!!! DEVELOPMENT MODE !!!

γαλλια αποκεφαλισμος δασκαλου

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Re: γαλλια αποκεφαλισμος δασκαλου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Lord Brum έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:08 Το πακισταν είναι εχθρική χώρα. Οι πακιστανοί είναι λαθρομετανάστες και θα έπρεπε ούτως ή άλλως να απελαθούν. Δρόμο τώρα πριν είναι αργά. Πού είναι το πρόβλημα?
Και να απελασεις τους λαθρο, παλι οι περισσοτεροι θα μεινουν γιατι δεν ειναι ολοι παρανομοι
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Green Dragon έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:08
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:06 Ως ένα σημείο δεν είναι ασύμβατα. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε θέμα έχει γίνει ατομικό θέμα, θέμα πιστεύω και άποψης.
Ενώ κάποια θέματα έπρεπε να είναι κοινωνικά θέματα, κάποια άλλα καθαρά επιστημονικά.
Και αυτό από το ανελέητο κυνήγι κατά των σταθερών προέκυψε. Όταν σχετικοποιείς τα πάντα ο άλλος χάνει την γη κάτω απ' τα πόδια του. Δεν είμαστε φτιαγμένοι να λειτουργούμε μέσα στο χάος, χρειαζόμαστε μια ισορροπία μεταξύ χάους (δημιουργικότητα) και τάξης (λειτουργικότητα).
Ε γι αυτό λέω ότι δεν είναι ασύμβατα αυτά που λέμε. Αλλά οι σταθερές πρέπει να είναι αποδείξιμες, όχι ιεροί πάπυροι, αλλιώς πάλι στο κενό πας.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Η άλλη είχε περίοδο απ' την.... περασμένη βδομάδα . Το επικαλέστηκε και χτες ,με ενόχλησε 2 φορές στο μάθημα και φυσικά πήρε ωριαία αποβολή.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Μπίστης έγραψε: 17 Οκτ 2020, 15:31 Δεν έχω καταλάβει το θεολογικόν του ζητήματος. Το θείο δεν το απεικονίζουν αλλά το κτιστό γιατί όχι ;
Επειδή το διάβασαν στην Π.Δ ή το έγραψε ο ψευδοπροφήτης ;
Νομίζω είναι στη λογική των εικονομάχων, για λόγους ειδωλολατρείας.

Ωστόσο υπάρχουν ισλαμικές απεικονίσεις του Μωάμεθ, ιδιαίτερα σε Σιίτες. Δες εδώ
Z
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Να σεβαστούμε τους ανώμαλους που προσκυνάνε έναν ανώμαλο παιδεραστή. Ένα κάθαρμα

Εικόνα

Ρε δεν γαμιέστε λέω εγώ!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Στρακαστρουκας έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:10
Lord Brum έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:08 Το πακισταν είναι εχθρική χώρα. Οι πακιστανοί είναι λαθρομετανάστες και θα έπρεπε ούτως ή άλλως να απελαθούν. Δρόμο τώρα πριν είναι αργά. Πού είναι το πρόβλημα?
Και να απελασεις τους λαθρο, παλι οι περισσοτεροι θα μεινουν γιατι δεν ειναι ολοι παρανομοι
όσοι δεν έχουν πάρει υπυκοότητα μπορούν πολύ άνετα για λόγους εθνικής ασφάλειας να πεταχτούν έξω. Το βασικό είναι να σταματήσουν και οι Έλληνες εφοπλιστες να τους παίρνουν στα πλοία. Αν θέλουμε μουσουλμάνους για να μη μας πούνε ρατσιστές υπάρχουν και αιγύπτιοι και ιρανοί.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Lord Brum έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:14
όσοι δεν έχουν πάρει υπυκοότητα μπορούν πολύ άνετα για λόγους εθνικής ασφάλειας να πεταχτούν έξω. Το βασικό είναι να σταματήσουν και οι Έλληνες εφοπλιστες να τους παίρνουν στα πλοία. Αν θέλουμε μουσουλμάνους για να μη μας πούνε ρατσιστές υπάρχουν και αιγύπτιοι και ιρανοί.
οτι θετε λετε πες στις κυβερνησεις να εισαι μεσα ...οι εφοπλιστές τους εχουν με σύμβαση
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Οκτ 2020, 14:23
Scouser έγραψε: 17 Οκτ 2020, 14:11 Το Σύνταγμα και το κράτος δικαίου, έννοιες δηλαδή που ο αγαπημένος του κατά τα άλλα φιλελεύθερου ( :smt005: ) Dwarven Blacksmith Σι Ζινπίν πιθανότατα ούτε καν ξέρει τι σημαίνουν: https://en.wikipedia.org/wiki/Korematsu ... ted_States

Πρόσεξε, εγώ εδώ δεν σχολιάζω αν έπραξαν καλά ή άσχημα οι αμερικανοί δικαστές. Εξηγώ απλά γιατί είναι τελείως άτοπο να συγκρίνεις τις (όντως αποτελεσματικές) πολιτικές της Κίνας με αυτές οποιουδήποτε δυτικού κράτους έναντι του ισλαμικού εξτρεμισμού.
Δεν είμαι φιλελεύθερος. Και η Κίνα έχει Σύνταγμα. Ο Σι έχει βάλει και το όνομα του μέσα οπότε λογικά κάτι θα έχει ακούσει για την ύπαρξη του.
Καλά προφανώς και δεν είσαι φιλελεύθερος, όποια ερμηνεία και να δώσεις στον όρο φιλελεύθερος και οπαδός καθεστώτων τύπου Κίνας δε γίνεται. Ο χαρακτηρισμος και το γέλιο πάει κατά βάση στην υποκρισία για την κριτική στα των ΗΠΑ και της Ρωσίας, καθώς και στα της ΕΕ. Απο εκεί και πέρα, και η Βόρεια Κορέα έχει Σύνταγμα, αλλά υποψιάζομαι ότι και το κόμμα και ο απλός κόσμος εκεί θα δυσκολεύονταν να σου εξηγήσουν τη διαφορά ανάμεσα σε αυτό και σε μια χρησιμοποιημενη σερβιέτα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:11
Green Dragon έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:08 Και αυτό από το ανελέητο κυνήγι κατά των σταθερών προέκυψε. Όταν σχετικοποιείς τα πάντα ο άλλος χάνει την γη κάτω απ' τα πόδια του. Δεν είμαστε φτιαγμένοι να λειτουργούμε μέσα στο χάος, χρειαζόμαστε μια ισορροπία μεταξύ χάους (δημιουργικότητα) και τάξης (λειτουργικότητα).
Ε γι αυτό λέω ότι δεν είναι ασύμβατα αυτά που λέμε. Αλλά οι σταθερές πρέπει να είναι αποδείξιμες, όχι ιεροί πάπυροι, αλλιώς πάλι στο κενό πας.
Δεν χρειάζεται να είναι αποδείξιμες ούτε πρέπει να δαιμονοποιούμε το συναίσθημα και να στηριζόμαστε μόνο στην λογική. Εγώ μπορεί να είμαι δεμένος συναισθηματικά με φίλους και φίλες μου και δεν χρειάζεται απόδειξη γι' αυτό αλλά καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι για ένα κοινωνικό είδος όπως ο άνθρωπος να λειτουργεί και σε αυτό το επίπεδο.

Όταν προσπαθείς να κάνεις force πράγματα όπως 'δεν είσαστε Έλληνες, είσαστε πολίτες του κόσμου' ή 'η θρησκεία είναι κακό πράγμα και πρέπει να είσαστε κενοί' ή 'δεν υπάρχει οικογένεια γιατί είμαστε όλοι μαζί', σπέρνεις ανέμους και θερίζεις θύελλες. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να προσδιοριστούν με βάση την σταθερά του Planck γιατί δεν έχει συναισθηματική αξία.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Green Dragon έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:17
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:11
Green Dragon έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:08 Και αυτό από το ανελέητο κυνήγι κατά των σταθερών προέκυψε. Όταν σχετικοποιείς τα πάντα ο άλλος χάνει την γη κάτω απ' τα πόδια του. Δεν είμαστε φτιαγμένοι να λειτουργούμε μέσα στο χάος, χρειαζόμαστε μια ισορροπία μεταξύ χάους (δημιουργικότητα) και τάξης (λειτουργικότητα).
Δεν χρειάζεται να είναι αποδείξιμες ούτε πρέπει να δαιμονοποιούμε το συναίσθημα και να στηριζόμαστε μόνο στην λογική. Εγώ μπορεί να είμαι δεμένος συναισθηματικά με φίλους και φίλες μου και δεν χρειάζεται απόδειξη γι' αυτό αλλά καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι για ένα κοινωνικό είδος όπως ο άνθρωπος να λειτουργεί και σε αυτό το επίπεδο.

Όταν προσπαθείς να κάνεις force πράγματα όπως 'δεν είσαστε Έλληνες, είσαστε πολίτες του κόσμου' ή 'η θρησκεία είναι κακό πράγμα και πρέπει να είσαστε κενοί' ή 'δεν υπάρχει οικογένεια γιατί είμαστε όλοι μαζί', σπέρνεις ανέμους και θερίζεις θύελλες. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να προσδιοριστούν με βάση την σταθερά του Planck γιατί δεν έχει συναισθηματική αξία.
Καλά, εδώ είναι σα να αποδέχεσαι ότι οι ισχυρισμοί που λες είναι πιο λογικοί και ότι μόνο συναισθηματικοί λόγοι είναι υπεράσπισης του έθνους, θρησκείας, οικογένειας δεν ξέρω τι. Δεν ισχύει.

Το ότι πολλοί επικαλούνται για τον εαυτό τους ότι είναι με τη λογική, έχει τόση αξία όση η επίκληση των χρυσαυγιτών ότι είναι πατριώτες.

Την ισοπέδωση δεν την κάνουν συγκεκριμένες ομάδες με βάση την ιδεολογία, επιβάλλεται και εντελώς απρόσωπα από τη φύση του παγκοσμιοποιημένου καπιταλιστικού συστήματος. Αλλά αυτό είναι πολύ μεγαλύτερη συζήτηση.
Z
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Καραμελίτσα έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:21
Green Dragon έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:17 Δεν χρειάζεται να είναι αποδείξιμες ούτε πρέπει να δαιμονοποιούμε το συναίσθημα και να στηριζόμαστε μόνο στην λογική. Εγώ μπορεί να είμαι δεμένος συναισθηματικά με φίλους και φίλες μου και δεν χρειάζεται απόδειξη γι' αυτό αλλά καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι για ένα κοινωνικό είδος όπως ο άνθρωπος να λειτουργεί και σε αυτό το επίπεδο.

Καλά, εδώ είναι σα να αποδέχεσαι ότι οι ισχυρισμοί που λες είναι πιο λογικοί και ότι μόνο συναισθηματικοί λόγοι είναι υπεράσπισης του έθνους, θρησκείας, οικογένειας δεν ξέρω τι. Δεν ισχύει.

Το ότι πολλοί επικαλούνται για τον εαυτό τους ότι είναι με τη λογική, έχει τόση αξία όση η επίκληση των χρυσαυγιτών ότι είναι πατριώτες.

Την ισοπέδωση δεν την κάνουν συγκεκριμένες ομάδες με βάση την ιδεολογία, επιβάλλεται και εντελώς απρόσωπα από τη φύση του παγκοσμιοποιημένου καπιταλιστικού συστήματος. Αλλά αυτό είναι πολύ μεγαλύτερη συζήτηση.
Δεν το έγραψα πολύ καλά, όχι, δεν λέω ότι ο προσδιορισμός πρέπει να έχει μόνο το συναίσθημα σαν στοιχείο αλλά ότι αυτό είναι απαραίτητο για να δέσει μια ομάδα. Τα κίνητρα που απορρέουν αποκλειστικά και μόνο από την λογική είναι αδύναμα και εφήμερα γιατί έτσι είμαστε φτιαγμένοι (ευτυχώς γιατί δεν θα ήθελα να είμαι ρομπότ).

Η ισοπέδωση επιβάλλεται από την παγκοσμιοποίηση αφού είναι απαραίτητη για να προχωρήσει αυτή (είναι επιδίωξη αφανισμού των διαχωριστικών γραμμών πράγμα φύσει αδύνατο, εκτός από λάθος). Ο καπιταλισμός δεν έχει σχέση μ' αυτό, θετική η αρνητική.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Scouser έγραψε: 17 Οκτ 2020, 16:16
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Οκτ 2020, 14:23
Scouser έγραψε: 17 Οκτ 2020, 14:11 Το Σύνταγμα και το κράτος δικαίου, έννοιες δηλαδή που ο αγαπημένος του κατά τα άλλα φιλελεύθερου ( :smt005: ) Dwarven Blacksmith Σι Ζινπίν πιθανότατα ούτε καν ξέρει τι σημαίνουν: https://en.wikipedia.org/wiki/Korematsu ... ted_States

Πρόσεξε, εγώ εδώ δεν σχολιάζω αν έπραξαν καλά ή άσχημα οι αμερικανοί δικαστές. Εξηγώ απλά γιατί είναι τελείως άτοπο να συγκρίνεις τις (όντως αποτελεσματικές) πολιτικές της Κίνας με αυτές οποιουδήποτε δυτικού κράτους έναντι του ισλαμικού εξτρεμισμού.
Δεν είμαι φιλελεύθερος. Και η Κίνα έχει Σύνταγμα. Ο Σι έχει βάλει και το όνομα του μέσα οπότε λογικά κάτι θα έχει ακούσει για την ύπαρξη του.
Καλά προφανώς και δεν είσαι φιλελεύθερος, όποια ερμηνεία και να δώσεις στον όρο φιλελεύθερος και οπαδός καθεστώτων τύπου Κίνας δε γίνεται. Ο χαρακτηρισμος και το γέλιο πάει κατά βάση στην υποκρισία για την κριτική στα των ΗΠΑ και της Ρωσίας, καθώς και στα της ΕΕ. Απο εκεί και πέρα, και η Βόρεια Κορέα έχει Σύνταγμα, αλλά υποψιάζομαι ότι και το κόμμα και ο απλός κόσμος εκεί θα δυσκολεύονταν να σου εξηγήσουν τη διαφορά ανάμεσα σε αυτό και σε μια χρησιμοποιημενη σερβιέτα.
Μα δεν έχω απορρίψει εντελώς ούτε το σύστημα των ΗΠΑ ή της ΕΕ, απλά με έχουν απογοητεύσει βαθιά την τελευταία δεκαετία. Αλλά δούλεψαν για αρκετό καιρό και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τα δυνατά τους σημεία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να αναγνωρίζω δυνατά σημεία και αδυναμίες σε άλλα συστήματα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Το επιχείρημα "Η Κίνα τα βάζει με τους θρησκόληπτους" είναι της ίδιας συνομοταξίας με το "Η χούντα έφτιαξε δρόμους", το "Οι (Ιταλοί) φασίστες είναι οι μόνοι που τα έβαλαν αποτελεσματικά με τη μαφία", το "Η Σοβιετική Ένωση έφερε τον ηλεκτρισμό στα χωριά" και το "Οι ναζί μείωσαν δραστικά την ανεργία".

Οι μουσουλμάνοι είναι η ανερχόμενη πνευματική δύναμη στην Ευρώπη και οι κυριότεροι θύτες εγκλημάτων θρησκευτικού χαρακτήρα παγκοσμίως. Όσοι διαβλέπουν πλήρη και μόνιμη εκκοσμίκευση των Ευρωπαίων δεν λαμβάνουν υπόψη τους τόσο τη μετανάστευση όσο και τους δείκτες γεννητικότητας. Οι συνέπειες θα φανούν σε βάθος χρόνου. Αυτά που βλέπουμε τώρα είναι τα βίαια προεόρτια.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

την φτιαξατε καλα τη δουλεια μπαχασηδες και καλα η γαλλια

η ελλαδα που εχει σύνορα με την τουρκια

τι λεω τωρα ανθέλληνες ειστε τι σας νοιαζει
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Λακασματέας το θύμα.
Αφού είναι προσβολή της ισλαμικής θρησκείας να κάνεις σκίτσο τον Μωάμεθ, πως να το κάνουμε ;
Εμείς ανεχόμαστε μερικά σκίτσα με τον Χριστό, όταν τον δείχνουν σαν καλό άνθρωπο, αλλά άμα είναι υβριστικά δεν τα ανεχόμαστε (το κομμουνιστικό κράτος τα επιτρέπει βέβαια).
Ο άλλος που τον σκότωσε ήταν τρομοκράτης και καλώς άνοιξε πυρ η αστυνομία εναντίον του, αλλά το θύμα ήταν λακασματέας.
Η αντίδραση στα σκίτσα θα μπορούσε να είναι η περιφρόνηση, να τον στείλεις στο Κόβεντρυ τον τύπο και όχι η χρήση βίας.
Εγώ τα έχω πει αυτά από τότε που βγήκε το "Satanic verses" το 1984 και έλεγε ο Χομεϊνί ότι θα τον εκτελέσει τον άλλον. Δεν άλλαξα γνώμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 17 Οκτ 2020, 16:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”