!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σας έχω πει την ιστορία με τους Ρομά;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Von Mackensen

Re: Σας έχω πει την ιστορία με τους Ρομά;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Γυφτος Φοινικιώτης πάει σε γιαγιά στην Καλαμαριά κουστουμάτος,ανοιγει η γιαγιά ,καλημερα γιαγια ο γιος σου ο πχ Νίκος με έστειλε να σου δώσω 50 ευρω να πάρεις δώρο στο εγγόνι. Παραξενεύεται η γρια αλλα τον γιο της τον λενε οντως Νικο και εχει εγγονι-οχι παιδακι μου δε χρειαζεται,επιμενει ο γυφτος -γιαγια εμενα μου τα εδωσε για να τα αφησω,δε μπορω να τα γυρναω πισω οριστε ,αφηνει τα 50 ευρω και φευγει.....

Μετα απο1 λεπτο ξαναχτυπαει το κουδουνι ,ανοιγει η μπάμπω με την οποια εχει χτιστει πλεον μια ας πουμε σχεση εμπιστοσυνης μιας και αυτος της εχει δωσει χρηματα οχι το αναποδο ......-Γιαγια θέλω να παρω ταξι αλλα εχω μονο 50ευρα(δειχνει μερικα 50ευρα στο πορτοφολι του) είναι ευκολο να μου χαλασεις ενα για να μην γκρινιαζει ο ταξιτζης? Βεβαιως παιδακι μου μισο λεπτο, μπαινει η γρια να παρει λεφτα απο το stash μπαινει και ο γυφτος μέσα,μολις η γρια αποκαλυψει το stash,τρωει μια σμπρωξια και μην τον ειδατε το γυφτο. Και το stash βεβαια......
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαοτικός έγραψε: 10 Οκτ 2020, 20:47
Έχω βαρέσει αναβολή ένατο μήνα από Διδυμότειχο, έχω χεστεί αμετάκλητα με τους γονείς μου, έχω χωρίσει με τη βλάχα δεν γουστάρω κανέναν και τίποτα και τη βλέπω παντελώς ρεμάλι που κάνει ωτοστόπ, τράκες, αστεγιές και πολύ γούσταρα :D Ή μουν όμως πάντα πλυμένος και περιποιημένος. Μην σου πω ότι από δέρμα είναι η μοναδική περίοδο που ήταν στα υπέρ χάι. Με κοιμίζανε από δω κι από κει και στο μπάνιο τους είχαν και κρέμες προσώπου.
Μια βραδιά λοιπόν ταξίδευα με το τρένο (λογικά Θεσσαλονίκη θα πήγαινα). Μπαίνω σε ένα βαγόνι που έχω δει πολύ ώρα ότι κάθονται γύφτοι. άντρες γυναίκες. Γεμάτο βαγόνι ξέρεις καμιά δεκαριά άτομα. Ζητάω φράγκα να πάρψ καμιά τυρόπιττα κι κανέναν καφέ. παθαίνουν πολιτισμικό σοκ. Οι γυναίκες ψιλοχαμογέλασαν. Ο πιο γέρος με κοίταζε. Κάρφωνα κι εγώ στα μάτια με τέτοια ηρεμία που θορυβείσαι :D Αρχίζει και μου κάνει κύρηγμα του τύπου, οιπόν θα σου δώσω εγώ, σε βοηθάω, αλλά δεν ξαναζητιανεύεις. θα υποσχεθείς, δεν θα... μπλα μπλα",
"Ναι ναι. Βεβαίως λέω εγώ".
Μου έδωσε ένα πεντακοσάρικο :wink
Ένας πιο νέος, πλησίασε μούρη με μούρη γέλαγε και με φωνή γαργαλιστική ξέρεις και μου έλεγε "α τσα ντου βρε μπαρα .. μπα ξύπνιο - ... κλπ κλπ" κουνώντας το κεφάλι όπως το κουνάμε σε αυτόν που του λέμε "α μωρή κουφάλα! Χαλάλι σου,. Είσαι μεγάλη πουτάνα πάντως ".
Με γουστάρισε. Αυτό ήταν αναγνώριση για μένα.

Έτρωγα την τυρόπιττα κι έφερα στο μυαλό μου τα μαλακιστήρια της βίλας Αμαλίας, που με είχαν διώξει γιατί ήμουν παράξενος.

Ένιωθα ότι είμαι στους δέκα πρώτους αντιρατσιστές στην Ελλάδα. όταν μετά από χρόνια πήδηξα και γύφτισσα, το τεκμηρίωσα :smt023
Εμένα παίζει να με εκμεταλλεύτηκε (σεξουαλικά) γύφτισσα ενώ ήμουν τύφλα (και γω φαντάρος ήμανε τότε). :oops:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ωραίες εμπειρίες μδγ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Αίλουρος έγραψε: 10 Οκτ 2020, 19:40 Δεν έχει περάσει ένας μηνας από τότε, όταν ενώ περπατούσα στα γραφικά σοκάκια του Μενιδίου από απροσεξία μου έπεσε το κινητό από την τσέπη χωρίς να το πάρω χαμπάρι.
Μια παρέα από χαρούμενους νεαρούς Ρομά που με ακολουθούσαν το είδαν και μου το παρέδωσαν άμεσα.
Τους ευχαρίστησα και συνεχίσαμε την πορεία μας.
Ευχάριστη η εμπειρία από την καταπιεσμένη μειονότητα μας.

:smt023 :goodpost:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Χαοτικός έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:26
Αίλουρος έγραψε: 10 Οκτ 2020, 19:40 Δεν έχει περάσει ένας μηνας από τότε, όταν ενώ περπατούσα στα γραφικά σοκάκια του Μενιδίου από απροσεξία μου έπεσε το κινητό από την τσέπη χωρίς να το πάρω χαμπάρι.
Μια παρέα από χαρούμενους νεαρούς Ρομά που με ακολουθούσαν το είδαν και μου το παρέδωσαν άμεσα.

Το μπερδεψε με το νημα της φανταστικης λογοτεχνίας.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

panos291 έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:33

Γιατί; Μια χαρά συμβαίνουν αυτά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Χαοτικός έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:42
panos291 έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:33

Γιατί; Μια χαρά συμβαίνουν αυτά.
..όσο να κλάσει κανείς με διάρροια! :003:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”