτσουκέλα που θα κάνει -είναι θέμα χρόνου- θα την έχεις δασκαλέψει να του ζητήσει τον λόγο όσο πιο ευγενικά γίνεται. Αν αντιδράσει κι αυτός πολιτισμένα δεν κάνεις τίποτα. Αν πάει να την βαρέσει ,τότε κι αυτή θα τον ρίξει κάτω, θα χύσει τα μυαλά του στο πεζοδρόμιο και θα είναι και καλυμμένη εφ' όσων ήταν σε άμυνα. Το ότι είναι γνωστός για τον τρόπο που επιτίθεται σε γυναίκες θα βοηθήσει να μην τιμωρηθεί το λειτούργημα του να σκοτώσεις έναν τέτοιο κοινωνικό καρκίνο.
Ξέρω, έχει πολλά κενά το σενάριό μου, αλλά μπορώ τουλάχιστον να φαντασιώνομαι
-
likosmokeses
Βλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 13:02Πρώτον: ο τύπος επιτίθεται μόνο σε γυναίκες.
Οπότε: βρίσκεις μία κοπέλα εκπαιδευμένη σε ΜΜΑ και της λες να τον έχει από κοντά. Στην πρώτη κουτσουκέλα που θα κάνει -είναι θέμα χρόνου- θα την έχεις δασκαλέψει να του ζητήσει τον λόγο όσο πιο ευγενικά γίνεται. Αν αντιδράσει κι αυτός πολιτισμένα δεν κάνεις τίποτα. Αν πάει να την βαρέσει ,τότε κι αυτή θα τον ρίξει κάτω, θα χύσει τα μυαλά του στο πεζοδρόμιο και θα είναι και καλυμμένη εφ' όσων ήταν σε άμυνα. Το ότι είναι γνωστός για τον τρόπο που επιτίθεται σε γυναίκες θα βοηθήσει να μην τιμωρηθεί το λειτούργημα του να σκοτώσεις έναν τέτοιο κοινωνικό καρκίνο.
Ξέρω, έχει πολλά κενά το σενάριό μου, αλλά μπορώ τουλάχιστον να φαντασιώνομαι![]()
likosmokeses έγραψε: 19 Οκτ 2020, 12:58Είναι μια αρχή. Ξεκίνα.Βλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 12:56 Τρομάζω μόνο στην ιδέα να προσπαθήσω να αποκωδικοποιήσω τον τρόπο που αντλείς τα συμπεράσματά σου. Αν κοιτάξω το χάος θα με κοιτάξει και αυτό.
Είπα να ξεκινήσεις αλλά εσύ τρέχεις με 300 χωρίς φρένα...
Οπότε τι ήρθες να ρωτήσεις εδώ; Τρόπους για να τον φάτε; Πάνε οι εποχές 17Ν. Το χειρότερο που μπορείτε να του κάνετε είναι ο κοινωνικός κανιβαλισμός που τον έχετε αρχίσει ήδη. Μέχρι να πέσουν οι πρώτες μηνύσεις δηλαδή.Βλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 12:31Εδώ οι δολοφόνοι της χρυσής αυγής κάνανε δεκαετίες να δικαστούν, ο άλλος που δεν έχει σκοτώσει και κανένα πόσο γρήγορα λες να δικαστεί;Chainis έγραψε: 19 Οκτ 2020, 09:46Δικαστήρια δεν έχετε εκεί;Βλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 09:20
Δεν πρότεινα την βία ως τρόπο αντιμετώπισης, παρά μόνο για να καταδείξω την υποκρισία του Perseus. Εγώ ζήτησα από εσάς να μου προτείνετε τρόπο αντιμετώπισης. Τον ξέρει όλη η Μυτιλήνη, τον βλέπουμε κάθε μέρα. Τι κάνουμε; Τον αφήνουμε να ξυλοκοπεί ανενόχλητος;
Μα ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.ζιτανιτα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 13:23Οπότε τι ήρθες να ρωτήσεις εδώ; Τρόπους για να τον φάτε; Πάνε οι εποχές 17Ν. Το χειρότερο που μπορείτε να του κάνετε είναι ο κοινωνικός κανιβαλισμός που τον έχετε αρχίσει ήδη. Μέχρι να πέσουν οι πρώτες μηνύσεις δηλαδή.
Πες εσύ την πρότασή σου.
αααα τύπε μιας και σε βρήκα. εσύ είσαι μυτηλινιός κατά ένα ποσοστό, σωστά;
να σου πω, πως τα βλέπεις τώρα με τους Τούρκους.
Άν κάνουν καμμία 'ανθρωπιστική επέμβαση' στο νησί, έχεις κανονίσει πως θα διαφύγεις;
Κατά το μικρό ποσοστό του 100%.Χουργιατς έγραψε: 19 Οκτ 2020, 13:28 αααα τύπε μιας και σε βρήκα. εσύ είσαι μυτηλινιός κατά ένα ποσοστό, σωστά;
να σου πω, πως τα βλέπεις τώρα με τους Τούρκους.
Άν κάνουν καμμία 'ανθρωπιστική επέμβαση' στο νησί, έχεις κανονίσει πως θα διαφύγεις;
Δεν θα διαφύγω. Το καταστατικό του ΚΚΕ λέει τι θα κάνω.
Είπα να του κάνει μήνυση αλλά δεν σου αρέσει λες είναι φλωρικοΒλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 13:24Μα ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.ζιτανιτα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 13:23Οπότε τι ήρθες να ρωτήσεις εδώ; Τρόπους για να τον φάτε; Πάνε οι εποχές 17Ν. Το χειρότερο που μπορείτε να του κάνετε είναι ο κοινωνικός κανιβαλισμός που τον έχετε αρχίσει ήδη. Μέχρι να πέσουν οι πρώτες μηνύσεις δηλαδή.Βλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 12:31
Εδώ οι δολοφόνοι της χρυσής αυγής κάνανε δεκαετίες να δικαστούν, ο άλλος που δεν έχει σκοτώσει και κανένα πόσο γρήγορα λες να δικαστεί;
Πες εσύ την πρότασή σου.
Οπότε;
Αναποτελεσματικό είπα, όχι φλώρικο.ζιτανιτα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 13:38Είπα να του κάνει μήνυση αλλά δεν σου αρέσει λες είναι φλωρικοΒλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 13:24Μα ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.ζιτανιτα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 13:23
Οπότε τι ήρθες να ρωτήσεις εδώ; Τρόπους για να τον φάτε; Πάνε οι εποχές 17Ν. Το χειρότερο που μπορείτε να του κάνετε είναι ο κοινωνικός κανιβαλισμός που τον έχετε αρχίσει ήδη. Μέχρι να πέσουν οι πρώτες μηνύσεις δηλαδή.
Πες εσύ την πρότασή σου.![]()
Οπότε;
Και στην τελική δεν με νοιάζει πώς θα επέλθει δικαιοσύνη. Να μου προτείνετε τρόπους να προστατευτώ από τέτοια καργιόλια θέλω.
Δεν είμαι βίαιος, έχω μηδέν αδρεναλίνη, το μόνο που θέλω είναι να περπατώ στον δρόμο χωρίς να φοβάμαι τους φασίστες.
στηριζω.Βλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 13:02Πρώτον: ο τύπος επιτίθεται μόνο σε γυναίκες.
Ξέρω, έχει πολλά κενά το σενάριό μου, αλλά μπορώ τουλάχιστον να φαντασιώνομαι![]()
κι αν σου φαινεται δυσκολο το σεναριο, καντο απλο. βαζεις μια κανονικη κοπελλα να κανει το δολωμα, και 5 βασταγερους να παρακολουθουν απο κοντα και να τον κανουν τοπι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Καθόλου αναποτελεσματικό, η τσέπη πονάει πιο πολύ από το ξύλο. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφεύγεις τις φασαρίες είναι απλά αυτό που είπε στην αρχή ο Περσέας, μην ανακατεύεσαι. Στην χειρότερη παίρνεις την αστυνομία.Βλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 13:47Αναποτελεσματικό είπα, όχι φλώρικο.
Και στην τελική δεν με νοιάζει πώς θα επέλθει δικαιοσύνη. Να μου προτείνετε τρόπους να προστατευτώ από τέτοια καργιόλια θέλω.
Δεν είμαι βίαιος, έχω μηδέν αδρεναλίνη, το μόνο που θέλω είναι να περπατώ στον δρόμο χωρίς να φοβάμαι τους φασίστες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
-
- 27 Απαντήσεις