!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μεταμόσχευση πέους σε τρανς άνδρες:πρόβλημα η εύρεση δοτών που είναι διαθέσιμοι να δωρίσουν το πέος τους

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Μεταμόσχευση πέους σε τρανς άνδρες:πρόβλημα η εύρεση δοτών που είναι διαθέσιμοι να δωρίσουν το πέος τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Ας βάλουν προβοσκίδα ελέφαντα, αποφεύγοντας όμως μετά τα ράφια με τις μπανάνες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
nowhere

Re: Μεταμόσχευση πέους σε τρανς άνδρες:πρόβλημα η εύρεση δοτών που είναι διαθέσιμοι να δωρίσουν το πέος τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

απορώ πως και δεν έχει ανοίξει ακόμα ο γιώργης ο μπάι νήμα στην μαγειρική για τα τρανς λιπαρά
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

relativer777 έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:56
Γιάννης έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:25 Δεν μπορούν να γίνουν δωρητές οργάνων μετά θάνατον;

(Θα το βάλω στα υπ'οψιν. Όταν πεθάνω, ένας τρανς άνδρας θα πάρει το πουλί μου, και οι Χρυσαυγίτες θα πάρουν τ'αρχίδια μου)
Ρε Γιάννη και τί θα έχεις στον παράδεισο Εάν αληθεύουν Αυτά που λέει το Κοράνι για τα 7 ουρί νεαρά κορίτσια που θα έχει ο καθένας εκεί ?
Θα είσαι στο μέλι, αλλά δεν θα μπορείς να το γευτείς, Μόνο θα το βλέπεις. Μαύρο χάλι Δηλαδή και αιώνια !!!
:smt005:
Είμαι άθεος εγώ, θα πάω στην Κόλαση. Τα έχω χεσμένα τα ουρί τους.
Γιάννης

EKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:59
Γιάννης έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:52
περαστικος έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:36
Οι χρυσαυγιτες εχουν περισσεια αρχιδιων, φιλαρακο.
Ναι, μέσα στους κώλους τους.
Δεν μπήκαν ακόμα φυλακή, μάλλον ακόμα ειναι στη φαση που προετοιμάζονται οι κωλοι (πλύσιμο, ξύρισμα κ τετοια :a108: )
Επίσης λεύκανση, λίπανση, κ.ο.κ...
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Γιάννης έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:25 Δεν μπορούν να γίνουν δωρητές οργάνων μετά θάνατον;

(Θα το βάλω στα υπ'οψιν. Όταν πεθάνω, ένας τρανς άνδρας θα πάρει το πουλί μου
Eλα ρε Γιάνναρε, θα γίνεις ο πρώτος που έχασε την παρθενιά του μετά θάνατον :102:
Γιάννης

Χουργιατς έγραψε: 13 Οκτ 2020, 21:37

(Θα το βάλω στα υπ'οψιν. Όταν πεθάνω, ένας τρανς άνδρας θα πάρει το πουλί μου
Eλα ρε Γιάνναρε, θα γίνεις ο πρώτος που έχασε την παρθενιά του μετά θάνατον :102:
:sal9:
Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 »

Γιάννης έγραψε: 13 Οκτ 2020, 21:09

(Θα το βάλω στα υπ'οψιν. Όταν πεθάνω, ένας τρανς άνδρας θα πάρει το πουλί μου, και οι Χρυσαυγίτες θα πάρουν τ'αρχίδια μου)
Ρε Γιάννη και τί θα έχεις στον παράδεισο Εάν αληθεύουν Αυτά που λέει το Κοράνι για τα 7 ουρί νεαρά κορίτσια που θα έχει ο καθένας εκεί ?
Θα είσαι στο μέλι, αλλά δεν θα μπορείς να το γευτείς, Μόνο θα το βλέπεις. Μαύρο χάλι Δηλαδή και αιώνια !!!
Φαντάζεσαι Γιάννη τί γέλιο θα Πέφτει από τα διαβόλια θα λένε ο άπουλος !!! Και τα διαβολοκόριτσα έτοιμα για τις ποιό ακόλαστες ηδονές θα σε έχουν στην περιφρόνηση. Και θα κάνουν όλο το καμασούτρα, θα τρελαίνεσαι και θα είσαι εκτός !
Χμ... μάλλον, ξανά σκέψου το !!! :g030:
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Γιάννης

relativer777 έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:09

Φαντάζεσαι Γιάννη τί γέλιο θα Πέφτει από τα διαβόλια θα λένε ο άπουλος !!!
Ας πέσει. Έτσι κι αλλιώς κόλαση είναι, αιώνιο μαρτύριο, όχι εκδρομή αναψυχής.
Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 »

Γιάννης έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:12
relativer777 έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:09

Φαντάζεσαι Γιάννη τί γέλιο θα Πέφτει από τα διαβόλια θα λένε ο άπουλος !!!
Ας πέσει. Έτσι κι αλλιώς κόλαση είναι, αιώνιο μαρτύριο, όχι εκδρομή αναψυχής.
Καλά το γέλιο, αλλά τα φλογερά διάβολοκόριτσα ?
Θα το αντέχεις αυτό το μαρτύριο ?
Δηλαδή, παράδεισος ή κόλαση μία από τα ίδια.
Αντί για δωρητής πέους, γιατί δεν γίνεσαι δωρητής
Δονητή ?
Έτσι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα σε παράδεισο ή κόλαση.
Ρέ τί θα γίνει ?
Όλες τις καλές ιδέες, Εγώ θα τις έχω ? :smt005:
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Τα έχω μπερδέψει λίγο.

Οι τρανς άντρες είναι πρώην γυναίκες; Δεν ξέρω πως να το θέσω καν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Χουργιατς έγραψε: 13 Οκτ 2020, 21:37
:smt005: :smt005: :smt005:
Για αυτό το σχόλιο..και 2-3 ακόμα, χαλάλι ο κόπος μου να σας βρίσκω θέματα :bravo:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
unholydiver

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από unholydiver »

Gherschaagk έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:43 Τα έχω μπερδέψει λίγο.

Yes :102:
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" :003:
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

unholydiver έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:47

Και θέλουν να φυτρώσουν πλι;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

περαστικος έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:36

Οι χρυσαυγιτες εχουν περισσεια αρχιδιων, φιλαρακο.

Το να δινεις εσυ τα αρχιδια σου δωρεα στους χρυσαυγιτες ειναι σαν η Βορεια Κορεα να οργανωνει ερανο για να στηριξει οικονομικα τις ΗΠΑ.

Εεε ΔΕΝ...

:smt005: :smt005: Σταματά σατανά ... 3 επιλογές έχεις μετά την πολιτική δίωξη. Μπάρμπα Νίκος, Ηλίας η Λαγός. Πες μας λίγο τι στηριζουμε
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
unholydiver

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από unholydiver »

Gherschaagk έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:48
unholydiver έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:47

Και θέλουν να φυτρώσουν πλι;;
Θέλεις περιγραφή? Οκ...... Ακρωτηριάζουν τα στήθη τους, πέρνουν τεστοστερόνη που του κάνει πιο βαρβάτους - ξέρεις τώρα... βαριά φωνή...αυξημένη μυική μάζα...τριχοφυία σε προηγουμένως παρθένα μέρη :smt005: και το καλύτερο πρήζεται και διογκώνεται η κλειτορίδα σε σημείο να μοιάζει με ένα καχεκτικό πέος με το οποίο κάποιοι μπορούν να επιτύχουν και penetration. :e045:
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια......
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" :003:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”