Ενας παντως που ειπε οτι τσακωθηκαν για ποδόσφαιρο τον βγάλατε σε διαθεσομοτητα.Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2020, 10:36Και των αστυνομικών. Και των καμερών από όλα τα γύρω μαγαζιά.perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 10:02Δεν ειναι δυσκολο το θεμα ειναι οτι ολα αυτά στηρίζονται στις καταθεσεις των κολλητων σαςOtto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:47
Όχι ρε λέμε. Αγώνα έβλεπε. Και μαζεύτηκαν να του την πέσουν. Και η αστυνομία εκεί τους είπε να φύγουν. Και έφυγαν. Και στο απέναντι πεζοδρόμιο του την έπεσε ο Ρουπακιας που έσκασε με το αυτοκίνητο ανάποδα στην Τσαλδαρη. Ο οποιος Ρουπακιας τον μαχαίρωσε.
Δύσκολο πολύ να το καταλάβεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
μητερα κατσιφα,περιμενω τον πρωθυπουργο να μιλησει για το παιδι μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: μητερα κατσιφα,περιμενω τον πρωθυπουργο να μιλησει για το παιδι μου
- Otto Weininger
Καλά εντάξει.perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 10:40Ενας παντως που ειπε οτι τσακωθηκαν για ποδόσφαιρο τον βγάλατε σε διαθεσομοτητα.Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2020, 10:36Και των αστυνομικών. Και των καμερών από όλα τα γύρω μαγαζιά.perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 10:02
Δεν ειναι δυσκολο το θεμα ειναι οτι ολα αυτά στηρίζονται στις καταθεσεις των κολλητων σας
Let them make the first mistake. We make the last move.
οχι είχε πάει με την παρέα του να δει τον αγώνα σε μια καφετέρια.perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 08:48Δεν πλακωνονταν στον δρομο με τους αλλους αλητες?gassim έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:39 Κρίμα βέβαια για την μάνα του και τους δικούς του ανθρώπους αλλά ο Κατσίφας πήρε ένα καλάσνικοφ και μπουμπουνούσε τους αστυνομικούς. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τον Φύσσα που πήγε να πιει μια μπύρα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Και οι αλλοι το ματς παρακολουθούσαν.gassim έγραψε: 14 Οκτ 2020, 12:33οχι είχε πάει με την παρέα του να δει τον αγώνα σε μια καφετέρια.perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 08:48Δεν πλακωνονταν στον δρομο με τους αλλους αλητες?gassim έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:39 Κρίμα βέβαια για την μάνα του και τους δικούς του ανθρώπους αλλά ο Κατσίφας πήρε ένα καλάσνικοφ και μπουμπουνούσε τους αστυνομικούς. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τον Φύσσα που πήγε να πιει μια μπύρα.
Αμα ειχε γραψει κανα στιχακι που να προετρεπε σε βιασμους και δολοφονιες κατι μπορει να εκανε το "δημοκρατικο τοξο"
οι άλλοι πήραν τηλέφωνο και ήρθαν ενισχύσεις για πέσιμο.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τον κυνήγησαν οι χρυσαυγίτες σου λέμε, δεν προκάλεσε τίποτα αυτόςperseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:14Αρα δεν καθοταν ηρεμα στην καφετέρια, τσακώνονταν στον δρομο .Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:07Καθόταν στην καφετέρια, τους έκαναν πέσιμο, τους κυνήγησαν και ο Ρουπακιας μπήκε με το αυτοκίνητο ανάποδα στην Τσαλδάρη, πήγε κατά πάνω στον Φυσσα και τον μαχαίρωσε. Αν έφαγε και τίποτα μπουνιές ο Ρουπακιας πριν την μαχαιριά, δεν το ξέρω.perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 08:56
Καθονταν δηλαδη στην καφετερια και πηγε ο αλλος και τον μαχαιρωσε?
Και λίγες έφαγε, αν έφαγε. Αυτός έσκασε με το μαχαίρι, όχι ο άλλος.
ήταν η εποχή που την είχαν δει untouchables και νόμιζαν ότι θα γαμήσουν τους πάντες χωρίς συνέπειες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Παλι ασχετα σε θεμα λετε αλλααπ αφου το πατε ετσι ας μας πουνε γιατι κανεις απο την γεματη καφετερια εκτος απο τους εμπλεκομενους δεν κληθηκε να καταθεσει..
γιατί το σκηνικό έγινε εκτός καφετέριας και κλήθηκαν να καταθέσουν δυο φοιτήτριες που ήταν μπροστά στο περιστατικό.adon99 έγραψε: 14 Οκτ 2020, 12:52 Παλι ασχετα σε θεμα λετε αλλααπ αφου το πατε ετσι ας μας πουνε γιατι κανεις απο την γεματη καφετερια εκτος απο τους εμπλεκομενους δεν κληθηκε να καταθεσει..
Το σκηνικο ξεκιησε στην καφετερια.οι "φοιτητριες" ηταν ακροαριστερες η μια που εμοιαζε στον πιγκουινο απο τον μπατμαν.
Οι πολιτικές πεποιθήσεις των μαρτύρων δεν έχουν καμία σχέση.adon99 έγραψε: 14 Οκτ 2020, 12:59 Το σκηνικο ξεκιησε στην καφετερια.οι "φοιτητριες" ηταν ακροαριστερες η μια που εμοιαζε στον πιγκουινο απο τον μπατμαν.
Λες να είσαι πιο έξυπνος απο το δικαστήριο και να τους ξεγέλασαν οι ακροαριστερές φοιτήτριες;
Οτι να ναι...υποθεση που ξεκιναει μεσα σε καφετερια με δεκαδες κοσμου και καλουνε μονο τις αντιμαχουμενες πλευρες και οχι τους αλλους που θα ειχαν μια ουδετερη γνωμη για το τι συνεβη εκει μεσα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τέσπα, το θέμα δεν είναι για τον Φύσσα αλλά για τον Κατσίφα
η μειονότητα της Β. Ηπείρου ζει υπό καθεστώς τρομοκρατίας, τους παίρνουν τις περιουσίες, τους ληστεύουν, τους επιτίθενται επειδή μιλάνε ελληνικά κτλ
η Ελλάδα είναι παντελώς απούσα
για φανταστείτε να επικρατούσε η ίδια ακριβώς κατάσταση στη Θράκη τι θα είχε κάνει η Τουρκία
ο Κατσίφας ήταν ένα μέλος μιας καταπιεσμένης μειονότητας που αντέδρασε με έναν ακραίο τρόπο
και όλοι οι εγχώριοι ευαίσθητοι για θέματα μειονοτήτων κατά τ'άλλα τον δίκασαν, τον καταδίκασαν και προσέβαλαν τη μνήμη του
στη τελική, αν το αλβανικό κράτος δεν είχε να φοβηθεί κάτι, θα έδινε τη σωρό του Κατσίφα για νεκροψία από τον Έλληνα ιατροδικαστή
εγώ πιστεύω πως ο Κατσίφας δολοφονήθηκε ενώ θα μπορούσε να είχε συλληφθεί, θεωρώ πως δολοφονήθηκε σε μια λογική εκδίκησης
η μειονότητα της Β. Ηπείρου ζει υπό καθεστώς τρομοκρατίας, τους παίρνουν τις περιουσίες, τους ληστεύουν, τους επιτίθενται επειδή μιλάνε ελληνικά κτλ
για φανταστείτε να επικρατούσε η ίδια ακριβώς κατάσταση στη Θράκη τι θα είχε κάνει η Τουρκία
ο Κατσίφας ήταν ένα μέλος μιας καταπιεσμένης μειονότητας που αντέδρασε με έναν ακραίο τρόπο
και όλοι οι εγχώριοι ευαίσθητοι για θέματα μειονοτήτων κατά τ'άλλα τον δίκασαν, τον καταδίκασαν και προσέβαλαν τη μνήμη του
στη τελική, αν το αλβανικό κράτος δεν είχε να φοβηθεί κάτι, θα έδινε τη σωρό του Κατσίφα για νεκροψία από τον Έλληνα ιατροδικαστή
εγώ πιστεύω πως ο Κατσίφας δολοφονήθηκε ενώ θα μπορούσε να είχε συλληφθεί, θεωρώ πως δολοφονήθηκε σε μια λογική εκδίκησης
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ωραίο παράδειγμα, για φαντάσου σε ενα χωριό της θράκης να στολίζανε με τουρκικές σημαίες και κάποιος να έπαιρνε ένα καλάσνικοφ και να πυροβολούσε εναντίον Ελλήνων αστυνομικών.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Οκτ 2020, 13:19 τέσπα, το θέμα δεν είναι για τον Φύσσα αλλά για τον Κατσίφα
Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να τον συλλαμβάναμε αλλά πως θα σου φαινόταν να τον κάνουν εθνομάρτυρα στην Τουρκία;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 1110 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
-
- 28 Απαντήσεις