Δε ξέρω. Ο τρόπος που τρώμε Noodles?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Οκτ 2020, 11:38όπως;Mansko έγραψε: 10 Οκτ 2020, 09:32 Γιατί πρέπει να στέκεστε στα πράγματα που μας χωρίζουν; Αυτή είναι πρακτική της darkside. Σταθείτε στα πράγματα που μας ενώνουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δύο είναι τα σημερινά άκρα.
Re: Δύο είναι τα σημερινά άκρα.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Ένα είναι το άκρο και το αποτελούν όσοι ονειρεύονται ολοκληρωτικά καθεστώτα και ανεξέλεγκτη εξουσία ενός κόμματος.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 10 Οκτ 2020, 07:15 Ο παλιός φασισμός, που θέλει την κοινωνία σαν στρατιωτική μονάδα
και ο νέος,
ο νεοφιλελευθερισμός, που την θέλει σαν εταιρεία.
Η διαφορά στα χρώματα είναι δευτερεύον ζήτημα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Hector Buas
Ευτυχώς ο υπόλοιπος κόσμος έχει ξυπνήσει.Awesomatic έγραψε: 10 Οκτ 2020, 09:07Damage control όσο ακόμα υπάρχουν πρόβατα για να τη βγάζει χωρίς να δουλεύειHector Buas έγραψε: 10 Οκτ 2020, 08:14Και αν ήσουν "αρχηγός" μιας χρεωκοπημένης και νεκρής ιδεολογίας, όπως η κομμουνιστική τι θα έκανες;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 10 Οκτ 2020, 08:11 Αν ήμουν αρχηγός του SYRIZA για μια μέρα θα έταζα 300χιλ γιούρο σε κάθε πολίτη και θα έπαιρνα 48% στις εκλογές.
Αν ήμουν αρχηγός της NΔ θα καταδίκαζα το φασισμό/ναζισμό/χούντα/βασιλιά/μονεταρισμό/ορθοδοξία/ψεκασμούς και θα διαλυόταν το κόμμα.![]()

Θα εκδοθεί τον επόμενο Φεβρουάριο.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Και αν ήσουν αρχηγός το ΚΚΕ θα έλεγες οτιδήποτε αρκεί να μην χρειαζόταν να κυβερνήσεις ποτέ για να διατηρήσεις τα προνόμια του κακού καπιταλισμού.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 10 Οκτ 2020, 08:11 Αν ήμουν αρχηγός του SYRIZA για μια μέρα θα έταζα 300χιλ γιούρο σε κάθε πολίτη και θα έπαιρνα 48% στις εκλογές.
Αν ήμουν αρχηγός της NΔ θα καταδίκαζα το φασισμό/ναζισμό/χούντα/βασιλιά/μονεταρισμό/ορθοδοξία/ψεκασμούς και θα διαλυόταν το κόμμα.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Έσφιξαν τα κωλαράκια μετά το μάζεμα της ΧΑ φαίνεται.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 10 Οκτ 2020, 07:15 Ο παλιός φασισμός, που θέλει την κοινωνία σαν στρατιωτική μονάδα
και ο νέος,
ο νεοφιλελευθερισμός, που την θέλει σαν εταιρεία.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση