22 χρονών και παρέδωσε πνεύμα μετά 3,5 ώρες, του κανε πλάκα ο 34χρονος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στέφανος Τσιτσιπάς - Μαρία Σάκκαρη
Re: Στέφανος Τσιτσιπάς - Μαρία Σάκκαρη
Σαν να εχεις απεναντι κινεζο αντιπαλοΚόκκορας έγραψε: 10 Οκτ 2020, 00:52εεεετσι
βεβαια αν σου πω πως εχω μηνες να παιξω!ξερεις τι επαθα; πηγα χωρις προθερμανση να παιξω μισο τραπεζι(ξερεις σηκωμενο,σαν προπονηση)
που το μπαλακι φευγει αστραπιαια και οι κινησεις γινονται σαν να εβαλες φαστ φορογουορντ σε ταινιες
φανταζομαι αντιλαμβανεσαι τι επαθε το σωμα μου![]()
Παντως, ο,τι εχει ρακετα ειναι ωραιο. Εδω εχει αρχισει να γινεται της μοδας το paddle tennis.
Πιο διασκεδαστικο και ανταγωνιστικο απο το τεννις και γυμναζεσαι περισσοτερο.
Winter is coming
-
arisordeath
απ τη φυση του δεν τραβαει το πινγκ πονγκ ρε φιλε,δεν ειναι για μεινστριμ που λεμε και στο χωριο μου..ST48410 έγραψε: 10 Οκτ 2020, 00:57Κι εγώ τον έχω ακούσει ως όνομα 5 φορές στις ειδήσεις. Δεν είχε όμως ποτέ προβολή πχ ανάλογη με του Τσιτσιπά. Για αρχή θα μπορούσε η τηλεόραση να παρουσιάζει λίγο πιο συχνά αγώνες πινγκ πονγκ υψηλού επιπέδου από οπουδήποτε.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ετσι εχει μαλλιασει η γλωσσα μαςST48410 έγραψε: 10 Οκτ 2020, 00:52Εγώ στηρίζω πάντως. Κάθε σχολείο και 2-3 τραπέζια και βλέπουμε. Ίσως λείπει ο αθλητής υπόδειγμα που θα προκαλέσει το ίδιο ενδιαφέρον όπως ο Γκάλης το 80. Τότε που όλοι ήμασταν "Αρειανοί στο μπάσκετ".Κόκκορας έγραψε: 10 Οκτ 2020, 00:46 ναι τα χουμε ξαναπει,αλλα ειμαι πρεσβης του αθληματος στο πχορουμ αλα μαριαννα βαρδινογιαννη και τα υπενθυμιζω με την πρωτη ευκαιρια![]()
![]()
ευθυμησαμε
μην με παρεξηγεις![]()
μου στηνουν μπασκετες,ακομα και εστιες(!) ,βολευ κ.λπ
και μετα βγαζουν και ενα φιρμανι απαγορευεται μην τραυματιστειτε
δεν υπαρχει χωρος στην αυλη ή στο υποστεγο
ναι αυτο που λες ισχυει...αλλα ειναι και πως το προβαλλεις...δηλαδη ενταξει α ο γκιωνης βγηκε νο 19 στον κοσμο ελατε να ξυθουμε ολοι ομαδικα,δυο δευτερολεπτα προς το τελος και αμα.
αν του το γνωρισεις ομως το αθλημα και καταλαβει πως αυτο που καποια στιγμη επαιξε δεν εχει καμια σχεση!του δειξεις την δυσκολια,πως δεν ειναι ολα νο1 ,πως το 19 ειναι κατορθωμα!και αξιζει τον σεβασμο μας ισως περισσοτερο απο πολλους φημισμενους πρωταθλητες αλλων αθληματων
αλλα θελει σκεψη αυτο.δεν ειναι νια νια πρεπει να σκεφτει ο αλλος τα δεδομενα...να νιωσει και την δυσκολια του αθληματος,τον ανταγωνισμο...θελει βαθος...αν π.χπεταξεις ενα τοσα μυρια κινεζοι παιζουν!μπορει να πει ωπα ρε φιλε!ποσους εβαλε απο κατω δηλαδη αν ασχολειται ο μισος πλανητης
προφανως ειναι πιο ευκολο να πεις"ο ταδε πηρε μεταγραφη μαρσειγ,ωσαννα"και ας μην ειναι ουτε 200 ποδοσφαιριστης στον κοσμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 10 Οκτ 2020, 01:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ότι δεν μπορεί να γεμίσει μεγάλο στάδιο έχει αυτό το πρόβλημα. Ωστόσο...arisordeath έγραψε: 10 Οκτ 2020, 01:02 απ τη φυση του δεν τραβαει το πινγκ πονγκ ρε φιλε,δεν ειναι για μεινστριμ που λεμε και στο χωριο μου..
-
arisordeath
ειπαμε ειναι καλο για να χασεις κανα κιλο και να ξεσκουριασεις..ST48410 έγραψε: 10 Οκτ 2020, 01:04Ότι δεν μπορεί να γεμίσει μεγάλο στάδιο έχει αυτό το πρόβλημα. Ωστόσο...arisordeath έγραψε: 10 Οκτ 2020, 01:02 απ τη φυση του δεν τραβαει το πινγκ πονγκ ρε φιλε,δεν ειναι για μεινστριμ που λεμε και στο χωριο μου..
- Κόκκορας
το θεμα ομως με τα αθληματα δεν ειναι να καθεσαι να τα κοιτας,τι παιζουν οι αλλοι και να φανατιζεσαι με τις σωβρακοφανελες
αυτο που κανουμε ειναι διαστροφη της εννοιας του αθληματος.ειμαστε παθητικοι δεκτες
το θεμα ειναι να παιξεις
και η ευχαριστηση που νιωθεις εκει και τα οφελη ειναι ασυναγωνιστα..ετσι πιστευω
αλλα ειναι υποθεση του κρατους να φτασει ολο αυτο στα σχολεια κ.λπ αλλιως πρεπει να αυτενεργησεις ο ιδιος και να νικησεις πολυ μαρκετινγ απο αλλα αθληματα στην υπαρξη των οποιων στηριζουν πολλοι την καθημερινοτητα τους επαγγελματικη κ.α και λογικο ειναι νατα προβαλλουν για πολυ σπουδαια
και πολυ λογικο να καθομαστε να ασχολουμαστε αυτα(κατα κανονα τηλεοπτικα)
ΥΣ εδω να πουμε πως δεν ειναι το ποδοσφαιρο αυτο που παιζεται απο τους περισσοτερους ανθρωπους,αλλα το πινγκ πονγκ!
αυτο που κανουμε ειναι διαστροφη της εννοιας του αθληματος.ειμαστε παθητικοι δεκτες
το θεμα ειναι να παιξεις
και η ευχαριστηση που νιωθεις εκει και τα οφελη ειναι ασυναγωνιστα..ετσι πιστευω
αλλα ειναι υποθεση του κρατους να φτασει ολο αυτο στα σχολεια κ.λπ αλλιως πρεπει να αυτενεργησεις ο ιδιος και να νικησεις πολυ μαρκετινγ απο αλλα αθληματα στην υπαρξη των οποιων στηριζουν πολλοι την καθημερινοτητα τους επαγγελματικη κ.α και λογικο ειναι νατα προβαλλουν για πολυ σπουδαια
και πολυ λογικο να καθομαστε να ασχολουμαστε αυτα(κατα κανονα τηλεοπτικα)
ΥΣ εδω να πουμε πως δεν ειναι το ποδοσφαιρο αυτο που παιζεται απο τους περισσοτερους ανθρωπους,αλλα το πινγκ πονγκ!
- Κόκκορας
οτι μυς υπαρχει πονεσεLestat έγραψε: 10 Οκτ 2020, 00:59Σαν να εχεις απεναντι κινεζο αντιπαλοΚόκκορας έγραψε: 10 Οκτ 2020, 00:52εεεετσι
βεβαια αν σου πω πως εχω μηνες να παιξω!ξερεις τι επαθα; πηγα χωρις προθερμανση να παιξω μισο τραπεζι(ξερεις σηκωμενο,σαν προπονηση)
που το μπαλακι φευγει αστραπιαια και οι κινησεις γινονται σαν να εβαλες φαστ φορογουορντ σε ταινιες
φανταζομαι αντιλαμβανεσαι τι επαθε το σωμα μου![]()
![]()
Παντως, ο,τι εχει ρακετα ειναι ωραιο. Εδω εχει αρχισει να γινεται της μοδας το paddle tennis.
μεση γονατα ιδιως...
θελει προθερμανση και πρεπει να μπω σε ενα προγραμμα,δεν ειμαστε πια πιτσιρικαδες που οποτε θελαμε παιζαμε αφοβα
- Κόκκορας
ειναι πιο διασκεδαστικο γιατι μοιαζει καπως με πινγκ πονγκ μεγαλων διαστασεωνLestat έγραψε: 10 Οκτ 2020, 00:59
εχεις καλυτερο φηλινγκ στην ρακετα
απο την κλασικη αρχεγονη του τενις.
- Κόκκορας
καλα ενταξει δεν γραφω αλλο για πινγκ πονγκ
κομμενα τα απανωτα μηνυματα
γυριστε πισω,ληξη συναγερμου
κομμενα τα απανωτα μηνυματα
γυριστε πισω,ληξη συναγερμου
Και εχεις και περισσοτερη συμμετοχη με το paddle, ενω το τεννις για να πεις οτι γινεται ανταγωνιστικο ματς πρεπει να υπαρχει ενα Χ επιπεδο από ολους τους παιχτες, το οποιο δεν ειναι ευκολο ουτε να αποκτηθει ουτε να εχουν ολοι τις ιδιες ικανοτητες. Ειδικα που μεγαλωνουμεΚόκκορας έγραψε: 10 Οκτ 2020, 01:17ειναι πιο διασκεδαστικο γιατι μοιαζει καπως με πινγκ πονγκ μεγαλων διαστασεωνLestat έγραψε: 10 Οκτ 2020, 00:59
εχεις καλυτερο φηλινγκ στην ρακετα
απο την κλασικη αρχεγονη του τενις.
Βεβαια, ολα ειναι θεμα προτιμησης, θα σου πει καποιος άλλος οτι αν εξασκεισαι πολλα χρονια στο τεννις θα εχεις βρει και συμπαιχτες με το ιδιο παθος.
Winter is coming
- Κόκκορας
ναι αλλα οι κινησεις τους μετρημενες ειναι μωρε,ακομα και στο τοπ επιπεδο.
Υπάρχουν αντίπαλοι με πάθος σε όλες τις ηλικίεςLestat έγραψε: 10 Οκτ 2020, 01:28 Βεβαια, ολα ειναι θεμα προτιμησης, θα σου πει καποιος άλλος οτι αν εξασκεισαι πολλα χρονια στο τεννις θα εχεις βρει και συμπαιχτες με το ιδιο παθος.
Spoiler

Για να ξεδωσεις μετα τη δουλεια μια χαρα ειναιΚόκκορας έγραψε: 10 Οκτ 2020, 01:29 ναι αλλα οι κινησεις τους μετρημενες ειναι μωρε,ακομα και στο τοπ επιπεδο.
Winter is coming
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 1007 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-