Δεν ξέρω τι κάνουν στα updates.nik_killthemall έγραψε: 12 Οκτ 2020, 10:55γενικά και τα 10άρια για το πέος είναι, με κάτι υποχρεωτικά απντέητ που ειναι ουσιαστικά απγκρεηντ των 3 γίγα, που καταλήγουν απλά πράγματα που δούλευαν μια χαρά, μετά να μην δουλεύουν.taliban έγραψε: 12 Οκτ 2020, 10:16Naranjita έγραψε: 12 Οκτ 2020, 09:54
νομίζεις.
έχω tv monitor της samsung.
αυτό συνδέεται με hdmi καλώδιο με τον υπολογιστή.
στο τελευταιο Updade των win 10, εξαφανίστηκε ο ήχος αλλα και η επιλογη να ακουω απο τα ηχεια του μονιτορ. εγώ δεν χρησιμοποιούσα ηχεία γιατι για αυτόν τον λογο ειχα αγορασει το τβ μόνιτορ για να γλιτωσω καλωδια κτλ. τώρα πλέον ο υπολογιστής το αναγνωρίζει ως απλή οθόνη.
drivers δεν υπάρχουν στο δίκτυο γιατι υποτιθεται οτι ειναι plug n play.
η απαντηση της microsoft ηταν να αλλαξω καλωδιο. έβαλα ηχεία.
γκειτς, πως να σου πω ευγενικά οτι γμσαι?
![]()
![]()
![]()
![]()
Και μένα μετά από το τελευταίο update άρχισε να μου πετάει μπλε οθόνες.
Δεν ξέρω γιατί.
Έκανα format τα ξαναπέρασα όλα καλά.
Εντάξει μαμιέται.
Εξωτερική καρτα ήχου με 7άρια γάμαγε, πέταγε και ήταν πανάλαφρη, με 10αρια είναι μέστα προβλήματα όλη την ώρα, ουσιαστικά δεν λειτουργεί κι οπως βλέπω στο ιντερνετ δεν είναι μόνο η δικιά μου. Αν δεν χρησιμοποιούσα web banking, taxisnet κλπ τα 7αρια θα άφηνα 1000 φορές.
Για τα υποχρεωτικά απντέητ νταβάδων έχω βρει αυτό εδώ για να κάνω μια διαχείριση.
Μετά το τελευταίο είχα το malware antibytes πως λέγεται τεσπα και ξαφνικά άρχισε να κάνει αλλεργία δεν ξέρω τι και μου πέταγε μπλε οθόνες.
Και είχα ξεκινήσει να ψάχνω πρώτα ραμ μέτρα σσδ .
Γμ την μλκια που τους δέρνει.