!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Οτι θα ήθελα να πιω ένα μπουκάλι τσίπουρο ή ουίσκιπαρακαλώ αλλά έχω ξεμείνει κι από το ένα κι απ' τ'άλλο 
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Μπουκάλι;Σουβλίτσα έγραψε: 14 Οκτ 2020, 20:43 Οτι θα ήθελα να πιω ένα μπουκάλι τσίπουρο ή ουίσκιπαρακαλώ αλλά έχω ξεμείνει κι από το ένα κι απ' τ'άλλο![]()
Παρατηρητής...
ένα καπάκι από μπουκάλι δηλαδή
Δεν είναι δύσκολο - για το λίτρο μιλάμε- μέσα σε 5-6 ώρες με τους κατάλληλους μεζέδες και στην κατάλληλη ηλικία
ΣΣ : Παράδειγμα προς αποφυγήν.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ποσο αντέχεις; Κι όταν λεμε αντέχω εννοούμε να έχουμε διαύγεια σκέψης και κρίσης...
Παρατηρητής...
Τί να σου πω, δεν έχω κρατήσει λογαριασμό με μεζούρες και μετρήματα και δεν ξέρω να σου απαντήσω
Άσε που εκείνο το τσικ που χωρίζει το "έχω φτιάξει καλό κεφάλι" μέχρι το "δεν ξέρω ποιός είμαι, δεν ξέρω πού πάω και τί θ'απογίνω" είναι πολύ πολύ λεπτή κόκκινη γραμμή. Καλό είναι όταν το παίρνουμε πρέφα, να ρίχνουμε το κλειδί στο ποτήρι
Άσε που εκείνο το τσικ που χωρίζει το "έχω φτιάξει καλό κεφάλι" μέχρι το "δεν ξέρω ποιός είμαι, δεν ξέρω πού πάω και τί θ'απογίνω" είναι πολύ πολύ λεπτή κόκκινη γραμμή. Καλό είναι όταν το παίρνουμε πρέφα, να ρίχνουμε το κλειδί στο ποτήρι
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Επιτέλους λίγη χαλάρωση... για λίγο...
Χαχαχα! Γέλασα πολύ με την ερώτηση η αλήθεια είναι!
Μαζεύω λίγο κάτι πράγματα, θα κάνω ένα μπάνιο και σκέφτομαι μετά να κάνω λίγη δουλειά στον υπολογιστή.
Εσύ πώς είσαι;
Έτσι όπως το είπες... και το μπάνιο χαλάρωση είναι τώρα για την δουλειά που έχεις να κάνεις εντάξει είναι θέμα τέτοια ώρα.Puma έγραψε: 14 Οκτ 2020, 22:11Χαχαχα! Γέλασα πολύ με την ερώτηση η αλήθεια είναι!
Μαζεύω λίγο κάτι πράγματα, θα κάνω ένα μπάνιο και σκέφτομαι μετά να κάνω λίγη δουλειά στον υπολογιστή.
Εσύ πώς είσαι;
Είμαι σε γενική χαλάρωση αυτές τις μέρες, τόσο που έχω αρχίσει να τσιτώνω...ανάποδη τελείως... στείλε να κάνω δουλειά αν μπορώ να βοηθήσω.
Λογικό το βρίσκω. Κι εγώ θα τσίτωνα στη θέση σου. Όταν δουλεύουμε πολύ, θέλουμε να χαλαρώσουμε και όταν χαλαρώνουμε, θέλουμε να κάνουμε πράγματα!Zarkadaki έγραψε: 14 Οκτ 2020, 22:18 Έτσι όπως το είπες... και το μπάνιο χαλάρωση είναι τώρα για την δουλειά που έχεις να κάνεις εντάξει είναι θέμα τέτοια ώρα.![]()
Είμαι σε γενική χαλάρωση αυτές τις μέρες, τόσο που έχω αρχίσει να τσιτώνω...ανάποδη τελείως... στείλε να κάνω δουλειά αν μπορώ να βοηθήσω.![]()
Μακάρι να μπορούσες να βοηθήσεις (έχει να κάνει με κώδικα). Αρκεί όμως που προσφέρθηκες!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είμαι κόκκινη από τα αυτιά και κάτω από κνίδωση και αισθάνομαι χάλια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.