Συνηθιζεται στον πολιτισμενο κοσμο να σεβομαστε τις επιλογες των ανθρωπων και να τους προσφωνουμε με τον τροπο που επιθυμουν. Προφανως αυτα ειναι ακομα αγνωστα στο χωριο που μεγαλωσες.Otto Weininger έγραψε: 12 Οκτ 2020, 18:42
Και επειδή αναφερόταν έτσι στον εαυτό του, σημαίνει ότι είναι; Κάνε μου την χάρη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χιλιάδες στην πορεία για τη δολοφονία της Zackie Oh
- John Brown Gun Club
Re: Χιλιάδες στην πορεία για τη δολοφονία της Zackie Oh
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
Uppercut
Φαντάζομαι σέβεσαι και την επιλογή του Κλασιδιάρη να αυτοπροσδιορίζεται ως μη ναζιστής.John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:08Συνηθιζεται στον πολιτισμενο κοσμο να σεβομαστε τις επιλογες των ανθρωπων και να τους προσφωνουμε με τον τροπο που επιθυμουν. Προφανως αυτα ειναι ακομα αγνωστα στο χωριο που μεγαλωσες.Otto Weininger έγραψε: 12 Οκτ 2020, 18:42
Και επειδή αναφερόταν έτσι στον εαυτό του, σημαίνει ότι είναι; Κάνε μου την χάρη.
- John Brown Gun Club
ας αυτοπροσδιοριζεται οπως θελει, προς το παρον η ιδιοτητα του ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.Uppercut έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:10Φαντάζομαι σέβεσαι και την επιλογή του Κλασιδιάρη να αυτοπροσδιορίζεται ως μη ναζιστής.John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:08Συνηθιζεται στον πολιτισμενο κοσμο να σεβομαστε τις επιλογες των ανθρωπων και να τους προσφωνουμε με τον τροπο που επιθυμουν. Προφανως αυτα ειναι ακομα αγνωστα στο χωριο που μεγαλωσες.Otto Weininger έγραψε: 12 Οκτ 2020, 18:42
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
Uppercut
Σίγουρα, αλλά στο ερώτημα δεν απαντάς γιατί καταλαβαίνεις ότι εκθέτει την μέγιστη μπούρδα περί αυτοπροσδιορισμού..John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:15ας αυτοπροσδιοριζεται οπως θελει, προς το παρον η ιδιοτητα του ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.Uppercut έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:10Φαντάζομαι σέβεσαι και την επιλογή του Κλασιδιάρη να αυτοπροσδιορίζεται ως μη ναζιστής.John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:08
Συνηθιζεται στον πολιτισμενο κοσμο να σεβομαστε τις επιλογες των ανθρωπων και να τους προσφωνουμε με τον τροπο που επιθυμουν. Προφανως αυτα ειναι ακομα αγνωστα στο χωριο που μεγαλωσες.
οχι, δεν συνηθίζεται.John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:08Συνηθιζεται στον πολιτισμενο κοσμο να σεβομαστε τις επιλογες των ανθρωπων και να τους προσφωνουμε με τον τροπο που επιθυμουν. Προφανως αυτα ειναι ακομα αγνωστα στο χωριο που μεγαλωσες.Otto Weininger έγραψε: 12 Οκτ 2020, 18:42
αν ας πουμε θελω να με αποκαλουν "μεγαλειοτατε" θα φαω σαπιες ντοματες. το ιδιο γινεται και με αυτους που περιγραφεις, απλως δεν πετανε ντοματες ο ενας στον αλλο, και μεταξυ τους νομιζουν οτι ειναι κανονικο πραμα να σε αποκαλουν οπως σου καπνισει.
αλλα δεν ειναι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ναι αλλα δε θελει να τον αποκαλεις ετσι. θελει να τον αποκαλεις "γαμια μου, αρχοντα και βασιλια μου" θα το σεβαστεις;John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:15ας αυτοπροσδιοριζεται οπως θελει, προς το παρον η ιδιοτητα του ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.Uppercut έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:10Φαντάζομαι σέβεσαι και την επιλογή του Κλασιδιάρη να αυτοπροσδιορίζεται ως μη ναζιστής.John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:08
Συνηθιζεται στον πολιτισμενο κοσμο να σεβομαστε τις επιλογες των ανθρωπων και να τους προσφωνουμε με τον τροπο που επιθυμουν. Προφανως αυτα ειναι ακομα αγνωστα στο χωριο που μεγαλωσες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Otto Weininger
Ρε άντε απο δω, που μάθατε τον πολιτισμό μέσα από τις κωλότρυπες των γκέιJohn Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:08Συνηθιζεται στον πολιτισμενο κοσμο να σεβομαστε τις επιλογες των ανθρωπων και να τους προσφωνουμε με τον τροπο που επιθυμουν. Προφανως αυτα ειναι ακομα αγνωστα στο χωριο που μεγαλωσες.Otto Weininger έγραψε: 12 Οκτ 2020, 18:42
Let them make the first mistake. We make the last move.
- John Brown Gun Club
οχι ρε μεγαλε, αμα ομως μου πεις πως σε λενε Μακη δε θα σε φωναζω ουτε Αριστοτελη ουτε Μαιρουλα. Θα σεβαστω το πως αυτοπροσδιοριζεσαι. Γυναικες ειναι η μιση ανθρωποτητα, οι μεγαλειοτατοι ειναι δεν ειναι 100 ατομα στον πλανητη.Ασέβαστος έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:22οχι, δεν συνηθίζεται.John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:08Συνηθιζεται στον πολιτισμενο κοσμο να σεβομαστε τις επιλογες των ανθρωπων και να τους προσφωνουμε με τον τροπο που επιθυμουν. Προφανως αυτα ειναι ακομα αγνωστα στο χωριο που μεγαλωσες.Otto Weininger έγραψε: 12 Οκτ 2020, 18:42
αν ας πουμε θελω να με αποκαλουν "μεγαλειοτατε" θα φαω σαπιες ντοματες. το ιδιο γινεται και με αυτους που περιγραφεις, απλως δεν πετανε ντοματες ο ενας στον αλλο, και μεταξυ τους νομιζουν οτι ειναι κανονικο πραμα να σε αποκαλουν οπως σου καπνισει.
αλλα δεν ειναι.![]()
Προφανώς μεγάλωσες σε χωριό αλλά παρόλα αυτά ξέρεις να γράφεις! Μπράβο σου, φαντάζομαι φορας και παπούτσια, ε;Ασέβαστος έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:23 ναι αλλα δε θελει να τον αποκαλεις ετσι. θελει να τον αποκαλεις "γαμια μου, αρχοντα και βασιλια μου" θα το σεβαστεις;
Μάνδρου έγραψε:Συνηθιζεται στον πολιτισμενο κοσμο να σεβομαστε τις επιλογες των ανθρωπων και να τους προσφωνουμε με τον τροπο που επιθυμουν. Προφανως αυτα ειναι ακομα αγνωστα στο χωριο που μεγαλωσες.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
ΟΚ. ΟΚ. Αλλη υπόθεση: πες οτι σε έχει στριμώξει ενα πιτ-μπουλ δυο μερες και σε κραταει στο τοιχο και ερχεται επιτελους ο ιδιοκτητης του και απειλει να το αφησει να σε δαγκασει στ'αρχίδγια. Πώς τον αποκαλείς;;;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- John Brown Gun Club
μα αφου με ρωτας μαλακιες τωρα, τι θελεις να σου πω; Και ολη αυτη η ιστορια ειναι πραγματικα κουραστικη, σα να μιλας με κανα πιτσιρικι που ολο σου λεει "και γιατι να ναι ετσι και να μην ειναι αλλιως;"Uppercut έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:16Σίγουρα, αλλά στο ερώτημα δεν απαντάς γιατί καταλαβαίνεις ότι εκθέτει την μέγιστη μπούρδα περί αυτοπροσδιορισμού..John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:15ας αυτοπροσδιοριζεται οπως θελει, προς το παρον η ιδιοτητα του ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.Uppercut έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:10
Φαντάζομαι σέβεσαι και την επιλογή του Κλασιδιάρη να αυτοπροσδιορίζεται ως μη ναζιστής.
-
Uppercut
Συνεπώς δε μπορείς να απαντήσεις.John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:29μα αφου με ρωτας μαλακιες τωρα, τι θελεις να σου πω; Και ολη αυτη η ιστορια ειναι πραγματικα κουραστικη, σα να μιλας με κανα πιτσιρικι που ολο σου λεει "και γιατι να ναι ετσι και να μην ειναι αλλιως;"Uppercut έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:16Σίγουρα, αλλά στο ερώτημα δεν απαντάς γιατί καταλαβαίνεις ότι εκθέτει την μέγιστη μπούρδα περί αυτοπροσδιορισμού..John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:15
ας αυτοπροσδιοριζεται οπως θελει, προς το παρον η ιδιοτητα του ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.
- John Brown Gun Club
για νιοστη φορα, ο επαρχιωτισμος ειναι ηθικη συνθηκη, οχι γεωγραφικη.Yochanan έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:27Προφανώς μεγάλωσες σε χωριό αλλά παρόλα αυτά ξέρεις να γράφεις! Μπράβο σου, φαντάζομαι φορας και παπούτσια, ε;Ασέβαστος έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:23 ναι αλλα δε θελει να τον αποκαλεις ετσι. θελει να τον αποκαλεις "γαμια μου, αρχοντα και βασιλια μου" θα το σεβαστεις;
Μάνδρου έγραψε:Συνηθιζεται στον πολιτισμενο κοσμο να σεβομαστε τις επιλογες των ανθρωπων και να τους προσφωνουμε με τον τροπο που επιθυμουν. Προφανως αυτα ειναι ακομα αγνωστα στο χωριο που μεγαλωσες.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Απο τωρα και στο εξης θα με προσφωνεις Υπέρτατο Ηλιο .John Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:08Συνηθιζεται στον πολιτισμενο κοσμο να σεβομαστε τις επιλογες των ανθρωπων και να τους προσφωνουμε με τον τροπο που επιθυμουν. Προφανως αυτα ειναι ακομα αγνωστα στο χωριο που μεγαλωσες.Otto Weininger έγραψε: 12 Οκτ 2020, 18:42
- John Brown Gun Club
Προφανως δυσκολευεσαι να καταλαβεις πως πολιτισμος σημαινει σεβασμος στα δικαιωματα των αλλων και οχι κατι που εχει να κανει με καποιο μερος της ανατομιας. Επιβεβαιωνεις τον βαθυ επαρχιωτισμο σου.Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:25Ρε άντε απο δω, που μάθατε τον πολιτισμό μέσα από τις κωλότρυπες των γκέιJohn Brown Gun Club έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:08Συνηθιζεται στον πολιτισμενο κοσμο να σεβομαστε τις επιλογες των ανθρωπων και να τους προσφωνουμε με τον τροπο που επιθυμουν. Προφανως αυτα ειναι ακομα αγνωστα στο χωριο που μεγαλωσες.Otto Weininger έγραψε: 12 Οκτ 2020, 18:42
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 151 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 64 Απαντήσεις