!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΗΝ ΕΧΩ 27 ΙΝΤΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΤΗΝ ΕΧΩ 27 ΙΝΤΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ
στο γραφείο η νέα ΗΡ E273q οθόνη που πήρα. Πέραν είμαι πολύ ικανοποιημένος για χρήση γραφείου. Έχει και ένα τρομερό πράγμα που την γυρνάς και τα δείχνει όλα σε πόρτρετ προσανατολισμό. Τη βάζω κάθετα και βλέπω περσσότερες από τις μλκίες που γράφετε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Re: ΤΗΝ ΕΧΩ 27 ΙΝΤΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ
κριτικός κινηματογράφου?
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Υπάρχει κάποια ερώτηση είναι νήμα αυτοεπιβεβαίωσης για καλή προσωπική αγορά;
Αν υπάρχει όντως θέμα χώρου, σκέψου επιτοίχια εγκατάσταση αν βολεύει η διαρρύθμιση του χώρου σου.
Αν τώρα είναι το δεύτερο (αυτοεπιβεβαίωση), τότε την έχεις μικρή (τη διάσταση της οθόνης). Εγώ για το σπίτι πήρα την 34'' ultra wide της Xiaomi. Γενικά πολύ ευχαριστημένος.
Αν υπάρχει όντως θέμα χώρου, σκέψου επιτοίχια εγκατάσταση αν βολεύει η διαρρύθμιση του χώρου σου.
Αν τώρα είναι το δεύτερο (αυτοεπιβεβαίωση), τότε την έχεις μικρή (τη διάσταση της οθόνης). Εγώ για το σπίτι πήρα την 34'' ultra wide της Xiaomi. Γενικά πολύ ευχαριστημένος.
-
talaipwros
Θεμε σκρινπικ
Κι εμάς τι μας νοιάζει πόση την έχεις κι αν στέκεται όρθια;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Καλά, δεν πιάνεται ο λαιμός σου δεξιά αριστερά; Εγώ πήγα από 24 σε 27 και ακόμη προσπαθώ να συνηθίσω. Είναι πολύ μεγάλη και με ζορίζειJack Shephard έγραψε: 12 Οκτ 2020, 09:21 Υπάρχει κάποια ερώτηση είναι νήμα αυτοεπιβεβαίωσης για καλή προσωπική αγορά;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σε περίπτωση που θέλετε να τις μετρήσουμε
- Jack Shephard
Είναι λίγο διαφορετικά γιατί είναι curved: https://www.mi.com/global/monitor34/ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Οκτ 2020, 10:59 Καλά, δεν πιάνεται ο λαιμός σου δεξιά αριστερά; Εγώ πήγα από 24 σε 27 και ακόμη προσπαθώ να συνηθίσω. Είναι πολύ μεγάλη και με ζορίζει
Θέλει φυσικά την απόσταση, εγώ κάθομαι σε απόσταση 40 εκατοστά και με βολεύει πάρα πολύ.
-
talaipwros
Jack Shephard έγραψε: 12 Οκτ 2020, 17:01Είναι λίγο διαφορετικά γιατί είναι curved: https://www.mi.com/global/monitor34/ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Οκτ 2020, 10:59 Καλά, δεν πιάνεται ο λαιμός σου δεξιά αριστερά; Εγώ πήγα από 24 σε 27 και ακόμη προσπαθώ να συνηθίσω. Είναι πολύ μεγάλη και με ζορίζει
Θέλει φυσικά την απόσταση, εγώ κάθομαι σε απόσταση 40 εκατοστά και με βολεύει πάρα πολύ.
πολυ καλη τιμη ρε συ
μπραβο σου, πρεπει να ρωταμε πχορουμ τελικα πριν αγορασουμε
- Jack Shephard
Ποια τιμή είδες; Εγώ 365€ από το Banggood την πήρα και ναι, σε αυτά τα χρήματα είναι κλοπή.talaipwros έγραψε: 12 Οκτ 2020, 17:15![]()
πολυ καλη τιμη ρε συ
-
talaipwros
ε αυτην πανω κατω, γοογλισα και ειδα, οντως κλοπηJack Shephard έγραψε: 12 Οκτ 2020, 17:44Ποια τιμή είδες; Εγώ 365€ από το Banggood την πήρα και ναι, σε αυτά τα χρήματα είναι κλοπή.talaipwros έγραψε: 12 Οκτ 2020, 17:15![]()
πολυ καλη τιμη ρε συ
Πράγματι ήθελα να κατακεραύνωσω την σινοφιλική συμπεριφορά του συντρόφου ταλαίπωρου, αλλά όλοι έχουμε αμαρτήσει
Εσύ, αγόρασες σωβρακο xiaomi;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
the comet the course the tail
Χαοτικός, με τι μαλακίες ασχολούνται ρε μαλάκα, κοτζαμ μαντράχαλοι;
του πετάχτηκαν τα μάτια έξω, δεν είναι απλή αμαρτία νομίζω, τον έφαγε και αυτόν ο πλανητάρχης Χι.elchav έγραψε: 12 Οκτ 2020, 19:44 Πράγματι ήθελα να κατακεραύνωσω την σινοφιλική συμπεριφορά του συντρόφου ταλαίπωρου, αλλά όλοι έχουμε αμαρτήσει
Εσύ, αγόρασες σωβρακο xiaomi;
Δεν έχουν βγάλει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 146 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels