Όχι, είμαι σπίτι αυτές τις μέρες, οπότε σηκώνομαι λίγο πιο αργά. Πέμπτη πάω πάλι γραφείο. Άκουσα βέβαια 6 το πρωί τον πανικό (Νότια Προάστια).
Υ.Γ. Με την ΙΟΝ τι έγινε;
Όχι, είμαι σπίτι αυτές τις μέρες, οπότε σηκώνομαι λίγο πιο αργά. Πέμπτη πάω πάλι γραφείο. Άκουσα βέβαια 6 το πρωί τον πανικό (Νότια Προάστια).
Δεν είμαι νότια, βόρεια προάστια και γίνεται περισσότερος χαμός.Puma έγραψε: 13 Οκτ 2020, 13:47Όχι, είμαι σπίτι αυτές τις μέρες, οπότε σηκώνομαι λίγο πιο αργά. Πέμπτη πάω πάλι γραφείο. Άκουσα βέβαια 6 το πρωί τον πανικό (Νότια Προάστια).
Στα Βόρεια (σχετικά) δουλεύω. Και έμαθα ότι κατά τις 08:30 γινόταν χαλασμός!Zarkadaki έγραψε: 13 Οκτ 2020, 13:53Δεν είμαι νότια, βόρεια προάστια και γίνεται περισσότερος χαμός.Puma έγραψε: 13 Οκτ 2020, 13:47Όχι, είμαι σπίτι αυτές τις μέρες, οπότε σηκώνομαι λίγο πιο αργά. Πέμπτη πάω πάλι γραφείο. Άκουσα βέβαια 6 το πρωί τον πανικό (Νότια Προάστια).
Έφαγα την μισή.![]()
Μια χαρά η αδειούλα τέτοια εποχή, ξεκούραση.
Προτιμώ να κάνω δουλειές μέχρι το βράδυ και σε μια άδεια να πάω κάπου, ειδικά τέτοια εποχή η ηπειρωτική Ελλάδα είναι υπέροχη...Puma έγραψε: 13 Οκτ 2020, 14:01 Στα Βόρεια (σχετικά) δουλεύω. Και έμαθα ότι κατά τις 08:30 γινόταν χαλασμός!
Τρεις μερούλες άδεια έχω, υπόλοιπο του 19! Αλλά και σπίτι δουλειές έχω
Υ.Γ. Πότε θα φας την άλλη μισή;
Κράτα την, όπως είπες, για εμένα! Πρόσεχε τους επίδοξους και τις επίδοξες σοκολατοφάγους. ΘΑ σε προσεγγίσουν με κάθε μέσο.Zarkadaki έγραψε: 13 Οκτ 2020, 14:07Προτιμώ να κάνω δουλειές μέχρι το βράδυ και σε μια άδεια να πάω κάπου, ειδικά τέτοια εποχή η ηπειρωτική Ελλάδα είναι υπέροχη...Puma έγραψε: 13 Οκτ 2020, 14:01 Στα Βόρεια (σχετικά) δουλεύω. Και έμαθα ότι κατά τις 08:30 γινόταν χαλασμός!
Τρεις μερούλες άδεια έχω, υπόλοιπο του 19! Αλλά και σπίτι δουλειές έχω
Υ.Γ. Πότε θα φας την άλλη μισή;
Όσο για την σοκολάτα τα είπαμε, δεν θα λέμε σήμερα το ένα και αύριο το άλλο.![]()
Το έχουν κάνει ήδη...Puma έγραψε: 13 Οκτ 2020, 14:38 Κράτα την, όπως είπες, για εμένα! Πρόσεχε τους επίδοξους και τις επίδοξες σοκολατοφάγους. ΘΑ σε προσεγγίσουν με κάθε μέσο.
Δυστυχής πλέον οι άδειες μου είναι πιο κουραστικές, χάχα. Στο γραφείο πάω και ξεκουράζομαι. Άλλωστε κάνω το αγαπημένο μου άθλημα. Γράφω κώδικα.
Καλημέρα! Τι εξετάσεις;; Ελπίζω να μην έχει να κάνει με την ΙΟΝ!Zarkadaki έγραψε: 14 Οκτ 2020, 08:07 Για να δούμε αν θα είναι καλημέρα σήμερα, έχω να πάω να κάνω κάτι εξετάσεις.
Όχι αυτή περιμένει... μια θεραπεία έκανα και πρέπει να πάω να κάνω εξετάσεις να δω πως πάει και να πάρω οδηγίες από τον γιατρό.
Θα φροντίσω να έρθω πριν γίνει πέτρα!Zarkadaki έγραψε: 14 Οκτ 2020, 08:17Όχι αυτή περιμένει... μια θεραπεία έκανα και πρέπει να πάω να κάνω εξετάσεις να δω πως πάει και να πάρω οδηγίες από τον γιατρό.
Όχι δεν φαίνεται μόνο από τις εξετάσεις αλλά δεν μπορώ να βγάλω και το ιατρικό μου απόρρητο στο φόρουμ, θα σου πω όταν έρθειςPuma έγραψε: 14 Οκτ 2020, 08:21Θα φροντίσω να έρθω πριν γίνει πέτρα!
Οπότε δε γνωρίζεις πώς πήγε η θεραπεία; Είναι κάτι που θα φανεί μόνο από τις εξετάσεις; Καλή επιτυχία εύχομαι, να πάνε όλα καλά![]()
Εννοείται, αυτά δε λέγονται εδώ! Θα μου τα πεις από κοντά, λοιπόν, την ώρα που θα σε παρακολουθώ με προσοχή, τρώγοντας τη σοκολατίτσαZarkadaki έγραψε: 14 Οκτ 2020, 08:25Όχι δεν φαίνεται μόνο από τις εξετάσεις αλλά δεν μπορώ να βγάλω και το ιατρικό μου απόρρητο στο φόρουμ, θα σου πω όταν έρθειςPuma έγραψε: 14 Οκτ 2020, 08:21Θα φροντίσω να έρθω πριν γίνει πέτρα!Zarkadaki έγραψε: 14 Οκτ 2020, 08:17
Όχι αυτή περιμένει... μια θεραπεία έκανα και πρέπει να πάω να κάνω εξετάσεις να δω πως πάει και να πάρω οδηγίες από τον γιατρό.
Οπότε δε γνωρίζεις πώς πήγε η θεραπεία; Είναι κάτι που θα φανεί μόνο από τις εξετάσεις; Καλή επιτυχία εύχομαι, να πάνε όλα καλά![]()
![]()