Lord Brum έγραψε: 14 Οκτ 2020, 14:39ο παναγιώταρος έπεσε στα μαλακά? Σε ποιο ντου έδωσε το οκ ή σε ποια συνομιλία εμπλεκομένων αναφέρθηκε? Ο λαγός αναφέρθηκε όπως και ο μιχαλολιακος. Ο παναγιωταρος?Gewponos90 έγραψε: 14 Οκτ 2020, 14:36Αυτοί που δεν συμμετείχαν στα ντου έπεσαν στα μαλακά. Άλλα είναι άλλο το δεν συμμετέχω και άλλο το είμαι αθώος. Βαριέμαι τώρα να κάτσουμε να συζητήσουμε στα σοβαρά για το αν ξεράνε για την δράση της οργάνωσης και δεν μιλάγανε. Μου θυμίζει εκείνη την κουβέντα για το αν ο Ρουπακιας ήταν στην ΧΑ η όχι και αφού αποδείχθηκε ότι ήταν παντού και πληρωνόταν κιόλας από το κόμμα, μετά το γυρίσαμε στο ότι ο Ρουπακιας βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και δεν είχε πάει κανείς άλλος. Και μόνοι τους στα τηλέφωνα έλεγαν ότι ήταν 15 άτομα.Lord Brum έγραψε: 14 Οκτ 2020, 14:19
Η δίωξη σε εκλεγέντες βουλευτές που δεν εμπλέκονται με κανέναν τρόπο σε συγκεκριμένες πράξεις τι είναι?
Άλλα να μου πεις, εδω οι ΧΑ μας έλεγαν πως ο Παππάς δεν είναι ναζί όταν είχε κυκλοφορήσει την προηγούμενη μέρα το βίντεο που βάζει το παιδί να λέει ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ
Επίσης η γυναίκα του μιχαλολιακου ήταν κατώτερη ιεραρχικά από τον παναγιώταρο?
Το ότι ξέρανε για τα πεσίματα στους μπαχαλους ασφαλω΄ς και καλά κάνανε και δεν άφησαν το μονοπω΄λειο του πεζοδρομίου στα αριστερά
Α εντάξει. Τόση ώρα μιλάμε για τον Παναγιώταρο και αν ήταν υπεύθυνος; Εγώ νόμιζα ότι λέγατε κάναν Μπούκουρα κάναν Κουκούτση. Όχι εντάξει, το Νο4 της χρυσής αυγής δεν είχε σχέση με αυτά.
Επίσης διάβασε λίγο την τελευταία σου πρόταση. Γιατί δεν θέλω να σε σοκαρω αλλά είναι άλλο πράγμα να λες πως η ΧΑ είναι αθώα και η δίωξη ποινική και άλλο πράγμα είναι ότι και οι αναρχικοί ασκούν βία στα πεζοδρόμια οπότε πρέπει να δικαστούν και αυτοι