εντάξει αν το καλοσκεφτείς δεν υπάρχει κάτι πιο βαθιά ελληνόψυχο να ξεστομίσεις. Μπορούν να πάρουν ένα κύτταρό σου και να κλωνοποιήσουν όλους τους ψηφοφόρους της δεκαετίας του '80.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 02:11 Μου θύμισε τότε που γκρέμισαν κάτι αυθαίρετα στην Αλβανία και οι Ελ λέγανε ότι ναι νταξ αυθαίρετα είναι αλλά τα γκρεμίζουν επειδή είναι Ελληνικά.![]()
foscilis έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 01:26
Αρκετα με τον ευτελισμο των συμβολων και των θεσμων. Παει και βαφτιζει 'ελληνικη σημαια' ο καθε γκαγκανοβλαχος ο,τι του καπνισει επειδη οι 9 ριγες ειναι κοπος.
Αντιθετως προβαλλουν την ενοτητα των Ελληνων απο εδω μεχρι την Καληδονια.Μπραβο τους.foscilis έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 11:52
στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο το γεγονός ότι ζωγραφίσανε τη σημαία των Νήσων Σέτλαντ κάνει ακόμα πιο απόλυτα ελληναράδικο το σκηνικό. Δηλαδή βασικά οι χρυσαυγίτες κάνουν ορθογραφικό λάθος ακόμα και στη ζωγραφική.
foscilis έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 11:52εντάξει αν το καλοσκεφτείς δεν υπάρχει κάτι πιο βαθιά ελληνόψυχο να ξεστομίσεις. Μπορούν να πάρουν ένα κύτταρό σου και να κλωνοποιήσουν όλους τους ψηφοφόρους της δεκαετίας του '80.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 02:11 Μου θύμισε τότε που γκρέμισαν κάτι αυθαίρετα στην Αλβανία και οι Ελ λέγανε ότι ναι νταξ αυθαίρετα είναι αλλά τα γκρεμίζουν επειδή είναι Ελληνικά.![]()
στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο το γεγονός ότι ζωγραφίσανε τη σημαία των Νήσων Σέτλαντ κάνει ακόμα πιο απόλυτα ελληναράδικο το σκηνικό. Δηλαδή βασικά οι χρυσαυγίτες κάνουν ορθογραφικό λάθος ακόμα και στη ζωγραφική.
Αν δε σας αρέσει μπορείτε να αλλάξετε χωρα μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος.Dorian έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 13:55 Δεν είναι και τόσο εξωφρενικό σαν είδηση, έρχεται να επιβεβαιώσει ένα ήδη υπαρκτό ρεύμα. Ήδη έχουν υπάρξει αποβολές μαθητών για υπερβολική εθνικοφροσύνη, καταλήψεις που είχαν και θέματα μη "ταξικά" με συνοπτικές διαδικασίες διαλύθηκαν με παρέμβαση αστυνομίας απειλές από αριστερούς διευθυντές, καλά για την άνετη δράση και επιχορήγηση του αριστερού παρακράτους ρουβίκωνας αναρχοτραμπούκοι γίνονται γνωστά καθημερινά περιστατικά ακόμα και στα Mainstream καθεστωτικά μμε. Η ανωμαλία στην χώρα είναι πως αν έρθει κυβέρνηση της υποτίθεται "δεξιάς" νδούλας θα κάθεται σαν κότα και θα κοιτάει καταλήψεις αριστεριστών, πραγματικές καταστροφές, χωρίς να κουνάει το δάκτυλό της. Η νδούλα είναι η δυστυχία μας.
Προκύπτει από την αλβανική πολεοδομία, duh.Orion22 έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 12:57 Τώρα η αλβανία τι σχέση έχει; το αυθαίρετα, πόθεν προκύπτει;
γιατί εγώ το μόνο που θυμάμαι ήταν δηλώσεις τόσο από ροζουλί ΕΛ κυβέρνηση, όσο και από νΔουλικά να λένε άλλα:
«ω, με συγχωρείτε, ήταν τυχαίο»
Προκύπτει ότι η Ελληνική σημαία που ζωγράφισαν είναι και σημαία της Βορείου Ηπείρου.Orion22 έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 12:57 Τώρα η αλβανία τι σχέση έχει; το αυθαίρετα, πόθεν προκύπτει;
γιατί εγώ το μόνο που θυμάμαι ήταν δηλώσεις τόσο από ροζουλί ΕΛ κυβέρνηση, όσο και από νΔουλικά να λένε άλλα:

υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα σε αυτόfoscilis έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 01:03Αυτη δεν ειναι η ελληνικη σημαια.
Η ελληνικη σημαια εχει 9 γαλανολευκες ριγες και ενα σταυρο πανω αριστερα αισθανομαι την αναγκη να υπενθυμισω αν και δε θα επρεπε.
Αυτη στη φωτογραφια ειναι η σημαια των Νησων Σετλαντ:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Shetland

Δεν ξέρω αλβανικά, θα μπορούσες να φέρεις ένα ρεπορτάζ να αναφέρει τα περι αυθαιρέτων;Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 14:02Προκύπτει από την αλβανική πολεοδομία, duh.Orion22 έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 12:57 Τώρα η αλβανία τι σχέση έχει; το αυθαίρετα, πόθεν προκύπτει;
Για τις Ελ δηλώσεις λέω κι εγώ. Ήταν παρόμοια περίπτωση όπου κάποιος Ελ κάνει κάτι παράνομο, τον πιάνει ο νόμος, μετά ισχυρίζεται ότι δεν έφταιγε η παρανομία αλλά ότι τον διώκουν επειδή είναι πολύ πατριώτης, και εισπράττει την αλληΕΛγγυη.
Μετά κατά την παράδοση έρχεται και το "αντί να ασχοληθούν με...", για να μη μείνει και ο γουοταμπαουτισμος παραπονεμένος.
![]()