!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Δεν νομίζω οτι υπάρχει τίποτα καλύτερο από την αίσθηση του νερού για να μας ξεμπλοκάρει από διάφορες στρεσογόνες κτλ καταστάσεις.
Το έχω πάθει μια φορά στην θάλασσα, ήταν σαν να με διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα, πραγματικά απίστευτο!
Το έχω πάθει μια φορά στην θάλασσα, ήταν σαν να με διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα, πραγματικά απίστευτο!
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Κι εγώ με το νερό έχω αγάπη. Ειδικά στη θάλασσα που ξαπλωνεις και αφήνεσαι μέσα στο νερό. Βάζω και το κεφάλι μέσα και χαλαρώνω απίστευτα.Σουβλίτσα έγραψε: 11 Οκτ 2020, 00:57 Δεν νομίζω οτι υπάρχει τίποτα καλύτερο από την αίσθηση του νερού για να μας ξεμπλοκάρει από διάφορες στρεσογόνες κτλ καταστάσεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Όταν είσαι ανάσκελα βάζεις το κεφάλι μέσα;Naida έγραψε: 11 Οκτ 2020, 01:12Κι εγώ με το νερό έχω αγάπη. Ειδικά στη θάλασσα που ξαπλωνεις και αφήνεσαι μέσα στο νερό. Βάζω και το κεφάλι μέσα και χαλαρώνω απίστευτα.Σουβλίτσα έγραψε: 11 Οκτ 2020, 00:57 Δεν νομίζω οτι υπάρχει τίποτα καλύτερο από την αίσθηση του νερού για να μας ξεμπλοκάρει από διάφορες στρεσογόνες κτλ καταστάσεις.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ναι, κλείνω μύτη βέβαια.Ζενίθεδρος έγραψε: 11 Οκτ 2020, 01:14Όταν είσαι ανάσκελα βάζεις το κεφάλι μέσα;Naida έγραψε: 11 Οκτ 2020, 01:12Κι εγώ με το νερό έχω αγάπη. Ειδικά στη θάλασσα που ξαπλωνεις και αφήνεσαι μέσα στο νερό. Βάζω και το κεφάλι μέσα και χαλαρώνω απίστευτα.Σουβλίτσα έγραψε: 11 Οκτ 2020, 00:57 Δεν νομίζω οτι υπάρχει τίποτα καλύτερο από την αίσθηση του νερού για να μας ξεμπλοκάρει από διάφορες στρεσογόνες κτλ καταστάσεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Naida έγραψε: 11 Οκτ 2020, 01:18Ναι, κλείνω μύτη βέβαια.Ζενίθεδρος έγραψε: 11 Οκτ 2020, 01:14Όταν είσαι ανάσκελα βάζεις το κεφάλι μέσα;Naida έγραψε: 11 Οκτ 2020, 01:12
Κι εγώ με το νερό έχω αγάπη. Ειδικά στη θάλασσα που ξαπλωνεις και αφήνεσαι μέσα στο νερό. Βάζω και το κεφάλι μέσα και χαλαρώνω απίστευτα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Κάθισα στο μπαλκόνι και διάβασα Ριζοσπάστη. Γαμώ.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- SpAcE_PaNtHeR
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
-
- Casper -
Ναι ρε φίλε ναι!Σουβλίτσα έγραψε: 11 Οκτ 2020, 00:57 Δεν νομίζω οτι υπάρχει τίποτα καλύτερο από την αίσθηση του νερού για να μας ξεμπλοκάρει από διάφορες στρεσογόνες κτλ καταστάσεις.
Τον χειμώνα τις στιγμές που με πιάνει κάτι σαν κρίση πανικού ή τρέμουλο, μπαίνω στο μπάνιο και βάζω το νερό ψηλά στο κεφάλι μου για να τρέχει παντού στο σώμα με πίεση.
Καλά η θάλασσα δεν συγκρίνεται.
Παρά πολύ χαρούμενη, μου χάρισαν μια φωτογραφική μηχανή από τις καλές με τρομερό ζουμ

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Απογοητευμένη. Το chi μου λαδώσε το μαλλί.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
το τσι σου είναι δυνατό φαίνεται
Το χρησιμοποίησα μάλλον λάθος. Εγώ φταίω. Το chi είναι ωραίο, το chi είναι καλό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...