Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
perseus έγραψε: 18 Οκτ 2020, 20:45
χθες που ειδα λιγο τον ολυμπιακο μου εκανε εντυπωση ποσο μεγαλο ειναι το γηπεδο και ποσο τους διευκολυνει ,ενω στα γιαννενα ηταν ο ενας πανω στον αλλον,απο οτι βλεπω και η τουμπα μικρη ειναι ,γιατι επιτρεπουν τετοιες διαφορες?
Έχω αναρρωτηθεί κι εγώ πάνω σ αυτό που λες φίλε...
Τελικά το φόρουμ θα έπρεπε να λέγεται Ε.Α.Α.
(Ένωση άθεων αντιολυμπιακών)
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Οχι,ημουν σιγουρος οτι παμε για ασο καρφι,δεν περιμενα να το χτυπησει το ματς ο παοκακος
perseus έγραψε: 18 Οκτ 2020, 20:45
χθες που ειδα λιγο τον ολυμπιακο μου εκανε εντυπωση ποσο μεγαλο ειναι το γηπεδο και ποσο τους διευκολυνει ,ενω στα γιαννενα ηταν ο ενας πανω στον αλλον,απο οτι βλεπω και η τουμπα μικρη ειναι ,γιατι επιτρεπουν τετοιες διαφορες?
Έχω αναρρωτηθεί κι εγώ πάνω σ αυτό που λες φίλε...
Το έψαξα στο διαδύκτιο:
Οι διαστάσεις ενός κοινού γηπέδου ποδοσφαίρου είναι 105 x 68 μέτρα. Αν και οι διαστάσεις του γηπέδου δεν είναι σε όλα τα γήπεδα οι ίδιες, αλλά είναι δυνατόν να έχουν μικρές διαφορές.
Για διεθνείς ποδοσφαιρικούς αγώνες ενηλίκων το μήκος της πλάγιας γραμμής πρέπει να κυμαίνεται από 100 μέχρι 110 μέτρα και η γραμμή τέρματος από 64 μέχρι 75 μέτρα.
Για μη διεθνείς ποδοσφαιρικούς αγώνες η πλάγια γραμμή μπορεί να έχει μήκος 90 έως 120 μέτρα και η γραμμή τέρματος από 45 έως 90 μέτρα, με την προϋπόθεση ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν θα γίνει τετράγωνο. Παρόλο που το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο ενέκρινε, το 2008, τυποποιημένα μεγέθη (105 μέτρα για την πλάγια γραμμή και 68 μέτρα για τη γραμμή τέρματος) για διεθνές αγώνες επιπέδου Α, η απόφαση τέθηκε σε αναμονή και ποτέ δεν εφαρμόστηκε....
Τελικά το φόρουμ θα έπρεπε να λέγεται Ε.Α.Α.
(Ένωση άθεων αντιολυμπιακών)