!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πρόβλημα με ενοικιαστή και εγγύηση

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Re: Πρόβλημα με ενοικιαστή και εγγύηση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Αν για συμβόλαιο δύο χρόνων φύγεις στο ένα κάτι, αφού έχεις ειδοποιήσει δύο μήνες πριν, υπάρχει αξίωση ενοικίων; Για λόγους υγείας, θορύβου στο διαμέρισμα, επειδή βρίσκεται χαμηλά με πρόσοψη σε δρόμο, με αρκετά διερχόμενα αυτοκίνητα κυρίως της ώρες αιχμής;
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Πάντως μετράει πολύ τι άνθρωπο θα βαλεις μέσα.
Στον δικό μου έβαλα όλο το ενοίκιο του χρόνου μπροστά και μου έκανε μια αρκετά καλή τιμή για το συγκεκριμένο διαμέρισμα.
Με έκοψε οτι είμαι σοβαρός και δε θέλω να τον φάω και μου άφησε πολλές ελευθερίες σχετικά με το πότε θα τον πληρώνω, εννοείται όμως οτι αφου τον βολεύει με το μήνα, θα το πάω με το μήνα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Δεν ειναι σιγουρο οτι και δικαστικα θα το κερδισει, μετα απο λιγο ψαξιμο οι δικαστες δικαιωνουν τους ενοικιαστες σε σπασιμο συμβολαιου εφοσον συντρεχει "σπουδαιος λογος", εαν το COVID-19 θεωρειτι σπουδαιος λογος για τους δικαστες δεν το γνωριζω αλλα φανταζομαι οτι ολο και καποια τετοια δικη θα εχει παιχτει. Δεδομενου οτι μιλαμε για ενοικιο 250 ευρω που ο αλλος δεν θελει να πληρωνει, υποθετω οτι ο ενοικιαστης δεν ειναι και κροισος, διοτι εαν του περισσευαν δεν θα ειχε θεμα για 2,5 κατοσρικα το μηνα. Αρα λογω COVID-19 και λογω οικονομικης καταστασης υπαρχει μεγαλη περιπτωση να κερδισει και το δικαστηριο ο ενοικιαστης.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Nostalgia έγραψε: 12 Οκτ 2020, 15:52 Δεν ειναι σιγουρο οτι και δικαστικα θα το κερδισει, μετα απο λιγο ψαξιμο οι δικαστες δικαιωνουν τους ενοικιαστες σε σπασιμο συμβολαιου εφοσον συντρεχει "σπουδαιος λογος", εαν το COVID-19 θεωρειτι σπουδαιος λογος για τους δικαστες δεν το γνωριζω αλλα φανταζομαι οτι ολο και καποια τετοια δικη θα εχει παιχτει. Δεδομενου οτι μιλαμε για ενοικιο 250 ευρω που ο αλλος δεν θελει να πληρωνει, υποθετω οτι ο ενοικιαστης δεν ειναι και κροισος, διοτι εαν του περισσευαν δεν θα ειχε θεμα για 2,5 κατοσρικα το μηνα. Αρα λογω COVID-19 και λογω οικονομικης καταστασης υπαρχει μεγαλη περιπτωση να κερδισει και το δικαστηριο ο ενοικιαστης.
Δεν έχει καμία σχέση η κατάσταση του αλλου με το τί νοικιάζει. Σε φοιτητή γιατί να νοικιάσεις κάτι παραπάνω από γκαρσονιέρα με 250; Εμείς δίναμε τις καλές εποχές 2 άτομα στου Ζωγράφου 500 ευρώ για τριάρι και ακόμα τα κλαίμε, κοιτώντας πίσω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Cecily Anne έγραψε: 12 Οκτ 2020, 15:55
Nostalgia έγραψε: 12 Οκτ 2020, 15:52 Δεν ειναι σιγουρο οτι και δικαστικα θα το κερδισει, μετα απο λιγο ψαξιμο οι δικαστες δικαιωνουν τους ενοικιαστες σε σπασιμο συμβολαιου εφοσον συντρεχει "σπουδαιος λογος", εαν το COVID-19 θεωρειτι σπουδαιος λογος για τους δικαστες δεν το γνωριζω αλλα φανταζομαι οτι ολο και καποια τετοια δικη θα εχει παιχτει. Δεδομενου οτι μιλαμε για ενοικιο 250 ευρω που ο αλλος δεν θελει να πληρωνει, υποθετω οτι ο ενοικιαστης δεν ειναι και κροισος, διοτι εαν του περισσευαν δεν θα ειχε θεμα για 2,5 κατοσρικα το μηνα. Αρα λογω COVID-19 και λογω οικονομικης καταστασης υπαρχει μεγαλη περιπτωση να κερδισει και το δικαστηριο ο ενοικιαστης.
Δεν έχει καμία σχέση η κατάσταση του αλλου με το τί νοικιάζει. Σε φοιτητή γιατί να νοικιάσεις κάτι παραπάνω από γκαρσονιέρα με 250; Εμείς δίναμε τις καλές εποχές 2 άτομα στου Ζωγράφου 500 ευρώ για τριάρι και ακόμα τα κλαίμε, κοιτώντας πίσω.
Εαν δεν εχει προβλημα θα το κρατουσε και ας εδινε 250 το μηνα, αυτο λεω. Ξερω περιπτωσεις που τα κρατανε ακομα κι ας μην γινονται για την ωρα μαθηματα στην σχολη.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Nostalgia έγραψε: 12 Οκτ 2020, 15:59
Εαν δεν εχει προβλημα θα το κρατουσε και ας εδινε 250 το μηνα, αυτο λεω. Ξερω περιπτωσεις που τα κρατανε ακομα κι ας μην γινονται για την ωρα μαθηματα στην σχολη.
Δεν ξέρεις πόσο θα τραβήξει η φάση. Μπορεί να γίνει και το επόμενο εξάμηνο ονλάιν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Ναι, αυτο λεω, οτι εαν ηταν οικονομικα ανετος θα το κρατουσε ενα χρονο ακομα μηπως και ανοιξουν κλπ.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Jafar έγραψε: 12 Οκτ 2020, 15:33
Gewponos90 έγραψε: 12 Οκτ 2020, 15:27Μαγκιά λοιπόν του νηματοθετη που είναι ότι λέει ο νόμος, αλλά μην μας λέει πως τον κρέμασαν γιατί δεν πρόλαβε την φοιτητική περίοδο.
Να πω κάτι άλλο που να σε βολεύει εσένα; Ή μήπως δεν είναι κρέμασμα εν όψει φοιτητικού εξαμήνου;; Εκτός αν ζω σε άλλη χώρα.

Όχι. Δεν είναι κρέμασμα. Εμένα προσωπικά δεν με βολεύει ούτε με ξεβολευει τίποτα. Φοιτητής πέρασα στην πόλη που ήταν και οι γονείς μου οπότε ευτυχώς δεν μπήκαν στην διαδικασία να νοικιάζουν. Εσενα ξεβολευει μάλλον η φάση γιατί πολύ απλά ποντάρες στον φοιτικοσμο με ότι συνεπάγεται αυτο. Φούσκα ήταν και πάει. Αν το διαμερίσματακι είναι καλό μπορείς να ψάχτεις και σε άλλο κύκλο όπως είναι οι εργαζενοι. Γενικά φοιτητή μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο δεν ξαναβλεπεις και είναι το μόνο καλό στην όλη φάση.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Jafar
Phorum.gr user: Jafar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jafar »

Gewponos90 έγραψε: 12 Οκτ 2020, 16:33Όχι. Δεν είναι κρέμασμα. Εμένα προσωπικά δεν με βολεύει ούτε με ξεβολευει τίποτα. Φοιτητής πέρασα στην πόλη που ήταν και οι γονείς μου οπότε ευτυχώς δεν μπήκαν στην διαδικασία να νοικιάζουν. Εσενα ξεβολευει μάλλον η φάση γιατί πολύ απλά ποντάρες στον φοιτικοσμο με ότι συνεπάγεται αυτο. Φούσκα ήταν και πάει. Αν το διαμερίσματακι είναι καλό μπορείς να ψάχτεις και σε άλλο κύκλο όπως είναι οι εργαζενοι. Γενικά φοιτητή μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο δεν ξαναβλεπεις και είναι το μόνο καλό στην όλη φάση.
Ρε φίλε πώς να σου πω, είναι μια γκαρσονιέρα 30-40τμ, είναι για φοιτητή ή για ένα άτομο που εργάζεται. Στην περιοχή που βρίσκεται μόνο φοιτητές μου το ζητούν τόσα χρόνια, γι' αυτό το λέω. Δεν είναι για να μείνει ζευγάρι ή οικογένεια ας πούμε. Μικρά διαμερίσματα συνήθως φοιτητές νοικιάζουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αυτό θέλω να πω.
Facta, non verba
Gewponos90

Uppercut έγραψε: 12 Οκτ 2020, 15:32
Gewponos90 έγραψε: 12 Οκτ 2020, 15:27
Uppercut έγραψε: 12 Οκτ 2020, 15:17

Ε, αυτό θα κάνει αλλά όχι να του δώσει πίσω κι εγγυήσεις. Που νομικά ξαναλέω, άμα θέλει τον κυνηγάει κιόλας, αυτό είναι ξεκάθαρο. Απλά επιλέγει, ή επειδή είναι συνεννοήσιμος ή επειδή δεν θέλει να μπλέκει να το λύσουν έτσι. Όχι όμως να μας βγαίνουν κι από πάνω ότι οφείλει κι εγγυήσεις. Όπως είπα κι οι ιδιοκτήτες έχουμε δικαιώματα. Χαλαρώστε λίγο.

Ε προφανώς δεν θα τα γυρίσει. Προφανώς και με βάση τον νόμο τον ξέρω καλά δεν είναι υποχρεωμένος να τα γυρίσει. Οπότε που είναι το θέμα; Και παίζει να κανιβαλλιζω γιατί προς μαγκιά του νηματοθετη είναι ο πρώτος που βλέπω που γνωρίζω που υπέγραψε συμβόλαια, πήρε εγγύηση και ψάχνεται.

Όλοι οι άλλοι που έχω γνωρίσει ήταν κάτι τυπαδες που είχαν μια τρύπα, την έδιναν σε κάποιους παπαρες είτε Έλληνες ξένους είτε Έλληνες και έλεγαν μετά πως καταστράφηκαν γιατί τους το κατέστρεψαν.

Μαγκιά λοιπόν του νηματοθετη που είναι ότι λέει ο νόμος, αλλά μην μας λέει πως τον κρέμασαν γιατί δεν πρόλαβε την φοιτητική περίοδο.
Τους ξέρω κι αυτούς τους ιδιοκτήτες, είναι πολλοί που είναι καραγκιόζηδες. Δεν θέλω να κάνω αντιπαράθεση ενοικιαστών - ιδιοκτητών. Υπάρχουν πολλοί μαλάκες τέτοιοι ιδιοκτήτες με τρύπες. Εμείς όλα μας τα ακίνητα τα έχουμε βαμμένα, με τα παράθυρα όπως πρέπει, πόρτες, τα πάντα αλλά θα βρεθούν δυστυχώς οι κουτοπόνηροι ενοικιαστές που δεν θα το εκτιμήσουν.

Εγώ απαντώ σε κάποια ποστ που γινόντουσαν λες και δεν έχουν δικαιώματα οι ιδιοκτήτες και το πρώτο δικό σου ήταν κάπως έτσι. Μπήκες λίγο με μία αδικαιολόγητη φόρα. Στο τωρινό σου ποστ, δεν έχω να πω κάτι.

Οι ιδιοκτήτες προφανώς και έχουν δικαιώματα. Και όπως είπα και πριν είναι προς τιμήν του νηματοθετη που υπέγραψε και συμβόλαια και πήρε και εγγύηση. Απλά εμένα προσωπικά με ξενίζει το ότι νομίζει πως το διαμέρισμα θα γινόταν ανάρπαστο και τον κρέμασε ο τύπος που του είπε ότι τελικά ρε φίλε δεν μπορώ να το νοικιάσω.

Γενικά νομίζω η συγκεκριμένη επένδυση ήταν μια φούσκα σαν την οικοδομή.
Έχω γνωρίσει κόσμο που χρεώθηκε για να πάρει ένα κωλοδιαμερισμα στο Μεσολόγγι λόγω της νέας <<σχολής>> και υπολόγιζε σαν στάνταρ ότι θα του πέφτει ένα 400αρι στην τσέπη τον μήνα γιατί δεν μπορεί αλλιώς.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Gewponos90

Jafar έγραψε: 12 Οκτ 2020, 16:39
Gewponos90 έγραψε: 12 Οκτ 2020, 16:33Όχι. Δεν είναι κρέμασμα. Εμένα προσωπικά δεν με βολεύει ούτε με ξεβολευει τίποτα. Φοιτητής πέρασα στην πόλη που ήταν και οι γονείς μου οπότε ευτυχώς δεν μπήκαν στην διαδικασία να νοικιάζουν. Εσενα ξεβολευει μάλλον η φάση γιατί πολύ απλά ποντάρες στον φοιτικοσμο με ότι συνεπάγεται αυτο. Φούσκα ήταν και πάει. Αν το διαμερίσματακι είναι καλό μπορείς να ψάχτεις και σε άλλο κύκλο όπως είναι οι εργαζενοι. Γενικά φοιτητή μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο δεν ξαναβλεπεις και είναι το μόνο καλό στην όλη φάση.
Ρε φίλε πώς να σου πω, είναι μια γκαρσονιέρα 30-40τμ, είναι για φοιτητή ή για ένα άτομο που εργάζεται. Στην περιοχή που βρίσκεται μόνο φοιτητές μου το ζητούν τόσα χρόνια, γι' αυτό το λέω. Δεν είναι για να μείνει ζευγάρι ή οικογένεια ας πούμε. Μικρά διαμερίσματα συνήθως φοιτητές νοικιάζουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αυτό θέλω να πω.
Εντάξει. Δεν διαφωνώ. Απλα σαν φιλική συμβουλή σου λέω, ότι μέχρι να βγει εμβόλιο ξέχασε τους φοιτητές. Ψάξου μήπως βρεις κανέναν άλλον.
Άβαταρ μέλους
Jafar
Phorum.gr user: Jafar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jafar »

Gewponos90 έγραψε: 12 Οκτ 2020, 16:40 Οι ιδιοκτήτες προφανώς και έχουν δικαιώματα. Και όπως είπα και πριν είναι προς τιμήν του νηματοθετη που υπέγραψε και συμβόλαια και πήρε και εγγύηση. Απλά εμένα προσωπικά με ξενίζει το ότι νομίζει πως το διαμέρισμα θα γινόταν ανάρπαστο και τον κρέμασε ο τύπος που του είπε ότι τελικά ρε φίλε δεν μπορώ να το νοικιάσω.

Έχω γνωρίσει κόσμο που χρεώθηκε για να πάρει ένα κωλοδιαμερισμα στο Μεσολόγγι λόγω της νέας <<σχολής>> και υπολόγιζε σαν στάνταρ ότι θα του πέφτει ένα 400αρι στην τσέπη τον μήνα γιατί δεν μπορεί αλλιώς.
Θα ξανανοικιαστεί προφανώς, είναι καλή περίπτωση. Εδώ μιλάμε για κέντρο Θεσσαλονίκης με κανένα ενδεχόμενο να κλείσει το ΑΠΘ ή το ΠΑ.ΜΑΚ. ας πούμε όπως στο παράδειγμα που αναφέρεις με το Μεσολόγγι. Αλλά αν νοικιαστεί μετά από 3-4-5 κλπ μήνες -δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε θα γίνει- στο μεσοδιάστημα χάνω ενοίκια χωρίς δική μου υπαιτιότητα και χωρίς να έχω προετοιμαστεί, χωρίς να έχω κάνει τα κουμάντα μου οικονομικά. Κανονικά θα έπρεπε να μου είχε αναφέρει εγκαίρως το ΠΙΘΑΝΟ ενδεχόμενο αποχώρησης από το σπίτι αν η σχολή ξεκινούσε διαδικτυακά μαθήματα, έστω και αν συγκέντρωνε τη στιγμή της ανανέωσης του συμβολαίου (δλδ Αύγουστος) ακόμα και 1% πιθανότητες να γίνει. Θα είχα προετοιμάσει κάποια διάδοχη κατάσταση, ίσως είχα ήδη βρει επόμενο υποψήφιο ενοικιαστή. Οι ιδιοκτήτες έχουμε όπως ανέφερε κάποιος πιο πάνω κι εμείς δικαιώματα, είμαστε ίδιοι πολίτες με τους ενοικιαστές, επειδή έχουμε ένα διαμερισματάκι προς ενοικίαση δεν σημαίνει ότι είμαστε καπιτάλες, ούτε δικαστικά θα διεκδικήσω κάτι, ούτε περαιτέρω ενοίκια λόγω καταγγελίας του συμβολαίου, ούτε τίποτα. Όπως έχουν αυτοί έξοδα, έτσι έχουμε κι εμείς, δεν δουλεύουμε από χόμπι ..
Facta, non verba
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Antares έγραψε: 12 Οκτ 2020, 15:47 Αν για συμβόλαιο δύο χρόνων φύγεις στο ένα κάτι, αφού έχεις ειδοποιήσει δύο μήνες πριν, υπάρχει αξίωση ενοικίων; Για λόγους υγείας, θορύβου στο διαμέρισμα, επειδή βρίσκεται χαμηλά με πρόσοψη σε δρόμο, με αρκετά διερχόμενα αυτοκίνητα κυρίως της ώρες αιχμής;
Ο αστικος κωδικας λεει οτι μπορεις να σπασεις το ενοικιο λογω προβληματων που μπορουν να δημιουργηθουν στην υγεια σου (ψυχικη και σωματικη), αλλα βεβαια ολα στο δικαστηριο αποδεικνυοντια.
Gewponos90

Jafar έγραψε: 12 Οκτ 2020, 16:51
Gewponos90 έγραψε: 12 Οκτ 2020, 16:40 Οι ιδιοκτήτες προφανώς και έχουν δικαιώματα. Και όπως είπα και πριν είναι προς τιμήν του νηματοθετη που υπέγραψε και συμβόλαια και πήρε και εγγύηση. Απλά εμένα προσωπικά με ξενίζει το ότι νομίζει πως το διαμέρισμα θα γινόταν ανάρπαστο και τον κρέμασε ο τύπος που του είπε ότι τελικά ρε φίλε δεν μπορώ να το νοικιάσω.

Θα ξανανοικιαστεί προφανώς, είναι καλή περίπτωση. Εδώ μιλάμε για κέντρο Θεσσαλονίκης με κανένα ενδεχόμενο να κλείσει το ΑΠΘ ή το ΠΑ.ΜΑΚ. ας πούμε όπως στο παράδειγμα που αναφέρεις με το Μεσολόγγι. Αλλά αν νοικιαστεί μετά από 3-4-5 κλπ μήνες -δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε θα γίνει- στο μεσοδιάστημα χάνω ενοίκια χωρίς δική μου υπαιτιότητα και χωρίς να έχω προετοιμαστεί, χωρίς να έχω κάνει τα κουμάντα μου οικονομικά. Κανονικά θα έπρεπε να μου είχε αναφέρει εγκαίρως το ΠΙΘΑΝΟ ενδεχόμενο αποχώρησης από το σπίτι αν η σχολή ξεκινούσε διαδικτυακά μαθήματα, έστω και αν συγκέντρωνε τη στιγμή της ανανέωσης του συμβολαίου (δλδ Αύγουστος) ακόμα και 1% πιθανότητες να γίνει. Θα είχα προετοιμάσει κάποια διάδοχη κατάσταση, ίσως είχα ήδη βρει επόμενο υποψήφιο ενοικιαστή. Οι ιδιοκτήτες έχουμε όπως ανέφερε κάποιος πιο πάνω κι εμείς δικαιώματα, είμαστε ίδιοι πολίτες με τους ενοικιαστές, επειδή έχουμε ένα διαμερισματάκι προς ενοικίαση δεν σημαίνει ότι είμαστε καπιτάλες, ούτε δικαστικά θα διεκδικήσω κάτι, ούτε περαιτέρω ενοίκια λόγω καταγγελίας του συμβολαίου, ούτε τίποτα. Όπως έχουν αυτοί έξοδα, έτσι έχουμε κι εμείς, δεν δουλεύουμε από χόμπι ..

Ρε φίλε αφού θες να μιλήσουμε σοβαρά θα μιλήσουμε. Έχεις παιδί στο πανεπιστήμιο; Αν όχι δικαιολογήσαι. Αν ναι θα ξέρεις ότι ο τύπος έμαθε μόλις τώρα ότι το παιδί τελικά δεν μπορεί να παρακολουθήσει το μάθημα από κοντά και θα το κάνει από σπίτι του. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω γιατί άνοιξες το νήμα.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Χάρισε του τα!
Δώσε του τα πίσω και πες του κανονικά τα δικαιούμαι αλλά στην χαρίζω γιατί σπουδάζεις παιδί είναι δύσκολες οι μέρες σε καταλαβαίνω.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”