!!! DEVELOPMENT MODE !!!

γαλλια αποκεφαλισμος δασκαλου

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
panos291

Re: γαλλια αποκεφαλισμος δασκαλου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Να μην απορησει κανεις αν οι μουσουλμανοι καποια στιγμη γινουν οι εβραιοι του 21ου αιωνα.
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

sharp έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:07
Αφού δεν τους θέλεις κοντά σου, σημαίνει ότι δεν τους σέβεσαι. Και γω έτσι είμαι, αλλά θέλω να λέω την αλήθεια. Δεν μπορώ να λέω είμαι υπέρ της ανεξιθρησκείας και την ίδια στιγμή να μην με ενδιαφέρει το Πιστεύω του άλλου. Καλώς ή κακώς η Θρησκεία δεν είναι κάτι που μένει μέσα στο σπίτι, όταν κλείσεις πίσω σου την πόρτα. Και προφανώς θα υπάρξουν στο μέλλον προβλήματα, οι καμπάνες, οι Ιμάμηδες κλπ.
Γιατί;

Αυτό που λέω είναι ότι δέχομαι τις ιδιαιτερότητές τους, αλλά όχι στη χώρα μου. Ακριβώς γι'αυτό και δεν τους θέλω γιατί στην πλειοψηφία τους είναι μη αφομοιώσιμοι με τις δυτικές αξίες.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:11
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:10
Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:07

Βεβαια ειμαι τζιχαντιστης το βρηκες. Ας βρουνε τα Γαλλακια τροπο να κερδισουν τους τζιχαντιστες στο Μαλι και μετα ισως μπορεσουμε να μιλησουμε για το πως θα επανασυστασει την ρατσιστικη αυτοκρατορια της. Λοιπαμε βεβαια που στο λεω αλλα το ρολοι της ιστοριας σπανια παει προς τα πισω...
Τελείως άσχετο θέμα με το συμβάν
Σκοτώνει για θρησκευτικούς λόγους ένας φανατικός μουσουλμάνος στο Παρίσι;
Φταίει η Γαλλία γιατί ...είχε αποικιες !!!
Στην Ελλαδα γιατι δεν εχουμε τρομοκρατικες ενεργειες μουσουλμανων?
Άσχετο θέμα με το συμβάν
Ίσως γιατί δεν έχουμε ανεξιθρησκία και μέχρι πρότινος υπήρχε ο νόμος περί βλασφημίας !!
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:10
kameron έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:02
mao mao έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:18

Η επιστροφή στην Ελλάδα δεν σου έκανε καλό.
Το αντίθετο, η άποψή μου δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με την Ελλάδα, αλλά με βιώματά μου από πολυετή συγχρωτισμό με μουσουλμάνους τόσο στη Γαλλία όσο και σε αμιγώς μουσουλμανική χώρα ως εργαζόμενος και όχι ως τουρίστας.

Από μακριά και αγαπημένοι, σέβομαι τις ιδιαιτερότητές τους, αλλά δεν τους θέλω στη χώρα μου.
Κριμα γιατι, οπως εξηγησα, θα τους φας στην μαπα. Δεν το γλιτωνεις και εσυ και κανενας αλλος.
εωτός του ισλαμ δρουν τρομοκρατικές οργανώσεις καιρός να βγε το ισλαμ εκτός νόμου
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
kameron

Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:10
kameron έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:02
mao mao έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:18

Η επιστροφή στην Ελλάδα δεν σου έκανε καλό.
Το αντίθετο, η άποψή μου δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με την Ελλάδα, αλλά με βιώματά μου από πολυετή συγχρωτισμό με μουσουλμάνους τόσο στη Γαλλία όσο και σε αμιγώς μουσουλμανική χώρα ως εργαζόμενος και όχι ως τουρίστας.

Από μακριά και αγαπημένοι, σέβομαι τις ιδιαιτερότητές τους, αλλά δεν τους θέλω στη χώρα μου.
Κριμα γιατι, οπως εξηγησα, θα τους φας στην μαπα. Δεν το γλιτωνεις και εσυ και κανενας αλλος.
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα αγωνιστώ για το αντίθετο, να μην επικρατήσουν δηλαδή απόψεις όπως η δική σου και της φιλομεταναστευτικής αριστεράς,
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

kameron έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:12
Αφού δεν τους θέλεις κοντά σου, σημαίνει ότι δεν τους σέβεσαι. Και γω έτσι είμαι, αλλά θέλω να λέω την αλήθεια. Δεν μπορώ να λέω είμαι υπέρ της ανεξιθρησκείας και την ίδια στιγμή να μην με ενδιαφέρει το Πιστεύω του άλλου. Καλώς ή κακώς η Θρησκεία δεν είναι κάτι που μένει μέσα στο σπίτι, όταν κλείσεις πίσω σου την πόρτα. Και προφανώς θα υπάρξουν στο μέλλον προβλήματα, οι καμπάνες, οι Ιμάμηδες κλπ.
Γιατί;

Αυτό που λέω είναι ότι δέχομαι τις ιδιαιτερότητές τους, αλλά όχι στη χώρα μου. Ακριβώς γι'αυτό και δεν τους θέλω γιατί στην πλειοψηφία τους είναι μη αφομοιώσιμοι με τις δυτικές αξίες.
Ας πουμε οι μουσουλμανοι δεν τρωνε χοιρινο. Με τους εβραιους εχεις αντιστοιχο προβλημα? Η εισαι απλα ρατσιστης εναντια στους μουσουλμανους και ψαχνεις να βρεις αφορμες για να δικαιολογηθεις?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

sharp έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:44
sys3x έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:43
sharp έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:33

Δεν σού κόβει ρε φίλε, τι να κάνουμε;
Έτσι μπράβο, την κότα, εξάλλου δεν στέκει κανένας λογικός αντίλογος, μείνε με τις μαγικές θρησκείες κρετίνε.
Ευχαριστώ πάντως για την επιβεβαίωση*.
Όχι λογικός αντίλογος σε βρισιές και αλητείες δεν στέκει.
Άλλωστε το πιστεύω ότι δεν σού κόβει ιδιαίτερα και από άλλα θέματα.
Έχεις δίκιο σε όλα γι' αυτό σε λέω και είσαι ηλίθιος, κανένας λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να θεωρήσει βρισιά το να πεις έναν κρετίνο που υποστηρίζει ότι κάποιος άνθρωπος που θεωρεί ο ίδιος ο κρετίνος, εσύ δηλαδή, κρετίνο, ηλίθιε κρετίνε,βλάσφημο κάποιον που τον αποκεφάλισε κάποιος επειδή τον θεώρησε βλάσφημο, όντως δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε εδώ, έχεις δίκιο, είσαι χαμένος χρόνος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Γιατί;

Τις δέχεσαι όσο δεν σε επηρεάζουν, δηλ. δεν τις δέχεσαι, δεν τις θέλεις. Σαν να λέω δεν με πειράζει το μονοξείδιο του άνθρακα, όσο δεν το αναπνέω. Προφανώς.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

kameron έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:14 Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα αγωνιστώ για το αντίθετο, να μην επικρατήσουν δηλαδή απόψεις όπως η δική σου και της φιλομεταναστευτικής αριστεράς,
με τους φιλομεταναστευτικούς φιλελεύθερους ποια είναι η σχέση σου?
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:16
Γιατί;

Ας πουμε οι μουσουλμανοι δεν τρωνε χοιρινο. Με τους εβραιους εχεις αντιστοιχο προβλημα? Η εισαι απλα ρατσιστης εναντια στους μουσουλμανους και ψαχνεις να βρεις αφορμες για να δικαιολογηθεις?
Το θέμα δεν είναι ότι οι μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό αλλά προσπαθούν να επιβάλουν και στους άλλους την συνήθεια αυτή
Πραγμα που δεν το κάνουν οι Εβραίοι οι οποίοι δεν προσπαθούν να διασώσουν την δική τους θρησκεία
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Γιατί;

Δε γουστάρει τη θρησκεία τους ο άνθρωπος και δεν τη θέλει νε μεγαλώνει στη χώρα που ζει. Τι ρατσισμός και κουραφέξαλα; ΔΙκαίωμα του ως πολίτης είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καραμελίτσα την 16 Οκτ 2020, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Z
Άβαταρ μέλους
kameron

Δεν έχω πρόβλημα με το φαγητό του ενός και του άλλου, με την κοινωνική τους συμπεριφορά έχω αριστεράτζα που κόλλησες αμέσως την ταμπέλα.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:07
elchav έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:59 Εσάς, τους τζιχαντιστές

Υπάρχει Francafrique, θα το χωνέψεις
Επίσης, κανείς δεν τους έφερε με το ζόρι
Οποίοι θέλουν θα προσαρμοστούν, οι υπόλοιποι θα βελαξουν
Βεβαια ειμαι τζιχαντιστης το βρηκες. Ας βρουνε τα Γαλλακια τροπο να κερδισουν τους τζιχαντιστες στο Μαλι και μετα ισως μπορεσουμε να μιλησουμε για το πως θα επανασυστασει την ρατσιστικη αυτοκρατορια της. Λοιπαμε βεβαια που στο λεω αλλα το ρολοι της ιστοριας σπανια παει προς τα πισω...
Θα είναι τυχαίο που σε κάθε νήμα τζιχαντιστικης επίθεσης, κάνεις whataboutism. Ναι, έχεις δίκιο.

Δε γυρνάει καμία ιστορία πίσω, η Γαλλία είναι εκεί αιώνες και παραμένει αλλάζοντας μόνο μορφή η παρουσία της.

Και για κακή σου τύχη, θα ενισχυθεί ως μακρύ χέρι της ΕΕ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Γιατί δεν μαζεύονται οι Γάλοι να την πέσουν σε όποιο τζαμί υπάρχει;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”