Υδράργυρος έγραψε: 11 Οκτ 2020, 15:43Και μετα τη δολοφονια λακμαν υπηρχαν διωξεις αλλα η δραση συνεχισεκαι ενταθηκε κιολαςLeporello έγραψε: 11 Οκτ 2020, 14:51Το ότι μεσολάβησε ποινική δίωξη γιά την δολοφονία του Φύσσα είναι εντελώς συμπτωματικό.
Μην την ψαχνεις, αμα η χα ειχε φιλικο κλιμα θα συνεχιζε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρωτοσέλιδο «Αυγής» :ο Κυριάκος Μητσοτάκης,ο Αντώνης Σαμαράς και στο βάθος ο ''ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ'' [UPD τίτλου]
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Πρωτοσέλιδο «Αυγής» :ο Κυριάκος Μητσοτάκης,ο Αντώνης Σαμαράς και στο βάθος ο ''ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ'' [UPD τίτλου]
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Re: Πρωτοσέλιδο «Αυγής» :ο Κυριάκος Μητσοτάκης,ο Αντώνης Σαμαράς και στο βάθος ο ''ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ'' [UPD τίτλου]
Σιγά μην ανέχομαι να παίζω με τους όρους του κάθε μαλάκα.Χαοτικός έγραψε: 11 Οκτ 2020, 18:57 Ε εδώ είναι που έχεις να αναδείξεις σε όποιον εξυπνάκια, 'ότι τελικά πιο πολύ σέβεται τη χρυσή αυγή, πιο πολύ υπόσταση της δίνει και πιο πολύ την εκτιμά αφού της χαρίζει το σύμβολο, αφού του προσάπτει χαρακτήρα. Όμως αυτός θα είναι ο μαλάκας. Εσύ γιατί να φύγεις; Επειδή δεν μπορείς τον μαλάκα;
Όχι ρε φίλε. Να κάτσεις και να τον ανεχτείς![]()
Παίζω με ανοιχτά χαρτιά και θέλω το ίδιο. Μια απάντηση σε πμ από το συντονισμό. Ή εδώ.
Όταν την πάρω, θα λήξει το θέμα. Και όχι, δεν είμαι πληγωμένη γιατί έχω πλήρη γνώση της κατάστασης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχω ήδη γράψει την άποψη μου γι' αυτόν τον κόζμο.parafrwn έγραψε: 11 Οκτ 2020, 11:34 Και η σβάστικα είχε άλλη σημασία πριν τους ναζι. Τι σημαίνει σήμερα;
Οι σημασίες αλλάζουν.
Ο μαίανδρος μπορεί να σημαινε κάτι άλλο πριν την ΧΑ αλλά πλέον στο μυαλό του κόσμου σημαίνει ένα πράγμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ζητώ δημόσια συγνώμη από τον συντονισμό για την αναστάτωση που δημιούργησα με την αυθαίρετη επιλογή μου στον τίτλο..
Θα έπρεπε να επιλέξω μια από τις παρακάτω σελίδες ....και όχι αυτήν που επέλεξα...
Αν μπορούσα θα τον άλλαζα τώρα σε[ newsit : “Αυγή” το πρωτοσέλιδό της δείχνει τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Αντώνη Σαμαρά, με φόντο τον αγκυλωτό σταυρό ]
Μάλιστα αν κάποιος θεωρεί πως αξίζει τον κόπο να τον αλλάξει με αυτόν παραπάνω έχει την πλήρη έγκριση μου...
Με τη χρήστρια που μου καταλογίζει τους χαρακτηρισμούς που μου καταλογίζει δεν θα προβώ σε διάλογο ούτε τώρα,ούτε στο μέλλον..
Υπερθεματίζω παρ όλα αυτά σ αυτό που ειπώθηκε από άλλους χρήστες. Η επιλογή της να σπάσει τη σιωπή της και να επιστρέψει στο φόρουμ είναι καλή είδηση για όλους μας
https://www.google.com/search?q=%CF%86% ... 72&bih=679
https://www.newsit.gr/politikh/anypoxor ... a/3119968/

UPD θεωρώ αυτονόητο το δικαίωμα μου να χαρακτηρίζω τον μαίανδρο, μαίανδρο όταν είναι στα αρχαία αγγεία...και σβάστικα όταν είναι στα χέρια χρυσαυγητων ή σε προπαγανδιστές συριζαιους..
Παρ όλα αυτά αναγνωρίζω πως (πολιτικά)
ορθότερο θα ήταν να λέγαμε '' το πρωτοσέλιδο.............με φόντο τον αρχαιοελληνικό μαίανδρο που τον καταχράστηκε και τον έκανε σήμα της η χρυσή αυγή με τρόπο που να παραπέμπει σε σβάστικα'' 
Θα έπρεπε να επιλέξω μια από τις παρακάτω σελίδες ....και όχι αυτήν που επέλεξα...
Αν μπορούσα θα τον άλλαζα τώρα σε[ newsit : “Αυγή” το πρωτοσέλιδό της δείχνει τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Αντώνη Σαμαρά, με φόντο τον αγκυλωτό σταυρό ]
Μάλιστα αν κάποιος θεωρεί πως αξίζει τον κόπο να τον αλλάξει με αυτόν παραπάνω έχει την πλήρη έγκριση μου...
Με τη χρήστρια που μου καταλογίζει τους χαρακτηρισμούς που μου καταλογίζει δεν θα προβώ σε διάλογο ούτε τώρα,ούτε στο μέλλον..
Υπερθεματίζω παρ όλα αυτά σ αυτό που ειπώθηκε από άλλους χρήστες. Η επιλογή της να σπάσει τη σιωπή της και να επιστρέψει στο φόρουμ είναι καλή είδηση για όλους μας
https://www.google.com/search?q=%CF%86% ... 72&bih=679
https://www.newsit.gr/politikh/anypoxor ... a/3119968/

UPD θεωρώ αυτονόητο το δικαίωμα μου να χαρακτηρίζω τον μαίανδρο, μαίανδρο όταν είναι στα αρχαία αγγεία...και σβάστικα όταν είναι στα χέρια χρυσαυγητων ή σε προπαγανδιστές συριζαιους..
Παρ όλα αυτά αναγνωρίζω πως (πολιτικά)
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Δεν έσπασα τη σιωπή μου, περιμένω την άποψη του συντονισμού. Εδώ ή σε πμ.georgebi έγραψε: 12 Οκτ 2020, 12:49
Υπερθεματίζω παρ όλα αυτά σ αυτό που ειπώθηκε από άλλους χρήστες. Η επιλογή της να σπάσει τη σιωπή της και να επιστρέψει στο φόρουμ είναι καλή είδηση για όλους μας![]()
Η άποψη σου δεν μ' ενδιαφέρει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
επειδή είσαι λίγο χαζούλα, ποιός πιστεύεις οτι είχε συμφέρον να παραμένει η ΧΑ στο πολιτικό παιχνίδι και ποιός είχε συμφέρον να την βγάλει απο την μέση μια ώρα αρχύτερα;Καραμελίτσα έγραψε: 11 Οκτ 2020, 10:37Απ' ότι φαίνεται υπάρχουν πολλοί βλάκες νεοδημοκράτες που πιστεύουν την προπαγάνδα του ότι ο συριζα είναι πιο κοντά στη Χρυση Αυγή από το κόμμα τους. Αναμενόμενο βέβαια, αλλά τόσο πολλοί είναι αστείο.
- Καραμελίτσα
Αγάπη μου, εγώ τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα κατανόησης κειμένου. Για εγγύτητα ιδεολογική μιλάω, για συμφέρον απαντάς. Η μπάλα στην εξέδρα, ή απλά ελλειματικός νούς;gassim έγραψε: 12 Οκτ 2020, 14:02επειδή είσαι λίγο χαζούλα, ποιός πιστεύεις οτι είχε συμφέρον να παραμένει η ΧΑ στο πολιτικό παιχνίδι και ποιός είχε συμφέρον να την βγάλει απο την μέση μια ώρα αρχύτερα;Καραμελίτσα έγραψε: 11 Οκτ 2020, 10:37Απ' ότι φαίνεται υπάρχουν πολλοί βλάκες νεοδημοκράτες που πιστεύουν την προπαγάνδα του ότι ο συριζα είναι πιο κοντά στη Χρυση Αυγή από το κόμμα τους. Αναμενόμενο βέβαια, αλλά τόσο πολλοί είναι αστείο.
Z
Η Νέα Δημοκρατία είναι ο συγγενής της Χ.Α.. Τα ξέρουμε αυτά. Η πολυκατοικία.
Ordem e Progresso.
Eγγύτητα ιδεολογική με νενοναζί δεν έχει κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα, αν και κατά την περίοδο των αγανακτισμένων του "αντιμνημονιακού αγώνα" κτλ οι συριζαιοι με τους χρυσαυγίτες είχαν κοινή αντιευρωπαική λαικιστική γραμμή.Καραμελίτσα έγραψε: 12 Οκτ 2020, 14:04Αγάπη μου, εγώ τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα κατανόησης κειμένου. Για εγγύτητα ιδεολογική μιλάω, για συμφέρον απαντάς. Η μπάλα στην εξέδρα, ή απλά ελλειματικός νούς;gassim έγραψε: 12 Οκτ 2020, 14:02επειδή είσαι λίγο χαζούλα, ποιός πιστεύεις οτι είχε συμφέρον να παραμένει η ΧΑ στο πολιτικό παιχνίδι και ποιός είχε συμφέρον να την βγάλει απο την μέση μια ώρα αρχύτερα;Καραμελίτσα έγραψε: 11 Οκτ 2020, 10:37
Απ' ότι φαίνεται υπάρχουν πολλοί βλάκες νεοδημοκράτες που πιστεύουν την προπαγάνδα του ότι ο συριζα είναι πιο κοντά στη Χρυση Αυγή από το κόμμα τους. Αναμενόμενο βέβαια, αλλά τόσο πολλοί είναι αστείο.
Πιο κοντά με την έννοια του χαριεντιζμού είχε προφανώς ο Σύριζα εφόσον τον εξυπηρετούσε να κόβει ψήφους στην ΝΔ.
Η δράση της Χρυσής Αυγής (τουλάχιστον του είδους που άπτεται του κοινού ποινικού δικαίου) εκμηδενίστηκε από τον Οκτώβρη του 2013 και μετά. Δεν ήταν "επί ΣΥΡΙΖΑ" αλλά "αφού τους μπουζουριάσανε".
Με αυτήν την έννοια και ο σύριζα έχει ιδεολογική εγγύτητα με τη 17 Νοέμβρη, τους πυρήνες της φωτιάς και λοιπές επαναστατικές δυνάμεις. Οι γραμμικές ερμηνείες, κάθε άλλο παρά ευφυείς νόες, προσδιορίζουν.Καραμελίτσα έγραψε: 12 Οκτ 2020, 14:04Αγάπη μου, εγώ τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα κατανόησης κειμένου. Για εγγύτητα ιδεολογική μιλάω, για συμφέρον απαντάς. Η μπάλα στην εξέδρα, ή απλά ελλειματικός νούς;gassim έγραψε: 12 Οκτ 2020, 14:02επειδή είσαι λίγο χαζούλα, ποιός πιστεύεις οτι είχε συμφέρον να παραμένει η ΧΑ στο πολιτικό παιχνίδι και ποιός είχε συμφέρον να την βγάλει απο την μέση μια ώρα αρχύτερα;Καραμελίτσα έγραψε: 11 Οκτ 2020, 10:37
Απ' ότι φαίνεται υπάρχουν πολλοί βλάκες νεοδημοκράτες που πιστεύουν την προπαγάνδα του ότι ο συριζα είναι πιο κοντά στη Χρυση Αυγή από το κόμμα τους. Αναμενόμενο βέβαια, αλλά τόσο πολλοί είναι αστείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Καραμελίτσα
Χαίρω πολύ, ω αρχόντισσα του προφανούς.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2020, 14:11Με αυτήν την έννοια και ο σύριζα έχει ιδεολογική εγγύτητα με τη 17 Νοέμβρη, τους πυρήνες της φωτιάς και λοιπές επαναστατικές δυνάμεις. Οι γραμμικές ερμηνείες, κάθε άλλο παρά ευφυείς νόες, προσδιορίζουν.Καραμελίτσα έγραψε: 12 Οκτ 2020, 14:04Αγάπη μου, εγώ τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα κατανόησης κειμένου. Για εγγύτητα ιδεολογική μιλάω, για συμφέρον απαντάς. Η μπάλα στην εξέδρα, ή απλά ελλειματικός νούς;gassim έγραψε: 12 Οκτ 2020, 14:02
επειδή είσαι λίγο χαζούλα, ποιός πιστεύεις οτι είχε συμφέρον να παραμένει η ΧΑ στο πολιτικό παιχνίδι και ποιός είχε συμφέρον να την βγάλει απο την μέση μια ώρα αρχύτερα;
Z
ξεχάσαν τα παιδιά εδώ οτι η κωνσταντοπούλου ακύρωνε ψηφοφορίες επειδή οι χρυσαυγίτες ήταν στην φυλακή και δεν μπορούσαν να ψηφίσουν.
Κι εγώ χαίρομαι που το θεωρείς προφανές.Καραμελίτσα έγραψε: 12 Οκτ 2020, 14:12Χαίρω πολύ, ω αρχόντισσα του προφανούς.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2020, 14:11Με αυτήν την έννοια και ο σύριζα έχει ιδεολογική εγγύτητα με τη 17 Νοέμβρη, τους πυρήνες της φωτιάς και λοιπές επαναστατικές δυνάμεις. Οι γραμμικές ερμηνείες, κάθε άλλο παρά ευφυείς νόες, προσδιορίζουν.Καραμελίτσα έγραψε: 12 Οκτ 2020, 14:04
Αγάπη μου, εγώ τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα κατανόησης κειμένου. Για εγγύτητα ιδεολογική μιλάω, για συμφέρον απαντάς. Η μπάλα στην εξέδρα, ή απλά ελλειματικός νούς;
Αλλά κάποιοι οδηγάρες που θεωρούν μονόδρομο το δρόμο διπλής κυκλοφορίας, δεν το βλέπουν έτσι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Καραμελίτσα
Να θυμίσω ότι το νήμα άνοιξε για Μητσοτάκη, Σαμαρά και Χρυσή Αυγή και πόσο ακραίο είναι αυτό που έκανε η Αυγή και κολοκύθια τούμπανα.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2020, 14:17Κι εγώ χαίρομαι που το θεωρείς προφανές.Καραμελίτσα έγραψε: 12 Οκτ 2020, 14:12Χαίρω πολύ, ω αρχόντισσα του προφανούς.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2020, 14:11
Με αυτήν την έννοια και ο σύριζα έχει ιδεολογική εγγύτητα με τη 17 Νοέμβρη, τους πυρήνες της φωτιάς και λοιπές επαναστατικές δυνάμεις. Οι γραμμικές ερμηνείες, κάθε άλλο παρά ευφυείς νόες, προσδιορίζουν.![]()
Αλλά κάποιοι οδηγάρες που θεωρούν μονόδρομο το δρόμο διπλής κυκλοφορίες, δεν το βλέπουν έτσι.
Πόσοι από αυτοί που εξανίστανται δεν έλεγαν για συριζα με πυρήνες και 17Ν συνέχεια τα πρόσφατα χρόνια; Πρέπει να ψάξω και στο φόρουμ; Μία από τα ίδια είναι, σε πολύ πιο λάιτ εκδοχή και χωρίς κάν να έχει κανάλια να βομβαρδίζουν από πίσω.
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 1304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-