Εξακολουθώ να θεωρώ πως αν δούμε το συνολικό ποσό του μεταφορικού έργου των ντελιβεράδων στις ελληνικές πόλεις, το ποσοστό αυτού που γίνεται μέσω δρόμων όπως η Συγγρού, η Ποσειδώνος ή η Βουλιαγμένης είναι μικρό. Και φυσικά όταν γίνεται τώρα με παπάκια είναι πολύ επικίνδυνο. Αν εφαρμοστεί αυτό που λέω, αυτό το μικρό ποσοστό των μετακινήσεων που γίνεται με παπάκια, δε θα γίνεται-εκ των πραγμάτων- καθόλου. Η αγορά θα ισορροπήσει σε μια νέα κατάσταση χωρίς πχ την υπερβολή του να παραγγέλνεις σουβλάκια από τη Γλυφάδα για να στα φέρουν να τα φας στη Βούλα. Θα παραγγέλνεις από πιο τοπικά σημεία.EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Οκτ 2020, 15:02
Είναι λάθος να νομίζεις OP οτι οι ντελιβεραδες δε χρησιμοποιούν δρόμους ταχείας κυκλοφορίας. Αν ανοίξεις google maps κ δεις εδώ γύρω τι γίνεται (Φάληρο, Καλλιθέα,.Ν. Σμύρνη κτλ) θα διαπιστώσεις ότι είναι πάρα πολλοί αυτοί οι δρόμοι, δεν ειναι απλα η Συγγρού και η Ποσειδώνος. Επίσης θα διαπιστώσεις ότι πολλα απο τα φαγάδικα βρίσκονται επί αυτών των δρόμων κ όχι απαραίτητα σε στενά..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα στηρίζατε να γίνεται το delivery μόνο με ποδήλατα ή e-bikes;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα στηρίζατε να γίνεται το delivery μόνο με ποδήλατα ή e-bikes;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 12 Οκτ 2020, 07:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για την Ελλάδα όπως είναι αυτή την στιγμή όχι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Obi Wan Iakobi
Θα στηριζα και με γονδολες.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Εγώ θα πρότεινα άμαξες με άλογα - αυτό και εάν είναι οικολογικός τρόπος!!!
.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Φαντάζομαι τον ντελιβερότυπο από Πανόραμα, που του έλαχε παραγγελία Πυλαία ή Χαριλάου!
- Αφεντικό, μήπως ξέρεις πού δηλώνω συμμετοχή για το Tour de France;

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Feindflug έγραψε: 11 Οκτ 2020, 21:34 Φαντάζομαι τον ντελιβερότυπο από Πανόραμα, που του έλαχε παραγγελία Πυλαία ή Χαριλάου!
![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
e-bikes πάντως λέμε και τις ηλεκτρικές μηχανές, όπως τις zero που εσπάμαρα πριν.
Σε αυτό συμφώνησα εγώ πάντως.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
θα πρεπει να απαγορευθει το επαγγελμα τον ντελιβεραδων.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Η Ν Υόρκη που είναι ένα μπουρδέλο και μισό κυκλοφοριακά, και έχει μόνο δείγματα ποδηλατοδρόμων (οι οποίοι είναι καρμανιόλες γιατί τους γράφουν όλοι στα παπάκια τους, αυτοκίνητα, πεζοί, καροτσάκια κλπ) έχει τεράστια παράδοση μέσεντζερ και ντιλίβερι με ποδήλατα. Και οδηγάνε οπουδήποτε αλλού εκτός απ'τους ποδηλατόδρομους. Yπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες που τα ποδήλατα είναι απλά πιό γρήγορα από οτιδήποτε άλλο.
Η σωστή απάντηση είναι εξαρτάται. Το κάθε μαγαζί πρέπει να είναι ελεύθερο να πάρει αυτή την απόφαση μόνο του, δε μπορείς να τους το φορέσεις με το ζόρι γιατι για κάποιες περιπτώσεις το ποδήλατο είναι εντελώς ακατάλληλο για δουλειά και απλά θα κλείσουν.
Η σωστή απάντηση είναι εξαρτάται. Το κάθε μαγαζί πρέπει να είναι ελεύθερο να πάρει αυτή την απόφαση μόνο του, δε μπορείς να τους το φορέσεις με το ζόρι γιατι για κάποιες περιπτώσεις το ποδήλατο είναι εντελώς ακατάλληλο για δουλειά και απλά θα κλείσουν.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
εχω πανω απο 5 μ.ε.κ. στην ιδιοκτησια μου. εχω περασει μεγαλο μερος της ζωης μου μαθαινοντας για αυτες, και μαστορευοντας τες, μαζευοντας γνωση που βλεπω να πηγαινει χαμενη οπως η γνωση μου για εμφανιση φωτογραφιων σε σκοτεινο θαλαμο.
κι ομως.
στηριζω ολικη καταργηση τους.
κι ομως.
στηριζω ολικη καταργηση τους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
μυθος. τα ηλεκτρικα εχουν καλυτερη αυτονομια εντος πολης απο οτι εκτος.Νon4me έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:55 Θα ελεγα ναι σε ηλεκτρικο σκουτερ αλλα αυτα εχουν αυτονομιες ολα κατω απο 100 χιλιομετρα τα οποια μεσα στην πολη με γογργους ρυθμους θα ναι πιο λιγα ακομη .
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Chilloutbuddy
Γιατί ρε φίλε χαμένος ο σκοτεινός θάλαμος; Εμφάνισε, σιγά. Γιατί αυτοί που τραβάν ψηφιακές σαν σοβαρό χόμπι τι νομίζεις, τις μινάρουν μια-μια φωτογραφία 2 ώρες στο φοτοσοπ για να μοιάζουν νοσταλγικές σαν φιλμ, και τελικά οι μισοί καταλήγουν να τραβάνε και φιλμ παράλληλα. Αν δε τυπώνεις κιόλας, πάει, είσαι αυτόματα βαφτισμένος καλλιτέχνης.Ασέβαστος έγραψε: 12 Οκτ 2020, 12:07 εχω πανω απο 5 μ.ε.κ. στην ιδιοκτησια μου. εχω περασει μεγαλο μερος της ζωης μου μαθαινοντας για αυτες, και μαστορευοντας τες, μαζευοντας γνωση που βλεπω να πηγαινει χαμενη οπως η γνωση μου για εμφανιση φωτογραφιων σε σκοτεινο θαλαμο.
Άσε που υπάρχουν ένα σωρό κατηγορίες φωτογραφικών μηχανών που ακόμα δεν έχει βγει ανάλογο σε ψηφιακή.
Υπάρχει λόγος που οι καλές φιλμάτες και οι καλοί σκάνερ πουλιούνται ακόμα χιλιάδες ευρώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 12 Οκτ 2020, 13:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τελος παντων το θεμα ειναι πως το ηλεκτρικο με το που τελειωσει η μπαταρια θελει συγκεκριμενο χρόνο φόρτισης . στο παπακι βαζεις απλα βενζινη και συνεχιζει . Οποιοσδηποτε εχει επιχειρηση δε μπορει να ρισκαρει πανω στο φορτο εργασιας μια τετοια μανουρα
- Chilloutbuddy
Ναι αλλά το ηλεκτρικό έχει δεύτερο και τρίτο ντεπόζιτο (μπαταρίες). Αφήνεις τη μία να φορτίζει και φεύγεις με την άλλη.Νon4me έγραψε: 12 Οκτ 2020, 13:06
Τελος παντων το θεμα ειναι πως το ηλεκτρικο με το που τελειωσει η μπαταρια θελει συγκεκριμενο χρόνο φόρτισης . στο παπακι βαζεις απλα βενζινη και συνεχιζει . Οποιοσδηποτε εχει επιχειρηση δε μπορει να ρισκαρει πανω στο φορτο εργασιας μια τετοια μανουρα
Αν μπορείς να επιστρέφεις στο φορτιστή σου έχεις ουσιαστικά άπειρη αυτονομία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 12 Οκτ 2020, 13:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτο δεν το ηξερα για τα σκουτερ . αν ισχυει τοτε ναι γινεται η δουλεια μια χαρα.Chilloutbuddy έγραψε: 12 Οκτ 2020, 13:08Ναι αλλά το ηλεκτρικό έχει δεύτερο και τρίτο ντεπόζιτο (μπαταρίες). Αφήνεις τη μία να φορτίζει και φεύγεις με την άλλη.Νon4me έγραψε: 12 Οκτ 2020, 13:06Ασέβαστος έγραψε: 12 Οκτ 2020, 12:12
μυθος. τα ηλεκτρικα εχουν καλυτερη αυτονομια εντος πολης απο οτι εκτος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 1720 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος