Θα το δεχομουν αλλα εχεις ηδη μια ανακριβεια για την μπατσινα οποτε...wooded glade έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:20Από την καφετέρια έγινε τηλεφώνημα αβγών στο Λαγό "εδώ είναι - στείλε τα τούμπανα".perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:14Αρα δεν καθοταν ηρεμα στην καφετέρια, τσακώνονταν στον δρομο .Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:07
Καθόταν στην καφετέρια, τους έκαναν πέσιμο, τους κυνήγησαν και ο Ρουπακιας μπήκε με το αυτοκίνητο ανάποδα στην Τσαλδάρη, πήγε κατά πάνω στον Φυσσα και τον μαχαίρωσε. Αν έφαγε και τίποτα μπουνιές ο Ρουπακιας πριν την μαχαιριά, δεν το ξέρω.
Και λίγες έφαγε, αν έφαγε. Αυτός έσκασε με το μαχαίρι, όχι ο άλλος.
Μετά προσπαθούσε να διαφύγει αλλά τον πρόλαβε ο Ρουπακιά.
Τα αβγά προσήλθαν οπλισμένα σαν αστακοί & δεν είμαι βέβαιος ότι η αστυνομία θα τα έπιανε.
Έτυχε να είναι μία γυναίκα αστυφύλακας -εύκολα αναγνωρίσιμη αν άφηνε τον Ρουπακιά- και τον έπιασε αυτή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
μητερα κατσιφα,περιμενω τον πρωθυπουργο να μιλησει για το παιδι μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: μητερα κατσιφα,περιμενω τον πρωθυπουργο να μιλησει για το παιδι μου
- wooded glade
Ποιά ;perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:27Θα το δεχομουν αλλα εχεις ηδη μια ανακριβεια για την μπατσινα οποτε...wooded glade έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:20Από την καφετέρια έγινε τηλεφώνημα αβγών στο Λαγό "εδώ είναι - στείλε τα τούμπανα".
Τα αβγά προσήλθαν οπλισμένα σαν αστακοί & δεν είμαι βέβαιος ότι η αστυνομία θα τα έπιανε.
Έτυχε να είναι μία γυναίκα αστυφύλακας -εύκολα αναγνωρίσιμη αν άφηνε τον Ρουπακιά- και τον έπιασε αυτή.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- perseus
Οτι τον έπιασεwooded glade έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:30Ποιά ;perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:27Θα το δεχομουν αλλα εχεις ηδη μια ανακριβεια για την μπατσινα οποτε...wooded glade έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:20
Από την καφετέρια έγινε τηλεφώνημα αβγών στο Λαγό "εδώ είναι - στείλε τα τούμπανα".
- wooded glade
Δεν ξέρω ποιός ακριβώς του πέρασε τις χειροπέδες αλλά αυτήν έβγαλαν ηρωϊδα, ότι φώναξε "πιάστε τους".perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:30Οτι τον έπιασεwooded glade έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:30Ποιά ;perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:27
Θα το δεχομουν αλλα εχεις ηδη μια ανακριβεια για την μπατσινα οποτε...
Αλλά όλη την προηγούμενη ώρα τους κοιτάγανε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Otto Weininger
Είσαι χαζός;perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:14Αρα δεν καθοταν ηρεμα στην καφετέρια, τσακώνονταν στον δρομο .Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:07Καθόταν στην καφετέρια, τους έκαναν πέσιμο, τους κυνήγησαν και ο Ρουπακιας μπήκε με το αυτοκίνητο ανάποδα στην Τσαλδάρη, πήγε κατά πάνω στον Φυσσα και τον μαχαίρωσε. Αν έφαγε και τίποτα μπουνιές ο Ρουπακιας πριν την μαχαιριά, δεν το ξέρω.perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 08:56
Καθονταν δηλαδη στην καφετερια και πηγε ο αλλος και τον μαχαιρωσε?
Let them make the first mistake. We make the last move.
- perseus
Όχι εσύ εχεις προβλημα κατανοησης απλου κειμενουOtto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:39Είσαι χαζός;perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:14Αρα δεν καθοταν ηρεμα στην καφετέρια, τσακώνονταν στον δρομο .Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:07
Καθόταν στην καφετέρια, τους έκαναν πέσιμο, τους κυνήγησαν και ο Ρουπακιας μπήκε με το αυτοκίνητο ανάποδα στην Τσαλδάρη, πήγε κατά πάνω στον Φυσσα και τον μαχαίρωσε. Αν έφαγε και τίποτα μπουνιές ο Ρουπακιας πριν την μαχαιριά, δεν το ξέρω.
- Otto Weininger
Του την έπεσαν και έτρεξε να φύγει από την καφετέρια. Και του την ξαναεπεσαν ακριβώς απέναντι. Ο Ρουπακιας συγκεκριμένα με μαχαίρι. Τι σκατά δεν καταλαβαίνεις;perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:41Όχι εσύ εχεις προβλημα κατανοησης απλου κειμενου
- perseus
Τσακωνονταν σε καφετερια με χρυσαυγιτες ναι η οχι?Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:43Του την έπεσαν και έτρεξε να φύγει από την καφετέρια. Και του την ξαναεπεσαν ακριβώς απέναντι. Ο Ρουπακιας συγκεκριμένα με μαχαίρι. Τι σκατά δεν καταλαβαίνεις;
- Otto Weininger
Όχι ρε λέμε. Αγώνα έβλεπε. Και μαζεύτηκαν να του την πέσουν. Και η αστυνομία εκεί τους είπε να φύγουν. Και έφυγαν. Και στο απέναντι πεζοδρόμιο του την έπεσε ο Ρουπακιας που έσκασε με το αυτοκίνητο ανάποδα στην Τσαλδαρη. Ο οποιος Ρουπακιας τον μαχαίρωσε.perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:45Τσακωνονταν σε καφετερια με χρυσαυγιτες ναι η οχι?Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:43Του την έπεσαν και έτρεξε να φύγει από την καφετέρια. Και του την ξαναεπεσαν ακριβώς απέναντι. Ο Ρουπακιας συγκεκριμένα με μαχαίρι. Τι σκατά δεν καταλαβαίνεις;
Δύσκολο πολύ να το καταλάβεις;
Περσέα ξέχνα το αριστεροί-δεξιοί λιγάκι. Υπάρχουν και άνθρωποι που είναι μαχαιροβγάλτες.
- perseus
Δεν ειναι δυσκολο το θεμα ειναι οτι ολα αυτά στηρίζονται στις καταθεσεις των κολλητων σαςOtto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:47Όχι ρε λέμε. Αγώνα έβλεπε. Και μαζεύτηκαν να του την πέσουν. Και η αστυνομία εκεί τους είπε να φύγουν. Και έφυγαν. Και στο απέναντι πεζοδρόμιο του την έπεσε ο Ρουπακιας που έσκασε με το αυτοκίνητο ανάποδα στην Τσαλδαρη. Ο οποιος Ρουπακιας τον μαχαίρωσε.perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:45Τσακωνονταν σε καφετερια με χρυσαυγιτες ναι η οχι?Otto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:43
Του την έπεσαν και έτρεξε να φύγει από την καφετέρια. Και του την ξαναεπεσαν ακριβώς απέναντι. Ο Ρουπακιας συγκεκριμένα με μαχαίρι. Τι σκατά δεν καταλαβαίνεις;
- perseus
Σιγουρα και δεν ειναι θεμα σριστερων δεξιωνST48410 έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:58 Περσέα ξέχνα το αριστεροί-δεξιοί λιγάκι. Υπάρχουν και άνθρωποι που είναι μαχαιροβγάλτες.
Αυτό που εννοώ είναι ότι εγκληματίες υπάρχουν σε όλους τους χώρους και δεν μπορείς να πάρεις θέση σε τέτοιο σκηνικό υπολογίζοντας μόνο την κομματική ταυτότητα. Ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε ότι η ιδεολογία του συγκεκριμένου δεν έπαιξε ρόλο. Όταν έχεις ακραία πράγματα στο μυαλό σου και ο απέναντι σου φαίνεται σκουπίδι, υπάνθρωπος κλπ πιθανόν ξεπερνάς πιο εύκολα τους ηθικούς φραγμούς.
- perseus
Καμμια εντυπωση δεν μου κανει και μου ειναι και οι δύο παντελως αδιαφοροι ,απλα με ενοχλει που η δικαιοσυνη ειναι επιλεκτικη και προσκολλημενη στα κομματα.ST48410 έγραψε: 13 Οκτ 2020, 10:10Αυτό που εννοώ είναι ότι εγκληματίες υπάρχουν σε όλους τους χώρους και δεν μπορείς να πάρεις θέση σε τέτοιο σκηνικό υπολογίζοντας μόνο την κομματική ταυτότητα. Ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε ότι η ιδεολογία του συγκεκριμένου δεν έπαιξε ρόλο. Όταν έχεις ακραία πράγματα στο μυαλό σου και ο απέναντι σου φαίνεται σκουπίδι, υπάνθρωπος κλπ πιθανόν ξεπερνάς πιο εύκολα τους ηθικούς φραγμούς.
- Otto Weininger
Και των αστυνομικών. Και των καμερών από όλα τα γύρω μαγαζιά.perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 10:02Δεν ειναι δυσκολο το θεμα ειναι οτι ολα αυτά στηρίζονται στις καταθεσεις των κολλητων σαςOtto Weininger έγραψε: 13 Οκτ 2020, 09:47Όχι ρε λέμε. Αγώνα έβλεπε. Και μαζεύτηκαν να του την πέσουν. Και η αστυνομία εκεί τους είπε να φύγουν. Και έφυγαν. Και στο απέναντι πεζοδρόμιο του την έπεσε ο Ρουπακιας που έσκασε με το αυτοκίνητο ανάποδα στην Τσαλδαρη. Ο οποιος Ρουπακιας τον μαχαίρωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 1110 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
-
- 28 Απαντήσεις