Μάθε ελληνικά πρώτα κι έλα μετά να κάνεις επίδειξη πατριωτισμού σε έφεδρο υποσμηναγό.run έγραψε: 17 Οκτ 2020, 17:08
κωσταντη εισαι αθάνατος λεβεντι μου
κατι βροντόσαυροι πρωην παιδια του χοτζα που προδιδαν και προδιδουν την ελλαδα σε βριζουν αντρακι μου
ζητω η βορεια ηπειρος ητω η ελλαδα
οι βροντόσαυροι κκε συριζα νεοφιλ στο κορακα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιερέας: αλήθειες για το παιδί από βουλιαράτες
Re: Ιερέας: αλήθειες για το παιδί από βουλιαράτες
Στύγιος έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:54 Μαλακίες λέτε και τον συγκρίνετε με Ισαάκ και Σολωμό. Χωρίς ντροπή !!!
και αφου δολοφονησαν οι κωλοτουρκοι ισαακ και σολωμο
οι βροντόσαυροι της κυπρου οι βρωμιάρηδες τον δρομο που δολοφονηθηκαν οι ελληνες τον ονομασαν οδο φιλιας
τέτοιοι ηταν τέτοιοι ειστε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
ρε ουστ βροντόσαυρε ημουνα φαντάρος στες ακρες του εβρου σε ειδικη τοτε μοναδαΣτύγιος έγραψε: 17 Οκτ 2020, 17:14Μάθε ελληνικά πρώτα κι έλα μετά να κάνεις επίδειξη πατριωτισμού σε έφεδρο υποσμηναγό.run έγραψε: 17 Οκτ 2020, 17:08
κωσταντη εισαι αθάνατος λεβεντι μου
κατι βροντόσαυροι πρωην παιδια του χοτζα που προδιδαν και προδιδουν την ελλαδα σε βριζουν αντρακι μου
ζητω η βορεια ηπειρος ητω η ελλαδα
οι βροντόσαυροι κκε συριζα νεοφιλ στο κορακα
και ότι εκανα το πληρωσα χωρις γογγυσμο στην πατριδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος run την 17 Οκτ 2020, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αν όσοι όλοι ενδιαφέρονται για τον τόπο τους κουβαλούσαν όπλα για να διεκδικήσουν το όποιο δίκιο τους ή τραγουδούσαν για φασίστες που έβλεπαν παντού που έπρεπε να ξεκινήσουν να τρέχουν... θα είχαμε ξεπαστρευτεί σαν έθνος/κοινωνία.
Σίγουρα δεν πρόκειται για ήρωες, αλλά για θύματα ιδεολογίων που η μόνη τους προσφορά στον πλανήτη ήταν είναι και θα είναι το αίμα εν ονόματι παρωχημένων μεσσιανικών μπουρδολογιών με πρόσχημα την πατρίδα ή τον φασιζμό που είναι παντού κλαψ κλαψ
!
Σίγουρα δεν πρόκειται για ήρωες, αλλά για θύματα ιδεολογίων που η μόνη τους προσφορά στον πλανήτη ήταν είναι και θα είναι το αίμα εν ονόματι παρωχημένων μεσσιανικών μπουρδολογιών με πρόσχημα την πατρίδα ή τον φασιζμό που είναι παντού κλαψ κλαψ
οι ελληνες θα τραγουδάμε και θα θρνουμε τους λεβεντες μας οι λιγοι οι ολιγιστοι προσκυνημένοιtaliban έγραψε: 17 Οκτ 2020, 17:18 Αν όσοι όλοι ενδιαφέρονται για τον τόπο τους κουβαλούσαν όπλα για να διεκδικήσουν το όποιο δίκιο τους ή τραγουδούσαν για φασίστες που έβλεπαν παντού που έπρεπε να ξεκινήσουν να τρέχουν... θα είχαμε ξεπαστρευτεί σαν έθνος/κοινωνία.
Σίγουρα δεν πρόκειται για ήρωες, αλλά για θύματα ιδεολογίων που η μόνη τους προσφορά στον πλανήτη ήταν είναι και θα είναι το αίμα εν ονόματι παρωχημένων μεσσιανικών μπουρδολογιών με πρόσχημα την πατρίδα ή τον φασιζμό που είναι παντού κλαψ κλαψ!
ας κανουν...
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
run τι εγινε;
ειρωνευτηκε ισαακ και σολωμου πραγμα που θεωρω απαραδεκτο,
εσυ γιατι νευριασες μαζι μου;
για το παιδι δεν ξερω τι να πω,το βεβαιο ειναι πως μια προσωπικη σημαια που σηκωσε δεν ηταν λογος για να εξελιχτει σε μακελειο...η κυρια ευθυνη δειχνει να βαραινει τους αστυνομικους
συστασεις για δικη του σημαια !πολυ ...οοβαρος λογος!αυτο σημαινει στα δικα μου ματια,οτι ειχαν προηγουμενα.
τωρα για τα αλλα ,αν εβγαλε ο ιδιος οπλο κ πυροβολουσε χωρις λογο,δεν τα ξερω,οτι διαβαζουμε εδω κ εκει..
ας αφησουμε τον συγχωρεμενο ησυχο λεω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 17 Οκτ 2020, 17:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
για τους εδώ επιγονους του χοτζα
αθάνατος ωρε κωσταντη
αθάνατος ωρε κωσταντη
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γιατί δεν δέχονται αντίστοιχη καταπίεση πρώτον και δεύτερον καταστρέφουν ιδιωτικές περιουσίες (και συνεπώς ζωές) ανθρώπων που δεν γνωρίζουν κανΧαοτικός έγραψε: 17 Οκτ 2020, 15:52Έλα ρε! Έχεις και κατανόηση και ψάχνεις σε βάθος; Όλα τα παιδιά που κατεβαίνουν στα μπάχαλα μια αντίστοιχη καταπίεση μπορεί να έχουν βιώσει. Εκεί γιατί δεν το παίζεις ανοιχτό μυαλό;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Οκτ 2020, 15:25καταδικάζω, προφανώς, αυτή την ακραία συμπεριφορά που θα μπορούσε να είχε κοστίσει ανθρώπινες ζωές
αυτό που θέλω να πω είναι πως για κάποιο λόγο έγινε όλο αυτό, δεν του κατέβηκε μια μέρα να πάρει το όπλο του
αυτοί που πάντα δικαιολογούν τον καθένα και λένε να δούμε τα αίτια πίσω από τη πράξη πριν κρίνουμε, εδώ λόγω της ιδεολογικής ταυτότητας του δράστη/θύματος αυτό το σκεπτικό το ξαφνικά το ξέχασαν
επαναλαμβάνω: θεωρώ πως η συμπεριφορά του να πάρει το όπλο και να αρχίσει να πυροβολεί ήταν ακραία και καταδικαστέα. είμαστε τυχεροί που δεν σκοτώθηκε κανείς. από την άλλη ας σκεφτούμε τι έχουν περάσει οι μειονοτικοί επί δεκαετίες, ας σκεφτούμε την καταπίεση που δέχονται και ύστερα ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε γιατί ένας άνθρωπος οδηγήθηκε σε μια τόσο ακραία και καταδικαστέα συμπεριφορά. ασφαλώς και χάνεις το δίκιο σου όταν πράττεις κατά τέτοιο τρόπο και οι άλλοι θα το εκμεταλλευτούν εναντίον σου. το πρόβλημα όμως παραμένει. ο Κατσίφας έκανε ό,τι έκανε επειδή τα "καθούμενα δεν ήταν καλά", αντιθέτως ήταν μια ακραία αντίδραση απέναντι στη συστημική καταπίεση.
κάποιοι βρίσκουν ευκαιρία να επιτεθούν στον κακό εθνικισμό.ξεχνούν όμως ότι ο εθνικισμός καλλιεργείται περισσότερο εκεί που τον έχουν ανάγκη.
μιλάμε για μια μειονότητα όπου μέλος της πριν 10 χρόνια δολοφονήθηκε επειδή μιλούσε ελληνικά και μου μιλάς για καταπίεση των μπαχαλάκηδων
....
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
που στο καλο νευριασα μαζι σου κοκορα αμα τοκανα σου ζητω συγνωμη ρε φιλεΚόκκορας έγραψε: 17 Οκτ 2020, 17:23
run τι εγινε;
ειρωνευτηκε ισαακ και σολωμου πραγμα που θεωρω απαραδεκτο,
εσυ γιατι νευριασες μαζι μου;![]()
για το παιδι δεν ξερω τι να πω,το βεβαιο ειναι πως μια προσωπικη σημαια που σηκωσε δεν ηταν λογος για να εξελιχτει σε μακελειο...η κυρια ευθυνη δειχνει να βαραινει τους αστυνομικους
συστασεις για δικη του σημαια !πολυ ...οοβαρος λογος!αυτο σημαινει στα δικα μου ματια,οτι ειχαν προηγουμενα.
τωρα για τα αλλα ,αν εβγαλε ο ιδιος οπλο κ πυροβολουσε χωρις λογο,δεν τα ξερω,οτι διαβαζουμε εδω κ εκει..
ας αφησουμε τον συγχωρεμενο ησυχο λεω.
αν ησουνα στο παλιο θα ειχες δει ειδικα για τον σολωμο τι γράφανε της μπγοοδου τα παιδια
Οι στίχοι του τραγουδιού:
28 Οκτώβρη, μες την εθνική γιορτή
ήταν μέρα μεσημέρι και σου πήραν τη ζωή.
Εκεί στο πλάι καρτερούσες, όπου είχες την ιδέα
την αγάπη και το πάθος, να υψώσεις μια σημαία.
Hρωα και παλικάρι μου, μονάχο σε αφήσαν
μόνο η μάνα και η σημαία, είναι οι μόνες που δακρύσαν.
Τον σταυρό που κουβαλούσες, στον λαιμό σου φορεμένο
απέναντί σου ο Αϊ-Θανάσης σε κρατούσε ευλογημένο.
Από κει ψηλά θα βλέπεις, όταν έρθει εκείνη η μέρα
ελεύθερη να ανεμίζει η δική σου η σημαία.
Αχ, Κωνσταντίνε παλικάρι, που μονάχο σε αφήσαν
Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ’ την Βόρειο Ήπειρο
αθάνατος παληκαρι μου
28 Οκτώβρη, μες την εθνική γιορτή
ήταν μέρα μεσημέρι και σου πήραν τη ζωή.
Εκεί στο πλάι καρτερούσες, όπου είχες την ιδέα
την αγάπη και το πάθος, να υψώσεις μια σημαία.
Hρωα και παλικάρι μου, μονάχο σε αφήσαν
Τον σταυρό που κουβαλούσες, στον λαιμό σου φορεμένο
απέναντί σου ο Αϊ-Θανάσης σε κρατούσε ευλογημένο.
Από κει ψηλά θα βλέπεις, όταν έρθει εκείνη η μέρα
ελεύθερη να ανεμίζει η δική σου η σημαία.
Αχ, Κωνσταντίνε παλικάρι, που μονάχο σε αφήσαν
Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ’ την Βόρειο Ήπειρο
αθάνατος παληκαρι μου
- Otto Weininger
Στύγιος έγραψε: 17 Οκτ 2020, 17:14
Μάθε ελληνικά πρώτα κι έλα μετά να κάνεις επίδειξη πατριωτισμού σε έφεδρο υποσμηναγό.
ελεος κάπου
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν θα μου πεις εσύ ο παντελώς άσχετος τι είναι καταπίεση και ποιος καταπιέζεται. Απλώς είναι γελοίο να δικαιολογείς αυτόν που πήρε ένα αυτόματο και πυροβολούσε. Αν ήταν η καταπίεση θα το είχαν κάνει περισσότεροι και πολλά χρόνια πιο πριν.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Οκτ 2020, 17:32γιατί δεν δέχονται αντίστοιχη καταπίεση πρώτον και δεύτερον καταστρέφουν ιδιωτικές περιουσίες (και συνεπώς ζωές) ανθρώπων που δεν γνωρίζουν κανΧαοτικός έγραψε: 17 Οκτ 2020, 15:52Έλα ρε! Έχεις και κατανόηση και ψάχνεις σε βάθος; Όλα τα παιδιά που κατεβαίνουν στα μπάχαλα μια αντίστοιχη καταπίεση μπορεί να έχουν βιώσει. Εκεί γιατί δεν το παίζεις ανοιχτό μυαλό;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Οκτ 2020, 15:25
καταδικάζω, προφανώς, αυτή την ακραία συμπεριφορά που θα μπορούσε να είχε κοστίσει ανθρώπινες ζωές
αυτό που θέλω να πω είναι πως για κάποιο λόγο έγινε όλο αυτό, δεν του κατέβηκε μια μέρα να πάρει το όπλο του
αυτοί που πάντα δικαιολογούν τον καθένα και λένε να δούμε τα αίτια πίσω από τη πράξη πριν κρίνουμε, εδώ λόγω της ιδεολογικής ταυτότητας του δράστη/θύματος αυτό το σκεπτικό το ξαφνικά το ξέχασαν
επαναλαμβάνω: θεωρώ πως η συμπεριφορά του να πάρει το όπλο και να αρχίσει να πυροβολεί ήταν ακραία και καταδικαστέα. είμαστε τυχεροί που δεν σκοτώθηκε κανείς. από την άλλη ας σκεφτούμε τι έχουν περάσει οι μειονοτικοί επί δεκαετίες, ας σκεφτούμε την καταπίεση που δέχονται και ύστερα ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε γιατί ένας άνθρωπος οδηγήθηκε σε μια τόσο ακραία και καταδικαστέα συμπεριφορά. ασφαλώς και χάνεις το δίκιο σου όταν πράττεις κατά τέτοιο τρόπο και οι άλλοι θα το εκμεταλλευτούν εναντίον σου. το πρόβλημα όμως παραμένει. ο Κατσίφας έκανε ό,τι έκανε επειδή τα "καθούμενα δεν ήταν καλά", αντιθέτως ήταν μια ακραία αντίδραση απέναντι στη συστημική καταπίεση.
κάποιοι βρίσκουν ευκαιρία να επιτεθούν στον κακό εθνικισμό.ξεχνούν όμως ότι ο εθνικισμός καλλιεργείται περισσότερο εκεί που τον έχουν ανάγκη.
μιλάμε για μια μειονότητα όπου μέλος της πριν 10 χρόνια δολοφονήθηκε επειδή μιλούσε ελληνικά και μου μιλάς για καταπίεση των μπαχαλάκηδων
....
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Παλαιοελλαδίτης
Ούτε εγώ τον θεωρώ ήρωα, ωστόσο μου κάνει εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο επιδοκιμάζουν τους χειρισμούς της αλβανικής αστυνομίας ορισμένοι ''ευαίσθητοι'' του πχορουμ. Όχι μόνο τώρα, αλλά και όταν είχε συμβεί το περιστατικό.Μπίστης έγραψε: 17 Οκτ 2020, 15:27Αυτό πιστεύω κι εγώ.Maspoli έγραψε: 17 Οκτ 2020, 14:54 Μπράβο στον ιερέα για την στάση του. Ο μακαρίτης έβλαψε την υπόθεση της μειονότητας με την στάση του εκείνη την ημέρα. Η αυτονόητη στενοχώρια για τον θάνατό του δεν μπορεί να κρύψει αυτό το γεγονός.
Συν το ότι οι αλβανόμπατσοι τον καθάρισαν σαν ζωύφιο, με αμερικανομπατσικές επείγουσες διαδιακασίες
Έχει προσφέρει και 4 παιδιά στο έθνος, τύπε!Otto Weininger έγραψε: 17 Οκτ 2020, 17:35Στύγιος έγραψε: 17 Οκτ 2020, 17:14
Μάθε ελληνικά πρώτα κι έλα μετά να κάνεις επίδειξη πατριωτισμού σε έφεδρο υποσμηναγό.![]()
ελεος κάπου
Εσύ πόσα παιδιά έχεις, άτεκνε απάτριδα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση