Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ναι με αντίπαλα συμφέροντα
Και με το κοινό χαρακτηριστικό ότι θέλουν να καταλύσουν την αστική κοινοβουλευτική μας Δημοκρατία με βίαιο τρόπο
Ναι ειδικά οι εγκληματίες της ναζιστικής οργάνωσης ρωτούσαν πριν σκοτώσουν αν είναι από άλλη συμμορία.
Την παλεύεις καθόλου;
Τι κάνεις Γιάννη ; Κουκιά σπέρνω !!
Το ότι είναι εγκληματικές ομάδες οι φασίστες της χρυσής αυγής αυτό δεν αθωώνει τις εγκληματικές ομάδες του δικού σου ιδεολογικού στρατοπέδου !!
Πλυντήριο της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης όσοι έκαναν εγκλήματα δικάστηκαν και καταδικάστηκαν.
Πολύ τσούξιμο από την καταδίκη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης.
fonfon έγραψε: 11 Οκτ 2020, 10:04
Θύματα της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης που οι ίδιοι συμμετείχαν.
parafrwn έγραψε: 11 Οκτ 2020, 10:03
Οι μητέρες των μελών της εγκληματικής οργάνωσης θες να πεις.
Ας μην έμπλεκαν με τα πιτουρα.
Ε τότε αφού είναι εγκληματική οργάνωση (και άρα εξαιρετικά επικίνδυνη) ο Φυσσας γιατί τους τσιγκλαγε;
Εσείς θα πηγαίνατε σε μια πχ γεωργιανη εγκληματική σπείρα να παίξετε τσαμπουκάδες; Γιατί να μπλέξει ο αγωνιστής της αγάπης και της ελευθερίας Παύλος με τους κακοποιους;
Δύο τραμπούκοι μαλώνανε σε .. μαρμαρένια αλώνια
Έτσι ακριβως
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
fonfon έγραψε: 11 Οκτ 2020, 10:48
Ναι ειδικά οι εγκληματίες της ναζιστικής οργάνωσης ρωτούσαν πριν σκοτώσουν αν είναι από άλλη συμμορία.
Την παλεύεις καθόλου;
Τι κάνεις Γιάννη ; Κουκιά σπέρνω !!
Το ότι είναι εγκληματικές ομάδες οι φασίστες της χρυσής αυγής αυτό δεν αθωώνει τις εγκληματικές ομάδες του δικού σου ιδεολογικού στρατοπέδου !!
Πλυντήριο της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης όσοι έκαναν εγκλήματα δικάστηκαν και καταδικάστηκαν.
Πολύ τσούξιμο από την καταδίκη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης.
Βασικά στα @@ μου σε προσωπικό επίπεδο τόσο οι Χρυσαυγιτες οσο και οι αντί Χρυσαυγιτες ..
Έχω αναφέρει όλο το νήμα για προσβολή στις μανάδες που έχουν χάσει παιδιά. Ας πει πρώτα για τη δική του μάνα ο κάθε ανώμαλος καραγκιόζης και μετά να μιλάει για άλλες.
Άντε γιατί γιατί έχει παραγίνει το κακό με τους ανώμαλους.
Χαοτικός έγραψε: 11 Οκτ 2020, 11:32
Έχω αναφέρει όλο το νήμα για προσβολή στις μανάδες που έχουν χάσει παιδιά. Ας πει πρώτα για τη δική του μάνα ο κάθε ανώμαλος καραγκιόζης και μετά να μιλάει για άλλες.
Άντε γιατί γιατί έχει παραγίνει το κακό με τους ανώμαλους.
Εγώ προσωπικά δεν έχω προσβάλει κανενός την μητέρα ..
Τώρα το ότι κάποιοι χωρίζουν τα ς μητέρες των νεκρών σε φιλιους και εχθρούς ιδεολογικά ..είναι άλλο ζήτημα