!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρέας Χαλάλ - Η φρίκη του Ισλάμ
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- wooded glade
Re: Κρέας Χαλάλ - Η φρίκη του Ισλάμ
Στην Παλαιά Διαθήκη, ο Αβραάμ καλείται να θυσιάσει τον Ισαάκ από τον Θεό, αλλά την τελευταία στιγμή επεμβαίνει ο Θεός και λέει στον Αβραάμ "όχι - το είπα για να σε δοκιμάσω" και του δίνει ένα κριάρι και του λέει "θυσίασε αυτό". Άρα πάει το κριάρι, έγινε παϊδάκια.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Nameless Ghoul
BILLO έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 16:41 η Αγγλια γενικοτερα ανεχεται τους Ισλαμιστες να αμφισβητουν τα χρηστα ηθη της χωρας

https://www.gov.uk/guidance/halal-and-kosher-slaughter
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nameless Ghoul την 09 Ιούλ 2018, 19:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To κουτσό, που το τρώγατε λίγο-λίγο;zteo έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 18:41 Οι ποιο βαρβαροι ειμασταν εμεις οι Σαρακατσανοι οπου η καθε φαμιλια ενα γουρουνι που το μεγαλωνε σαν παιδι της ολο τον χρονο για να το σφαξει τα Χριστουγεννα.
Πάνος Σκουρλέτης
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το μετέφερα στον μπάρμπα μου στο χωριό και με ρώτησε: Ποιος λέει τέτοιες μακακίες;foscilis έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 14:22Αν το χωριό σου δε διαθέτει αδειοδοτημένο σφαγείο όπου εφαρμόζεται εγκεκριμένη μέθοδος αναισθητοποίησης τότε πολύ φοβάμαι πως δεν είστε σε θέση να μιλάτε.Ασέβαστος έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 14:15στο δικο μου χωριο τα σφαζουμε με τον πιο γρηγορο, ευκολο, αποτελεσματικο τροπο που μπορουμε. οχι με τυπικες ιεροτελεστιες και λοιπες σαχλαμαρες που ταλαιπωρουν κι εμας και το ζωο.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Περιεργο, μουσουλμανος θα ειναι.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
'
Κάθε πόλη και στάδιο, κάθε χωριό και γυμναστήριο και κτηνίατρος και σφαγείο ήταν κάποτε!
Οι θειάδες μου περίμεναν την έγκριση του κτηνιάτρου και μετά πήγαιναν την κότα στο σφαγείο.
Το ίδιο και οι μπαρμπάδες μου με τα αρνιά, τα γουρούνια και τα μοσχάρια.
Α, τυπικότατοι όλοι τους!
.
Κάθε πόλη και στάδιο, κάθε χωριό και γυμναστήριο και κτηνίατρος και σφαγείο ήταν κάποτε!
Οι θειάδες μου περίμεναν την έγκριση του κτηνιάτρου και μετά πήγαιναν την κότα στο σφαγείο.
Α, τυπικότατοι όλοι τους!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Αλλωστε 2 καημους εχει ο Ελληνας, μην παραβιασει νομο ειναι ο ενας μην κακομεταχειριστει ζωο ο αλλος.
Ενταξει στην Ελλαδα εισαι ποσο τυπικα ειναι τα σφαγεια ειναι ζητημα.Nandros έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 20:37 '
Α, τυπικότατοι όλοι τους!![]()
.
Αλλα γερος ναυτικος εισαι οταν επιανες αραβικο λιμανι και πηγαινες να φας δεν παρεγγελνες κεμπαμπ επειδη σκεφτοσουν το Χαλαλ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τώρα, όταν δίνουν μαζικά αρνιά ή κατσίκια σε έμπορο τα πάνε σε σφαγείο γιατί είναι υποχρεωμένος ο έμπορος να έχει χαρτί για το πως θανατώθηκαν και που, για λόγους αγορανομίας.
Όταν τα θέλουν για το σπίτι τους ή για συγγενείς και φίλους ή έχουν παραγγελίες από ιδιώτες προφανώς τα σφάζουν μόνοι τους και γλυτώνουν το πήγαινε-έλα και τα 2 ευρώ το κομμάτι από το σφαγείο.
Όταν τα θέλουν για το σπίτι τους ή για συγγενείς και φίλους ή έχουν παραγγελίες από ιδιώτες προφανώς τα σφάζουν μόνοι τους και γλυτώνουν το πήγαινε-έλα και τα 2 ευρώ το κομμάτι από το σφαγείο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- nik_killthemall
Είσαι εντελώς χαζός έτσι ? Κατάγομαι από την άκρως χριστιανική και πούστικη Πελοπόννησο (σύνορα ηλείας - αχαϊας) στην οποία αν πεις οτι δεν πιστεύεις στη θρησκεία σε απομονώνουν και σου κόβουν την καλημέρα και σε αυτή την χριστιανική επικράτεια για δεκαετίες το Πάσχα και τον 15αύγουστο στα χωριά, καταρχάς όλοι οι άντρες ξέρουν να σφάζουν αιγοπρόβατα κι όταν λέμε να σφάζουν δεν εννοούμε απλα να αποκεφαλίζουν ζωντανό το ζώο, αλλά στη συνέχεια να το γδέρνουν, κόβωντας και τραβώντας τη προβιά κρατώντας το χασαπομάχαιρο με το στόμα, να του βγάζουν τα εντόσθια και να κρατούν τα ποδαράκια για να τα "διαβάσει" ο παπάς του χωριού ... και όλο αυτό συγκεντρώνουν τα νήπια του χριστιανικού χωριού να το βλέπουν με χαρά και τα μαθαίνουν να το κάνουν και αυτά διδάσκοντας την τεχνική του σφαξίματος του ζωντανού ζώου και βγάζοντας και αναμνηστικές φωτογραφίες. Μάλιστα σε κάθε χωριο οι σφαγές γίνονται σε συγκεκριμένα δέντρα, αν έχει κλίση το έδαφος κυριολεκτικά γίνεται ποταμάκι απ'το αίμα.
Γιατί λοιπόν κλείνεις τα μάτια σου στη φρίκη του χριστιανισμού και ασχολείσαι με τη φρίκη του ισλάμ, ενώ στο συγκεκριμένο είστε ίδιοι με αυτούς ? Τα μουσλίμια είναι τα αδέρφια σας φίλε χριστιανέ ! Αγκαλιασέ τα και πηγαίντε να κατακρεουργήσετε μαζί ζωντανά τετράποδα.
εντιτ : το διόρθωσα Ηρακλειτε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 10 Ιούλ 2018, 00:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Ποια φρίκη ρε;
Οι βουδιστές δηλαδή δεν τα σφάζουν για να τα φάνε;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Nameless Ghoul
Ξανασκέψου το λίγο, μήπως και συνειδητοποιήσεις το μέγεθος της παπαριάς που πέταξες.Chainis έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 20:53 Ποια φρίκη ρε;
-
stergiosbik
Nα παιρνετε ενεργεια απο τον Ηλιο ρε για να τραφειτε.
Ακους εκει να σφαζετε τα ζωντανα.
Ου να μου χαθειτε.
Ακους εκει να σφαζετε τα ζωντανα.
Ου να μου χαθειτε.
- Ηράκλειτος
- †
Να ζεστάνω τις μηχανές;nik_killthemall έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 20:47...Κατάγομαι από την άκρως χριστιανική και πούστικη πελλοπόνησο (σύνορα ηλείας - αχαϊας)...
ΥΓ: Πελοπόννησος είναι!
God.exe is missing. Universe will restart.
Παντως εμεις οι Σαρακατσαναιοι δεν τα αναισθητοποιουσαμε τα ζωα πριν τα σφαξουμε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 629 Προβολές
-