!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χιλιάδες στην πορεία για τη δολοφονία της Zackie Oh
-
Uppercut
Re: Χιλιάδες στην πορεία για τη δολοφονία της Zackie Oh
Δεν είναι δικαίωμα των άλλων να συμφωνείς μαζί τους για οποιαδήποτε άποψη τους ακόμα κι αν η άποψη τους αφορά τον εαυτό τους.
αμα μοιαζεις με μακη, δεν εχω θεμα να σε φωναζω μακη, οπως και εσυ δεν θα εχεις θεμα αν πραγματι μοιαζω με μεγαλειοτατο.John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:25 οχι ρε μεγαλε, αμα ομως μου πεις πως σε λενε Μακη δε θα σε φωναζω ουτε Αριστοτελη ουτε Μαιρουλα. Θα σεβαστω το πως αυτοπροσδιοριζεσαι. Γυναικες ειναι η μιση ανθρωποτητα, οι μεγαλειοτατοι ειναι δεν ειναι 100 ατομα στον πλανητη.
αμα ομως μοιαζεις με γυναικα και μου πεις οτι σε λενε μακη, θα σου πω "ασε το δουλεμα και πες στ αληθεια πως σε λενε" οταν θα παιξει κανα τροπαρι non cis Μπαμπης identifying as "them" σαπιοσεξουαλ, λορντ οφ δε ανταλς ανδ δε φερστ μεν αντ μαδερ οφ βατραχια, λυπαμαι, αλλα θα ψαζω για μαναβικο με σαπιες ντοματες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
δεν ειναι δικαιωμα του αλλου το πως θα τον αποκαλω εγω, αυτο ειναι δικο μου δικαιωμα.John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:35
Προφανως δυσκολευεσαι να καταλαβεις πως πολιτισμος σημαινει σεβασμος στα δικαιωματα των αλλων και οχι κατι που εχει να κανει με καποιο μερος της ανατομιας. Επιβεβαιωνεις τον βαθυ επαρχιωτισμο σου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Δεν θα ήταν καλύτερα να ψάξεις να βρεις πίσσα και πούπουλα και ένα καλό δαδί;;;
.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
Uppercut
Ξέρεις, για να μιλήσουμε και λίγο πιο σοβαρά το θέμα δεν είναι τόσο πολύ το ότι θα τον αποκαλέσεις κάπως. Πες ρε παιδί μου ότι ο άλλος θέλει να τον αποκαλώ Μάκη ενώ τον λένε Ντίνο. Δε μπορεί να με υποχρεώσει, αλλά πούτσα μου κιόλας μπορεί να το κάνω. Το θέμα είναι ότι κάνοντας το στην περίπτωση του φύλου, σε αναγκάζει να αποδεχθείς την θεωρία περί φύλου που έχει αυτός (ότι αλλάζει, ότι υπάρχουν 56 διαφορετικά, οτιδήποτε) βάσει της οποίας είναι γυναίκα. Άρα, όχι μόνο θα τον πεις κάπως ενώ δεν έχεις καμία υποχρέωση, αλλά πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να συμφωνήσουμε ντε και καλά σ' όλη του την κοινωνική, ψυχολογική ορ γουατέβερ θεώρηση περί φύλου, γιατί αυτή είναι η ουσία - αυτό θέλουν. Και αν δεν το κάνουμε, τον μισούμε, φοβόμαστε, είμαστε οι ίδιοι κρυφοτρανς και δε μπορούμε να το δεχτούμε.Ασέβαστος έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:43δεν ειναι δικαιωμα του αλλου το πως θα τον αποκαλω εγω, αυτο ειναι δικο μου δικαιωμα.John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:35
Προφανως δυσκολευεσαι να καταλαβεις πως πολιτισμος σημαινει σεβασμος στα δικαιωματα των αλλων και οχι κατι που εχει να κανει με καποιο μερος της ανατομιας. Επιβεβαιωνεις τον βαθυ επαρχιωτισμο σου.
- John Brown Gun Club
μαλακα, η ψυχη του παρτυ πρεπει να σαι εσυ, ευγενεστατος και ευχαριστος σε καθε κοινωνικη περισταση (νοτ)Ασέβαστος έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:38αμα μοιαζεις με μακη, δεν εχω θεμα να σε φωναζω μακη, οπως και εσυ δεν θα εχεις θεμα αν πραγματι μοιαζω με μεγαλειοτατο.John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:25 οχι ρε μεγαλε, αμα ομως μου πεις πως σε λενε Μακη δε θα σε φωναζω ουτε Αριστοτελη ουτε Μαιρουλα. Θα σεβαστω το πως αυτοπροσδιοριζεσαι. Γυναικες ειναι η μιση ανθρωποτητα, οι μεγαλειοτατοι ειναι δεν ειναι 100 ατομα στον πλανητη.
αμα ομως μοιαζεις με γυναικα και μου πεις οτι σε λενε μακη, θα σου πω "ασε το δουλεμα και πες στ αληθεια πως σε λενε" οταν θα παιξει κανα τροπαρι non cis Μπαμπης identifying as "them" σαπιοσεξουαλ, λορντ οφ δε ανταλς ανδ δε φερστ μεν αντ μαδερ οφ βατραχια, λυπαμαι, αλλα θα ψαζω για μαναβικο με σαπιες ντοματες.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
εννοειται πως φοβασαι, εαν πιστευεις πως θα σου πεσει κανα νεφρο ή θα κανεις την μεγιστη εκπτωση στις ιδεες σου με το να σεβαστεις τον αυτοπροσδιορισμο του/της αλλου/ης. Αυτοι οι ανθρωποι υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν, ασχετα εαν εσυ πιστευεις πως ειναι απατη η υπαρξη τους και μονο. Το μονο που κανεις ειναι να εκτιθεσαι ως καποιος που δεν θελει να καταλαβει.Uppercut έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:49Ξέρεις, για να μιλήσουμε και λίγο πιο σοβαρά το θέμα δεν είναι τόσο πολύ το ότι θα τον αποκαλέσεις κάπως. Πες ρε παιδί μου ότι ο άλλος θέλει να τον αποκαλώ Μάκη ενώ τον λένε Ντίνο. Δε μπορεί να με υποχρεώσει, αλλά πούτσα μου κιόλας μπορεί να το κάνω. Το θέμα είναι ότι κάνοντας το στην περίπτωση του φύλου, σε αναγκάζει να αποδεχθείς την θεωρία περί φύλου που έχει αυτός (ότι αλλάζει, ότι υπάρχουν 56 διαφορετικά, οτιδήποτε) βάσει της οποίας είναι γυναίκα. Άρα, όχι μόνο θα τον πεις κάπως ενώ δεν έχεις καμία υποχρέωση, αλλά πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να συμφωνήσουμε ντε και καλά σ' όλη του την κοινωνική, ψυχολογική ορ γουατέβερ θεώρηση περί φύλου, γιατί αυτή είναι η ουσία - αυτό θέλουν. Και αν δεν το κάνουμε, τον μισούμε, φοβόμαστε, είμαστε οι ίδιοι κρυφοτρανς και δε μπορούμε να το δεχτούμε.Ασέβαστος έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:43δεν ειναι δικαιωμα του αλλου το πως θα τον αποκαλω εγω, αυτο ειναι δικο μου δικαιωμα.John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:35
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
δεν είναι απάτη, ανώμαλοι είναι
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- John Brown Gun Club
σ εσενα ρε ΜΑΛΑΚΑ απευθυνομαι μονο για να σε βρισω, δε σε σεβομαι ουτε στο ελαχιστοperseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:31Απο τωρα και στο εξης θα με προσφωνεις Υπέρτατο Ηλιο .John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:08Συνηθιζεται στον πολιτισμενο κοσμο να σεβομαστε τις επιλογες των ανθρωπων και να τους προσφωνουμε με τον τροπο που επιθυμουν. Προφανως αυτα ειναι ακομα αγνωστα στο χωριο που μεγαλωσες.Otto Weininger έγραψε: 12 Οκτ 2020, 18:42
Και επειδή αναφερόταν έτσι στον εαυτό του, σημαίνει ότι είναι; Κάνε μου την χάρη.
- John Brown Gun Club
Και;
-
Uppercut
Ο αυτοπροσδιορισμός του είναι η άποψη του για τον εαυτό του με την οποία εγώ δε συμφωνώ κι είναι και λάθος, τι να κάνουμε τώρα;John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 21:12εννοειται πως φοβασαι, εαν πιστευεις πως θα σου πεσει κανα νεφρο ή θα κανεις την μεγιστη εκπτωση στις ιδεες σου με το να σεβαστεις τον αυτοπροσδιορισμο του/της αλλου/ης. Αυτοι οι ανθρωποι υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν, ασχετα εαν εσυ πιστευεις πως ειναι απατη η υπαρξη τους και μονο. Το μονο που κανεις ειναι να εκτιθεσαι ως καποιος που δεν θελει να καταλαβει.Uppercut έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:49Ξέρεις, για να μιλήσουμε και λίγο πιο σοβαρά το θέμα δεν είναι τόσο πολύ το ότι θα τον αποκαλέσεις κάπως. Πες ρε παιδί μου ότι ο άλλος θέλει να τον αποκαλώ Μάκη ενώ τον λένε Ντίνο. Δε μπορεί να με υποχρεώσει, αλλά πούτσα μου κιόλας μπορεί να το κάνω. Το θέμα είναι ότι κάνοντας το στην περίπτωση του φύλου, σε αναγκάζει να αποδεχθείς την θεωρία περί φύλου που έχει αυτός (ότι αλλάζει, ότι υπάρχουν 56 διαφορετικά, οτιδήποτε) βάσει της οποίας είναι γυναίκα. Άρα, όχι μόνο θα τον πεις κάπως ενώ δεν έχεις καμία υποχρέωση, αλλά πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να συμφωνήσουμε ντε και καλά σ' όλη του την κοινωνική, ψυχολογική ορ γουατέβερ θεώρηση περί φύλου, γιατί αυτή είναι η ουσία - αυτό θέλουν. Και αν δεν το κάνουμε, τον μισούμε, φοβόμαστε, είμαστε οι ίδιοι κρυφοτρανς και δε μπορούμε να το δεχτούμε.Ασέβαστος έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:43
δεν ειναι δικαιωμα του αλλου το πως θα τον αποκαλω εγω, αυτο ειναι δικο μου δικαιωμα.
Αφού επανήλθες όμως και μου λες ότι φοβάμαι, ρωτάω για τρίτη φορά. Σέβεσαι τον αυτοπροσδιορισμό του Κας ως μη ναζί κι αγνού πατριώτη;
- Otto Weininger
Mόνο στα τρελοκομεία ο καθένας δηλώνει ο,τι θέλει και οι υπόλοιποι (πλην γιατρών) το δέχονται.John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:35Προφανως δυσκολευεσαι να καταλαβεις πως πολιτισμος σημαινει σεβασμος στα δικαιωματα των αλλων και οχι κατι που εχει να κανει με καποιο μερος της ανατομιας. Επιβεβαιωνεις τον βαθυ επαρχιωτισμο σου.Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:25Ρε άντε απο δω, που μάθατε τον πολιτισμό μέσα από τις κωλότρυπες των γκέιJohn Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:08
Συνηθιζεται στον πολιτισμενο κοσμο να σεβομαστε τις επιλογες των ανθρωπων και να τους προσφωνουμε με τον τροπο που επιθυμουν. Προφανως αυτα ειναι ακομα αγνωστα στο χωριο που μεγαλωσες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Καραμελίτσα
Το ακριβές επιχείρημα είναι ότι μη αποκαλώντας κάποιον με το φύλο που αυτοπροσδιορίζεται του προκαλείς έντονο συναισθηματικό πόνο και στρες, και ως εκ τούτου είναι στοιχειώδης ανθρώπινη ευαισθησία να το κάνεις. Δεν αποδέχεσαι μια θεωρία με το να είσαι ευγενικός σε προσωπικό επίπεδο.Uppercut έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:49Ξέρεις, για να μιλήσουμε και λίγο πιο σοβαρά το θέμα δεν είναι τόσο πολύ το ότι θα τον αποκαλέσεις κάπως. Πες ρε παιδί μου ότι ο άλλος θέλει να τον αποκαλώ Μάκη ενώ τον λένε Ντίνο. Δε μπορεί να με υποχρεώσει, αλλά πούτσα μου κιόλας μπορεί να το κάνω. Το θέμα είναι ότι κάνοντας το στην περίπτωση του φύλου, σε αναγκάζει να αποδεχθείς την θεωρία περί φύλου που έχει αυτός (ότι αλλάζει, ότι υπάρχουν 56 διαφορετικά, οτιδήποτε) βάσει της οποίας είναι γυναίκα. Άρα, όχι μόνο θα τον πεις κάπως ενώ δεν έχεις καμία υποχρέωση, αλλά πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να συμφωνήσουμε ντε και καλά σ' όλη του την κοινωνική, ψυχολογική ορ γουατέβερ θεώρηση περί φύλου, γιατί αυτή είναι η ουσία - αυτό θέλουν. Και αν δεν το κάνουμε, τον μισούμε, φοβόμαστε, είμαστε οι ίδιοι κρυφοτρανς και δε μπορούμε να το δεχτούμε.Ασέβαστος έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:43δεν ειναι δικαιωμα του αλλου το πως θα τον αποκαλω εγω, αυτο ειναι δικο μου δικαιωμα.John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:35
Την αποδέχεσαι όταν υιοθετείς τους όρους της και αρχίζεις να χρησιμοποιείς τις λέξεις της και τις διακρίσεις που κάνει στην καθομιλουμένη, σα να είναι κάτι δοκιμο και όχι ψεκασμένο. Γι' αυτό ο πρώτος στόχος των ακτιβιστών παντού είναι να χωθούν στα μμε, ή σ' αυτούς που τα ελέγχουν.
Z
- John Brown Gun Club
το ερωτημα σου ειναι λαθος, οποτε δεν μπορω να σου δωσω παρα μονο λαθος απαντησεις. Ειναι λαθος γιατι μεταθετεις το ζητημα σε κατι εντελως ασχετο με το θεμα του φυλου.Uppercut έγραψε: 13 Οκτ 2020, 21:16Ο αυτοπροσδιορισμός του είναι η άποψη του για τον εαυτό του με την οποία εγώ δε συμφωνώ κι είναι και λάθος, τι να κάνουμε τώρα;John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 21:12εννοειται πως φοβασαι, εαν πιστευεις πως θα σου πεσει κανα νεφρο ή θα κανεις την μεγιστη εκπτωση στις ιδεες σου με το να σεβαστεις τον αυτοπροσδιορισμο του/της αλλου/ης. Αυτοι οι ανθρωποι υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν, ασχετα εαν εσυ πιστευεις πως ειναι απατη η υπαρξη τους και μονο. Το μονο που κανεις ειναι να εκτιθεσαι ως καποιος που δεν θελει να καταλαβει.Uppercut έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:49
Ξέρεις, για να μιλήσουμε και λίγο πιο σοβαρά το θέμα δεν είναι τόσο πολύ το ότι θα τον αποκαλέσεις κάπως. Πες ρε παιδί μου ότι ο άλλος θέλει να τον αποκαλώ Μάκη ενώ τον λένε Ντίνο. Δε μπορεί να με υποχρεώσει, αλλά πούτσα μου κιόλας μπορεί να το κάνω. Το θέμα είναι ότι κάνοντας το στην περίπτωση του φύλου, σε αναγκάζει να αποδεχθείς την θεωρία περί φύλου που έχει αυτός (ότι αλλάζει, ότι υπάρχουν 56 διαφορετικά, οτιδήποτε) βάσει της οποίας είναι γυναίκα. Άρα, όχι μόνο θα τον πεις κάπως ενώ δεν έχεις καμία υποχρέωση, αλλά πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να συμφωνήσουμε ντε και καλά σ' όλη του την κοινωνική, ψυχολογική ορ γουατέβερ θεώρηση περί φύλου, γιατί αυτή είναι η ουσία - αυτό θέλουν. Και αν δεν το κάνουμε, τον μισούμε, φοβόμαστε, είμαστε οι ίδιοι κρυφοτρανς και δε μπορούμε να το δεχτούμε.
Αφού επανήλθες όμως και μου λες ότι φοβάμαι, ρωτάω για τρίτη φορά. Σέβεσαι τον αυτοπροσδιορισμό του Κας ως μη ναζί κι αγνού πατριώτη;
Εδω που τα λεμε, ουτε ο ιδιος Χιτλερ δεν θα αποδεχοταν τον προσδιορισμο "ναζι".
- John Brown Gun Club
ετσι μπραβο, χρησιμοποιησε και αλλους βολικους μυθους για να δικαιολογησεις την αγνοια σου.Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2020, 21:23Mόνο στα τρελοκομεία ο καθένας δηλώνει ο,τι θέλει και οι υπόλοιποι (πλην γιατρών) το δέχονται.John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:35Προφανως δυσκολευεσαι να καταλαβεις πως πολιτισμος σημαινει σεβασμος στα δικαιωματα των αλλων και οχι κατι που εχει να κανει με καποιο μερος της ανατομιας. Επιβεβαιωνεις τον βαθυ επαρχιωτισμο σου.Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:25
Ρε άντε απο δω, που μάθατε τον πολιτισμό μέσα από τις κωλότρυπες των γκέι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 151 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 64 Απαντήσεις