!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περίεργα τηλέφωνα
- Καραμελίτσα
Περίεργα τηλέφωνα
Τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχω πολλά τηλέφωνα (που δεν τα σηκώνω) από εξωτερικό, χώρες που δεν ξέρω κανέναν, κωδικοί 31, 35, 42, 39. Τουλάχιστον ένα την ημέρα. Τι είναι αυτό; Κομπίνα;
Περιέργως, ξεκίνησαν από δυο τρεις μέρες αφότου γράφτηκα στο φόρουμ.
Z
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Περίεργα τηλέφωνα
We are watching, we are always watching...Καραμελίτσα έγραψε: 17 Οκτ 2020, 17:31 Περιέργως, ξεκίνησαν από δυο τρεις μέρες αφότου γράφτηκα στο φόρουμ.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
έχομε πολλούς απόδημους και αρκετούς παλιννοστούντες.Καραμελίτσα έγραψε: 17 Οκτ 2020, 17:31 Τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχω πολλά τηλέφωνα (που δεν τα σηκώνω) από εξωτερικό, χώρες που δεν ξέρω κανέναν, κωδικοί 31, 35, 42, 39. Τουλάχιστον ένα την ημέρα. Τι είναι αυτό; Κομπίνα;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
μην απαντας,πιθανως μπορει να σε χρεωσουν.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
οκ, αν ενοχλώ, να σταματήσω
- Καραμελίτσα
Χαχα, το μόνο σενάριο που δεν είχα σκεφτεί είναι να είναι άνθρωπος που ταξιδεύει καθημερινά από χώρα σε χώρα. Ξέρω γω, πιλότος.
Z
adidas
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- MiGiSukhoI
Συνήθως είναι αναπάντητες και αν προλάβεις να το σηκώσεις το κλείνουν. Στόχος τους είναι να τους καλέσεις πίσω, οπότε και σε συνδέουν με υψηλού κόστους γραμμές για να σε χρεώσουν.
Χρεώνεσαι μόνο αν τους καλέσεις πίσω, αν απαντήσεις την κλήση δεν τρέχει τίποτα...
Χρεώνεσαι μόνο αν τους καλέσεις πίσω, αν απαντήσεις την κλήση δεν τρέχει τίποτα...
- Καραμελίτσα
Λογικό αυτό, γιατί αλλιώς θα έκαναν απόκρυψη. Γι αυτό αλλάζουν και χώρα, όλο και κάποια σωστή, που θα έχει το θύμα γνωστούς, θα πετύχουν.Japetus έγραψε: 17 Οκτ 2020, 18:13 Συνήθως είναι αναπάντητες και αν προλάβεις να το σηκώσεις το κλείνουν. Στόχος τους είναι να τους καλέσεις πίσω, οπότε και σε συνδέουν με υψηλού κόστους γραμμές για να σε χρεώσουν.
Z
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Σωστός. Δεν καλούν πολλή ώρα. Εμένα με παίρνουν αραιά και που από Τυνησία.Japetus έγραψε: 17 Οκτ 2020, 18:13 Συνήθως είναι αναπάντητες και αν προλάβεις να το σηκώσεις το κλείνουν. Στόχος τους είναι να τους καλέσεις πίσω, οπότε και σε συνδέουν με υψηλού κόστους γραμμές για να σε χρεώσουν.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ψηλός μελαχρινός γαλανοματης πιλότος με θεληματικο πηγούνι.Καραμελίτσα έγραψε: 17 Οκτ 2020, 17:47Χαχα, το μόνο σενάριο που δεν είχα σκεφτεί είναι να είναι άνθρωπος που ταξιδεύει καθημερινά από χώρα σε χώρα. Ξέρω γω, πιλότος.
Ένας μπάτσελορ
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Εχεις δωσει το τηλ σου σε σελιδες ακαταλληλου περιεχομένου σε ινδονησια - κορέα η βόρεια καρολίνα ?Καραμελίτσα έγραψε: 17 Οκτ 2020, 17:31 Τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχω πολλά τηλέφωνα (που δεν τα σηκώνω) από εξωτερικό, χώρες που δεν ξέρω κανέναν, κωδικοί 31, 35, 42, 39. Τουλάχιστον ένα την ημέρα. Τι είναι αυτό; Κομπίνα;
- Καραμελίτσα