!!! DEVELOPMENT MODE !!!
μητερα κατσιφα,περιμενω τον πρωθυπουργο να μιλησει για το παιδι μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
μητερα κατσιφα,περιμενω τον πρωθυπουργο να μιλησει για το παιδι μου
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/o ... no-apo-ton
Το δικό της μεγάλο παράπονο από το χαμό του παιδιού της, εξέφρασε η μητέρα του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Focus FM» και στον δημοσιογράφο, Στέφανο Δαμιανίδη.
Η Βασιλική Κατσίφα, εξέφρασε το παράπονο γιατί ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει βρει το χρόνο να κάνει μια δήλωση για το δικό της παιδί, που σκοτώθηκε από τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας, την ώρα που έχει κάνει δηλώσεις για τον επίσης δολοφονημένο Παύλο Φύσα.
«Είμαι μια χαροκαμένη μάνα και περιμένω από τον Πρωθυπουργό να μιλήσει για το παιδί μου», είπε η Βασιλική Κατσίφα για να συμπληρώσει:
«Έχουμε πληγή μεγάλη. Έφυγε άδικα το παιδί μας. Το πολιτικό σύστημα είναι σιωπηλό. Γιατί άραγε; Αφού είμαστε Έλληνες πολίτες. Έλληνας πολίτης το παιδί μου, ο λεβέντης μου. Πάλευε για τα ιδανικά μας, για το έθνος μας, για τη σημαία. Γιατί να μη μιλήσουν να πουν δυο λόγια;»
Ακόμα σημείωσε χαρακτηριστικά το εξής:
«Ο κ. Βελόπουλος μιλάει γιατί είναι πατριώτης. Μας στάθηκε. Είναι λεβεντιά, χαίρομαι που τον ακούω. Θέλω να τον έχει ο Θεός καλά, και την οικογένειά του, γιατί είναι σωστός».
«Γιατί να το δολοφονήσουν το παιδί μου; Γιατί δεν βγήκαν να πουν δυο λόγια; Αυτό με κάνει να φωνάζω, γιατί έχω πληγή μέσα μου. Το πόρισμα που είναι;
Τί θα πουν οι αλήτες; Θέλω να βγάλουν τις κάμερες που έχουν στα καπέλα.
Από εκεί θα καταλάβουν όλοι. Να μη κρύβονται, όσο και να κρύβονται, η αλήθεια θα βγει. Θα πληρώσουν το τίμημά τους. Δεν θα τους αφήσουμε έτσι.» συμπλήρωσε…
«Ο Κωνσταντίνος μου ζει. Είναι ένας λεβέντης, ένα αστέρι της Βορείου Ηπείρου και όλων των Ελλήνων που μας κοιτά από τον ουρανό».
«Το παιδί μου δεν έκανε τίποτα. Δεν πείραξε κανέναν. Μπορούσε να σκοτώσει. Δοξάζω το Θεό που δεν σκότωσε, γιατί είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
Το παιδί μου αγαπούσε τη θρησκεία. Είχε χρυσά χέρια, βοηθούσε όλο το χωριό χωρίς να παίρρει δεκάρα» κατέληξε η κ.Κατσίφα.
«Χιλιάδες μανάδες με παίρνουν τηλέφωνο από παντού. Από Αυστραλία, Αμερική, Καναδά, Γερμανία και από όλη την Ελλάδα. Όλοι για τον λεβέντη μου»…
Ακούστε το παράπονο της μάνας που έχασε το παιδί της.
“
Βασιλική Κατσίφα στον «Focus FM»: Το παιδί μου δεν πείραξε κανέναν, τη σημαία ήθελε να σηκώσει. Ο Κωνσταντίνος μου ζει..
"Περιμένω από τον Πρωθυπουργό να μιλήσει για το παιδί μου"@velopky @ellinikilisi pic.twitter.com/abu99iNLUq
.
όχι ΜΑΝΑ δεν θα μιλησει ο πρωθυπουργος με ολο το σιμιτισταν που εχει μαζεψει
τον κωσταντη τον κτδικασααν ο συριζα που ηταν κυβερνηση το κκε η ακροαριστερα
ΜΟΝΟ εμεις οι απλοι ελληνες πονεσαμε για τη δολοφονια από το μαφιοζικο κρτος της αλβανιας
κουραγιο ΜΑΝΑ
Το δικό της μεγάλο παράπονο από το χαμό του παιδιού της, εξέφρασε η μητέρα του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Focus FM» και στον δημοσιογράφο, Στέφανο Δαμιανίδη.
Η Βασιλική Κατσίφα, εξέφρασε το παράπονο γιατί ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει βρει το χρόνο να κάνει μια δήλωση για το δικό της παιδί, που σκοτώθηκε από τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας, την ώρα που έχει κάνει δηλώσεις για τον επίσης δολοφονημένο Παύλο Φύσα.
«Είμαι μια χαροκαμένη μάνα και περιμένω από τον Πρωθυπουργό να μιλήσει για το παιδί μου», είπε η Βασιλική Κατσίφα για να συμπληρώσει:
«Έχουμε πληγή μεγάλη. Έφυγε άδικα το παιδί μας. Το πολιτικό σύστημα είναι σιωπηλό. Γιατί άραγε; Αφού είμαστε Έλληνες πολίτες. Έλληνας πολίτης το παιδί μου, ο λεβέντης μου. Πάλευε για τα ιδανικά μας, για το έθνος μας, για τη σημαία. Γιατί να μη μιλήσουν να πουν δυο λόγια;»
Ακόμα σημείωσε χαρακτηριστικά το εξής:
«Ο κ. Βελόπουλος μιλάει γιατί είναι πατριώτης. Μας στάθηκε. Είναι λεβεντιά, χαίρομαι που τον ακούω. Θέλω να τον έχει ο Θεός καλά, και την οικογένειά του, γιατί είναι σωστός».
«Γιατί να το δολοφονήσουν το παιδί μου; Γιατί δεν βγήκαν να πουν δυο λόγια; Αυτό με κάνει να φωνάζω, γιατί έχω πληγή μέσα μου. Το πόρισμα που είναι;
Τί θα πουν οι αλήτες; Θέλω να βγάλουν τις κάμερες που έχουν στα καπέλα.
Από εκεί θα καταλάβουν όλοι. Να μη κρύβονται, όσο και να κρύβονται, η αλήθεια θα βγει. Θα πληρώσουν το τίμημά τους. Δεν θα τους αφήσουμε έτσι.» συμπλήρωσε…
«Ο Κωνσταντίνος μου ζει. Είναι ένας λεβέντης, ένα αστέρι της Βορείου Ηπείρου και όλων των Ελλήνων που μας κοιτά από τον ουρανό».
«Το παιδί μου δεν έκανε τίποτα. Δεν πείραξε κανέναν. Μπορούσε να σκοτώσει. Δοξάζω το Θεό που δεν σκότωσε, γιατί είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
Το παιδί μου αγαπούσε τη θρησκεία. Είχε χρυσά χέρια, βοηθούσε όλο το χωριό χωρίς να παίρρει δεκάρα» κατέληξε η κ.Κατσίφα.
«Χιλιάδες μανάδες με παίρνουν τηλέφωνο από παντού. Από Αυστραλία, Αμερική, Καναδά, Γερμανία και από όλη την Ελλάδα. Όλοι για τον λεβέντη μου»…
Ακούστε το παράπονο της μάνας που έχασε το παιδί της.
“
Βασιλική Κατσίφα στον «Focus FM»: Το παιδί μου δεν πείραξε κανέναν, τη σημαία ήθελε να σηκώσει. Ο Κωνσταντίνος μου ζει..
"Περιμένω από τον Πρωθυπουργό να μιλήσει για το παιδί μου"@velopky @ellinikilisi pic.twitter.com/abu99iNLUq
.
όχι ΜΑΝΑ δεν θα μιλησει ο πρωθυπουργος με ολο το σιμιτισταν που εχει μαζεψει
τον κωσταντη τον κτδικασααν ο συριζα που ηταν κυβερνηση το κκε η ακροαριστερα
ΜΟΝΟ εμεις οι απλοι ελληνες πονεσαμε για τη δολοφονια από το μαφιοζικο κρτος της αλβανιας
κουραγιο ΜΑΝΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος run την 12 Οκτ 2020, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- NewModelArmy
Re: μητερα κατσιφα,περιμενω τον πρωθυπουργο να μιλησει για το παιδι μου
Ενος λεπτου σιγη στη Βουλη κρατησαν οι ξεφτιλες της ΝΔ για αυτονομιστη τρομοκρατη. Τι αλλο θέλει;
Οι δημοκρατικές κυβερνήσεις δεν μιλάνε συνήθως με τρομοκράτες.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μην ειστε αναλγητοι ρε...μητερες ειναι και οι δυο
δικαιωση βροντόσαυρε τοσο μισος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεNewModelArmy έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:21 Ενος λεπτου σιγη στη Βουλη κρατησαν οι ξεφτιλες της ΝΔ για αυτονομιστη τρομοκρατη. Τι αλλο θέλει;
αρφανα του χοτζα υποστηρικτες της μαφιόζικης αλβανιας που διεκδικεί γμτ το κερατοσ κερκυρα ηπειρο δυτ μακεδονια
και συ λες παρλαπιπες
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Εδω εχει ανακυρηχθει ηρωας ο περιθωριακος ναρκομανης, μην περιμενει τιποτα η μανα του Κατσιφα.
ητην αλβανια λες δημοκρατικη χωρα συντροε η βολιβια των βαλκανιων είναι ρε
δεν μπορειτε να ξεπερασετε το μισος για τους ελληνες
μονο τους αλβανους να στηριζετε
οι βροντόσαυροι τρεφουν μισος φοβερο για τους βορειηπειρωτες
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μια μέρα, η κεντρική πλατεία των Τιράνων θα ονομάζεται πλατεία Κατσιφα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Προσπαθούμε να ξεχάσουμε αυτό το θλιβερό γεγονός που παραλίγο η παγκόσμια κοινότητα να μας κατατάξει σε κράτος που υποθάλπει εξτρεμιστές τρομοκράτες και οι ακροδεξιοί συνεχίζουν να το υπενθυμίζουν.
- Κατσαρίδης
Και οι εθνικιστές της Ελλάδας δεν δημοσιεύουν χαρτες που δείχνουν ως βορειο ήπειρο τη μισή Αλβανία;run έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:28αρφανα του χοτζα υποστηρικτες της μαφιόζικης αλβανιας που διεκδικεί γμτ το κερατοσ κερκυρα ηπειρο δυτ μακεδονιαNewModelArmy έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:21 Ενος λεπτου σιγη στη Βουλη κρατησαν οι ξεφτιλες της ΝΔ για αυτονομιστη τρομοκρατη. Τι αλλο θέλει;
Κρίμα βέβαια για την μάνα του και τους δικούς του ανθρώπους αλλά ο Κατσίφας πήρε ένα καλάσνικοφ και μπουμπουνούσε τους αστυνομικούς. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τον Φύσσα που πήγε να πιει μια μπύρα.
-
Gouerino 4
Η οικογενεια κατσιφα, το καλύτερο που έχει να κανει ειναι. να γράψει σταρχιδια της τον καραγκιόζη που παριστάνει τον πρωθυπουργό
Κατσαρίδης έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:37Και οι εθνικιστές της Ελλάδας δεν δημοσιεύουν χαρτες που δείχνουν ως βορειο ήπειρο τη μισή Αλβανία;run έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:28αρφανα του χοτζα υποστηρικτες της μαφιόζικης αλβανιας που διεκδικεί γμτ το κερατοσ κερκυρα ηπειρο δυτ μακεδονιαNewModelArmy έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:21 Ενος λεπτου σιγη στη Βουλη κρατησαν οι ξεφτιλες της ΝΔ για αυτονομιστη τρομοκρατη. Τι αλλο θέλει;
παληκαρακι στην αλβανια δεν το κανουν καποιοι εθνικιστες αλλα είναι πολιτικη κυβεερνησης και αντιπολίτευσης
η αλβανια διεκδικεί ελληνικα εδάφη κυβερνηση και αντιπολιτευση
- Eθνικοκοινωνιστης
ειμαστε η δεξια 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 1110 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος