!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την παντρεύτηκε,έδωσε 46μύρια για να χωρίσουν,ξανασμίξανε,αυτή παντρεύτηκε κρυφα αλλον και δεν φεύγει απ το σπίτι του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Δημοκρατικός
Re: Την παντρεύτηκε,έδωσε 46μύρια για να χωρίσουν,ξανασμίξανε,αυτή παντρεύτηκε κρυφα αλλον και δεν φεύγει απ το σπίτι το
Στα ΚΑΠΗ να πας Καραμελίτσα, λιγότερα χούφταλα θα βρεις.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Re: Την παντρεύτηκε,έδωσε 46μύρια για να χωρίσουν,ξανασμίξανε,αυτή παντρεύτηκε κρυφα αλλον και δεν φεύγει απ το σπίτι το
viewtopic.php?f=18&t=25326Καραμελίτσα έγραψε: 16 Οκτ 2020, 17:31 Αντιπαρέρχομαι τα σχόλια για τρολ, αλλά με τα σπάις γκερλς με είχε πρήξει η μάνα μου, χάρη σ' αυτά γεννήθηκα λέει, είναι να μην τα ξέρω;
- Καραμελίτσα
Ναι, αλλά για το δικό μου ντρέπομαι. Εϊναι πολύ μα πολύ χάλια.Adidas έγραψε: 16 Οκτ 2020, 18:13viewtopic.php?f=18&t=25326Καραμελίτσα έγραψε: 16 Οκτ 2020, 17:31 Αντιπαρέρχομαι τα σχόλια για τρολ, αλλά με τα σπάις γκερλς με είχε πρήξει η μάνα μου, χάρη σ' αυτά γεννήθηκα λέει, είναι να μην τα ξέρω;
Z
Σωστή. Καλά τα πάει.Καραμελίτσα έγραψε: 16 Οκτ 2020, 18:06Δεν ξέρω. Την Μπέκαμ τη βρίζει πάντως. Βλαχαδερό τη λέει.Imperium έγραψε: 16 Οκτ 2020, 17:50 Θα με ενδιέφερε να μάθω σε ποιάνε απο δαύτες συγκεκριμένα αποδίδει τη γέννησή σου.
Ρώτα την και για της άλλες. Για να δούμε...
Καραμελίτσα έγραψε: 14 Οκτ 2020, 14:09Αν δεν ακούει ραπ που να τον ξέρει;Naranjita έγραψε: 14 Οκτ 2020, 13:58 εκεί που πήγαινα ένα βράδυ με μια φίλη προς το παρκαρισμενο αμάξι στο Μικρολίμανο, με ρώτησε ποιος είναι ο Μορισον.
Άμα σας λέω εγώ οτι το "κορίτσι" παίζει πολύ δυνατά...Καραμελίτσα έγραψε: 14 Οκτ 2020, 15:10 Μου θυμίζεις τον αδερφό μου. Είναι πλήρως κολλημένος με ρεμπέτικα και του γύρισαν τις προάλλες τα μάτια ανάποδα που δεν ήξερα ποιος είναι ένας Μπάτης και ένας Παγουρτζής.
Από τον ίδιο ξέρω και στο ΣΙδηρόπουλο. Αμάν με αυτά τα 40ς πια.
Κοπελιά, ο Σιηρόπουλος με το Κώκοτα βγάλαν τα μεγαλύτερα ντουέτα-ύμνους των 60ς. Ο Παγουμτζής τους συνόδευε με ντέφι.
Όσο για τον Μπάτη, αν καί είναι "κάπως" να μην τον ξέρεις, ΟΚ μπορεί να μη σε ενδιαφέρει η Ελληνική Ιστορία.
Αλλα να μην ξέρεις ποιός είναι ο Βαμβακάρης ή ο Τσιτσάνης, ή να μην έχεις τραγουδήσει τον Εθνικό Ύμνο σε σκοπό της Φραγκοσυριανής... όταν πάς να καταταγείς στις εθελοντικές δυνάμεις, να πας στις Τούρκικες.
- Καραμελίτσα
Έλα, Βαμβακάρη, Τσιτσάνη προφανώς ξέρω και Φραγκοσυριανή, όπως και Μπιθικώτση. Είναι σα να μην ξέρω τον Μπετόβεν. Οι άλλοι τι σχέση έχουν;
Z
Είναι ο Μπαχ, ο Μοτσαρτ, ο Λιστ κι ο Βιβάλντι.Καραμελίτσα έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:11 Έλα, Βαμβακάρη, Τσιτσάνη προφανώς ξέρω και Φραγκοσυριανή, όπως και Μπιθικώτση. Είναι σα να μην ξέρω τον Μπετόβεν. Οι άλλοι τι σχέση έχουν;
- Καραμελίτσα
Ψάχνω μια ώρα και αυτό το ντουέτο Κώκοτας-Σιδηρόπουλος δεν το βρίσκω. Μήπως εννοείς Κοσκωτάς-Σιδηρόπουλος;
Z
Σιγά πιά μ'αυτόν τον Μότσαρτ! Το είπα και προηγουμένως, 200 χρόνια έχει να βγάλει σουξέ.Imperium έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:13Είναι ο Μπαχ, ο Μοτσαρτ, ο Λιστ κι ο Βιβάλντι.Καραμελίτσα έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:11 Έλα, Βαμβακάρη, Τσιτσάνη προφανώς ξέρω και Φραγκοσυριανή, όπως και Μπιθικώτση. Είναι σα να μην ξέρω τον Μπετόβεν. Οι άλλοι τι σχέση έχουν;
ΥΓ: Στα σοβαρά: σιγά πιά μ'αυτόν τον Λιστ.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Να κι'αλλο γιά να θυμούνται οι γέροι:
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Καραμελίτσα
Δηλαδή ο παππούς έφτιαχνε τέτοια τραγούδια και από αυτά έβγαλε τόσα ώστε να δίνει 46 εκ μόνο για διαζύγιο;
Οι άνθρωποι εκείνης της περιόδου πήγαιναν καλά; Καλά θα μου πεις και σήμερα η Κάιλι βγάζει περισσότερα κάνοντας το μηδέν.
Οι άνθρωποι εκείνης της περιόδου πήγαιναν καλά; Καλά θα μου πεις και σήμερα η Κάιλι βγάζει περισσότερα κάνοντας το μηδέν.
Z
- Δημοκρατικός
Καραμελίτσα έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:01 Δηλαδή ο παππούς έφτιαχνε τέτοια τραγούδια και από αυτά έβγαλε τόσα ώστε να δίνει 46 εκ μόνο για διαζύγιο;
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
- Καραμελίτσα
Καλά, έχω γνωρίσει τέτοιους. Μην αρχίσω.Δημοκρατικός έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:07Καραμελίτσα έγραψε: 17 Οκτ 2020, 21:01 Δηλαδή ο παππούς έφτιαχνε τέτοια τραγούδια και από αυτά έβγαλε τόσα ώστε να δίνει 46 εκ μόνο για διαζύγιο;
Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, εγώ πραγματικά απορώ πώς έβγαλε τόσα πολλά λεφτά ο παππούς με τέτοια τραγούδια.
Z
αυτό είναι ρεμ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 353 Προβολές