!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μεταμόσχευση πέους σε τρανς άνδρες:πρόβλημα η εύρεση δοτών που είναι διαθέσιμοι να δωρίσουν το πέος τους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Μεταμόσχευση πέους σε τρανς άνδρες:πρόβλημα η εύρεση δοτών που είναι διαθέσιμοι να δωρίσουν το πέος τους
Ας βάλουν προβοσκίδα ελέφαντα, αποφεύγοντας όμως μετά τα ράφια με τις μπανάνες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Re: Μεταμόσχευση πέους σε τρανς άνδρες:πρόβλημα η εύρεση δοτών που είναι διαθέσιμοι να δωρίσουν το πέος τους
απορώ πως και δεν έχει ανοίξει ακόμα ο γιώργης ο μπάι νήμα στην μαγειρική για τα τρανς λιπαρά
-
Γιάννης
Είμαι άθεος εγώ, θα πάω στην Κόλαση. Τα έχω χεσμένα τα ουρί τους.relativer777 έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:56Ρε Γιάννη και τί θα έχεις στον παράδεισο Εάν αληθεύουν Αυτά που λέει το Κοράνι για τα 7 ουρί νεαρά κορίτσια που θα έχει ο καθένας εκεί ?Γιάννης έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:25 Δεν μπορούν να γίνουν δωρητές οργάνων μετά θάνατον;
(Θα το βάλω στα υπ'οψιν. Όταν πεθάνω, ένας τρανς άνδρας θα πάρει το πουλί μου, και οι Χρυσαυγίτες θα πάρουν τ'αρχίδια μου)
Θα είσαι στο μέλι, αλλά δεν θα μπορείς να το γευτείς, Μόνο θα το βλέπεις. Μαύρο χάλι Δηλαδή και αιώνια !!!
![]()
-
Γιάννης
Επίσης λεύκανση, λίπανση, κ.ο.κ...EKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:59Δεν μπήκαν ακόμα φυλακή, μάλλον ακόμα ειναι στη φαση που προετοιμάζονται οι κωλοι (πλύσιμο, ξύρισμα κ τετοια)
Eλα ρε Γιάνναρε, θα γίνεις ο πρώτος που έχασε την παρθενιά του μετά θάνατονΓιάννης έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:25 Δεν μπορούν να γίνουν δωρητές οργάνων μετά θάνατον;
(Θα το βάλω στα υπ'οψιν. Όταν πεθάνω, ένας τρανς άνδρας θα πάρει το πουλί μου
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Φαντάζεσαι Γιάννη τί γέλιο θα Πέφτει από τα διαβόλια θα λένε ο άπουλος !!! Και τα διαβολοκόριτσα έτοιμα για τις ποιό ακόλαστες ηδονές θα σε έχουν στην περιφρόνηση. Και θα κάνουν όλο το καμασούτρα, θα τρελαίνεσαι και θα είσαι εκτός !Γιάννης έγραψε: 13 Οκτ 2020, 21:09Είμαι άθεος εγώ, θα πάω στην Κόλαση. Τα έχω χεσμένα τα ουρί τους.relativer777 έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:56Ρε Γιάννη και τί θα έχεις στον παράδεισο Εάν αληθεύουν Αυτά που λέει το Κοράνι για τα 7 ουρί νεαρά κορίτσια που θα έχει ο καθένας εκεί ?Γιάννης έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:25 Δεν μπορούν να γίνουν δωρητές οργάνων μετά θάνατον;
(Θα το βάλω στα υπ'οψιν. Όταν πεθάνω, ένας τρανς άνδρας θα πάρει το πουλί μου, και οι Χρυσαυγίτες θα πάρουν τ'αρχίδια μου)
Θα είσαι στο μέλι, αλλά δεν θα μπορείς να το γευτείς, Μόνο θα το βλέπεις. Μαύρο χάλι Δηλαδή και αιώνια !!!
![]()
Χμ... μάλλον, ξανά σκέψου το !!!
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
-
Γιάννης
Ας πέσει. Έτσι κι αλλιώς κόλαση είναι, αιώνιο μαρτύριο, όχι εκδρομή αναψυχής.relativer777 έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:09Φαντάζεσαι Γιάννη τί γέλιο θα Πέφτει από τα διαβόλια θα λένε ο άπουλος !!!Γιάννης έγραψε: 13 Οκτ 2020, 21:09Είμαι άθεος εγώ, θα πάω στην Κόλαση. Τα έχω χεσμένα τα ουρί τους.relativer777 έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:56
Ρε Γιάννη και τί θα έχεις στον παράδεισο Εάν αληθεύουν Αυτά που λέει το Κοράνι για τα 7 ουρί νεαρά κορίτσια που θα έχει ο καθένας εκεί ?
![]()
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Καλά το γέλιο, αλλά τα φλογερά διάβολοκόριτσα ?Γιάννης έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:12Ας πέσει. Έτσι κι αλλιώς κόλαση είναι, αιώνιο μαρτύριο, όχι εκδρομή αναψυχής.relativer777 έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:09Φαντάζεσαι Γιάννη τί γέλιο θα Πέφτει από τα διαβόλια θα λένε ο άπουλος !!!Γιάννης έγραψε: 13 Οκτ 2020, 21:09
Είμαι άθεος εγώ, θα πάω στην Κόλαση. Τα έχω χεσμένα τα ουρί τους.
Θα το αντέχεις αυτό το μαρτύριο ?
Δηλαδή, παράδεισος ή κόλαση μία από τα ίδια.
Αντί για δωρητής πέους, γιατί δεν γίνεσαι δωρητής
Δονητή ?
Έτσι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα σε παράδεισο ή κόλαση.
Ρέ τί θα γίνει ?
Όλες τις καλές ιδέες, Εγώ θα τις έχω ?
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα έχω μπερδέψει λίγο.
Οι τρανς άντρες είναι πρώην γυναίκες; Δεν ξέρω πως να το θέσω καν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Χουργιατς έγραψε: 13 Οκτ 2020, 21:37
Eλα ρε Γιάνναρε, θα γίνεις ο πρώτος που έχασε την παρθενιά του μετά θάνατον![]()
Για αυτό το σχόλιο..και 2-3 ακόμα, χαλάλι ο κόπος μου να σας βρίσκω θέματα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- unholydiver
YesGherschaagk έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:43 Τα έχω μπερδέψει λίγο.
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και θέλουν να φυτρώσουν πλι;;unholydiver έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:47YesGherschaagk έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:43 Τα έχω μπερδέψει λίγο.
Οι τρανς άντρες είναι πρώην γυναίκες; Δεν ξέρω πως να το θέσω καν.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
περαστικος έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:36Οι χρυσαυγιτες εχουν περισσεια αρχιδιων, φιλαρακο.Γιάννης έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:25 Δεν μπορούν να γίνουν δωρητές οργάνων μετά θάνατον;
Το να δινεις εσυ τα αρχιδια σου δωρεα στους χρυσαυγιτες ειναι σαν η Βορεια Κορεα να οργανωνει ερανο για να στηριξει οικονομικα τις ΗΠΑ.
Εεε ΔΕΝ...
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- unholydiver
Θέλεις περιγραφή? Οκ...... Ακρωτηριάζουν τα στήθη τους, πέρνουν τεστοστερόνη που του κάνει πιο βαρβάτους - ξέρεις τώρα... βαριά φωνή...αυξημένη μυική μάζα...τριχοφυία σε προηγουμένως παρθένα μέρηGherschaagk έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:48Και θέλουν να φυτρώσουν πλι;;unholydiver έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:47YesGherschaagk έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:43 Τα έχω μπερδέψει λίγο.
Οι τρανς άντρες είναι πρώην γυναίκες; Δεν ξέρω πως να το θέσω καν.![]()
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια......
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar