enaon έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 14:46
στα 2 τα βαράμε αν πάνε προς την πρίζα, στα 5 τα βαράμε αν πάνε προς το μάτι της κουζίνας, στα 7 τα βαράμε αν πάνε προς τον υπολογιστή μας, στα 10 τα βαράμε αν πάνε πρός τα υδραυλικά, μην τα χαλάσουν, στα 20 μην ξεχάσουμε να κατακεραυνώσουμε το κράτος που δεν έχει δομές και το παιδί μας δεν ξέρει να δένει τα κορδόνια του.
Κοίτα, καταλαβαίνω οτι η λεγόμενη αρετή της διάκρισης μπορεί και να μην λειτουργεί σε εσένα ικανοποιητικά, οκ
Αφού μιλάμε έτσι ανοιχτά εδώ πέρα, διαβάζοντας παραπάνω τα γραφόμενά σου, συμφώνησα στο θεωρητικό κομμάτι, πιο προσωπικά όμως, μου βγήκε σε κάτι:
σε εμένα υπάρχει μια ανωτερότητα χαρακτήρα και κρίσης
Δεν είναι έτσι: για να ζητάς για παράδειγμα, από τον νεαρό του βίντεο που ανταπέδωσε το χτύπημα να σταθεί στο ύψος του (και εγώ να πω ναι σε αυτό κατα τα αλλα) θα πρέπει να του ζητάς επίσης να μην έχει άλλες παραμέτρους στον χαρακτήρα του, να μην έχει άλλες εμπειρίες από τους νταήδες, να είναι εξελιγμένος και ψημένος στην σκληρότητα της ζωής και να ειναι τέρμα ολοκληρωμένος χριστιανός.
Στην πραγματικότητα όμως, είναι ένα παιδι, με συγκεκριμένη ψυχολογία, συγκεκριμένες ανάγκες και σε συγκεκριμένο περιβάλλον
Δεν ξέρω αν καταλαβαινεις τί σου λέω