Επιτέλους.
Λατρεύω να περνάω από το e-pass κοιτάζοντας με ένα μείγμα δυσπιστίας και αυτάρασκης ανωτερότητας τους μπούμερς που έχουν κάνει ουρά. Πλέον θα μπορώ να το κάνω παντού. Ευχαριστούμε Κυριάκο.
Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Οκτ 2020, 13:21
Μόνο μη σου πέσει μπροστά σου κανένας με ληγμένο epass. Γιατί τότε οι άλλοι θα σε βλέπουν σαν ένα μαλάκα μπούμερ που θα προσπαθεί να χωθεί στην ουρά.
μου έχει συμβεί με 2 ταυτόχρονα, σε σημείο που νόμιζα ότι ήταν χαλασμένο το μηχάνημα,
μολις χτες αναγκαστηκα να βγαλω την καρτα να πληρωσω γιατι το επαςς μου δεν ηταν για τα συγκεκριμμενα διοδια, την ακουμπησα μετα βιαστικα στα γονατα μου, την ξεχασα εκει, μου επεσε οταν βγηκα στο βενζιναδικο και σημερα ακυρωνω και περιμενω να μου φερουν αλλη και μαλακιες.
γιατι; επειδη τα μουνια δεν το εναναν απο την προηγουμενη εβδομαδα πρωτη μερα που φτιαχτηκαν διοδια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Airman68 έγραψε: 12 Οκτ 2020, 14:52
Δεν είχα ποτέ μου e-pass αλλά επικροτώ
Δεν είχες όπως και οι περισσότεροι από εμάς για τον ίδιο λόγο: κάθε εταιρία που έχει υπό τον έλεγχό της ένα συγκεκριμένο κομμάτι του εθνικού δικτύου αυτοκινητόδρομων, έχει το δικό της e-pass το οποίο μάλιστα είναι με ετήσια ή/και μηνιαία συνδρομή. Το ενιαίο e-pass θα λειτουργεί σαν προπληρωμένη κάρτα, δηλαδή θα μπορείς να προπληρώνεις την διαδρομή που θα κάνεις και θα μπορείς να περνάς από τις αυτόματες μπάρες των διοδίων.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Οκτ 2020, 13:17
Επιτέλους.
Λατρεύω να περνάω από το e-pass κοιτάζοντας με ένα μείγμα δυσπιστίας και αυτάρασκης ανωτερότητας τους μπούμερς που έχουν κάνει ουρά. Πλέον θα μπορώ να το κάνω παντού. Ευχαριστούμε Κυριάκο.
Όσοι το χρησιμοποιούν θα ξέρουν ότι υπήρχε ήδη μία διαλειτουργικότητα για κάποιους.
Επί τέλους, τώρα κι'εγώ που είμαι μπούμερ, θα βγάλω e-pass, καθώς πιά δεν θα χρειάζεται να έχω 5 τέτοια που να τα περιφέρω από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Airman68 έγραψε: 12 Οκτ 2020, 14:52
Δεν είχα ποτέ μου e-pass αλλά επικροτώ
Δεν είχες όπως και οι περισσότεροι από εμάς για τον ίδιο λόγο: κάθε εταιρία που έχει υπό τον έλεγχό της ένα συγκεκριμένο κομμάτι του εθνικού δικτύου αυτοκινητόδρομων, έχει το δικό της e-pass το οποίο μάλιστα είναι με ετήσια ή/και μηνιαία συνδρομή. Το ενιαίο e-pass θα λειτουργεί σαν προπληρωμένη κάρτα, δηλαδή θα μπορείς να προπληρώνεις την διαδρομή που θα κάνεις και θα μπορείς να περνάς από τις αυτόματες μπάρες των διοδίων.
Εγώ είχα το epass της Αττικής Οδού, που λειτουργούσε ήδη όπως το λες σαν προπληρωμένη με το πρόγραμμα Express, και το χρησιμοποιούσα και στην Πελοπόνησσο που ήταν συμβατό. Προς τα βόρεια ήταν πρακτικά άχρηστο λόγω του κενού Αθήνας-Λαμίας.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Οκτ 2020, 15:08
Εγώ είχα το epass της Αττικής Οδού, που λειτουργούσε ήδη όπως το λες σαν προπληρωμένη με το πρόγραμμα Express, και το χρησιμοποιούσα και στην Πελοπόνησσο που ήταν συμβατό. Προς τα βόρεια ήταν πρακτικά άχρηστο λόγω του κενού Αθήνας-Λαμίας.
Έχει τέτοια κάρτα; Τσάμπα ταλαιπωρούμαι τα τελευταία δύο χρόνια δηλαδή (μένω Κόρινθο και πετάγομαι συχνά στην Αθήνα)...
Έχει τέτοια κάρτα; Τσάμπα ταλαιπωρούμαι τα τελευταία δύο χρόνια δηλαδή (μένω Κόρινθο και πετάγομαι συχνά στην Αθήνα)...
Το epass της Αττικής Οδού λειτουργεί και στους αυτοκινητοδρόμους της Πελοποννήσου καθώς και στη γέφυρα.
Το epass της Αττικής Οδού λειτουργεί και στους αυτοκινητοδρόμους της Πελοποννήσου καθώς και στη γέφυρα.
Τώρα θα λειτουργεί παντού.
στη Γέφυρα όμως είναι 3 ευρώ πιο ακριβή η διέλευση σε σχέση με το epass της Γέφυρας